ArizonaArizona adalah negara Barat yang terletak di sempadan Mexico. Dianggarkan berjumlah 7.1 juta penduduk. Anda boleh mengharapkan ramai yang mengunjungi negeri ini kerana beberapa sebab. Itulah Grand Canyon, Batu Nisan, makanan, dan pemandangan semula jadi hanya untuk beberapa nama. Sekiranya anda merancang untuk melihat keajaiban keadaan yang hebat ini dan merancang untuk menyambung ke WiFi awam, anda pasti ingin menggunakan VPN. Sebelum kami menerangkan mengapa, sila lihat senarai VPN terbaik kami untuk Arizona.

RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Penyemak Imbas Log
SambunganSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
3IPVanish$ 5.20IPVanish76Kotak pilihan

Arizona mempunyai banyak keindahan semula jadi, tetapi itu tidak bermakna anda akan menikmatinya sepanjang masa. Pada satu ketika, anda mungkin mahu menggunakan WiFi awam. Sekiranya demikian, penggunaan VPN adalah penting. Ini kerana selalu ada penjenayah yang hanya menunggu untuk memanfaatkan pengguna yang tidak dilindungi. semasa menggunakan pelayan VPN, anda akan mempunyai sambungan yang selamat dan dienkripsi ke pelayan pilihan anda. Dengan cara itu, anda akan menjadikan para penjahat siber lebih sukar untuk mendapatkan maklumat peribadi anda.

Sebab kedua untuk menggunakan VPN sementara ada untuk membantu anda mengatasi sekatan geo dan pemadaman sukan. Sekiranya anda tidak sedar, negeri ini mempunyai beberapa pasukan sukan hebat seperti Arizona Diamondbacks, Coyotes, Cardinals, dan lain-lain. Sekiranya anda ingin menontonnya dalam talian semasa berada di sana, anda akan disekat. Kunci untuk menyelesaikan masalah ini ialah menyambung ke VPN di wilayah yang berbeza. Dengan cara itu, anda dapat mengetahui pemadaman sukan dan kandungan terhad geo yang lain dengan mudah.

Apa VPN Terbaik untuk Arizona?

Walaupun Arizona tidak memiliki pengawasan pemerintah, kami masih akan fokus pada faktor keselamatan. Itu bermaksud memberi tumpuan untuk melindungi diri daripada pencuri. Itulah bagaimana kami akan menentukan apa VPN terbaik untuk Arizona.

  • Penyulitan bertaraf tentera yang kuat untuk melindungi privasi anda semasa berada di negeri ini
  • Penyedia yang menawarkan polisi tanpa log yang ketat untuk pengguna
  • Penyedia yang mempunyai pelayan VPN yang berfungsi dengan baik semasa di Arizona dan wilayah
  • Aplikasi dan sokongan mudah alih berbilang platform untuk peranti Amazon Firestick
  • Kestabilan rangkaian yang tinggi untuk membantu anda mengelakkan sambungan terputus

Dan sekarang, perhatikan beberapa VPN terbaik untuk Arizona.

1. VPN terbaik untuk Arizona: ExpressVPN

ExpressVPN

Daftar selama 12 bulan dan dapatkan 3 BULAN PERCUMA di VPN # 1 kami

ExpressVPN menyatukan akses VPN cepat dengan MediaStreamer yang bertindak sebagai perkhidmatan DNS Pintar untuk membebaskan akses ke kandungan terhad geo. Perkhidmatan VPN akan membantu menyulitkan sambungan anda dan membuka blokir acara sukan langsung. Anda juga akan mendapat senarai acara hiburan dan sukan langsung terkini di laman web mereka. Berada di Kepulauan Virgin Britain meletakkan ExpressVPN di luar negara 5 mata dan 14 mata. Mereka mengekalkan kebijakan tanpa log yang telah disahkan melalui permintaan undang-undang berprofil tinggi selama ini.

ExpressVPN menguruskan rangkaian VPN yang sangat besar. Di luar Amerika Syarikat, rangkaian ExpressVPN mempunyai ribuan pelayan di lokasi utama untuk melindungi privasi pengguna mereka. Anda boleh menggunakan rangkaian mereka untuk melindungi privasi anda, membuka blokir penapisan, dan menonton perkhidmatan streaming kegemaran anda dari mana saja.

Aplikasi ExpressVPN membolehkan anda memilih lokasi pelayan ke bandar tetapi anda tidak perlu memilih pelayan tertentu. Sebaliknya, pelanggan akan memilih pelayan terpantas di lokasi pilihan anda. Anda juga perlu tahu bahawa beberapa bandar tidak ditunjukkan pada tab yang disarankan di dalam klien. Anda mungkin menemui masalah itu dengan pelayan di kawasan itu. Cukup pilih tab “Semua”, buka AS, dan kemudian buka Phoenix. Pada ketika ini, anda boleh memilih pelayan di sana. Kami menyambung ke pelayan VPN di Phoenix, Arizona, dan diuji ke Phoenix, Tucson, dan Flagstaff. Seperti yang anda lihat, kelajuan muat turun secara konsisten melebihi 120 Mbps di ketiga-tiga lokasi.

Ujian kelajuan ExpressVPN Arizona

Mungkin kelebihan terbesar menggunakan ExpressVPN adalah sokongan mereka untuk pelbagai jenis peranti. ExpressVPN menawarkan perisian VPN khusus untuk Windows, Mac, iOS, dan Android. Sambungkan dari desktop dan mudah alih anda pada masa yang sama dengan sehingga 3 sambungan serentak. Anda juga boleh memasang sambungan web ExpressVPN untuk Chrome atau Firefox. Ingin melindungi seluruh rangkaian rumah anda dengan satu akaun VPN? Sekiranya demikian, anda boleh menggunakan aplikasi penghala ExpressVPN untuk menyiapkan semua. Ciri MediaStreamer menambah sokongan DNS Pintar ke konsol permainan (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, dll.), Kotak media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, dll.), Dan Smart TV.

Kupon ExpressVPNJimat 49% dan dapatkan 3 bulan percuma dengan 12 bulan VPN dinilai # 1 kami

ExpressVPN menunjukkan prestasi yang baik dalam ujian kelajuan kami. Mereka adalah pilihan terbaik untuk privasi dan untuk membebaskan sekatan geo. Sokongan pelanggan tersedia 24/7 untuk memberi bantuan dan menjawab sebarang pertanyaan. Nikmati VPN terbaik dengan harga yang lebih rendah kerana ExpressVPN menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati ExpressVPN

2. VPN terbaik untuk Arizona: NordVPN

NordVPN

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 3.49 sebulan (diskaun 70%)

NordVPN berpusat di Panama yang mana beberapa pengguna lebih suka menggunakan syarikat VPN yang sebenarnya beribu pejabat di Amerika Syarikat. Anda akan mendapati bahawa NordVPN mempunyai kehadiran yang kuat di AS dengan pelayan yang terdapat di seluruh negara. Anggota mempunyai akses penuh ke rangkaian mereka di AS dan seterusnya dengan harga yang sangat baik.

Anda akan mendapati bahawa NordVPN mungkin mempunyai gabungan perkhidmatan terbaik dengan harga jika anda melanggan akaun jangka panjang. Semua pengguna mempunyai akses penuh ke rangkaian dan perisian khusus mereka. Anda boleh berhubung menggunakan klien VPN untuk Windows atau Mac. Mereka juga mempunyai aplikasi mudah alih yang mudah digunakan untuk kedua-dua peranti Android dan iOS (iPhone, iPad).

NordVPN menghoskan sebilangan pelayan di Phoenix. Dari konsol, mengklik pada 3 titik mendatar di sebelah kanan negara, anda boleh mencari kawasan pelayan dan melihat peratusan pelayan yang ada. Kami menyambung ke pelayan yang terletak di Phoenix, Arizona, dan diuji ke Phoenix, Tucson, dan Flagstaff. Seperti yang anda lihat, hasilnya cepat dengan kecepatan mulai dari 119 Mbps hingga 128 Mbps.

Ujian kelajuan NordVPN Arizona

Ingin mengakses perkhidmatan streaming seperti Netflix, Amazon Prime Video, atau BBC iPlayer dari mana sahaja di dunia? Sekiranya demikian, NordVPN adalah pilihan yang tepat. Mereka adalah satu-satunya perkhidmatan VPN yang masih dapat menyahsekat Netflix. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan perkhidmatan VPN dan SmartDNS tanpa had dengan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati NordVPN

3. VPN terbaik untuk Arizona: IPVanish

IPVanish

Daftar selama 12 bulan dengan hanya $ 5.20 sebulan (diskaun 57%)

IPVanish menawarkan beberapa pelayan di kawasan itu, jadi anda seharusnya tidak mempunyai masalah di sana. Anda juga dapat mengharapkan kepantasan yang cepat di lokasi di beberapa tempat di dunia. Oleh kerana itu, kami memilih IPVanish sebagai salah satu pilihan untuk digunakan semasa berada di Arizona.

Selain cukup banyak liputan di berbagai wilayah Eropah, IPVanish menjadi tuan rumah pelayan di setiap benua selain Antartika. Rangkaian menghasilkan kelajuan yang hebat dan mereka menunjukkan prestasi yang baik pada ujian kelajuan kami. Anda boleh memilih lokasi atau pelayan individu dari menu lungsur turun.

Kami baru saja menyebut bahawa IPVanish mempunyai pelayan di seluruh wilayah dan semuanya tersedia untuk anda. Sekiranya anda melihat pelayan yang mempunyai huruf “a” sebagai bagian dari nama pelayannya, mereka adalah yang terpantas dalam rangkaian. Kami menyambung ke pelayan IPVanish di Phoenix dan diuji ke Phoenix, Tucson, dan Flagstaff untuk menguji kepantasannya. Hasilnya mengagumkan dengan kelajuan antara 124 Mbps dan 128 Mbps.

Ujian kelajuan IPVanish Arizona

Apabila nilai IPVanish sukar ditandingi. Mereka menawarkan akses tanpa had ke rangkaian VPN dan perisian khusus mereka untuk Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick dan banyak lagi. Anda bahkan dapat menyiapkan penghala untuk melindungi setiap peranti di rangkaian anda. Perkhidmatan VPN cukup popular di kalangan pengguna Kodi. Jaminan wang dikembalikan selama 7 hari merangkumi semua ahli baru.

Lawati IPVanish

Dan di sana anda mempunyai alasan yang paling penting dan pilihan terbaik untuk digunakan semasa berada di negeri ini. Walau bagaimanapun, anda sentiasa boleh melihat penyedia di kami senarai VPN teratas 10. Walaupun semuanya berfungsi dengan baik, kami membuat keputusan khusus untuk ArizonaMacau. Tidak kira apa yang anda rancangkan di sana, perlindungan VPN adalah idea yang baik. Dengan menggunakan panduan kami, anda boleh membuat pilihan yang tepat.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me