Beijing, ChinaBeijing adalah ibu negara China dan bandar terpadat kedua di dunia dengan 21.7 juta orang. Penduduknya berada di kedudukan kedua setelah Shanghai. Kawasan metro menempatkan hampir 25 juta orang. Terdapat banyak sebab untuk mengunjungi kawasan ini, dari tempat kerja hingga ke lokasi-lokasi indah di bandar. Sekiranya anda akan menjadi salah satu daripadanya, menggunakan VPN sangat penting untuk melakukan apa sahaja di sana. Kami akan memberi anda alasan mengapa dalam sekejap. Pertama, lihat senarai VPN terbaik kami untuk Beijing.

RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Penyemak Imbas Log
SambunganSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
3IPVanish$ 4.87IPVanish76Kotak pilihan

Bandar Beijing, China mempunyai sejarah yang panjang sejak 3,000 tahun. Nama itu bermaksud Ibu Kota Utara dan pertama kali diterapkan ke kota ini pada tahun 1403. Namun, nama itu telah banyak kali berubah. Penempatan terawal di kawasan ini bermula dari Peking Man sekitar 750,000 tahun yang lalu.

Di zaman yang lebih moden, Beijing disebut Peking, Jicheng, Zhuojun, Fanyang, Yanjing, Nanjing, dan Shangjing. Perkara yang menarik orang ke bandar termasuk syarikat utama (lebih daripada 10% Global Fortune 500 beribu pejabat di sana), muzium, sukan, makanan, tempat bersejarah, dan banyak lagi. Seperti yang anda lihat, tidak ada kekurangan perkara yang perlu dilakukan semasa di Beijing tidak kira apa alasan anda berada di sana.

Semua tarikan itu hebat dan pada mulanya, mudah lupa anda berada di negara Komunis. Namun, anda akan mengingatnya dengan cepat sekiranya anda mencuba menggunakan internet di sana. Itulah sebabnya anda mahu menggunakan VPN. Anda akan menemui Great Firewall of China semasa berada di negara ini. Sekiranya anda tidak biasa dengannya, GFC akan menyekat anda daripada mengakses laman web atau aktiviti yang diluluskan oleh kerajaan. Apabila anda membuat sambungan yang selamat ke pelayan VPN pilihan anda, anda akan memperdayakan perisian untuk menganggap anda berada di tempat lain. Itu akan membantu anda mengatasi sekatan yang dikenakan oleh pemerintah China.

Sebab kedua untuk menggunakan VPN semasa di Beijing adalah untuk privasi. Menggunakan WiFi di ibu kota boleh membahayakan. Anda tidak hanya perlu bimbang tentang penjenayah siber, anda juga perlu bimbang tentang pemerintah mengintip anda juga. Dengan sambungan VPN yang anda buat lebih awal, anda akan menjadikannya lebih sukar untuk menjejaskan data anda. Walau bagaimanapun, anda tetap ingin berhati-hati semasa menggunakan internet di sana. Sekiranya kerajaan China benar-benar mahukan data anda, mereka akan mencari jalan untuk mendapatkannya. Walaupun begitu, anda tidak perlu mempermudah mereka atau orang lain.

Itulah sebab utama mengapa menggunakan VPN penting di Beijing. Anda mungkin menemui kegunaan lain, walaupun anda mempunyai akaun. Dari mengelilingi GFC hingga melindungi maklumat anda dari mata kasar, VPN sangat penting jika anda merancang untuk menggunakan internet di sana.

Mari masuk dan lihat VPN terbaik untuk Beijing.

1. VPN terbaik untuk Beijing: ExpressVPN

ExpressVPN

Daftar selama 12 bulan dan dapatkan 3 BULAN PERCUMA di VPN # 1 kami

ExpressVPN menyatukan akses VPN cepat dengan MediaStreamer yang bertindak sebagai perkhidmatan DNS Pintar untuk membebaskan akses ke kandungan terhad geo. Perkhidmatan VPN akan membantu menyulitkan sambungan anda dan membuka blokir acara sukan langsung. Anda juga akan mendapat senarai acara hiburan dan sukan langsung terkini di laman web mereka. Berada di Kepulauan Virgin Britain meletakkan ExpressVPN di luar negara 5 mata dan 14 mata. Mereka mengekalkan kebijakan tanpa log yang telah disahkan melalui permintaan undang-undang berprofil tinggi selama ini.

ExpressVPN menguruskan rangkaian VPN yang sangat besar. Di luar Amerika Syarikat, rangkaian ExpressVPN mempunyai ribuan pelayan di lokasi utama untuk melindungi privasi pengguna mereka. Anda boleh menggunakan rangkaian mereka untuk melindungi privasi anda, membuka blokir penapisan, dan menonton perkhidmatan streaming kegemaran anda dari mana saja.

Ujian kelajuan ExpressVPN Beijing

Aplikasi ExpressVPN membolehkan anda memilih lokasi pelayan ke bandar tetapi anda tidak dapat memilih pelayan tertentu. Sebaliknya, pelanggan akan memilih pelayan di lokasi pilihan anda. Anda ingin memilih tab “Semua”, buka Asia, dan kemudian buka Hong Kong. Pada ketika ini, anda boleh memilih pelayan yang terdapat di sana. Seperti yang anda lihat, kami menguji pelayan di Hong Kong dan kelajuannya mencapai 57.33 Mbps.

Mungkin kelebihan terbesar menggunakan ExpressVPN adalah sokongan mereka untuk pelbagai jenis peranti. ExpressVPN menawarkan perisian VPN khusus untuk Windows, Mac, iOS, dan Android. Sambungkan dari desktop dan mudah alih anda pada masa yang sama dengan sehingga 3 sambungan serentak. Anda juga boleh memasang sambungan web ExpressVPN untuk Chrome atau Firefox. Ingin melindungi seluruh rangkaian rumah anda dengan satu akaun VPN? Sekiranya demikian, anda boleh menggunakan aplikasi penghala ExpressVPN untuk menyiapkan semua. Ciri MediaStreamer menambahkan sokongan DNS Pintar ke peranti seperti konsol permainan (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, dll.), Kotak media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, dll.), Dan Smart TV.

Kupon ExpressVPNJimat 49% dan dapatkan 3 bulan percuma dengan 12 bulan VPN dinilai # 1 kami

ExpressVPN menunjukkan prestasi yang baik dalam ujian kelajuan kami. Mereka adalah pilihan terbaik untuk privasi dan untuk membebaskan sekatan geo. Sokongan pelanggan tersedia 24/7 untuk memberi bantuan dan menjawab sebarang pertanyaan. Nikmati VPN terbaik dengan harga yang rendah kerana ExpressVPN menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati ExpressVPN

2. VPN terbaik untuk Beijing: NordVPN

NordVPN

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 2.99 sebulan (diskaun 75%)

NordVPN berpusat di Panama yang mana beberapa pengguna lebih suka menggunakan syarikat VPN yang sebenarnya beribu pejabat di Amerika Syarikat. Anda akan mendapati bahawa NordVPN mempunyai kehadiran yang kuat di AS dengan pelayan yang terdapat di seluruh negara. Anggota mempunyai akses penuh ke rangkaian mereka di AS dan seterusnya dengan harga yang sangat baik.

Anda akan mendapati bahawa NordVPN mungkin mempunyai gabungan perkhidmatan terbaik dengan harga jika anda melanggan akaun jangka panjang. Semua pengguna mempunyai akses penuh ke rangkaian dan perisian khusus mereka. Anda boleh berhubung menggunakan klien VPN untuk Windows atau Mac. Mereka juga mempunyai aplikasi mudah alih yang mudah digunakan untuk kedua-dua peranti Android dan iOS (iPhone, iPad).

Ujian kelajuan NordVPN Beijing

Kami menguji kelajuan Hong Kong dan, seperti yang anda lihat pada gambar di bawah, jumlahnya bagus dengan kelajuan muat turun 56.13 Mbps. Anda seharusnya tidak mempunyai masalah untuk melakukan apa sahaja yang anda mahu lakukan semasa menggunakan pelayan di sana.

Ingin mengakses perkhidmatan streaming seperti Netflix, Amazon Prime Video, atau BBC iPlayer dari mana sahaja di dunia? Sekiranya demikian, NordVPN adalah pilihan yang tepat. Mereka adalah satu-satunya perkhidmatan VPN yang masih dapat menyahsekat Netflix. Anda boleh mendaftar untuk perkhidmatan VPN dan SmartDNS tanpa had dari hanya $ 2.99 sebulan dengan keahlian 3 tahun.

Lawati NordVPN

3. VPN terbaik untuk Beijing: IPVanish

IPVanish

Daftar selama 12 bulan dengan hanya $ 4.87 sebulan (diskaun 60%)

Walaupun Beijing adalah kota terpadat kedua di dunia, tidak hairanlah tidak ada pelayan yang berada di sana. Sebaliknya, anda ingin menyambung ke pelayan yang terletak di Hong Kong (kerana ia adalah lokasi terdekat yang masih berada di rantau ini). Pelayan yang terdapat di sana cepat dan harus menjalankan tugas dengan baik. Kepantasan mereka menjadikan IPVanish salah satu pilihan kegemaran kami untuk digunakan semasa berada di Beijing.

IPVanish menghoskan pelayan di setiap benua selain Antartika. Rangkaian ini secara konsisten menjadi VPN terpantas di Asia dalam ujian kelajuan kami. Anda akan menemui beberapa lokasi pelayan di negara-negara di seluruh Asia. Anda boleh memilih lokasi atau pelayan individu.

Ujian kelajuan IPVanish Beijing

IPVanish menghoskan 19 pelayan di Hong Kong (pelayan terdekat di rantau ini) dan anda boleh memilih untuk menyambung ke mana-mana dari mereka. Menariknya, terdapat pelayan Hong Kong. disenaraikan di China. Terdapat pelayan yang berbeza yang anda dapati dengan menggunakan Hong Kong sebagai sebuah negara. Kami menguji pelayan IPVanish di Hong Kong, hkg-c10, dan kelajuannya mencapai 60.76 Mbps.

Apabila nilai IPVanish sukar ditandingi. Mereka menawarkan akses tanpa had ke rangkaian VPN dan perisian khusus mereka untuk Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick dan banyak lagi dengan harga $ 7,50 sebulan atau $ 58,49 setahun. Itu menghasilkan hanya $ 4.87 sebulan pada rancangan tahunan. Jaminan wang dikembalikan selama 7 hari merangkumi semua ahli baru.

Lawati IPVanish

Kami rasa kami telah memberikan anda pilihan terbaik untuk digunakan semasa berada di Beijing. Walau bagaimanapun, anda boleh melihat kami VPN teratas 10 senarai. Pastikan penyedia yang anda pilih mempunyai pelayan yang terletak di atau di sekitar kawasan tersebut. Keputusan kami berdasarkan keselamatan, kepantasan, kebolehpercayaan, dan harga. Kami juga mencari penyedia dengan pelayan di wilayah yang sama dengan Beijing. Dengan cara itu, benih terbaik tersedia untuk anda. Sekiranya anda ingin menstrimkan kandungan, kelajuan yang baik sangat penting. Oleh kerana pilihan kita mempunyai rangkaian yang kukuh, tidak ada pilihan yang buruk untuk dibuat. Semoga panduan kami dapat membantu anda membuat keputusan terbaik untuk keperluan anda.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me