VPN terbaik untuk Boise, Idaho

Boise, IdahoBoise, Idaho adalah ibu kota dan bandar paling ramai penduduk di negeri ini. Ia mempunyai populasi sekitar 225k dan jumlahnya bertambah baik. Kawasan metropolitan disebut Treasure Valley dan menempatkan lebih daripada 709k orang. Terdapat sejumlah tarikan di kawasan ini termasuk taman, muzium, zoo, Teater Mesir, dan banyak lagi. Sudah tentu, anda tidak boleh melupakan yang jelas. Ia juga merupakan rumah Boise State University. Kebanyakan orang hari ini menyedari universiti atau sekurang-kurangnya pernah melihat padang permainan biru mereka yang unik sebelum ini. Sekiranya anda ingin pergi ke Boise di laman web, belajar tentang budaya unik, atau mengikuti acara sukan untuk Boise State University Broncos, kami sarankan menggunakan VPN ketika anda menggunakan WiFi awam. Sebelum kita berkongsi sebabnya, lihat senarai VPN terbaik kami untuk Boise.


RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Penyemak Imbas Log
SambunganSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
3CyberGhost$ 2.75PIA80Kotak pilihanKotak pilihan
4Surfshark$ 3.49Surfshark68Kotak pilihanKotak pilihan
5IPVanish$ 4.87IPVanish76Kotak pilihan

Pada tahun 1863, Tentera A.S. mendirikan kembali kubu di kawasan itu kerana pembunuhan beramai-ramai di sepanjang Oregon Trail. Mereka memilih lokasi kerana berdekatan dengan laluan dan menghubungkannya ke kawasan perlombongan Boise Basin dan Silver City. Kerana lokasi itu, kubu ini berkembang dengan pesat dan digabungkan pada tahun 1863. Pada asalnya, Lewiston adalah ibu kota, tetapi pemerintah menamakan Boise sebagai ibu kota setelah penciptaan wilayah Montana.

Hari ini, bandar ini menempatkan beberapa syarikat besar termasuk Boise Cascade LLC, Albertsons, J.R. Simplot Company, Idaho Pacific Lumber Company, Idaho Timber, WinCo Foods, Bodybuilding.com, dan banyak lagi. Ia mempunyai ekonomi yang pelbagai termasuk pembuatan, teknologi tinggi, perubatan dan lain-lain. Antara ekonomi yang hebat dan pemandangan sains, alam, dan seni yang pesat, Boise adalah tempat yang menarik untuk dikunjungi.

Tidak kira apa sebab anda mengunjungi Boise, anda mungkin mahu atau perlu menggunakan WiFi awam. Oleh kerana banyak perniagaan kini menawarkannya kepada pelanggan mereka, anda tidak akan menghadapi masalah untuk mencarinya. Walau bagaimanapun, anda tidak mahu menganggap anda selamat ketika melakukannya. Selalu ada kemungkinan penjenayah siber berdekatan menunggu untuk mencuri data peribadi anda. Dengan log masuk ke WiFi awam, anda mudah terdedah. Di situlah penggunaan VPN dimainkan. Apabila anda melakukannya, anda membuat sambungan selamat dan disulitkan ke pelayan pilihan anda. Oleh kerana ia dienkripsi, anda akan menghentikan penjahat tersebut daripada merampas data peribadi anda. Sebaiknya hanya memberi mereka maklumat.

Sebab kedua bahawa anda ingin menggunakan tawaran VPN dengan sekatan rangkaian dan geo. Sekiranya anda pernah dihentikan daripada melihat sesuatu yang ingin anda lihat di sekolah, organisasi, perniagaan, atau bahkan sebuah negara, anda telah menemui firewall mereka. Dengan menggunakan VPN lokasi lain, anda memperbodohkan perisian untuk menganggap anda berada di tempat lain. Itu akan membantu anda mengelak firewall rangkaian dan sekatan geo.

Itulah sebab terbaik untuk menggunakan VPN semasa di Boise, tetapi anda mungkin akan menemui lebih banyak lagi seiring dengan berjalannya waktu. Sama ada anda ingin melindungi privasi anda, mencari blok geo, atau keduanya, VPN adalah idea yang baik. Sekarang, mari kita bincangkan apa yang perlu dicari. Dengan semua pilihan protokol yang ada, anda ingin menggunakan protokol penyulitan IKEv2 atau OpenVPN. Walaupun yang pertama lebih baik, kedua-duanya harus berfungsi dengan baik. Sekiranya anda mendapat pilihan untuk memilih antara versi OpenVPN, versi UDP adalah yang terpantas. Walau bagaimanapun, jika anda mempunyai masalah sambungan, anda ingin menggunakan versi TCP.

1. VPN Terbaik untuk Boise: ExpressVPN

ExpressVPN

ExpressVPN menyatukan akses VPN cepat dengan MediaStreamer yang bertindak sebagai perkhidmatan DNS Pintar untuk membebaskan akses ke kandungan terhad geo. Perkhidmatan VPN akan membantu menyulitkan sambungan anda dan membuka blokir acara sukan langsung. Anda juga akan mendapat senarai acara hiburan dan sukan langsung terkini di laman web mereka.

CountersLocationsUSA Server Lokasi
94160Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Kansas City, Los Angeles, Miami, Minneapolis, New Jersey, New York, Phoenix, Salt Lake City, San Francisco, San Jose, Santa Monica, Seattle, Tampa, Virginia, Washington, DC

ExpressVPN menguruskan rangkaian VPN yang cukup besar. Sama ada anda mengunjungi Salt Lake City atau bandar-bandar lain, perkhidmatan ini mempunyai banyak pelayan di banyak lokasi utama. Itu boleh membantu anda menyahsekat kandungan dari mana sahaja anda berada atau mahu.

Semasa menggunakan aplikasi ExpressVPN, anda boleh memilih bandar yang ingin anda sambungkan dengan mudah. Untuk melakukannya, cukup klik butang yang bertuliskan “Pilih Lokasi”. Oleh kerana kawasan terdekat adalah Salt Lake City dan ia tidak termasuk dalam senarai pelayan yang disyorkan, anda harus pergi ke bahagian “semua”. Itu tidak bermaksud ada yang tidak kena dengan pelayan di sana, itu hanya bermaksud mereka tidak dapat menyenaraikan semuanya di bahagian yang disyorkan. Di kotak carian, taipkan Garam. Anda mesti melihat senarai pelayan di bawah. Pada ketika ini, anda boleh memilih lokasi pelayan USA – Salt Lake City. Seperti yang anda lihat, kami menguji pelayan di Salt Lake City dan kelajuannya adalah 59.43 Mbps.

Ujian kelajuan ExpressVPN Salt Lake City

Walaupun ExpressVPN mungkin mempunyai titik harga yang lebih tinggi daripada sebilangan penyedia kami yang lain, mereka lebih memilih untuk membuatnya kerana senarai ciri dan rangkaian yang sangat kuat dan besar. ExpressVPN dapat digunakan di PC, peranti mudah alih, penghala, konsol permainan, dan banyak lagi dengan satu akaun VPN $ 6.67 sebulan dengan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati ExpressVPN

2. VPN Terbaik untuk Boise: NordVPN

NordVPN

NordVPN berpusat di Panama yang mana beberapa pengguna lebih suka menggunakan syarikat VPN yang sebenarnya beribu pejabat di Amerika Syarikat. Anda akan mendapati bahawa NordVPN mempunyai kehadiran yang kuat di AS dengan pelayan yang terdapat di seluruh negara. Anggota mempunyai akses penuh ke rangkaian mereka di AS dan seterusnya dengan harga yang sangat baik.

CountersLocationsUSA Server Lokasi
6180Atlanta, Buffalo, Chicago, Dallas, Denver, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, Salt Lake City, San Jose, Seattle, St. Louis, Washington DC

Anda akan mendapati bahawa NordVPN mungkin mempunyai gabungan perkhidmatan terbaik untuk harganya selagi anda memilih salah satu langganan jangka panjang. Semua pengguna mempunyai akses penuh ke rangkaian dan perisian khusus mereka. Anda boleh berhubung menggunakan klien VPN untuk Windows atau Mac. Mereka juga mempunyai aplikasi mudah alih yang mudah digunakan untuk kedua-dua peranti Android dan iOS (iPhone, iPad).

NordVPN menghoskan 7 pelayan di Salt Lake City (yang paling dekat dengan Boise). Malangnya, pelanggan NordVPN tidak menunjukkan bandar pelayan. Walau bagaimanapun, mereka telah memberi kami nombor pelayan untuk Salt Lake City. Anda ingin menyambung ke salah satu pelayan berikut: 511-513, 534-537. Cara termudah untuk memilih nombor pelayan tertentu adalah memilih tab “Pelayan” dalam aplikasi dan kemudian menyusun hasilnya mengikut urutan abjad. Anda kemudian boleh menatal ke bawah dan memilih mana-mana pelayan Salt Lake yang disenaraikan. Anda dapat melihat peratusan masa muat dan jarak ke setiap pelayan. Kami menguji pelayan Amerika Syarikat di Salt Lake City dan mendapati prestasi adalah 61.58 Mbps.

Ujian kelajuan NordVPN Salt Lake City

Ingin mengakses perkhidmatan streaming seperti Netflix, Amazon Prime Video, atau BBC iPlayer dari mana sahaja di dunia? Sekiranya demikian, NordVPN adalah pilihan yang tepat. Mereka adalah satu-satunya perkhidmatan VPN yang masih dapat menyahsekat Netflix. Anda boleh mendaftar untuk perkhidmatan VPN dan SmartDNS tanpa had dari sekadar $ 2.99 sebulan dengan keahlian 3 tahun.

Lawati NordVPN

3. VPN Terbaik untuk Boise: IPVanish

IPVanish

Kerana tidak ada pelayan Boise, kami gembira kerana pelayan di SLC cepat. Kami dapat memberitahu anda bahawa perkhidmatan ini berfungsi dengan baik, tidak kira di bahagian mana anda berada. Perkhidmatan ini mempunyai lebih banyak lokasi pelayan di Amerika Syarikat daripada kebanyakan syarikat lain dalam senarai kami. Ini menjadikan mereka pilihan yang bagus untuk digunakan semasa berada di Boise.

CountersLocationsUSA Server Lokasi
6389Ashburn, Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Las Vegas, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, San Jose. Seattle, Washington DC

Seiring dengan jejak besar di AS, IPVanish menjadi tuan rumah pelayan di setiap benua selain Antartika. Rangkaian ini secara konsisten menjadi VPN terpantas di Amerika Utara dan Eropah dalam ujian kelajuan kami. Anda akan menemui beberapa lokasi pelayan di negara-negara seperti AS dan UK. Anda boleh memilih lokasi atau pelayan individu.

IPVanish menghoskan 12 pelayan di Salt Lake City dan anda boleh memilih untuk menyambung ke mana-mana dari mereka. Kami menguji pelayan IPVanish di SLC dan kelajuannya adalah 62.95 Mbps. Ini adalah kelajuan terpantas dari mana-mana VPN yang diuji.

Ujian kelajuan IPVanish Salt Lake City

Apabila nilai IPVanish sukar ditandingi. Mereka menawarkan akses tanpa had ke rangkaian VPN dan perisian khusus mereka untuk Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick dan banyak lagi dengan harga $ 7,50 sebulan atau $ 58,49 setahun. Itu hanya berlaku $ 4.87 sebulan pada rancangan tahunan. Ahli dilindungi oleh jaminan wang dikembalikan selama 7 hari.

Lawati IPVanish

4. VPN terbaik untuk Boise: HMA

VPN HMA

HideMyAss dihidupkan pada tahun 2005 ketika Jack Cator, seorang pelajar berusia 16 tahun di England, memutuskan bahawa dia ingin membuat perkhidmatan untuk menolong orang menghindari penapisan. Secara khusus, Jack tidak dapat mengakses laman media sosial dan permainan dalam talian kerana disekat di rangkaian sekolah. HMA menambah ratusan ribu pengguna pada bulan pertama dan sejak itu telah berkembang menjadi salah satu perkhidmatan VPN terbesar di dunia dengan lebih daripada 350 lokasi pelayan. Privax, syarikat induk HMA Pro VPN, menyertai pasukan AVG pada tahun 2015.

Rangkaian VPN HMA Pro – Lokasi Pelayan USA
Anchorage, Ashburn, Asheville, Atlanta, Baltimore, Bath, Bedford, Billings, Boston, Cheyenne, Chicago, Columbia, Columbus, Dallas, Des Moines, Grand Forks, Honolulu, Idaho Falls, Jacksonville, Lansing, Las Vegas, Los Angeles, Louisville , Madison, Magnolia, Miami, Montgomery, Nashville, New Orleans, New York City, Oklahoma City, Omaha, Philippi, Phoenix, Portland, Providence, Rutland, Saint Paul, Salt Lake City, San Jose, Scranton, Seattle, Souix Falls, South Bend, St Louis, Trimbull, Washington DC, Wichita, Wilmington

Sekiranya matlamat anda adalah mencari VPN dengan lokasi pelayan yang paling banyak maka HideMyAss adalah pilihan terbaik anda. Perlu diingat bahawa HMA mencatat aktiviti pengguna yang menjadi perhatian sesetengah pengguna VPN. HMA menghoskan 175 pelayan VPN di Amerika Syarikat termasuk sejumlah di SLC. Untuk menyambung ke pelayan di Salt Lake City, anda ingin masuk ke “Lokasi Lokasi” dan pilih “Ubah Lokasi” untuk memulakan. Kemudian klik pada tab “Bandar” dan cari Salt Lake City. Dari sana, anda boleh memilih lokasi pelayan USA, Utah, Salt Lake City. Kami menyambung ke pelayan di SLC untuk menguji perkhidmatan dan kelajuannya adalah 62.02 Mbps.

Ujian kelajuan HMA Salt Lake City

Pada tahun 2016, HMA dan beberapa penyedia VPN terkemuka lain memimpin dalam mempermudah perisian pelanggan tersuai mereka. Hasilnya adalah sekumpulan aplikasi khusus yang memudahkan pengguna menyambung ke rangkaian HMA dan menyulitkan sambungan anda. Mereka mempunyai perisian yang tersedia untuk Windows, Mac, Android, dan iOS. Anda juga boleh menyambung ke HMA melalui penghala anda. HMA menawarkan akses VPN tanpa had dari sekadar $ 4.99 sebulan dan menawarkan jaminan pulangan wang tanpa risiko selama 30 hari kepada semua pengguna baru.

Lawati Sembunyikan Pantat Saya

Sekarang kami telah memberikan anda pilihan di atas, ada beberapa pilihan lain yang tersedia di kami bahagian atas 10 VPN senarai untuk dilihat. Namun, kami merasakan kami telah memberi anda pilihan terbaik. Kami memilihnya berdasarkan kelajuan, kebolehpercayaan, harga, keselamatan, dan untuk penyedia dengan pelayan yang berada di atau dekat Boise. Dengan berbuat demikian, anda dapat memperoleh kelajuan terbaik. Oleh kerana kepantasan penting untuk menstrimkan sebarang kandungan, ini adalah salah satu bidang besar yang harus diberi tumpuan. Semua pilihan kami mempunyai rangkaian pantas, jadi anda tidak boleh salah dengan pilihannya. Mudah-mudahan, anda boleh menggunakan panduan kami untuk membuat keputusan yang tepat.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map