ArgentinaArgentina adalah negara kedua terbesar di Amerika Selatan dan negara ke-8 terbesar di dunia. Negara ini mempunyai sejarah yang kaya dan mempunyai bahasa rasmi Sepanyol. Mempunyai ibu kota Buenos Aires yang paling banyak dikunjungi, Argentina mempunyai perniagaan pelancongan yang besar. Pada tahun 2010, mereka memulakan kempen nasional untuk menghubungkan lebih dari 10 juta rumah dengan jalur lebar pada akhir tahun 2015. Dengan jumlah seperti itu, mudah dilihat mengapa Netflix, penyedia perkhidmatan streaming premium, dilancarkan di Argentina pada tahun 2011. Walaupun perpustakaan sekitar 3100 judul, yang masih kurang daripada separuh jumlah judul yang dimiliki AS. Dengan syarat anda mempunyai langganan Netflix, anda boleh menyambung ke perpustakaan AS dari mana sahaja dengan VPN.

RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Penyemak Imbas Log
SambunganSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
3CyberGhost$ 2.75PIA112Kotak pilihanKotak pilihan

Mengapa VPN? Mari kita bincangkan undang-undang privasi di Argentina. Walaupun tempat-tempat seperti AS dan EU mungkin mengumpulkan data, Argentina masih memerlukan waran sebelum akan setuju untuk menyerahkan data penduduknya. Bagi mereka, keganasan nampaknya tidak menjadi perhatian. Argentina mempunyai reputasi sebagai barat liar Amerika Selatan kerana undang-undang mereka. Oleh itu, perkhidmatan VPN yang baik akan membolehkan anda menambahkan tahap penyulitan tambahan semasa melayari laman web. Walaupun pemerintah mungkin tidak memerhatikan anda, ada banyak penggodam di sana, terutama di kota seperti Buenos Aires.

Juga, undang-undang anti-cetak rompak Argentina sepertinya tidak berlaku. Sebilangan besar negara mempunyai semacam undang-undang mengenai pencurian harta intelek, tetapi mereka bukan salah satunya. Negara ini mempunyai banyak musuh di Hollywood. Itu kerana 73% + perisian dan filem cetak rompak yang dilaporkan di Argentina. Terdapat laporan sejak akhir-akhir ini yang menyatakan bahawa ada peningkatan keprihatinan mengenai pembajakan digital.

Sekiranya Argentina membalikkan kebijakan mereka, anda masih boleh menggunakan perkhidmatan VPN untuk melihat banyak perkara yang akan disekat secara geo. Penyekat geo adalah teknologi yang digunakan untuk mengenali di mana anda berada, berdasarkan alamat IP, dan secara geografi akan menyekat anda sekiranya anda berada di luar kawasan tersebut. Dengan menyambung ke VPN di negara yang ingin Anda akses, anda dapat melepaskan sekatan tersebut.

Bagaimana jika anda melancong ke luar negara dari Argentina dan anda ingin terus mengikuti rancangan kegemaran anda? Bagaimana jika anda ingin menonton saluran seperti C5N, TV Amerika 2, 360, Canal 7, CBA 24 dan banyak lagi? Atau bagaimana jika anda ingin menyambung ke perpustakaan Netflix AS atau perkhidmatan streaming lain yang popular? Sekali lagi, untuk mendapatkan akses ke Netflix, anda memerlukan langganan berbayar juga. Oleh itu, sama ada anda baru sahaja berpindah ke sana, atau anda dari Argentina dan ingin melihat pengaturcaraan kegemaran anda, perkhidmatan VPN adalah cara terbaik untuk pergi.

Perkhidmatan VPN mana yang harus anda pilih? Terdapat banyak pilihan di luar sana. Kami mempunyai beberapa cadangan hebat untuk anda. Perkhidmatan yang kami sarankan mempunyai pelanggan khusus, jadi semudah memilih negara, dan menghubungkan.

Mari kita pertimbangkan alasan anda menggunakan VPN? Sekiranya matlamat terbesar anda adalah privasi dalam talian, kami mencadangkan ExpressVPN atau Akses Internet Peribadi. Kedua-duanya menawarkan no-log dan mempunyai ciri kill switch pada pelanggan mereka sehingga anda dapat memutuskan sambungan bila-bila masa anda memerlukannya. Oleh kerana sebahagian besar isi rumah di Argentina mempunyai jalur lebar atau akan mendapatkannya tidak lama lagi, jika anda ingin mengalirkan sesuatu secara dalam talian, menggunakan perkhidmatan streaming premium seperti Netflix, cadangan kami adalah untuk ExpressVPN. Mereka mempunyai rangkaian pantas sehingga anda dapat menyambung ke perpustakaan kandungan dengan mudah.

Sekiranya anda melancong ke luar Argentina dan anda ingin dapat melihat beberapa rancangan kegemaran anda, kami mengesyorkan ExpressVPN MediaStreamer. Ciri SmartDNS akan membantu anda membuka blokir saluran tanpa overkripsi. Dengan saluran seperti CN23, Canal Luz, Encuentro, Canal 13 dan banyak lagi, mengapa ketinggalan satu saat?

1. VPN terbaik untuk Argentina: ExpressVPN

ExpressVPN

Daftar selama 12 bulan dan dapatkan 3 BULAN PERCUMA di VPN # 1 kami

ExpressVPN menyatukan akses VPN cepat dengan MediaStreamer yang bertindak sebagai perkhidmatan DNS Pintar untuk membebaskan akses ke kandungan terhad geo. Perkhidmatan VPN akan membantu menyulitkan sambungan anda dan membuka blokir acara sukan langsung. Anda juga akan mendapat senarai acara hiburan dan sukan langsung terkini di laman web mereka. Berada di Kepulauan Virgin Britain meletakkan ExpressVPN di luar negara 5 mata dan 14 mata. Mereka mengekalkan kebijakan tanpa log yang telah disahkan melalui permintaan undang-undang berprofil tinggi selama ini.

ExpressVPN menguruskan rangkaian VPN yang sangat besar. Di luar Amerika Syarikat, rangkaian ExpressVPN mempunyai ribuan pelayan di lokasi utama untuk melindungi privasi pengguna mereka. Anda boleh menggunakan rangkaian mereka untuk melindungi privasi anda, membuka blokir penapisan, dan menonton perkhidmatan streaming kegemaran anda dari mana saja.

Ujian kelajuan ExpressVPN Argentina

Aplikasi ExpressVPN membolehkan anda memilih lokasi pelayan ke bandar tetapi anda tidak perlu memilih pelayan tertentu. Sebaliknya, pelanggan akan memilih pelayan terpantas di lokasi pilihan anda. Anda juga perlu tahu bahawa beberapa bandar tidak ditunjukkan pada tab yang disarankan di dalam klien. Itu tidak berlaku untuk pelayan di Argentina. Cukup klik pada bendera Argentina di bahagian atas dan pilih salah satu pelayan di sana. Seperti yang anda lihat, kami menguji pelayan di Buenos Aire. dan kelajuannya ialah 14.78 Mbps.

Mungkin kelebihan terbesar menggunakan ExpressVPN adalah sokongan mereka untuk pelbagai jenis peranti. ExpressVPN menawarkan perisian VPN khusus untuk Windows, Mac, iOS, dan Android. Sambungkan dari desktop dan mudah alih anda pada masa yang sama dengan sehingga 3 sambungan serentak. Anda juga boleh memasang sambungan web ExpressVPN untuk Chrome atau Firefox. Ingin melindungi seluruh rangkaian rumah anda dengan satu akaun VPN? Sekiranya demikian, anda boleh menggunakan aplikasi penghala ExpressVPN untuk menyiapkan semua. Ciri MediaStreamer menambah sokongan DNS Pintar untuk konsol permainan (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, dll.), Kotak media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, dll.), Dan Smart TV.

Kupon ExpressVPNJimat 49% dan dapatkan 3 bulan percuma dengan 12 bulan VPN dinilai # 1 kami

ExpressVPN menunjukkan prestasi yang baik dalam ujian kelajuan kami. Mereka adalah pilihan terbaik untuk privasi dan untuk membebaskan sekatan geo. Sokongan pelanggan tersedia 24/7 untuk memberi bantuan dan menjawab sebarang pertanyaan. Nikmati VPN terbaik dengan harga yang lebih rendah kerana ExpressVPN menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati ExpressVPN

2. VPN terbaik untuk Argentina: NordVPN

NordVPN

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 3.49 sebulan (diskaun 70%)

NordVPN berpusat di Panama yang mana beberapa pengguna lebih suka menggunakan syarikat VPN yang sebenarnya beribu pejabat di Amerika Syarikat. Anda akan mendapati bahawa NordVPN mempunyai kehadiran yang kuat di AS dengan pelayan yang terdapat di seluruh negara. Anggota mempunyai akses penuh ke rangkaian mereka di AS dan seterusnya dengan harga yang sangat baik.

Anda akan mendapati bahawa NordVPN mungkin mempunyai gabungan perkhidmatan terbaik dengan harga jika anda melanggan akaun jangka panjang. Semua pengguna mempunyai akses penuh ke rangkaian dan perisian khusus mereka. Anda boleh berhubung menggunakan klien VPN untuk Windows atau Mac. Mereka juga mempunyai aplikasi mudah alih yang mudah digunakan untuk kedua-dua peranti Android dan iOS (iPhone, iPad).

Ujian melesat NordVPN Argentina

NordVPN mengehoskan sebilangan pelayan di kawasan itu. Cara termudah untuk memilih nombor pelayan tertentu adalah memilih tab “Pelayan” dalam aplikasi dan kemudian menyusun hasilnya mengikut urutan abjad. Anda kemudian boleh menatal ke bawah dan memilih mana-mana pelayan yang berdekatan. Seperti yang anda lihat, kami menguji pelayan di kawasan itu dan kelajuannya adalah 0,82 Mbps.

Ingin mengakses perkhidmatan streaming seperti Netflix, Amazon Prime Video, atau BBC iPlayer dari mana sahaja di dunia? Sekiranya demikian, NordVPN adalah pilihan yang tepat. Mereka adalah satu-satunya perkhidmatan VPN yang masih dapat menyahsekat Netflix. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan perkhidmatan VPN dan SmartDNS tanpa had dengan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati NordVPN

3. VPN terbaik untuk Argentina: CyberGhost

CyberGhost

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 2.75 sebulan (diskaun 79%)

CyberGhost ditubuhkan pada tahun 2001 oleh 7 ahli pasukan muda yang bersemangat di Bucharest, Romania. Sejak masa itu syarikat telah berkembang menjadi salah satu perkhidmatan VPN terbesar di dunia. Pasukan yang terdiri daripada 50+ ahli memberi tumpuan untuk melindungi privasi pengguna. Robert Knapp, pengasas bersama dan Ketua Pegawai Eksekutif, terus menerajui pasukan itu walaupun mereka bergabung dengan kumpulan Crossrider pada tahun 2017. Sejak masa itu, rangkaian CyberGhost telah berkembang cukup banyak.

CyberGhost menawarkan gabungan lokasi pelayan yang bagus, penyulitan yang kuat, dan kemampuan untuk membuka blokir perkhidmatan penstriman popular seperti Netflix, YouTube Red, dan Amazon Prime. Beberapa saluran bahkan membolehkan anda membebaskan sekatan geo untuk beberapa wilayah. Contohnya, anda boleh mengakses kandungan video Amazon Prime di AS, Jerman atau UK. Pelanggan Windows juga memberi anda pilihan untuk melayari tanpa nama, melindungi WiFi, torrent tanpa nama, membuka blokir laman web asas (Google, Facebook Instagram, dll.), Dan memilih pelayan.

CyberGhost Argentina melancarkan ujian

CyberGhost menawarkan gabungan lokasi pelayan yang bagus, penyulitan yang kuat, dan kemampuan untuk membuka blokir perkhidmatan penstriman popular seperti Netflix, YouTube Red, dan Amazon Prime. Beberapa saluran bahkan membolehkan anda membebaskan sekatan geo untuk beberapa wilayah. Contohnya, anda boleh mengakses kandungan video Amazon Prime di AS, Jerman atau UK. Pelanggan Windows juga memberi anda pilihan untuk melayari tanpa nama, melindungi Wi-Fi, torrent tanpa nama, membuka blokir laman web asas (Google, Facebook Instagram, dll.), Dan memilih pelayan. Kami menguji pelayan di Buenos Aires dan mendapati kelajuannya adalah 0,73 Mbps.

Pelanggan VPN CyberGhost adalah salah satu kegemaran kami. Sangat mudah digunakan dan merangkumi sejumlah ciri canggih untuk membantu melindungi privasi dalam talian anda. Mereka mempunyai pasukan pengembangan di Jerman yang terus menambahkan ciri ke aplikasi pelanggan dan mudah alih. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan akses penuh ke rangkaian CyberGhost dengan jaminan wang dikembalikan selama 45 hari.

Lawati CyberGhost

Anda boleh membaca senarai kami di VPN teratas 10 perkhidmatan jika anda mahukan lebih banyak cadangan, tetapi kami fikir anda akan berpuas hati dengan mana-mana VPN dalam siaran ini. Kami telah memilihnya daripada perkhidmatan VPN terkemuka lain berdasarkan privasi (dasar log dan penyulitan), ketersediaan lokasi pelayan, kelajuan, kebolehpercayaan, dan harga. Kami juga mencari perkhidmatan dengan rangkaian pelayan VPN yang baik di rantau ini. Anda memerlukan penyedia VPN yang boleh dipercayai untuk melindungi privasi dalam talian anda. Anda juga memerlukan rangkaian pantas untuk menstrimkan kandungan HD di negara lain. Perkhidmatan yang dikongsi dalam siaran adalah VPN terbaik untuk privasi dan untuk membebaskan sekatan geo untuk laman streaming popular seperti Netflix, Hulu, Amazon Instant Video, dan banyak saluran popular lain juga.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me