VPN terbaik untuk Austria

AustriaAustria adalah negara pergunungan yang terletak di Eropah Tengah. Berada di Eropah, tidak mengherankan jika negara ini telah disasarkan untuk melakukan perubahan pada prosedur anti-cetak rompaknya. Setelah lima tahun, nampaknya persatuan anti-cetak rompak di Austria yang disebut VAP akan dapat menghendaki ISP untuk menyekat laman web tertentu yang terkenal dengan kandungan cetak rompak. Hampir setahun yang lalu, VAP memenangkan kes pengadilan yang menyekat laman web tersebut, tetapi ISP menolak dan mengambil keputusan mahkamah untuk mengemukakan banding. Setelah kehilangan rayuan, didapati bahawa menyekat laman web adalah sah dan ISP akan membayar kos untuk menyekatnya, dengan menyatakan bahawa mereka mempunyai kemampuan kewangan dan teknikal untuk melakukannya. Walaupun begitu, anda masih dapat memperoleh akses ke laman web ini dengan VPN.


RankVPN ServiceVPN Fan
Pelayan PriceVisit
LokasiNo
Penyemak Imbas Log
SambunganSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
3Akses Internet Peribadi$ 2.85PIA49Kotak pilihanKotak pilihan
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80Kotak pilihanKotak pilihan
5IPVanish$ 3.25IPVanish76Kotak pilihan

Keputusan ini telah diperjuangkan oleh Hollywood dan VAP, tetapi ISP tidak begitu senang dengan hasilnya. Oleh kerana kos yang dikeluarkan dan penyekat laman web secara umum, ini dilihat oleh banyak orang sebagai cerun yang licin. Sama seperti undang-undang Australia dan Singapura, Austria adalah yang terbaru. Sebilangan besar memahami maksud sekatan, tetapi ia menimbulkan persoalan masa depan yang membuat beberapa orang gugup. Adakah blok laman web ini akan berhenti dengan perisian cetak rompak? Apabila ISP menyekat laman web, adakah ia melepaskannya dari tanggungjawab? Hanya masa depan yang dapat menjawabnya.

Seperti sekarang, anda masih boleh mendapatkan akses ke laman web yang disekat dengan rangkaian peribadi maya. VPN adalah perkhidmatan yang melakukan beberapa perkara. Perkara pertama yang akan dilakukannya ialah menambahkan lapisan penyulitan tambahan untuk melayari internet anda. Walaupun Austria tidak mempunyai dasar penyimpanan data, ada pihak lain yang ingin memperoleh data peribadi anda.

Seperti disebutkan, VPN akan memungkinkan Anda mengakses konten yang disekat. Sama ada kandungannya disekat oleh pemerintah atau geo-block, anda boleh menikmati laman web ini. Contoh kandungan yang disekat geo adalah perkhidmatan streaming premium seperti Netflix. Mengingat kenyataannya, ada Netflix versi Austria, tidak ada perpustakaan yang lebih baik untuk diakses daripada Amerika Syarikat. Ini kerana AS mempunyai sekitar 7.500 judul. Itu adalah lima kali ganda daripada 1500+ judul yang terdapat dalam versi Austria. Anda dapat mengaksesnya atau perkhidmatan streaming popular lain dengan VPN. Sudah tentu, untuk menikmati Netflix, anda juga memerlukan langganan berbayar. Mengapa tidak boleh mengakses perpustakaan dengan kandungan paling banyak?

Mudah-mudahan sekarang, sudah jelas untuk melihat ada kelebihan pasti menggunakan VPN. Yang mengatakan, ada banyak pilihan dalam jenis VPN yang dapat dipilih, tapi untungnya kami memiliki beberapa pilihan yang bagus untuk Austria. Kesemuanya mempunyai pelanggan tersuai sehingga anda hanya akan memilih negara untuk dihubungkan, tekan butang, dan nikmati semua faedah yang telah kami senaraikan. Semua cadangan ini menggunakan tahap penyulitan yang selamat, namun, menggunakan protokol OpenVPN akan selalu menjadi keputusan terbaik anda. OpenVPN (UDP) terbaik untuk penstriman.

Pertama sekali, mari kita lihat alasan anda menggunakan VPN. Sekiranya anda ingin mengamankan data anda atau membuka blokir kandungan, kami mencadangkan IPVanish. Mereka menawarkan no-log dan mempunyai fitur kill switch, sehingga menambahkan lapisan perlindungan tambahan pada penyemakan imbas anda. Untuk streaming perkara dalam talian, katakanlah dari perkhidmatan streaming premium seperti Netflix, IPVanish masih boleh digunakan. Mereka mempunyai rangkaian terpantas di Amerika Utara dan di seluruh Eropah, jadi anda dapat dengan mudah menyambung ke perpustakaan kandungan dan menikmatinya.

Sekiranya anda melancong ke luar Austria dan anda ingin melihat beberapa rancangan kegemaran anda, kami mengesyorkan IPVanish atau ExpressVPN. Kedua-duanya menyulitkan lalu lintas, tetapi ExpressVPN menyertakan SmartDNS dengan VPN mereka yang akan membantu anda membuka blokir saluran tanpa overkripsi penyulitan. Mengapa tidak dapat melihat saluran kegemaran anda seperti Intersport Rent TV, Krone TV, atau MF1 dari mana sahaja? Anda tidak perlu ketinggalan dengan VPN.

Sila baca senarai teratas kami 10 perkhidmatan VPN jika anda mahukan cadangan lain, tetapi kami fikir anda akan berpuas hati dengan mana-mana VPN dalam siaran ini. Kami telah memilih pilihan ini daripada perkhidmatan VPN terkemuka lain berdasarkan privasi, lokasi pelayan, kelajuan, dan harga. Kami juga mencari perkhidmatan dengan rangkaian pelayan VPN yang bagus di rantau ini untuk anda. Itulah senarai penyedia kami yang boleh dipercayai.

Penyedia VPN yang boleh dipercayai adalah yang membantu melindungi privasi dalam talian anda dan mempunyai rangkaian pantas untuk mengalirkan kandungan HD di negara lain. Yang telah kami sebutkan dalam catatan ini adalah keseluruhan VPN terbaik untuk apa sahaja matlamat yang ingin anda capai. Perkhidmatan penstriman yang disekat geografi dan banyak saluran popular lain dapat diakses dari Austria.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map