Apple Arcade adalah perkhidmatan permainan awan berasaskan langganan yang dikendalikan oleh Apple. Mereka adalah salah satu daripada banyak syarikat yang bergerak dalam permainan permainan. Sama seperti yang lain, anda membayar kos langganan bulanan. Mereka menyediakan lebih dari 100 judul permainan yang boleh anda mainkan secara dalam talian di luar talian. Sudah tentu, itu bermaksud bahawa pengguna harus mempunyai sambungan internet yang baik untuk menyokongnya. Rangkaian ini dijadualkan dilancarkan pada musim gugur 2019. Walaupun ini dapat berjalan dengan baik untuk Apple, kami telah melihat beberapa usaha mereka berjalan dengan tidak lancar. Ia mempunyai sedikit persaingan dari perkhidmatan langganan lain seperti Sony, Google, Microsoft, dan banyak lagi. Walaupun anda boleh memuat turun permainan dan memainkannya di luar talian, anda masih mempunyai pilihan untuk bermain permainan dalam talian. Kerana itu, anda mungkin mengalami ketinggalan. Sekiranya anda ingin menyelesaikan masalah ini dan beberapa masalah lain, menyambung ke VPN adalah idea yang baik. Kami akan menerangkan faedah melakukannya sebentar lagi. Pertama, lihat senarai VPN terbaik kami untuk Apple Arcade.

RankVPN ServiceVPN Fan
Pelayan PriceVisit
LokasiNo
Penyemak Imbas Log
SambunganSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
3Akses Internet Peribadi$ 2.85PIA49Kotak pilihanKotak pilihan
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80Kotak pilihanKotak pilihan
5IPVanish$ 3.25IPVanish76Kotak pilihan

Terdapat beberapa perkara untuk perkhidmatan ini yang mungkin anda sukai. Permainan yang tersedia untuk perkhidmatan ini adalah tajuk indie eksklusif. Walaupun mereka tidak begitu terkenal dengan francais yang sudah mapan, ini bukan kali pertama Apple menetapkan cara mereka sendiri. Anda boleh memainkan permainan ini di Macbook, iPhone, iPad, dan juga Apple TV anda. Mereka tentunya membawa permainan dalam talian ke tahap lain dengan memberikan akses eksklusif ke tajuk.

Terdapat beberapa sebab yang berbeza untuk menyambung ke VPN ketika menggunakan Apple Arcade. Yang pertama berkaitan dengan akses ke permainan video. Kadang-kadang, syarikat seperti Apple melepaskan permainan di kawasan yang berbeza sebelum yang lain. Itu adalah amalan biasa dengan syarikat lain, tetapi kami merasakan anda seharusnya dapat mendapatkan akses lebih awal di mana-mana sahaja. Sekiranya anda ingin bermain permainan yang tidak berada di kawasan tempat anda berada, yang harus anda lakukan hanyalah menyambung ke wilayah tersebut dengan VPN. Dengan begitu, rangkaian akan menganggap anda berada di kawasan yang anda inginkan untuk mendapatkan akses, dan anda seharusnya dapat mengaksesnya seperti yang anda harapkan.

Alasan lain yang baik untuk menggunakan VPN adalah untuk membantu anda mengelakkan ketinggalan. Walaupun Apple Arcade membuat sejumlah janji, anda masih boleh mengalami ketinggalan. Penyelesaiannya ialah menyambung ke pelayan yang kurang sibuk. Sekiranya anda bermain secara kompetitif, anda tahu bahawa kematian boleh berlaku dengan cepat dan mudah. Dengan menyambung ke VPN, ia dapat membuat perbezaan antara hidup dan mati dalam kehidupan permainan anda.

Apakah VPN Terbaik untuk Apple Arcade?

Beberapa faktor wujud ketika cuba menjawab soalan ini. Dalam kes ini, yang besar ada kaitan dengan akses. Setelah memberi tumpuan kepada mereka, kami dapat memberitahu anda apa VPN terbaik untuk Apple Arcade.

  • Keupayaan untuk mendapatkan sekitar kandungan geo-terhad untuk mendapatkan akses awal
  • Pelayan Berkelajuan Tinggi di rantau ini untuk menghentikan penyanggaan video anda
  • Kestabilan rangkaian tinggi dengan rangkaian besar dan stabil untuk membantu anda mengelakkan sambungan terputus semasa memainkan kegemaran anda
  • Penyulitan kelas tentera yang kuat untuk membantu melindungi privasi anda
  • Dasar no-log yang ketat ditawarkan kepada pengguna

Mari kita lihat lebih mendalam mengenai VPN terbaik untuk digunakan dengan Apple Arcade.

1. VPN terbaik untuk Apple Arcade: ExpressVPN

ExpressVPN

Daftar selama 12 bulan dan dapatkan 3 BULAN PERCUMA di VPN # 1 kami

ExpressVPN menyatukan akses VPN cepat dengan MediaStreamer yang bertindak sebagai perkhidmatan DNS Pintar untuk membebaskan akses ke kandungan terhad geo. Perkhidmatan VPN akan membantu menyulitkan sambungan anda dan membuka blokir acara sukan langsung. Anda juga akan mendapat senarai acara hiburan dan sukan langsung terkini di laman web mereka. Berada di Kepulauan Virgin Britain meletakkan ExpressVPN di luar negara 5 mata dan 14 mata. Mereka mengekalkan kebijakan tanpa log yang telah disahkan melalui permintaan undang-undang berprofil tinggi selama ini.

ExpressVPN menguruskan rangkaian VPN yang sangat besar. Di luar Amerika Syarikat, rangkaian ExpressVPN mempunyai ribuan pelayan di lokasi utama untuk melindungi privasi pengguna mereka. Anda boleh menggunakan rangkaian mereka untuk melindungi privasi anda, membuka blokir penapisan, dan menonton perkhidmatan streaming kegemaran anda dari mana saja.

Mungkin kelebihan terbesar menggunakan ExpressVPN adalah sokongan mereka untuk pelbagai jenis peranti. ExpressVPN menawarkan perisian VPN khusus untuk Windows, Mac, iOS, dan Android. Sambungkan dari desktop dan mudah alih anda pada masa yang sama dengan sehingga 3 sambungan serentak. Anda juga boleh memasang sambungan web ExpressVPN untuk Chrome atau Firefox. Ingin melindungi seluruh rangkaian rumah anda dengan satu akaun VPN? Sekiranya demikian, anda boleh menggunakan aplikasi penghala ExpressVPN untuk menyiapkan semua. Ciri MediaStreamer menambah sokongan DNS Pintar ke konsol permainan (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, dll.), Kotak media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, dll.), Dan Smart TV.

Kupon ExpressVPNJimat 49% dan dapatkan 3 bulan percuma dengan 12 bulan VPN dinilai # 1 kami

ExpressVPN menunjukkan prestasi yang baik dalam ujian kelajuan kami. Mereka adalah pilihan terbaik untuk privasi dan untuk membebaskan sekatan geo. Sokongan pelanggan tersedia 24/7 untuk memberi bantuan dan menjawab sebarang pertanyaan. Nikmati VPN terbaik dengan harga yang rendah kerana ExpressVPN menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati ExpressVPN

2. VPN terbaik untuk Apple Arcade: NordVPN

NordVPN

NordVPN berpusat di Panama yang mana beberapa pengguna lebih suka menggunakan syarikat VPN yang sebenarnya beribu pejabat di Amerika Syarikat. Anda akan mendapati bahawa NordVPN mempunyai kehadiran yang kuat di AS dengan pelayan yang terdapat di seluruh negara. Anggota mempunyai akses penuh ke rangkaian mereka di AS dan seterusnya dengan harga yang sangat baik.

Anda akan mendapati bahawa NordVPN mungkin mempunyai gabungan perkhidmatan terbaik dengan harga jika anda melanggan akaun jangka panjang. Semua pengguna mempunyai akses penuh ke rangkaian dan perisian khusus mereka. Anda boleh berhubung menggunakan klien VPN untuk Windows atau Mac. Mereka juga mempunyai aplikasi mudah alih yang mudah digunakan untuk kedua-dua peranti Android dan iOS (iPhone, iPad).

Ingin mengakses perkhidmatan streaming seperti Netflix, Amazon Prime Video, atau BBC iPlayer dari mana sahaja di dunia? Sekiranya demikian, NordVPN adalah pilihan yang tepat. Mereka adalah satu-satunya perkhidmatan VPN yang masih dapat menyahsekat Netflix. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan perkhidmatan VPN dan SmartDNS tanpa had dengan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati NordVPN

3. VPN terbaik untuk Apple Arcade: PIA

Akses Internet Peribadi

Akses Internet Peribadi (PIA) memberi pengguna beberapa pilihan yang berbeza. Tidak seperti masa lalu, anda tidak perlu lagi membuat profil untuk setiap pelayan VPN. Sekarang, anda boleh menyambung ke mana-mana lokasi pelayan mereka di 33 negara. Seperti yang anda lihat di bawah, pasukan PIA telah mengatur pelayan mereka mengikut wilayah, negara, dan bandar. Lokasi pelayan disenaraikan mengikut urutan abjad mengikut negara.

Terdapat banyak pengguna torrent yang menggemari Akses Internet Peribadi. Perkhidmatan ini merangkumi ciri yang akan menghentikan sistem anda daripada berkomunikasi sekiranya sambungan ke perkhidmatan mereka terputus. Maksudnya jika akses VPN yang dienkripsi anda dijatuhkan atas sebab apa pun ia akan membuat anda selamat.

Kami menggunakan klien Windows PIA dan tidak banyak dari segi penyediaan dan penggunaannya. Walau bagaimanapun, anda tidak mahu memandang rendah perkhidmatan ini. PIA menawarkan tahap perlindungan privasi yang berbeza bergantung pada keperluan anda. Anda boleh mengawal tahap penyulitan dan mencari keseimbangan yang betul antara privasi dan kelajuan. Seperti yang anda lihat di bawah, rangkaian PIA cukup pantas di lokasi utama di seluruh Amerika Syarikat.

Ketika datang ke klien Windows mereka, pasukan PIA telah memasukkan suis membunuh Internet. Suis kill akan mematikan sambungan Internet anda pada bila-bila masa VPN gagal. Itu sangat berguna bagi mereka yang ingin memastikan namanya tidak dikenali. Akses Internet Peribadi memberikan jaminan wang dikembalikan selama 7 hari kepada ahli.

Lawati Akses Internet Peribadi

4. VPN terbaik untuk Apple Arcade: CyberGhost

CyberGhost

CyberGhost ditubuhkan pada tahun 2001 oleh 7 ahli pasukan muda yang bersemangat di Bucharest, Romania. Sejak masa itu syarikat telah berkembang menjadi salah satu perkhidmatan VPN terbesar di dunia. Pasukan yang terdiri daripada 50+ ahli memberi tumpuan untuk melindungi privasi pengguna. Robert Knapp, pengasas bersama dan Ketua Pegawai Eksekutif, terus menerajui pasukan walaupun mereka menyertai kumpulan Crossrider pada tahun 2017. Sejak masa itu, rangkaian CyberGhost telah berkembang dengan cukup.

CyberGhost menawarkan gabungan lokasi pelayan yang bagus, penyulitan yang kuat, dan kemampuan untuk membuka blokir perkhidmatan penstriman popular seperti Netflix, YouTube Red, dan Amazon Prime. Beberapa saluran bahkan membolehkan anda membebaskan sekatan geo untuk beberapa wilayah. Contohnya, anda boleh mengakses kandungan video Amazon Prime di AS, Jerman atau UK. Pelanggan Windows juga memberi anda pilihan untuk melayari tanpa nama, melindungi WiFi, torrent tanpa nama, membuka blokir laman web asas (Google, Facebook Instagram, dll.), Dan memilih pelayan.

Pelanggan VPN CyberGhost adalah salah satu kegemaran kami. Sangat mudah digunakan dan merangkumi sejumlah ciri canggih untuk membantu melindungi privasi dalam talian anda. Mereka mempunyai pasukan pengembangan di Jerman yang terus menambahkan ciri ke aplikasi pelanggan dan mudah alih. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan akses penuh ke rangkaian CyberGhost dengan jaminan wang dikembalikan selama 45 hari.

Lawati CyberGhost

5. VPN terbaik untuk Apple Arcade: IPVanish

IPVanish

Amerika Syarikat adalah rumah bagi beberapa perkhidmatan VPN yang popular, tetapi tidak lebih cepat daripada IPVanish. Kami tahu dari pengalaman peribadi bahawa IPVanish akan berfungsi dengan baik tidak kira di wilayah negara mana anda berada. Pelayan mereka cepat dan perkhidmatan VPN mempunyai lebih banyak lokasi pelayan di Amerika Syarikat daripada kebanyakan penyedia VPN.

Seiring dengan jejak besar di AS, IPVanish menjadi tuan rumah pelayan di setiap benua selain Antartika. Rangkaian VPN mereka secara konsisten menjadi yang terpantas di Amerika Utara dalam ujian kelajuan kami. Anda akan menemui beberapa lokasi pelayan di negara-negara seperti AS dan UK. Anda boleh memilih lokasi atau mendapatkan yang lebih spesifik dengan memilih pelayan individu. IPVanish sangat baik untuk permainan tetapi boleh dilewati kerana tidak dapat menyekat perkhidmatan streaming popular.

Apabila nilai IPVanish sukar ditandingi. Mereka menawarkan akses tanpa had ke rangkaian VPN dan perisian khusus mereka untuk Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick dan banyak lagi. Anda bahkan dapat menyiapkan penghala untuk melindungi setiap peranti di rangkaian anda. Perkhidmatan VPN cukup popular di kalangan pengguna Kodi. Jaminan wang dikembalikan selama 7 hari merangkumi semua ahli baru.

Lawati IPVanish

Sekiranya anda ingin melihat apa yang dimaksudkan dengan Apple Arcade, kami mencadangkan menggunakan VPN. Kami telah memberi anda beberapa pilihan yang berbeza di atas. Walaupun begitu, anda boleh menemui sebilangan orang lain di kami VPN teratas 10 senarai. Semuanya akan berfungsi seperti yang anda jangkakan, tetapi kami secara khusus membuat pilihan untuk bekerjasama dengan Apple Arcade. Dengan berbuat demikian, anda dapat memperoleh kelajuan dan akses yang terbaik tanpa mengira apa yang anda putuskan untuk bermain. Baca panduan kami untuk membantu anda membuat keputusan terbaik untuk memenuhi keperluan anda.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me