VPN terbaik untuk Australia

Rumah Opera SydneyBandar-bandar besar di Australia telah lama di bandar. Negara ini mempunyai penduduk lebih dari 23 juta dan ekonomi ke-12 terbesar di dunia. Beberapa perkara mungkin sudah biasa dilakukan oleh banyak pihak, tetapi negara ini berada dalam liga tersendiri. Sekiranya anda merancang untuk mengunjungi negara dan benua yang unik ini, anda pasti ingin menyambung ke VPN semasa menggunakan internet. Ini berlaku terutamanya untuk sambungan WiFi. Terdapat beberapa sebab yang baik, tetapi kami akan membincangkannya setelah anda melihat pilihan VPN teratas kami untuk Australia.


RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Penyemak Imbas Log
SambunganSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
3Akses Internet Peribadi$ 3.33PIA49Kotak pilihanKotak pilihan
4CyberGhost$ 2.75PIA112Kotak pilihanKotak pilihan
5IPVanish$ 5.20IPVanish76Kotak pilihan

Pada zaman yang lebih moden, Australia (kadang-kadang disebut tanah Oz) mempunyai budaya dan ekonomi yang sangat maju. Terdapat banyak perkara yang menjadikan negara ini menarik bagi pengunjung. Beberapa di antaranya termasuk musim yang berlawanan dari negara-negara di hemisfera Utara, padang pasir yang dikenali sebagai Pedalaman, perniagaan, dan banyak lagi. Anda pasti akan menemui banyak perbezaan dari tempat lain dan perkara yang perlu dilakukan sekiranya anda perlu melancong ke negara ini.

Walaupun ada banyak yang dapat dilihat dan dilakukan, anda mungkin perlu menggunakan internet pada suatu ketika semasa lawatan anda. Sekiranya demikian, anda bernasib baik. Australia mempunyai liputan jalur lebar tanpa wayar yang hampir sepenuhnya. Anda akan menikmati kepantasan yang hebat dan terdapat banyak perniagaan yang menawarkan WiFi percuma untuk pelanggan. Malangnya, itu bermaksud ada penjenayah yang menunggu untuk memanfaatkan WiFi percuma juga. Itulah sebabnya penting untuk menggunakan VPN. Cukup buat sambungan selamat dan disulitkan ke pelayan pilihan anda, dan anda sudah bersedia. Apabila anda melakukannya, anda menyukarkan pencuri untuk mencuri data anda.

Itu membawa kita ke alasan kedua untuk menggunakan VPN. Sekiranya anda menikmati penstriman atau melihat kandungan tempatan dari kawasan anda sendiri, syarikat biasanya akan menyekat lalu lintas yang tidak berada di kawasan yang disasarkan. Dengan kata lain, anda tidak akan dapat melihat apa yang anda mahukan tanpa VPN. Dalam kes ini, anda akan menyambung ke pelayan di kawasan yang anda mahukan. Itu akan membolehkan perisian penyekat menyangka anda berada di tempat lain. Dari sana, anda boleh menikmati apa-apa kandungan seperti biasa.

Apa VPN terbaik untuk Australia?

Di bawah ini, kami melihat beberapa faktor untuk VPN terbaik untuk Australia:

 • Ujian kelajuan dilakukan di Sydney, Melbourne, Perth, dan Brisbane
 • Kami juga mempertimbangkan prestasi dari Australia ke Amerika Syarikat
 • Keupayaan VPN untuk menyekat sekatan perkhidmatan popular seperti Netflix AS
 • Kestabilan rangkaian untuk mengelakkan perlahan dan terputus
 • Aplikasi khusus untuk peranti mudah alih dan Amazon Firestick
 • Keutamaan diberikan kepada VPN yang tidak menyimpan log aktiviti

Mari kita masuk dan melihat VPN terbaik untuk Australia.

1. VPN terbaik untuk Australia: ExpressVPN

ExpressVPN

Daftar selama 12 bulan dan dapatkan 3 BULAN PERCUMA di VPN # 1 kami

ExpressVPN menyatukan akses VPN cepat dengan MediaStreamer yang bertindak sebagai perkhidmatan DNS Pintar untuk membebaskan akses ke kandungan terhad geo. Perkhidmatan VPN akan membantu menyulitkan sambungan anda dan membuka blokir acara sukan langsung. Anda juga akan mendapat senarai acara hiburan dan sukan langsung terkini di laman web mereka. Berada di Kepulauan Virgin Britain meletakkan ExpressVPN di luar negara 5 mata dan 14 mata. Mereka mengekalkan kebijakan tanpa log yang telah disahkan melalui permintaan undang-undang berprofil tinggi selama ini.

ExpressVPN menguruskan rangkaian VPN yang sangat besar. Di luar Amerika Syarikat, rangkaian ExpressVPN mempunyai ribuan pelayan di lokasi utama untuk melindungi privasi pengguna mereka. Anda boleh menggunakan rangkaian mereka untuk melindungi privasi anda, membuka blokir penapisan, dan menonton perkhidmatan streaming kegemaran anda dari mana saja.

Aplikasi ExpressVPN membolehkan anda memilih lokasi pelayan ke bandar tetapi anda tidak perlu memilih pelayan tertentu. Sebaliknya, pelanggan akan memilih pelayan terpantas di lokasi pilihan anda. Anda juga perlu tahu bahawa beberapa bandar tidak ditunjukkan pada tab yang disarankan di dalam klien. Anda mungkin menemui masalah itu dengan bandar-bandar yang kami sebutkan. Cukup pilih tab “Semua”, dan pilih Australia. Pada ketika ini, anda boleh memilih pelayan di Brisbane, Melbourne, Perth, atau Sydney. Seperti yang anda lihat, pelayan di Sydney menunjukkan prestasi terbaik dengan kelajuan muat turun melebihi 277 Mbps.

Ujian kelajuan ExpressVPN Australia

Mungkin kelebihan terbesar menggunakan ExpressVPN adalah sokongan mereka untuk pelbagai jenis peranti. ExpressVPN menawarkan perisian VPN khusus untuk Windows, Mac, iOS, dan Android. Sambungkan dari desktop dan mudah alih anda pada masa yang sama dengan sehingga 3 sambungan serentak. Anda juga boleh memasang sambungan web ExpressVPN untuk Chrome atau Firefox. Ingin melindungi seluruh rangkaian rumah anda dengan satu akaun VPN? Sekiranya demikian, anda boleh menggunakan aplikasi penghala ExpressVPN untuk menyiapkan semua. Ciri MediaStreamer menambah sokongan DNS Pintar untuk konsol permainan (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, dll.), Kotak media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, dll.), Dan Smart TV.

Kupon ExpressVPNJimat 49% dan dapatkan 3 bulan percuma dengan 12 bulan VPN dinilai # 1 kami

ExpressVPN menunjukkan prestasi yang baik dalam ujian kelajuan kami. Mereka adalah pilihan terbaik untuk privasi dan untuk membebaskan sekatan geo. Sokongan pelanggan tersedia 24/7 untuk memberi bantuan dan menjawab sebarang pertanyaan. Nikmati VPN terbaik dengan harga yang lebih rendah kerana ExpressVPN menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati ExpressVPN

2. VPN terbaik untuk Australia: NordVPN

NordVPN

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 3.49 sebulan (diskaun 70%)

NordVPN berpusat di Panama yang mana beberapa pengguna lebih suka menggunakan syarikat VPN yang sebenarnya beribu pejabat di Amerika Syarikat. Anda akan mendapati bahawa NordVPN mempunyai kehadiran yang kuat di AS dengan pelayan yang terdapat di seluruh negara. Anggota mempunyai akses penuh ke rangkaian mereka di Kanada dan seterusnya dengan harga yang sangat baik.

Anda akan mendapati bahawa NordVPN mungkin mempunyai gabungan perkhidmatan terbaik dengan harga jika anda melanggan akaun jangka panjang. Semua pengguna mempunyai akses penuh ke rangkaian dan perisian khusus mereka. Anda boleh berhubung menggunakan klien VPN untuk Windows atau Mac. Mereka juga mempunyai aplikasi mudah alih yang mudah digunakan untuk kedua-dua peranti Android dan iOS (iPhone, iPad).

Kami menguji prestasi pelayan di Perth, Sydney, dan Melbourne. Seperti yang anda lihat pada gambar di bawah, jumlahnya bagus dengan kecepatan mulai dari 97 Mbps hingga 163 Mbps. Anda seharusnya dapat memuat turun dengan kelajuan tinggi dan menstrim kandungan HD tanpa masalah.

Ujian kelajuan NordVPN Australia

Ingin mengakses perkhidmatan streaming seperti Netflix, Amazon Prime Video, atau BBC iPlayer dari mana sahaja di dunia? Sekiranya demikian, NordVPN adalah pilihan yang tepat. Mereka adalah satu-satunya perkhidmatan VPN yang masih dapat menyahsekat Netflix. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan perkhidmatan VPN dan SmartDNS tanpa had dengan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati NordVPN

3. VPN terbaik untuk Australia: PIA

Akses Internet Peribadi

Daftar selama 12 bulan dengan hanya $ 3.33 sebulan (diskaun 72%)

Sebagai pengguna, Akses Internet Peribadi (PIA) memberi anda beberapa pilihan yang berbeza. Sebelum ini, anda harus menyediakan profil untuk setiap pelayan VPN. Sekarang, menyambung ke pelayan mana pun di rangkaian mereka mudah. Seperti yang anda lihat di bawah, pasukan PIA telah mengatur pelayan mereka mengikut wilayah, negara, dan bandar. Lokasi pelayan disenaraikan mengikut urutan abjad mengikut negara. Setelah memilih lokasi, anda boleh berhubung dengan mudah ke lokasi di Sydney dan Melbourne.

Terdapat banyak pengguna torrent yang menggemari Akses Internet Peribadi. Perkhidmatan ini merangkumi ciri yang akan menghentikan sistem anda daripada berkomunikasi sekiranya sambungan ke perkhidmatan mereka terputus. Maksudnya jika akses VPN yang dienkripsi anda dijatuhkan atas sebab apa pun ia akan membuat anda selamat.

PIA menawarkan klien Windows dan aplikasi lain yang mudah dan senang digunakan. Walau bagaimanapun, anda tidak mahu memandang rendah PIA menawarkan tahap perlindungan privasi yang berbeza bergantung pada keperluan anda. Anda boleh mengawal tahap penyulitan untuk membantu anda mencari keseimbangan yang betul antara privasi dan kelajuan. Seperti yang anda lihat, ujian kelajuan kami menunjukkan bahawa PIA menunjukkan prestasi yang baik di Sydney dan Melbourne. Kedua-duanya adalah lokasi yang baik untuk digunakan semasa di Australia.

Ujian kelajuan PIA Australia

Ketika datang ke klien Windows mereka, pasukan PIA telah memasukkan suis membunuh Internet. Suis kill akan mematikan sambungan Internet anda pada bila-bila masa VPN gagal. Itu sangat berguna bagi mereka yang ingin memastikan namanya tidak dikenali. Akses Internet Peribadi memberikan jaminan wang dikembalikan kepada ahli selama 30 hari.

Lawati Akses Internet Peribadi

4. VPN Terbaik untuk Australia: CyberGhost

CyberGhost

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 2.75 sebulan (diskaun 79%)

CyberGhost ditubuhkan pada tahun 2001 oleh 7 ahli pasukan muda yang bersemangat di Bucharest, Romania. Sejak masa itu syarikat telah berkembang menjadi salah satu perkhidmatan VPN terbesar di dunia. Pasukan yang terdiri daripada 50+ ahli memberi tumpuan kepada melindungi privasi pengguna. Robert Knapp, pengasas bersama dan Ketua Pegawai Eksekutif, terus menerajui pasukan walaupun mereka menyertai kumpulan Crossrider pada tahun 2017. Sejak masa itu, rangkaian CyberGhost telah berkembang dengan cukup.

CyberGhost menawarkan gabungan lokasi pelayan yang bagus, penyulitan yang kuat, dan kemampuan untuk membuka blokir perkhidmatan penstriman popular seperti Netflix, YouTube Red, dan Amazon Prime. Beberapa saluran bahkan membolehkan anda membebaskan sekatan geo untuk beberapa wilayah. Contohnya, anda boleh mengakses kandungan video Amazon Prime di AS, Jerman atau UK. Pelanggan Windows juga memberi anda pilihan untuk melayari tanpa nama, melindungi WiFi, torrent tanpa nama, membuka blokir laman web asas (Google, Facebook Instagram, dll.), Dan memilih pelayan.

Oleh kerana kami ingin menguji pelayan di Australia, kami membuka klien Windows dan mengembangkan antara muka. Dari sana anda ingin mengklik tab “Semua Pelayan” jika belum aktif. Tatal ke bawah dan pilih negara di rantau ini. Ini akan memaparkan senarai lengkap pelayan di negara tersebut. Rangkaian CyberGhost merangkumi sebilangan pelayan di Australia. Kami menyambung ke pelayan di setiap lokasi dan menguji kinerjanya. Kelajuannya berkisar antara 24 Mbps di Brisbane hingga 106 Mbps di Sydney.

Ujian kelajuan CyberGhost Australia

Pelanggan VPN CyberGhost adalah salah satu kegemaran kami. Sangat mudah digunakan dan merangkumi sejumlah ciri canggih untuk membantu melindungi privasi dalam talian anda. Mereka mempunyai pasukan pengembangan di Jerman yang terus menambahkan ciri ke aplikasi pelanggan dan mudah alih. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan akses penuh ke rangkaian CyberGhost dengan jaminan wang dikembalikan selama 45 hari.

Lawati CyberGhost

5. VPN Terbaik untuk Australia: IPVanish

IPVanish

Daftar selama 12 bulan dengan hanya $ 5.20 sebulan (diskaun 57%)

IPVanish menawarkan beberapa pelayan di kawasan itu, jadi anda seharusnya tidak mempunyai masalah di sana. Anda juga dapat mengharapkan kepantasan yang cepat di lokasi di beberapa tempat di dunia. Oleh kerana itu, kami memilih IPVanish sebagai salah satu pilihan masuk kami untuk digunakan semasa berada di Virginia.

Selain cukup banyak liputan di berbagai wilayah Eropah, IPVanish menjadi tuan rumah pelayan di setiap benua selain Antartika. Rangkaian menghasilkan kelajuan yang hebat dan mereka menunjukkan prestasi yang baik pada ujian kelajuan kami. Anda boleh memilih lokasi atau pelayan individu dari menu lungsur turun.

Kami baru saja menyebut bahawa IPVanish mempunyai pelayan di seluruh wilayah dan semuanya tersedia untuk anda. Sekiranya anda melihat pelayan yang mempunyai huruf “a” sebagai bagian dari nama pelayannya, mereka adalah yang terpantas dalam rangkaian. Kami menguji IPVanish ke pelayan di Perth, Sydney, dan Metblourne dan mendapati kelajuannya antara 50 Mbps dan 66 Mbps.

Ujian kelajuan IPVanish Australia

Apabila nilai IPVanish sukar ditandingi. Mereka menawarkan akses tanpa had ke rangkaian VPN dan perisian khusus mereka untuk Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick dan banyak lagi. Anda bahkan dapat menyiapkan penghala untuk melindungi setiap peranti di rangkaian anda. Perkhidmatan VPN cukup popular di kalangan pengguna Kodi. Jaminan wang dikembalikan selama 7 hari merangkumi semua ahli baru.

Lawati IPVanish

Anda boleh lihat di kami VPN teratas 10 perkhidmatan untuk lebih banyak idea. Anda pasti berpuas hati dengan salah satu pilihan yang ditunjukkan di atas. Kami memilihnya berbanding perkhidmatan VPN terkemuka lain berdasarkan privasi (dasar log dan enkripsi), ketersediaan lokasi pelayan Australia, kelajuan, kebolehpercayaan, dan harga. Kami juga mencari perkhidmatan dengan rangkaian pelayan VPN yang baik di rantau ini. Anda memerlukan penyedia VPN yang boleh dipercayai untuk melindungi privasi dalam talian anda. Anda juga memerlukan rangkaian pantas untuk menstrimkan kandungan HD di negara lain. Perkhidmatan yang dikongsi dalam siaran adalah VPN terbaik untuk privasi dan untuk membebaskan sekatan geo untuk laman streaming popular seperti Netflix, Hulu, Amazon Instant Video, dan beratus-ratus saluran lain di seluruh dunia.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map