Gurun HitamBlack Desert Online adalah MMORPG berorientasikan kotak pasir (Permainan Bermain Peranan Dalam Talian Berbilang Pemain). Ia dihasilkan oleh syarikat Korea, Pearl Abyss. Ia tersedia untuk Windows dan Xbox One, dengan PS4 dan versi mudah alih akan segera hadir. Permainan ini dikeluarkan pada tahun 2015 untuk Windows sahaja. Permainan ini adalah MMORPG sekolah lama, jenis yang mungkin anda jangkakan pada pertengahan tahun 2000-an. Walaupun permainan ini lebih tua, anda mungkin masih mengalami ketinggalan dari semasa ke semasa. Itulah salah satu sebab besar mengapa kami mencadangkan VPN semasa bermain permainan. Kami akan membincangkan sebab-sebab lain sebentar lagi. Sebelum kita melakukannya, lihatlah VPN terbaik untuk Black Desert Online.

RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Pembunuhan Log
TukarSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
3Akses Internet Peribadi$ 2.85PIA49Kotak pilihanKotak pilihan
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80Kotak pilihanKotak pilihan
5IPVanish$ 3.25IPVanish76Kotak pilihanKotak pilihan

Seperti standar untuk gaya RPG, tujuan manual diperlukan dan keterampilan dapat diaktifkan melalui penggunaan kombo melalui menyerang, menghindari, atau menyekat. Gaya kotak pasir bermaksud anda dapat menjelajahi banyak tempat yang berbeza dalam format dunia terbuka. Selain itu, anda mempunyai pelbagai perkara lain seperti PVP, perumahan, penangkapan ikan, pertanian, perdagangan, dan banyak lagi.

Sekarang setelah anda melihat beberapa aspek permainan, ada beberapa cara VPN akan membantu anda ketika bermain permainan. Kerana anda dapat menyambung ke satu, untuk memilih kawasan yang kurang sibuk untuk memainkan permainan anda. Sama ada anda PVP atau memburu gerombolan, kelewatan boleh membuat perbezaan antara memenangi sesi PVP individu atau kehilangannya. Sekiranya Penyedia Perkhidmatan Internet anda mula meletupkan aktiviti anda, dunia permainan dapat berhenti. Untuk menyelesaikan masalah ini adalah menyambung ke VPN untuk menyulitkan lalu lintas anda. Sekiranya penyedia mencari corak permainan, perkhidmatan akan menghentikan penyedia anda daripada melihat corak tersebut.

Alasan lain yang baik untuk menyambung ke VPN adalah membantu mencegah serangan Distributive Denial of Service (DDos). Tidak ada yang mahu ditutup daripada bermain Black Desert kerana mereka. Ia sangat mengecewakan, terutamanya jika anda berusaha membina bandar anda. Atas sebab ini, anda dapat mengatasi masalah tersebut dengan menyambung ke pelayan VPN di wilayah lain. Itu harus menyelesaikan masalah dengan cepat.

Apakah VPN Terbaik untuk Black Desert Online?

Bagi mereka yang mencari penyelesaian terbaik untuk masalah ini, ada beberapa faktor yang perlu kita perhatikan. Untuk tujuan ini, kriteria kami adalah berkaitan dengan kelajuan dan akses. Hanya dengan itu kami dapat memberitahu anda apa VPN terbaik untuk Black Desert Online.

  • Rangkaian besar dan stabil dengan kestabilan rangkaian yang tinggi untuk mengurangkan bilangan putus semasa bermain
  • Dasar no-log yang ketat dari penyedia untuk membantu melindungi privasi anda.
  • Penyedia dengan pelayan pantas di pelbagai kawasan untuk membantu memberikan kelajuan terbaik setiap kali anda bermain Black Desert Online
  • Penyedia dengan kemampuan untuk mengelilingi firewall dan kandungan geo-block sehingga anda dapat mengakses kandungan di mana sahaja anda berada
  • Penyulitan yang kuat untuk membantu melindungi privasi anda dan membantu mencegah serangan DDoS

Di bawah ini, anda melihat dengan lebih mendalam beberapa VPN terbaik untuk Black Desert Online.

1. VPN Terbaik untuk Black Desert Online: ExpressVPN

ExpressVPN

Daftar selama 12 bulan dan dapatkan 3 BULAN PERCUMA di VPN # 1 kami

ExpressVPN menyatukan akses VPN cepat dengan MediaStreamer yang bertindak sebagai perkhidmatan DNS Pintar untuk membebaskan akses ke kandungan terhad geo. Perkhidmatan VPN akan membantu menyulitkan sambungan anda dan membuka blokir acara sukan langsung. Anda juga akan mendapat senarai acara hiburan dan sukan langsung terkini di laman web mereka. Berada di Kepulauan Virgin Britain meletakkan ExpressVPN di luar negara 5 mata dan 14 mata. Mereka mengekalkan kebijakan tanpa log yang telah disahkan melalui permintaan undang-undang berprofil tinggi selama ini.

ExpressVPN menguruskan rangkaian VPN yang sangat besar. Di luar Amerika Syarikat, rangkaian ExpressVPN mempunyai ribuan pelayan di lokasi utama untuk melindungi privasi pengguna. Anda boleh menyambung ke rangkaian VPN mereka untuk melindungi privasi anda, membuka blokir penapisan, dan menonton perkhidmatan streaming kegemaran anda dari mana saja.

Mungkin kelebihan terbesar menggunakan ExpressVPN adalah sokongan mereka untuk pelbagai jenis peranti. ExpressVPN menawarkan perisian VPN khusus untuk Windows, Mac, iOS, dan Android. Sambungkan desktop dan mudah alih anda pada masa yang sama dengan sehingga 3 sambungan serentak. Anda juga boleh memasang sambungan web ExpressVPN untuk Chrome atau Firefox. Ingin melindungi seluruh rangkaian rumah anda dengan satu akaun VPN? Sekiranya demikian, anda boleh menggunakan aplikasi penghala ExpressVPN untuk menyiapkannya. Ciri MediaStreamer menambahkan sokongan DNS Pintar ke peranti seperti konsol permainan (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, dll.), Kotak media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, dll.), Dan Smart TV.

Kupon ExpressVPNJimat 49% dan dapatkan 3 bulan percuma dengan 12 bulan VPN dinilai # 1 kami

ExpressVPN menunjukkan prestasi yang baik dalam ujian kelajuan kami. Mereka adalah pilihan terbaik untuk privasi dan untuk membebaskan sekatan geo. Sokongan pelanggan tersedia 24/7 untuk memberi bantuan dan menjawab sebarang pertanyaan. Nikmati VPN terbaik dengan harga yang lebih rendah kerana ExpressVPN menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati ExpressVPN

2. VPN Terbaik untuk Black Desert Online: NordVPN

NordVPN

NordVPN berpusat di Panama yang mana beberapa pengguna lebih suka menggunakan syarikat VPN yang sebenarnya beribu pejabat di Amerika Syarikat. Anda akan mendapati bahawa NordVPN mempunyai kehadiran yang kuat di AS dengan pelayan yang terdapat di seluruh negara. Anggota mempunyai akses penuh ke rangkaian mereka di AS dan seterusnya dengan harga yang sangat baik.

Anda akan mendapati bahawa NordVPN mungkin mempunyai gabungan perkhidmatan terbaik dengan harga jika anda melanggan akaun jangka panjang. Semua pengguna mempunyai akses penuh ke rangkaian dan perisian khusus mereka. Anda boleh berhubung menggunakan klien VPN untuk Windows atau Mac. Mereka juga mempunyai aplikasi mudah alih yang mudah digunakan untuk peranti Android dan iOS (iPhone, iPad). Anda boleh menggunakan pelanjutan penyemak imbas NordVPN untuk Chrome, Firefox, atau Safari. NordVPN menawarkan beberapa ciri privasi lanjutan seperti VPN berganda, pelayan P2P, dan IP khusus yang sangat membantu perkhidmatan ini menonjol.

Ingin mengakses perkhidmatan streaming seperti Netflix, Amazon Prime Video, atau BBC iPlayer dari mana sahaja di dunia? Sekiranya demikian, NordVPN adalah pilihan yang tepat. Mereka adalah satu-satunya perkhidmatan VPN yang masih dapat menyahsekat Netflix. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan perkhidmatan VPN dan SmartDNS tanpa had dengan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati NordVPN

3. VPN Terbaik untuk Black Desert Online: PIA

Akses Internet Peribadi

Akses Internet Peribadi (PIA) memberi pengguna beberapa pilihan yang berbeza. Tidak seperti masa lalu, anda tidak perlu lagi membuat profil untuk setiap pelayan VPN. Sekarang, anda boleh menyambung ke mana-mana lokasi pelayan mereka di 33 negara. Pasukan PIA telah mengatur pelayan mereka mengikut wilayah, negara, dan bandar. Anda akan mendapat kelajuan yang pantas sepanjang masa.

Terdapat banyak pengguna torrent yang menggemari Akses Internet Peribadi. Perkhidmatan ini merangkumi ciri yang akan menghentikan sistem anda daripada berkomunikasi sekiranya sambungan ke perkhidmatan mereka terputus. Maksudnya jika akses VPN yang dienkripsi anda dijatuhkan atas sebab apa pun ia akan membuat anda selamat.

PIA menawarkan klien Windows dan aplikasi lain yang mudah dan senang digunakan. Walau bagaimanapun, anda tidak mahu memandang rendah PIA menawarkan tahap perlindungan privasi yang berbeza bergantung pada keperluan anda. Anda boleh mengawal tahap penyulitan untuk membantu anda mencari keseimbangan yang betul antara privasi dan kelajuan.

Ketika datang ke klien Windows mereka, pasukan PIA telah memasukkan suis membunuh Internet. Suis kill akan mematikan sambungan Internet anda pada bila-bila masa VPN gagal. Itu sangat berguna bagi mereka yang ingin memastikan namanya tidak dikenali. Akses Internet Peribadi memberikan jaminan wang dikembalikan selama 7 hari kepada ahli.

Lawati Akses Internet Peribadi

4. VPN Terbaik untuk Black Desert Online: CyberGhost

CyberGhost

CyberGhost ditubuhkan pada tahun 2001 oleh 7 ahli pasukan muda yang bersemangat di Bucharest, Romania. Sejak masa itu syarikat telah berkembang menjadi salah satu perkhidmatan VPN terbesar di dunia. Pasukan yang terdiri daripada 50+ ahli memberi tumpuan untuk melindungi privasi pengguna. Robert Knapp, pengasas bersama dan Ketua Pegawai Eksekutif, terus menerajui pasukan walaupun mereka menyertai kumpulan Crossrider pada tahun 2017. Sejak masa itu, rangkaian CyberGhost telah berkembang dengan cukup.

CyberGhost menawarkan gabungan lokasi pelayan yang bagus, penyulitan yang kuat, dan kemampuan untuk membuka blokir perkhidmatan penstriman popular seperti Netflix, YouTube Red, dan Amazon Prime. Beberapa saluran bahkan membolehkan anda membebaskan sekatan geo untuk beberapa wilayah. Contohnya, anda boleh mengakses kandungan video Amazon Prime di AS, Jerman atau UK. Pelanggan Windows juga memberi anda pilihan untuk melayari tanpa nama, melindungi WiFi, torrent tanpa nama, membuka blokir laman web asas (Google, Facebook Instagram, dll.), Dan memilih pelayan.

Pelanggan VPN CyberGhost adalah salah satu kegemaran kami. Sangat mudah digunakan dan merangkumi sejumlah ciri canggih untuk membantu melindungi privasi dalam talian anda. Mereka mempunyai pasukan pengembangan di Jerman yang terus menambahkan ciri ke aplikasi pelanggan dan mudah alih. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan akses penuh ke rangkaian CyberGhost dengan jaminan wang dikembalikan selama 45 hari.

Lawati CyberGhost

5. VPN Terbaik untuk Black Desert Online: IPVanish

IPVanish

Amerika Syarikat adalah rumah bagi beberapa perkhidmatan VPN yang popular, tetapi tidak lebih cepat daripada IPVanish. Kami tahu dari pengalaman peribadi bahawa IPVanish akan berfungsi dengan baik tidak kira di wilayah negara mana anda berada. Pelayan mereka cepat dan perkhidmatan VPN mempunyai lebih banyak lokasi pelayan di Amerika Syarikat daripada kebanyakan penyedia VPN.

Seiring dengan jejak besar di AS, IPVanish menjadi tuan rumah pelayan di setiap benua selain Antartika. Rangkaian VPN mereka secara konsisten menjadi yang terpantas di Amerika Utara dalam ujian kelajuan kami. Anda akan menemui beberapa lokasi pelayan di negara-negara seperti AS dan UK. Anda boleh memilih lokasi atau mendapatkan yang lebih spesifik dengan memilih pelayan individu. IPVanish sangat baik untuk permainan tetapi boleh dilewati kerana tidak dapat menyekat perkhidmatan streaming popular.

Apabila nilai IPVanish sukar ditandingi. Mereka menawarkan akses tanpa had ke rangkaian VPN dan perisian khusus mereka untuk Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick dan banyak lagi. Anda bahkan dapat menyiapkan penghala untuk melindungi setiap peranti di rangkaian anda. Perkhidmatan VPN cukup popular di kalangan pengguna Kodi. Jaminan wang dikembalikan selama 7 hari merangkumi semua ahli baru.

Lawati IPVanish

Terdapat banyak alasan yang berbeza untuk menggunakan VPN ketika bermain Black Desert Online. Sama ada anda cuba mengelilingi firewall di sekolah atau tempat kerja atau melindungi diri anda dari serangan DDoS dan banyak lagi. Sekiranya anda mahukan pilihan lain, anda boleh melihat pilihan di kami VPN teratas 10 senarai. Semuanya akan berfungsi dengan baik, tetapi kami membuat keputusan untuk mengoptimumkan pengalaman anda dengan menggunakan Black Desert Online. Dengan cara itu, anda dapat memperoleh kelajuan terbaik, mengelakkan ketinggalan dan mencegah serangan DDoS. Apabila anda membaca panduan kami, kami dapat membantu anda mencari pilihan terbaik untuk membuat keputusan yang tepat.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me