Ann Arbor, MichiganAnn Arbor, Michigan adalah bandar keenam terbesar di negeri ini. Ia mempunyai populasi sekitar 114k dan terletak 45 batu di sebelah barat Detroit. Ekonomi bandar sangat berpusat pada teknologi tinggi, dan ia adalah kediaman Universiti Michigan. Secara kebetulan, populasi hanya segan dengan jumlah orang yang akan masuk ke stadium UM yang disebut “Rumah Besar”. Sekiranya anda merancang perjalanan ke Ann Arbor dan ingin menggunakan WiFi awam, anda harus menyambung ke VPN terlebih dahulu. Sebelum kita berkongsi perincian mengapa ia penting, lihatlah VPN terbaik kami untuk Ann Arbor.

RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Penyemak Imbas Log
SambunganSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
3KuatVPN$ 4.37KuatVPN46Kotak pilihanKotak pilihan
4VPN HMA Pro$ 4.29HideMyAss280

Seperti banyak bandar di AS, penduduk asli Amerika mendiami kawasan yang kini menjadi Ann Arbor. Namun, pada tahun 1824, spekulator tanah John Allen dan Elisha W. Rumsey mengasaskan bandar itu. Mereka memutuskan untuk menamakan bandar ini untuk isteri mereka (kedua-duanya bernama Ann) dan tempat berdiri pohon oak. Tidak lama selepas itu pada tahun 1837, University of Michigan berpindah ke Ann Arbor dari Detroit.

Seperti yang anda sangka, itu bermaksud identiti bandar sangat berkaitan dan ditentukan oleh universiti. Hari ini, University of Michigan mempekerjakan lebih daripada 26% penduduk bandar. Teknologi tinggi, perkhidmatan kesihatan, dan bioteknologi adalah bahagian utama ekonomi bandar. Mereka ditarik ke kawasan itu oleh penyelidikan universiti & dolar pembangunan dan juga graduannya. Sudah tentu, bola sepak Wolverines adalah tarikan besar di kawasan ini juga.

Sekiranya anda berada di Ann Arbor, anda tidak akan menghadapi masalah mencari perniagaan yang menawarkan WiFi percuma. Itu boleh menjadi perkara yang baik untuk pengguna, tetapi juga boleh menjadi perkara yang baik bagi penjahat siber. Terdapat banyak orang yang hanya menunggu untuk mengetahui data peribadi anda. Apabila anda menggunakan VPN, anda membuat sambungan ke pelayan yang selamat dan disulitkan. Itu menyukarkan pencuri untuk mencuri maklumat sensitif anda.

Alasan hebat lain adalah untuk membantu anda menjelajahi blok geo. Sekiranya anda pernah melayari laman web dan disekat, anda mungkin sudah tahu apa itu. Syarikat media, organisasi, dan bahkan beberapa negara akan menghalangi anda untuk melihat sesuatu yang mereka tidak mahu anda lihat dengan menggunakan firewall. Dalam kes ini, VPN anda akan membantu anda menyambung ke pelayan di lokasi yang berbeza. Dengan cara itu, anda boleh memperbodohkan perisian firewall untuk membiarkan anda melihat apa yang anda mahu lihat.

Mari masuk dan lihat VPN terbaik untuk Ann Arbor.

1. VPN terbaik untuk Ann Arbor: ExpressVPN

ExpressVPN

Daftar selama 12 bulan dan dapatkan 3 BULAN PERCUMA di VPN # 1 kami

ExpressVPN menyatukan akses VPN cepat dengan MediaStreamer yang bertindak sebagai perkhidmatan DNS Pintar untuk membebaskan akses ke kandungan terhad geo. Perkhidmatan VPN akan membantu menyulitkan sambungan anda dan membuka blokir acara sukan langsung. Anda juga akan mendapat senarai acara hiburan dan sukan langsung terkini di laman web mereka. Berada di Kepulauan Virgin Britain meletakkan ExpressVPN di luar negara 5 mata dan 14 mata. Mereka mengekalkan kebijakan tanpa log yang telah disahkan melalui permintaan undang-undang berprofil tinggi selama ini.

ExpressVPN menguruskan rangkaian VPN yang sangat besar. Di luar Amerika Syarikat, rangkaian ExpressVPN mempunyai ribuan pelayan di lokasi utama untuk melindungi privasi pengguna mereka. Anda boleh menggunakan rangkaian mereka untuk melindungi privasi anda, membuka blokir penapisan, dan menonton perkhidmatan streaming kegemaran anda dari mana saja.

Ujian kelajuan ExpressVPN Chicago

Apabila anda menggunakan aplikasi ExpressVPN, anda boleh memilih lokasi bandar yang ingin anda sambungkan. Walaupun anda tidak dapat menyambung ke pelayan tertentu, klien VPN akan memilih pilihan terbaik untuk anda. Dalam kes ini, anda ingin memilih pelayan di Chicago (kerana ia adalah bandar terdekat dengan pelayan ExpressVPN). Banyak pelayan disenaraikan dalam pelayan yang disyorkan, namun, bandar Chicago mungkin tidak ada di sana. Untuk mencari bandar, pergi ke tab “Semua”. Sekarang, anda boleh menaip di bar carian “Chicago”. Apabila anda melakukannya, ia akan menarik lokasi Chicago. Seperti yang anda lihat di bawah, ujian kelajuan Chicago kami dan kelajuannya adalah 58.03 Mbps.

Mungkin kelebihan terbesar menggunakan ExpressVPN adalah sokongan mereka untuk pelbagai jenis peranti. ExpressVPN menawarkan perisian VPN khusus untuk Windows, Mac, iOS, dan Android. Sambungkan dari desktop dan mudah alih anda pada masa yang sama dengan sehingga 3 sambungan serentak. Anda juga boleh memasang sambungan web ExpressVPN untuk Chrome atau Firefox. Ingin melindungi seluruh rangkaian rumah anda dengan satu akaun VPN? Sekiranya demikian, anda boleh menggunakan aplikasi penghala ExpressVPN untuk menyiapkan semua. Ciri MediaStreamer menambahkan sokongan DNS Pintar ke peranti seperti konsol permainan (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, dll.), Kotak media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, dll.), Dan Smart TV.

Kupon ExpressVPNJimat 49% dan dapatkan 3 bulan percuma dengan 12 bulan VPN dinilai # 1 kami

ExpressVPN menunjukkan prestasi yang baik dalam ujian kelajuan kami. Mereka adalah pilihan terbaik untuk privasi dan untuk membebaskan sekatan geo. Sokongan pelanggan tersedia 24/7 untuk memberi bantuan dan menjawab sebarang pertanyaan. Nikmati VPN terbaik dengan harga yang rendah kerana ExpressVPN menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati ExpressVPN

2. VPN terbaik untuk Ann Arbor: IPVanish

IPVanish

Daftar selama 12 bulan dengan hanya $ 4.87 sebulan (diskaun 60%)

Ann Arbor adalah kawasan yang hebat dengan banyak syarikat teknologi. Walau bagaimanapun, mereka tidak mempunyai pelayan sendiri di sana. Dalam kes ini, kami menyambung ke pelayan di Cleveland, Ohio kerana jaraknya hanya 117 batu. Anda juga boleh menggunakan Chicago, tetapi jaraknya hampir dua kali ganda. Perkhidmatan ini cukup baik di sekitar kawasan ini, tidak kira di mana pun anda berada. IPVanish mempunyai lebih banyak lokasi pelayan di Amerika Syarikat daripada syarikat lain dalam senarai kami. Ini menjadikan mereka salah satu pilihan utama kami untuk digunakan semasa berada di Ann Arbor.

Seiring dengan jejak besar di AS, IPVanish menjadi tuan rumah pelayan di setiap benua selain Antartika. Rangkaian ini secara konsisten menjadi VPN terpantas di Amerika Utara dan Eropah dalam ujian kelajuan kami. Anda akan menemui beberapa lokasi pelayan di negara-negara seperti AS dan UK. Anda boleh memilih lokasi atau pelayan individu.

Ujian kelajuan IPVanish Detroit

IPVanish menghoskan 3 pelayan di Cleveland dan anda boleh memilih untuk menyambung ke mana-mana dari mereka. Semasa kami menguji pelayan IPVanish di Cleveland, cle-c03, dan mendapati kelajuannya adalah 63,20 Mbps. Ini hampir dengan kelajuan maksimum sambungan Internet kabel kami.

Apabila nilai IPVanish sukar ditandingi. Mereka menawarkan akses tanpa had ke rangkaian VPN dan perisian khusus mereka untuk Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick dan banyak lagi dengan harga $ 7,50 sebulan atau $ 58,49 setahun. Itu menghasilkan hanya $ 4.87 sebulan pada rancangan tahunan. Jaminan wang dikembalikan selama 7 hari merangkumi semua ahli baru.

Lawati IPVanish

3. VPN terbaik untuk Ann Arbor: StrongVPN

KuatVPN

Daftar selama 12 bulan dengan hanya $ 4.37 sebulan (diskaun 41%)

StrongVPN beribu pejabat di Amerika Syarikat dan mempunyai salah satu rangkaian VPN terbaik di negara ini. Pada masa lalu syarikat mengenakan bayaran kepada pengguna berdasarkan jumlah lokasi dan protokol pelayan yang mereka gunakan. Itu telah berubah kerana StrongVPN kini menawarkan akses penuh kepada anggota ke rangkaian mereka dengan beratus pelayan di seluruh dunia.

Tambahan terbaru untuk perkhidmatan StrongVPN adalah ciri StrongDNS. Setiap orang yang mendaftar untuk akaun StrongVPN juga mendapat akses percuma ke StrongDNS yang merupakan perkhidmatan DNS pintar yang digunakan untuk mengelakkan sekatan geo. Ini adalah penyelesaian yang baik bagi mereka yang merancang untuk melancong ke luar AS dan ingin mengakses Netflix.

Ujian kelajuan Detroit StrongVPN

StrongVPN menghoskan sebilangan pelayan yang terletak di Chicago (Sekali lagi, kerana ia adalah yang paling dekat dengan Ann Arbor). Malangnya, anda tidak dapat memilih pelayan tertentu. Sebagai gantinya, anda mahu mengklik kotak lungsur lokasi pelayan dan memilih Amerika Syarikat – Chicago. Kami memilih OpenVPN UDP untuk prestasi terbaik. Setelah menyambung ke pelayan di sana, kami menguji kelajuan kami dan mendapati ia adalah 61.74 Mbps.

StrongVPN telah memberikan diskaun 25% kepada pengunjung kami. Kupon bertumpu di atas diskaun jangka biasa mereka. Anda boleh menikmati VPN tanpa had dan akses SmartDNS percuma dengan hanya $ 7,50 sebulan atau $ 52,49 setahun. Akaun tahunan menghasilkan hanya $ 4,37 sebulan. Pengguna baru dilindungi oleh jaminan wang dikembalikan 7 hari.

Lawati StrongVPN

4. VPN terbaik untuk Ann Arbor: HMA

VPN HMA

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 2.99 sebulan (diskaun 75%)

HideMyAss dihidupkan pada tahun 2005 ketika Jack Cator, seorang pelajar berusia 16 tahun di England, memutuskan bahawa dia ingin membuat perkhidmatan untuk menolong orang menghindari penapisan. Secara khusus, Jack tidak dapat mengakses laman media sosial dan permainan dalam talian kerana disekat di rangkaian sekolah. HMA menambah ratusan ribu pengguna pada bulan pertama dan sejak itu telah berkembang menjadi salah satu perkhidmatan VPN terbesar di dunia dengan lebih daripada 350 lokasi pelayan. Privax, syarikat induk HMA Pro VPN, menyertai pasukan AVG pada tahun 2015.

Ujian kelajuan HMA East Lansing

Sekiranya tujuan anda adalah mencari VPN dengan lokasi pelayan yang paling banyak, maka HideMyAss adalah pilihan terbaik anda. Perlu diingat bahawa HMA mencatat aktiviti pengguna yang menjadi perhatian sesetengah pengguna VPN. HMA menghoskan 175 pelayan VPN di Amerika Syarikat termasuk beberapa pelayan di kawasan Lansing (kerana jaraknya hanya 50 batu dari Ann Arbor). Untuk menyambung ke pelayan di sana, Anda ingin masuk ke “Lokasi Lokasi” dan pilih “Ubah Lokasi” untuk memulakan. Kemudian klik pada tab “Cities” dan cari Lansing. Dari sana anda boleh memilih lokasi pelayan USA, Michigan, Lansing. Kami menyambung ke pelayan di Lansing untuk menjalankan ujian dan mendapati kelajuannya adalah 45,20 Mbps.

Pada tahun 2016 HMA dan beberapa penyedia VPN terkemuka lain memimpin dalam mempermudah perisian pelanggan tersuai mereka. Hasilnya adalah sekumpulan aplikasi khusus yang memudahkan pengguna menyambung ke rangkaian HMA dan menyulitkan sambungan anda. Mereka mempunyai perisian yang tersedia untuk Windows, Mac, Android, dan iOS. Anda juga boleh menyambung ke HMA melalui penghala anda. HMA menawarkan akses VPN tanpa had dari hanya $ 4,99 sebulan dan menawarkan jaminan wang dikembalikan tanpa risiko selama 30 hari kepada semua pengguna baru.

Lawati Sembunyikan Pantat Saya

Di atas, anda melihat pilihan terbaik yang tersedia untuk digunakan semasa di Ann Arbor. Oleh itu, anda sentiasa dapat melihat lebih dekat dari kami VPN teratas 10 senarai perkhidmatan untuk pilihan lain. Anda tidak semestinya. Kerana kami membuat keputusan berdasarkan kelajuan, kebolehpercayaan, harga, keselamatan, dan lokasi pelayan. Dengan cara itu, anda dapat memperoleh kelajuan terbaik. Mereka semua mempunyai rangkaian yang hebat kerana semuanya terkenal. Anda tidak boleh salah dengan cadangan kami. Kelajuan yang baik adalah penting jika anda merancang streaming kandungan HD atau tidak mahu menghadapi masalah penyanggaan. Pastikan anda memilih penyedia dengan reputasi yang baik. Dengan bantuan kami, anda dapat membuat keputusan yang tepat yang sesuai dengan keperluan anda.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me