VPN terbaik untuk Aruba

ArubaAruba adalah negara kepulauan dan konstituen di Kerajaan Belanda, yang terletak di Laut Caribbean. Dianggarkan berjumlah 104k orang. Banyak pelancong datang ke pulau untuk menikmati cuaca yang baik dan berehat menyegarkan kehidupan. Sekiranya anda ingin menyertai pelancong tersebut atau pernah memikirkannya, anda pasti ingin menyambung ke VPN semasa berada di sana. Kami akan memberitahu anda mengapa ia penting sebentar lagi. Sebelum kita melakukannya, lihatlah senarai VPN terbaik kami untuk senarai Aruba.


RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Penyemak Imbas Log
SambunganSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
3VPN HMA Pro$ 4.29HideMyAss280
4IPVanish$ 4.87IPVanish76Kotak pilihan
5Akses Internet Peribadi$ 3.33PIA52Kotak pilihanKotak pilihan

Oleh kerana negara ini berada di bawah Kerajaan Belanda, Aruba menikmati kebebasan dan keterbukaan yang mungkin anda dapati di negara utama. Yang mengatakan, itu tidak bermakna anda selamat dari kecurian. Selalu ada penjahat yang ingin memanfaatkan sasaran yang rentan. Apabila anda menggunakan VPN, anda membuat lapisan penyulitan yang selamat ke pelayan pilihan anda. Ini bermakna anda membuat lebih sukar bagi sesiapa sahaja untuk mendapatkan maklumat peribadi anda.

Sudah tentu, menjadi sebahagian dari Belanda mempunyai kelebihan lain juga. Negara ini mempunyai penapisan yang sangat sedikit dan cukup liberal. Oleh itu, anda masih boleh memanfaatkan VPN untuk mengatasi sekatan geo. Sekiranya anda berkunjung dari negara lain, anda mungkin tidak dapat mengakses rancangan tv biasa atau kandungan lain. Untuk menyelesaikan masalah ini, anda hanya perlu menyambung ke VPN di kawasan rumah anda atau yang lain yang anda ingin lihat. Itu akan membuat perisian menganggap anda berada di tempat lain. Apabila anda melakukannya, anda dapat menonton kandungan dari wilayah kediaman anda atau melihat kandungan lain yang mungkin disekat geo.

Apa VPN terbaik untuk Aruba?

Untuk menjawab soalan ini dengan betul melibatkan melihat beberapa faktor. Dalam kes ini, melindungi privasi anda lebih penting. Berikut adalah kriteria yang kami gunakan untuk membantu kami dengan senarai VPN terbaik untuk Aruba:

 • Penyulitan kelas tentera yang kuat untuk melindungi privasi anda semasa berada di wilayah Aruba
 • Tiada dasar log
 • Rangkaian besar dan stabil untuk mengelakkan terputus
 • Pelayan berkelajuan tinggi yang akan berfungsi dengan baik di rantau ini
 • Keupayaan untuk mengatasi sekatan geo

Sekarang, ke senarai perkhidmatan VPN terbaik untuk Aruba:

1. VPN terbaik untuk Aruba: ExpressVPN

ExpressVPN

Daftar selama 12 bulan dan dapatkan 3 BULAN PERCUMA di VPN # 1 kami

ExpressVPN menyatukan akses VPN cepat dengan MediaStreamer yang bertindak sebagai perkhidmatan DNS Pintar untuk membebaskan akses ke kandungan terhad geo. Perkhidmatan VPN akan membantu menyulitkan sambungan anda dan membuka blokir acara sukan langsung. Anda juga akan mendapat senarai acara hiburan dan sukan langsung terkini di laman web mereka. Berada di Kepulauan Virgin Britain meletakkan ExpressVPN di luar negara 5 mata dan 14 mata. Mereka mengekalkan kebijakan tanpa log yang telah disahkan melalui permintaan undang-undang berprofil tinggi selama ini.

ExpressVPN menguruskan rangkaian VPN yang sangat besar. Di luar Amerika Syarikat, rangkaian ExpressVPN mempunyai ribuan pelayan di lokasi utama untuk melindungi privasi pengguna mereka. Anda boleh menggunakan rangkaian mereka untuk melindungi privasi anda, membuka blokir penapisan, dan menonton perkhidmatan streaming kegemaran anda dari mana saja.

Untuk menggunakan aplikasi ExpressVPN, anda mulakan dengan memuat turun dan memasangnya. Setelah anda membukanya, klik butang yang bertuliskan “Pilih Lokasi”. Sekarang, anda perlu pergi ke bahagian “semua” dan ketik Miami di kotak carian di atas. Anda akan melihat bahawa ExpressVPN mempunyai pelayan tempatan. Kami menyambung ke pelayan di Miami dan diuji ke pelayan di Oranjestad, Aruba. Kami mendapat kelajuan 105.59 Mbps.

Mungkin kelebihan terbesar menggunakan ExpressVPN adalah sokongan mereka untuk pelbagai jenis peranti. ExpressVPN menawarkan perisian VPN khusus untuk Windows, Mac, iOS, dan Android. Sambungkan dari desktop dan mudah alih anda pada masa yang sama dengan sehingga 3 sambungan serentak. Anda juga boleh memasang sambungan web ExpressVPN untuk Chrome atau Firefox. Ingin melindungi seluruh rangkaian rumah anda dengan satu akaun VPN? Sekiranya demikian, anda boleh menggunakan aplikasi penghala ExpressVPN untuk menyiapkan semua. Ciri MediaStreamer menambahkan sokongan DNS Pintar ke peranti seperti konsol permainan (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, dll.), Kotak media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, dll.), Dan Smart TV.

Kupon ExpressVPNJimat 49% dan dapatkan 3 bulan percuma dengan 12 bulan VPN dinilai # 1 kami

ExpressVPN menunjukkan prestasi yang baik dalam ujian kelajuan kami. Mereka adalah pilihan terbaik untuk privasi dan untuk membebaskan sekatan geo. Sokongan pelanggan tersedia 24/7 untuk memberi bantuan dan menjawab sebarang pertanyaan. Nikmati VPN terbaik dengan harga yang rendah kerana ExpressVPN menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati ExpressVPN

2. VPN terbaik untuk Aruba: NordVPN

NordVPN

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 2.99 sebulan (diskaun 75%)

NordVPN berpusat di Panama yang mana beberapa pengguna lebih suka menggunakan syarikat VPN yang sebenarnya beribu pejabat di Amerika Syarikat. Anda akan mendapati bahawa NordVPN mempunyai kehadiran yang kuat di AS dengan pelayan yang terdapat di seluruh negara. Anggota mempunyai akses penuh ke rangkaian mereka di AS dan seterusnya dengan harga yang sangat baik.

Anda akan mendapati bahawa NordVPN mungkin mempunyai gabungan perkhidmatan terbaik dengan harga jika anda melanggan akaun jangka panjang. Semua pengguna mempunyai akses penuh ke rangkaian dan perisian khusus mereka. Anda boleh berhubung menggunakan klien VPN untuk Windows atau Mac. Mereka juga mempunyai aplikasi mudah alih yang mudah digunakan untuk kedua-dua peranti Android dan iOS (iPhone, iPad).

NordVPN menghoskan sebilangan pelayan di Miami, dan anda boleh menggunakan salah satu daripadanya. Dari konsol, mengklik pada 3 titik mendatar di sebelah kanan negara, anda boleh mencari kawasan pelayan dan melihat peratusan pelayan yang ada. Kami menguji pelayan Amerika Syarikat yang terletak di Miami dan disambungkan ke pelayan di Oranjestad, Aruba. Kami menganggapnya pantas dengan kelajuan muat turun 107.71 Mbps.

Ingin mengakses perkhidmatan streaming seperti Netflix, Amazon Prime Video, atau BBC iPlayer dari mana sahaja di dunia? Sekiranya demikian, NordVPN adalah pilihan yang tepat. Mereka adalah satu-satunya perkhidmatan VPN yang masih dapat menyahsekat Netflix. Anda boleh mendaftar untuk perkhidmatan VPN dan SmartDNS tanpa had dari hanya $ 2.99 sebulan dengan keahlian 3 tahun.

Lawati NordVPN

3. VPN terbaik untuk Aruba: HMA

VPN HMA

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 2.99 sebulan (diskaun 75%)

HideMyAss dihidupkan pada tahun 2005 ketika Jack Cator, seorang pelajar berusia 16 tahun di England, memutuskan bahawa dia ingin membuat perkhidmatan untuk menolong orang menghindari penapisan. Secara khusus, Jack tidak dapat mengakses laman media sosial dan permainan dalam talian kerana disekat di rangkaian sekolah. HMA menambah ratusan ribu pengguna pada bulan pertama dan sejak itu telah berkembang menjadi salah satu perkhidmatan VPN terbesar di dunia dengan lebih daripada 350 lokasi pelayan. Privax, syarikat induk HMA Pro VPN, menyertai pasukan AVG pada tahun 2015.

Bagi mereka yang ingin mencari penyedia VPN dengan lokasi pelayan yang paling banyak, HideMyAss adalah pilihan terbaik anda. Perlu diingat bahawa HMA mencatat aktiviti pengguna yang menjadi perhatian sesetengah pengguna VPN. HMA mengehoskan beberapa pelayan VPN di Minsk, khususnya di Minsk. Untuk menyambung ke pelayan di sana, Anda ingin masuk ke “Lokasi Lokasi” dan pilih “Ubah Lokasi” untuk memulakan. Kemudian klik pada tab “Bandar” dan cari Palm Beach. Kami menyambung ke pelayan di sana untuk menguji dan mendapati kelajuannya adalah 108.87 Mbps.

Pada tahun 2016 HMA dan beberapa penyedia VPN terkemuka lain memimpin dalam mempermudah perisian pelanggan tersuai mereka. Hasilnya adalah sekumpulan aplikasi khusus yang memudahkan pengguna menyambung ke rangkaian HMA dan menyulitkan sambungan anda. Mereka mempunyai perisian yang tersedia untuk Windows, Mac, Android, dan iOS. Anda juga boleh menyambung ke HMA melalui penghala anda. HMA menawarkan akses VPN tanpa had dari hanya $ 4,99 sebulan dan menawarkan jaminan wang dikembalikan tanpa risiko selama 30 hari kepada semua pengguna baru.

Lawati Sembunyikan Pantat Saya

4. VPN terbaik untuk Aruba: IPVanish

IPVanish

Daftar selama 12 bulan dengan hanya $ 4.87 sebulan (diskaun 60%)

Amerika Syarikat adalah rumah bagi beberapa perkhidmatan VPN yang popular, tetapi tidak lebih cepat daripada IPVanish. Kami tahu dari pengalaman peribadi bahawa IPVanish akan berfungsi dengan baik tidak kira di wilayah negara mana anda berada. Pelayan mereka cepat dan perkhidmatan VPN mempunyai lebih banyak lokasi pelayan di Amerika Syarikat daripada kebanyakan penyedia VPN.

Seiring dengan jejak besar di AS, IPVanish menjadi tuan rumah pelayan di setiap benua selain Antartika. Rangkaian VPN mereka secara konsisten menjadi yang terpantas di Amerika Utara dalam ujian kelajuan kami. Anda akan menemui beberapa lokasi pelayan di negara-negara seperti AS dan UK. Anda boleh memilih lokasi atau mendapatkan yang lebih spesifik dengan memilih pelayan individu. IPVanish sangat baik untuk permainan tetapi boleh dilewati kerana tidak dapat menyekat perkhidmatan streaming popular.

IPVanish menghoskan sebilangan pelayan di Miami dan anda boleh memilih untuk menyambung ke salah satu dari mereka. Kami mencadangkan memilih yang bermula dengan “a” dalam nama pelayan. Dalam kebanyakan kes, anda akan mendapati pelayan “a” menjadi yang terpantas. Kami menguji pelayan IPVanish di Miami dan mendapati kelajuannya adalah 108.87 Mbps.

Apabila nilai IPVanish sukar ditandingi. Mereka menawarkan akses tanpa had ke rangkaian VPN dan perisian khusus mereka untuk Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick dan banyak lagi dengan harga $ 7,50 sebulan atau $ 58,49 setahun. Itu menghasilkan hanya $ 4.87 sebulan pada rancangan tahunan. Jaminan wang dikembalikan selama 7 hari merangkumi semua ahli baru.

Lawati IPVanish

5. VPN terbaik untuk Aruba: PIA

Akses Internet Peribadi

Daftar selama 24 bulan dengan hanya $ 3.49 sebulan (diskaun 65%)

Akses Internet Peribadi (PIA) memberi pengguna beberapa pilihan yang berbeza. Tidak seperti masa lalu, anda tidak perlu lagi membuat profil untuk setiap pelayan VPN. Sekarang, anda boleh menyambung ke mana-mana lokasi pelayan mereka di 33 negara. Pasukan PIA telah mengatur pelayan mereka mengikut wilayah, negara, dan bandar. Anda akan mendapat kelajuan yang pantas sepanjang masa.

Terdapat banyak pengguna torrent yang menggemari Akses Internet Peribadi. Perkhidmatan ini merangkumi ciri yang akan menghentikan sistem anda daripada berkomunikasi sekiranya sambungan ke perkhidmatan mereka terputus. Maksudnya jika akses VPN yang dienkripsi anda dijatuhkan atas sebab apa pun ia akan membuat anda selamat.

Semasa menggunakan klien Windows PIA, tidak banyak yang perlu dilakukan pada penyediaan dan penggunaannya. Namun, itu tidak bermaksud bahawa program ini dihentikan. PIA menawarkan tahap perlindungan privasi yang berbeza bergantung pada keperluan anda. Anda boleh mengawal tahap penyulitan dan mencari keseimbangan yang betul antara privasi dan kelajuan. Seperti yang anda lihat pelayan di Miami berkinerja baik dengan kelajuan muat turun 105.78 Mbps.

PIA menawarkan klien Windows dan aplikasi lain yang mudah dan senang digunakan. Walau bagaimanapun, anda tidak mahu memandang rendah PIA menawarkan tahap perlindungan privasi yang berbeza bergantung pada keperluan anda. Anda boleh mengawal tahap penyulitan untuk membantu anda mencari keseimbangan yang betul antara privasi dan kelajuan.

Ketika datang ke klien Windows mereka, pasukan PIA telah memasukkan suis membunuh Internet. Suis kill akan mematikan sambungan Internet anda pada bila-bila masa VPN gagal. Itu sangat berguna bagi mereka yang ingin memastikan namanya tidak dikenali. Akses Internet Peribadi menawarkan VPN dari $ 3,49 sebulan bersama dengan jaminan wang dikembalikan 7 hari.

Lawati Akses Internet Peribadi

Sekiranya anda akan mengunjungi Aruba, menggunakan VPN adalah mustahak. Walaupun terdapat banyak pilihan yang kami sediakan di atas, anda boleh melihat lebih banyak lagi dalam senarai 10 VPN teratas kami. Mereka semua akan melakukan tugas mereka, tetapi kami mengoptimumkan pilihan kami untuk menunjukkan prestasi yang baik di Aruba. Dengan cara itu, anda akan dapat melindungi privasi anda dan akses ke kelajuan yang terbaik tanpa mengira apa yang anda rancangkan di sana. Apabila anda menggunakan panduan kami, kami dapat membantu anda membuat keputusan yang tepat untuk memenuhi keperluan anda.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map