VPN Terbaik untuk Bentuk Bebas (Keluarga ABC)

Bentuk bebasFreeform, sebelumnya dikenali sebagai Keluarga ABC, adalah saluran kabel dan satelit asas yang dimiliki oleh ABC sejak tahun 2001. Ia adalah anak syarikat Syarikat Penyiaran Amerika – Disney. Tawaran saluran merangkumi rancangan moden dan berorientasikan keluarga yang mempunyai penonton yang ramai, tetapi terdapat banyak siri dan filem pilihan yang dirancang untuk wanita berusia antara 14 – 34 tahun. Sekiranya anda berada di AS, anda boleh menonton secara dalam talian secara percuma tanpa log masuk. Sekiranya anda berada di luar AS, anda perlu menggunakan VPN untuk mengelakkan sekatan geo. Lihatlah senarai VPN terbaik kami untuk Bentuk Percuma.


RankVPN ServicePriceVisitServer
LokasiNo
Pembunuhan Log
TukarSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
3Akses Internet Peribadi$ 2.85PIA49Kotak pilihanKotak pilihan
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80Kotak pilihanKotak pilihan
5IPVanish$ 3.25IPVanish76Kotak pilihanKotak pilihan

Jenis pengaturcaraan yang mungkin anda harapkan dapat dilihat di Freeform (Keluarga ABC) termasuk filem ciri, dibuat untuk filem tv, program keagamaan, dan rancangan sindikasi. Kira-kira 82% penduduk AS yang memiliki sekurang-kurangnya satu tv mempunyai akses ke saluran ini, jadi jika anda berada di AS, ada kemungkinan anda memilikinya atau mengenali seseorang yang melakukannya. Sudah tentu, kerana berorientasikan keluarga, seluruh keluarga dapat menontonnya. Mari kita lihat beberapa pengaturcaraan.

 • Melissa dan Joey – Pertunjukan keluarga yang berlangsung selama 4 tahun dan menampilkan watak seperti Melissa Joan Hart dan Joey Lawrence, dalam gaya yang serupa dengan rancangan Who’s The Boss pada tahun 80-an.
 • The Fosters – Drama remaja dan keluarga mengenai pasangan seks yang sama membesarkan keluarga berbilang etnik.
 • Lelaki Terakhir Berdiri – Sitkom keluarga yang menampilkan Tim Allen sebagai bapa kepada 3 anak perempuan dan pengarah pemasaran untuk rangkaian kedai barang sukan.
 • Tertukar sewaktu lahir – Pertunjukan tertinggi untuk keluarga ABC mengenai 2 remaja yang bertukar semasa lahir dan tinggal di 2 dunia yang sangat berbeza. Ini adalah siri pertama di televisyen rangkaian yang menunjukkan keseluruhan adegan yang diambil dalam Bahasa Isyarat Amerika (ASL). Ini juga menunjukkan beberapa masalah yang dihadapi oleh anak-anak pekak dibandingkan dengan “Hearies” ketika mereka disebut di acara itu.
 • Bahasa Yunani – Tayangan drama / komedi mengenai pelajar yang mengambil bahagian dalam persaudaraan dan sororiti di Universiti fiksyen Cyprus-Rhodes.

Bergantung pada waktu tahun ini, stesen ini akan menayangkan filem keluarga penuh yang ditayangkan di pawagam. Beberapa contoh di antaranya adalah Bagaimana Grinch Stole Chtistmas dan Percutian Krismas Lampoon Nasional. Itu hanya beberapa rancangan dan filem yang disiarkan, tetapi ada banyak lagi. Oleh kerana masa depan saluran kabel menjadi kurang pasti, persoalannya adalah apa yang akan berlaku pada saluran seperti Keluarga ABC? Sebilangan itu sudah dapat dijawab. Freeform (ABC Family) telah menjual beberapa pelesenan rancangan untuk perkhidmatan streaming dalam talian seperti Netflix dan Hulu.

Perubahan adalah sesuatu yang biasa dilakukan oleh Keluarga ABC. Ini sebenarnya bermula pada tahun 1977 sebagai bahagian dari pendakwah TV popular bernama Pat Robertson. Seiring berjalannya waktu, ia telah berkembang menjadi saluran keluarga, dan dibeli oleh Fox pada tahun 1998. Pada tahun 2001, ABC membeli saluran tersebut dan menamakannya sebagai Keluarga ABC. Tidak banyak stesen yang mempunyai umur panjang yang dimilikinya, atau komitmen untuk menunjukkan siaran keluarga.

Mengapa menggunakan VPN untuk mengalirkan kandungan dari Keluarga ABC? Sangat bagus jika anda kini berada di AS, tetapi bagaimana jika anda tidak? Sekiranya anda seorang pemastautin dan melancong ke luar negara atau jika anda ingin menonton dari negara lain, anda akan dilarang menonton program di luar AS. Pemblokiran berlaku kerana teknologi yang membolehkan kandungan mengalir, juga membaca di mana komputer anda berada. Di situlah menggunakan VPN adalah idea yang bijak. Yang mesti anda lakukan ialah menyambung ke pelayan di AS, dan anda sudah bersedia. Anda mungkin melakukan ini dari mana-mana negara di mana anda berada. Dengan melakukan itu, teknologi ini tertipu memikirkan bahawa anda berada di AS, walaupun anda tidak.

Fungsi lain yang berguna dari VPN berkaitan dengan aspek keselamatan. Dengan menggunakan VPN, anda membuat sambungan selamat ke pelayan di AS, atau negara lain yang ingin anda sambungkan. VPN menambahkan lapisan enkripsi untuk apa sahaja yang anda lakukan dalam talian, sama ada anda cuba membuka blokir kandungan seperti ini, atau melakukan tindakan yang lebih sensitif. Sebenarnya, kami akan mengesyorkan menggunakan VPN untuk melindungi privasi anda. Dalam masyarakat masa kini, terdapat banyak orang yang ingin mendapatkan maklumat peribadi anda.

Anda harus melihat sekarang, bahawa ada beberapa manfaat yang baik untuk menggunakan VPN, dan itu adalah keperluan jika anda berencana untuk menonton Freeform di luar AS. Mana yang terbaik? Semua pilihan yang kami sebutkan dalam jadual di atas adalah pilihan yang baik, dan kami merasakan anda akan berpuas hati dengan mana-mana dari mereka. Walau bagaimanapun, kami mempunyai beberapa kegemaran dalam senarai. ExpressVPN berada di puncak, kerana kami merasakan bahawa ia adalah VPN terbaik secara keseluruhan. Mereka menawarkan rangkaian dan pelayan yang boleh dipercayai di seluruh dunia. Mereka menawarkan kelajuan pantas yang baik untuk membuka blokir dan streaming kandungan seperti ABC Family, atau yang lain. Kita juga harus menyebutkan ciri ExpressVPN MediaStreamer (Smart DNS). Ini akan membantu anda menonton perkara seperti Netflix, ABC Family, dan lain-lain tanpa overkripsi. Ini adalah penyelesaian yang baik jika anda menghadapi masalah kepantasan, tetapi anda menonton kandungannya tanpa disulitkan. SmartDNS tentu akan berfungsi, tetapi kekurangan perlindungan privasi VPN. Nasib baik ahli ExpressVPN mempunyai akses tanpa had ke kedua-dua perkhidmatan.

Mari kita masuk dan melihat lebih dekat VPN terbaik untuk Freeform.

1. VPN Terbaik untuk Bentuk Bebas: ExpressVPN

ExpressVPN

Daftar selama 12 bulan dan dapatkan 3 BULAN PERCUMA di VPN # 1 kami

ExpressVPN menyatukan akses VPN cepat dengan MediaStreamer yang bertindak sebagai perkhidmatan DNS Pintar untuk membebaskan akses ke kandungan terhad geo. Perkhidmatan VPN akan membantu menyulitkan sambungan anda dan membuka blokir acara sukan langsung. Anda juga akan mendapat senarai acara hiburan dan sukan langsung terkini di laman web mereka. Berada di Kepulauan Virgin Britain meletakkan ExpressVPN di luar negara 5 mata dan 14 mata. Mereka mengekalkan kebijakan tanpa log yang telah disahkan melalui permintaan undang-undang berprofil tinggi selama ini.

ExpressVPN menguruskan rangkaian VPN yang sangat besar. Di luar Amerika Syarikat, rangkaian ExpressVPN mempunyai ribuan pelayan di lokasi utama untuk melindungi privasi pengguna. Anda boleh menyambung ke rangkaian VPN mereka untuk melindungi privasi anda, membuka blokir penapisan, dan menonton perkhidmatan streaming kegemaran anda dari mana saja.

Mungkin kelebihan terbesar menggunakan ExpressVPN adalah sokongan mereka untuk pelbagai jenis peranti. ExpressVPN menawarkan perisian VPN khusus untuk Windows, Mac, iOS, dan Android. Sambungkan desktop dan mudah alih anda pada masa yang sama dengan sehingga 5 sambungan serentak. Anda juga boleh memasang sambungan web ExpressVPN untuk Chrome atau Firefox. Ingin melindungi seluruh rangkaian rumah anda dengan satu akaun VPN? Sekiranya demikian, anda boleh menggunakan aplikasi penghala ExpressVPN untuk menyiapkannya. Ciri MediaStreamer menambahkan sokongan DNS Pintar ke peranti seperti konsol permainan (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, dll.), Kotak media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, dll.), Dan Smart TV.

Kupon ExpressVPNJimat 49% dan dapatkan 3 bulan percuma dengan 12 bulan VPN dinilai # 1 kami

ExpressVPN menunjukkan prestasi yang baik dalam ujian kelajuan kami. Mereka adalah pilihan terbaik untuk privasi dan untuk membebaskan sekatan geo. Sokongan pelanggan tersedia 24/7 untuk memberi bantuan dan menjawab sebarang pertanyaan. Nikmati VPN terbaik dengan harga yang lebih rendah kerana ExpressVPN menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati ExpressVPN

2. VPN Terbaik untuk Bentuk Bebas: NordVPN

NordVPN

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 3.49 sebulan (diskaun 70%)

NordVPN berpusat di Panama yang mana beberapa pengguna lebih suka menggunakan syarikat VPN yang sebenarnya beribu pejabat di Amerika Syarikat. Anda akan mendapati bahawa NordVPN mempunyai kehadiran yang kuat di AS dengan pelayan yang terdapat di seluruh negara. Anggota mempunyai akses penuh ke rangkaian mereka di AS dan seterusnya dengan harga yang sangat baik.

Anda akan mendapati bahawa NordVPN mungkin mempunyai gabungan perkhidmatan terbaik untuk harganya jika anda melanggan akaun untuk jangka masa yang lebih lama. Semua pengguna mempunyai akses penuh ke rangkaian dan perisian khusus mereka. Anda boleh berhubung menggunakan klien VPN untuk Windows atau Mac. Mereka juga mempunyai aplikasi mudah alih yang mudah digunakan untuk peranti Android dan iOS (iPhone, iPad). Anda boleh menggunakan pelanjutan penyemak imbas NordVPN untuk Chrome, Firefox, atau Safari. NordVPN menawarkan beberapa ciri privasi lanjutan seperti VPN berganda, pelayan P2P, dan IP khusus yang sangat membantu perkhidmatan ini menonjol.

Ingin mengakses perkhidmatan streaming seperti Netflix, Amazon Prime Video, atau BBC iPlayer dari mana sahaja di dunia? Sekiranya demikian, NordVPN adalah pilihan yang tepat. Mereka adalah satu-satunya perkhidmatan VPN yang masih dapat menyahsekat Netflix. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan perkhidmatan VPN dan SmartDNS tanpa had dengan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati NordVPN

3. VPN Terbaik untuk Bentuk Bebas: PIA

Akses Internet Peribadi

Daftar selama 12 bulan dengan hanya $ 3.33 sebulan (diskaun 72%)

Akses Internet Peribadi (PIA) memberi pengguna beberapa pilihan yang berbeza. Tidak seperti masa lalu, anda tidak perlu lagi membuat profil untuk setiap pelayan VPN. Sekarang, anda boleh menyambung ke mana-mana lokasi pelayan mereka di 29 negara. Pasukan PIA telah mengatur pelayan mereka mengikut wilayah, negara, dan bandar. Anda akan mendapat kelajuan yang pantas sepanjang masa.

Terdapat banyak pengguna torrent yang menggemari Akses Internet Peribadi. Perkhidmatan ini merangkumi ciri yang akan menghentikan sistem anda daripada berkomunikasi sekiranya sambungan ke perkhidmatan mereka terputus. Maksudnya jika akses VPN yang dienkripsi anda dijatuhkan atas sebab apa pun ia akan membuat anda selamat.

PIA menawarkan klien Windows dan aplikasi lain yang mudah dan senang digunakan. Walau bagaimanapun, anda tidak mahu memandang rendah PIA menawarkan tahap perlindungan privasi yang berbeza bergantung pada keperluan anda. Anda boleh mengawal tahap penyulitan untuk membantu anda mencari keseimbangan yang betul antara privasi dan kelajuan.

Ketika datang ke klien Windows mereka, pasukan PIA telah memasukkan suis membunuh Internet. Suis kill akan mematikan sambungan Internet anda pada bila-bila masa VPN gagal. Itu sangat berguna bagi mereka yang ingin memastikan namanya tidak dikenali. Akses Internet Peribadi memberikan jaminan wang dikembalikan kepada ahli selama 30 hari.

Lawati Akses Internet Peribadi

4. VPN Terbaik untuk Bentuk Bebas: CyberGhost

CyberGhost

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 2.75 sebulan (diskaun 79%)

CyberGhost ditubuhkan pada tahun 2001 oleh 7 ahli pasukan muda yang bersemangat di Bucharest, Romania. Sejak masa itu syarikat telah berkembang menjadi salah satu perkhidmatan VPN terbesar di dunia. Pasukan yang terdiri daripada 50+ ahli memberi tumpuan untuk melindungi privasi pengguna. Robert Knapp, pengasas bersama dan Ketua Pegawai Eksekutif, terus menerajui pasukan walaupun mereka menyertai kumpulan Crossrider pada tahun 2017. Sejak masa itu, rangkaian CyberGhost telah berkembang dengan cukup.

CyberGhost menawarkan gabungan lokasi pelayan yang bagus, penyulitan yang kuat, dan kemampuan untuk membuka blokir perkhidmatan penstriman popular seperti Netflix, YouTube Red, dan Amazon Prime. Beberapa saluran bahkan membolehkan anda membebaskan sekatan geo untuk beberapa wilayah. Sebagai contoh, anda boleh mengakses kandungan video Amazon Prime di AS, Jerman, atau UK. Pelanggan Windows juga memberi anda pilihan untuk melayari tanpa nama, melindungi WiFi, torrent tanpa nama, membuka blokir laman web asas (Google, Facebook Instagram, dll.), Dan memilih pelayan.

Pelanggan VPN CyberGhost adalah salah satu kegemaran kami. Sangat mudah digunakan dan merangkumi sejumlah ciri canggih untuk membantu melindungi privasi dalam talian anda. Mereka mempunyai pasukan pengembangan di Jerman yang terus menambahkan ciri ke aplikasi pelanggan dan mudah alih. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan akses penuh ke rangkaian CyberGhost dengan jaminan wang dikembalikan selama 45 hari.

Lawati CyberGhost

5. VPN Terbaik untuk Bentuk Bebas: IPVanish

IPVanish

Daftar selama 12 bulan dengan hanya $ 5.20 sebulan (diskaun 57%)

Amerika Syarikat adalah rumah bagi beberapa perkhidmatan VPN yang popular, tetapi tidak lebih cepat daripada IPVanish. Kami tahu dari pengalaman peribadi bahawa IPVanish akan berfungsi dengan baik tidak kira di wilayah negara mana anda berada. Pelayan mereka cepat dan perkhidmatan VPN mempunyai lebih banyak lokasi pelayan di Amerika Syarikat daripada kebanyakan penyedia VPN.

Seiring dengan jejak besar di AS, IPVanish menjadi tuan rumah pelayan di setiap benua selain Antartika. Rangkaian VPN mereka secara konsisten menjadi yang terpantas di Amerika Utara dalam ujian kelajuan kami. Anda akan menemui beberapa lokasi pelayan di negara-negara seperti AS dan UK. Anda boleh memilih lokasi atau mendapatkan yang lebih spesifik dengan memilih pelayan individu. IPVanish sangat baik untuk permainan tetapi boleh dilewati kerana tidak dapat menyekat perkhidmatan streaming popular.

Apabila nilai IPVanish sukar ditandingi. Mereka menawarkan akses tanpa had ke rangkaian VPN dan perisian khusus mereka untuk Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick dan banyak lagi. Anda bahkan dapat menyiapkan penghala untuk melindungi setiap peranti di rangkaian anda. Perkhidmatan VPN cukup popular di kalangan pengguna Kodi. Jaminan wang dikembalikan selama 7 hari merangkumi semua ahli baru.

Lawati IPVanish

Sekiranya anda mahukan pilihan lain, sila lihat pilihan kami 10 perkhidmatan VPN teratas halaman. Anda tidak semestinya perlu. Yang kami nyatakan di sini ada dalam senarai kerana beberapa kriteria. Itu berdasarkan pada harga, kelajuan, keselamatan, dan lokasi pelayan. Sekali lagi, kami merasakan anda akan berpuas hati dengan sebarang pilihan yang kami senaraikan di sini. Dalam memilih VPN, anda ingin memilih yang akan membuka blokir kandungan yang ingin anda lihat, dan melindungi privasi anda. Penyedia yang kami sebutkan di sini terkenal dan semua akan melakukannya.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map