BrazilBrazil adalah negara terbesar di Amerika Selatan. Kepelbagaian budaya dan iklim yang luas telah mendorong industri pelancongan mereka, menjadikannya destinasi global untuk percutian dan perjalanan perniagaan. Rio de Janeiro dan Amazon Rainforest adalah tempat yang sangat popular untuk dikunjungi di Brazil. Lebih daripada enam juta orang mengembara ke sana setahun menghasilkan sekitar enam bilion dolar AS di suatu tempat. Penapisan juga menjadi masalah kerana pemerintah Brazil menyekat akses ke laman web seperti YouTube dan aplikasi seperti WhatsApp. Dapatkan penapisan dan blok geo dengan VPN.

RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Penyemak Imbas Log
SambunganSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6.67 ExpressVPN 160 Kotak pilihan Kotak pilihan Kotak pilihan
2 CyberGhost $ 2.75 PIA 112 Kotak pilihan Kotak pilihan
3 Akses Internet Peribadi $ 3.33 PIA 52 Kotak pilihan Kotak pilihan
4 IPVanish $ 4.87 IPVanish 76 Kotak pilihan
5 KuatVPN $ 4.37 KuatVPN 46 Kotak pilihan

Terdapat beberapa sebab untuk menggunakan VPN semasa berada di Brazil. Sebab pertama adalah untuk keselamatan. Sama ada anda tinggal di negara ini, atau anda hanya berkunjung, VPN akan memastikan data anda selamat dengan penyulitan. Anda tidak perlu mendengar lama untuk mendengar orang bercakap tentang bagaimana mereka melakukan perjalanan ke luar negara dan maklumat peribadi mereka terganggu. Terdapat banyak orang yang mencari peluang untuk mendapatkan data peribadi anda. Anda mungkin berkata, “Baiklah, saya faham itu, tetapi bagaimana itu dapat membantu saya berhubung dengan pasaran lain?”

Sebab lain untuk menggunakan VPN adalah untuk membantu anda mengatasi blok geo dan penapisan. Oleh kerana pemerintah suka melarang aplikasi dan laman web, anda biasanya akan disekat untuk melihat atau menggunakannya. Dengan menyambung ke VPN di lokasi yang berbeza, anda dapat mengatasi sekatan ini dan menikmati perkara seperti biasa.

Di sana anda mempunyai dua alasan terbaik untuk menggunakan VPN semasa berada di Brazil. Walau bagaimanapun, anda mungkin menemui penggunaan seiring dengan berjalannya waktu. Dari melindungi privasi anda hingga mendapatkan penapisan dan blok geo, menggunakan VPN adalah idea yang baik. Sekarang setelah anda melihat mengapa ia penting, mari kita bincangkan apa yang harus dicari.

Apa VPN terbaik untuk Brazil?

Untuk menjawab soalan ini dengan sebaik-baiknya, terdapat beberapa faktor yang perlu diperhatikan. Selepas itu, kami dapat menunjukkan senarai VPN terbaik kami untuk Brazil.

  • Rangkaian besar dan padat untuk membantu anda mengelakkan terputus
  • Dasar tanpa log yang ketat bermaksud VPN tidak menjejaki penggunaan
  • Pelayan berkelajuan tinggi di Rio De Janeiro dan Sao Paulo.
  • Keupayaan untuk menonton kandungan yang dilarang secara geografi, sukan dipadamkan, atau dilarang
  • Penyulitan kelas ketenteraan yang kuat untuk membantu memastikan privasi pengguna
  • Aplikasi peranti mudah alih pelbagai platform yang merangkumi Amazon Firestick

Mari kita masuk dan lihat VPN terbaik untuk Brazil.

1. VPN terbaik untuk Brazil: ExpressVPN

ExpressVPN

Daftar selama 12 bulan dan dapatkan 3 BULAN PERCUMA di VPN # 1 kami

ExpressVPN menyatukan akses VPN cepat dengan MediaStreamer yang bertindak sebagai perkhidmatan DNS Pintar untuk membebaskan akses ke kandungan terhad geo. Perkhidmatan VPN akan membantu menyulitkan sambungan anda dan membuka blokir acara sukan langsung. Anda juga akan mendapat senarai acara hiburan dan sukan langsung terkini di laman web mereka. Berada di Kepulauan Virgin Britain meletakkan ExpressVPN di luar negara 5 mata dan 14 mata. Mereka mengekalkan kebijakan tanpa log yang telah disahkan melalui permintaan undang-undang berprofil tinggi selama ini.

ExpressVPN menguruskan rangkaian VPN yang sangat besar. Di luar Amerika Syarikat, rangkaian ExpressVPN mempunyai ribuan pelayan di lokasi utama untuk melindungi privasi pengguna mereka. Anda boleh menggunakan rangkaian mereka untuk melindungi privasi anda, membuka blokir penapisan, dan menonton perkhidmatan streaming kegemaran anda dari mana saja.

  VPN terbaik untuk Ohio

Ujian kelajuan ExpressVPN Brazil

Aplikasi ExpressVPN membolehkan anda memilih lokasi pelayan ke bandar tetapi anda tidak perlu memilih pelayan tertentu. Sebaliknya, pelanggan akan memilih pelayan terpantas di lokasi pilihan anda. Anda juga perlu tahu bahawa beberapa bandar tidak ditunjukkan pada tab yang disarankan di dalam klien. Anda mungkin menemui masalah itu dengan bandar-bandar yang kami sebutkan. Cukup pilih tab “Semua”, buka Amerika, dan kemudian buka Brazil. Semasa kami menguji salah satu pelayan Brazil ke Sao Paulo, kelajuannya adalah 120.87 Mbps.

Mungkin kelebihan terbesar menggunakan ExpressVPN adalah sokongan mereka untuk pelbagai jenis peranti. ExpressVPN menawarkan perisian VPN khusus untuk Windows, Mac, iOS, dan Android. Sambungkan dari desktop dan mudah alih anda pada masa yang sama dengan sehingga 3 sambungan serentak. Anda juga boleh memasang sambungan web ExpressVPN untuk Chrome atau Firefox. Ingin melindungi seluruh rangkaian rumah anda dengan satu akaun VPN? Sekiranya demikian, anda boleh menggunakan aplikasi penghala ExpressVPN untuk menyiapkan semua. Ciri MediaStreamer menambah sokongan DNS Pintar untuk konsol permainan (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, dll.), Kotak media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, dll.), Dan Smart TV.

Kupon ExpressVPNJimat 49% dan dapatkan 3 bulan percuma dengan 12 bulan VPN dinilai # 1 kami

ExpressVPN menunjukkan prestasi yang baik dalam ujian kelajuan kami. Mereka adalah pilihan terbaik untuk privasi dan untuk membebaskan sekatan geo. Sokongan pelanggan tersedia 24/7 untuk memberi bantuan dan menjawab sebarang pertanyaan. Nikmati VPN terbaik dengan harga yang lebih rendah kerana ExpressVPN menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati ExpressVPN

2. VPN terbaik untuk Brazil: CyberGhost

CyberGhost

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 2.75 sebulan (diskaun 79%)

CyberGhost ditubuhkan pada tahun 2001 oleh 7 ahli pasukan muda yang bersemangat di Bucharest, Romania. Sejak masa itu syarikat telah berkembang menjadi salah satu perkhidmatan VPN terbesar di dunia. Pasukan yang terdiri daripada 50+ ahli memberi tumpuan untuk melindungi privasi pengguna. Robert Knapp, pengasas bersama dan Ketua Pegawai Eksekutif, terus menerajui pasukan walaupun mereka menyertai kumpulan Crossrider pada tahun 2023. Sejak masa itu, rangkaian CyberGhost telah berkembang dengan cukup.

CyberGhost menawarkan gabungan lokasi pelayan yang bagus, penyulitan yang kuat, dan kemampuan untuk membuka blokir perkhidmatan penstriman popular seperti Netflix, YouTube Red, dan Amazon Prime. Beberapa saluran bahkan membolehkan anda membebaskan sekatan geo untuk beberapa wilayah. Contohnya, anda boleh mengakses kandungan video Amazon Prime di AS, Jerman atau UK. Pelanggan Windows juga memberi anda pilihan untuk melayari tanpa nama, melindungi WiFi, torrent tanpa nama, membuka blokir laman web asas (Google, Facebook Instagram, dll.), Dan memilih pelayan.

  VPN Terbaik untuk Sembang Video Houseparty

Ujian kelajuan CyberGhost Brazil

Oleh kerana kami ingin menguji pelayan di Brazil, kami membuka klien Windows dan memperluas antara muka. Dari sana anda ingin mengklik tab “Semua Pelayan” jika belum aktif. Tatal ke Brazil dan klik di sebelah kanan bintang. Ini akan memaparkan senarai lengkap pelayan di sana. Rangkaian CyberGhost merangkumi pelayan di Rio De Janeiro. Kami menyambung ke pelayan di sana dan mendapat kelajuan 119.19 Mbps.

Pelanggan VPN CyberGhost adalah salah satu kegemaran kami. Sangat mudah digunakan dan merangkumi sejumlah ciri canggih untuk membantu melindungi privasi dalam talian anda. Mereka mempunyai pasukan pengembangan di Jerman yang terus menambahkan ciri ke aplikasi pelanggan dan mudah alih. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan akses penuh ke rangkaian CyberGhost dengan jaminan wang dikembalikan selama 45 hari.

Lawati CyberGhost

3. VPN terbaik untuk Brazil: PIA

Akses Internet Peribadi

Daftar selama 12 bulan dengan hanya $ 3.33 sebulan (diskaun 72%)

Akses Internet Peribadi (PIA) memberi pengguna beberapa pilihan yang berbeza. Tidak seperti masa lalu, anda tidak perlu lagi membuat profil untuk setiap pelayan VPN. Sekarang, anda boleh menyambung ke mana-mana lokasi pelayan mereka di 33 negara. Seperti yang anda lihat di bawah, pasukan PIA telah mengatur pelayan mereka mengikut wilayah, negara, dan bandar. Lokasi pelayan disenaraikan mengikut urutan abjad mengikut negara.

Terdapat banyak pengguna torrent yang menggemari Akses Internet Peribadi. Perkhidmatan ini merangkumi ciri yang akan menghentikan sistem anda daripada berkomunikasi sekiranya sambungan ke perkhidmatan mereka terputus. Maksudnya jika akses VPN yang dienkripsi anda dijatuhkan atas sebab apa pun ia akan membuat anda selamat.

Ujian kelajuan PIA Brazil

PIA menawarkan klien Windows dan aplikasi lain yang mudah dan senang digunakan. Walau bagaimanapun, anda tidak mahu memandang rendah PIA menawarkan tahap perlindungan privasi yang berbeza bergantung pada keperluan anda. Anda boleh mengawal tahap penyulitan untuk membantu anda mencari keseimbangan yang betul antara privasi dan kelajuan. Seperti yang anda lihat, ujian kelajuan kami menunjukkan bahawa PIA menunjukkan prestasi yang baik di Sao Paulo. Semasa kami menyambung ke pelayan di sana, kami mendapat kelajuan 126.69 Mbps.

Ketika datang ke klien Windows mereka, pasukan PIA telah memasukkan suis membunuh Internet. Suis kill akan mematikan sambungan Internet anda pada bila-bila masa VPN gagal. Itu sangat berguna bagi mereka yang ingin memastikan namanya tidak dikenali. Akses Internet Peribadi memberikan jaminan wang dikembalikan kepada ahli selama 30 hari.

Lawati Akses Internet Peribadi

4. VPN terbaik untuk Brazil: IPVanish

IPVanish

Daftar selama 12 bulan dengan hanya $ 5.20 sebulan (diskaun 57%)

Brazil adalah rumah bagi banyak orang, dan banyak perkhidmatan VPN mempunyai pelayan di sana. Itu termasuk IPVanish. Kami dapat memberitahu anda dari pengetahuan peribadi bahawa ia akan berfungsi dengan baik, tidak kira di kawasan Brazil anda berada. Anda boleh menjangkakan pelayan pantas dan lebih banyak lokasi pelayan di Amerika Selatan daripada banyak perkhidmatan VPN lain. Oleh sebab itu, kami memilih IPVanish sebagai salah satu pilihan untuk digunakan semasa berada di Brazil.

Seperti juga liputan di Amerika Selatan, IPVanish menjadi tuan rumah pelayan di setiap benua selain Antartika. Rangkaian menghasilkan kelajuan yang hebat di Amerika Selatan dan Eropah ketika kami melakukan ujian kelajuan kami. Anda akan menemui beberapa lokasi pelayan di seluruh wilayah. Anda boleh memilih lokasi atau pelayan individu dari menu lungsur turun.

  VPN terbaik untuk DC Universe

Ujian kelajuan IPVanish Brazil

IPVanish menghoskan sebilangan pelayan di lokasi yang kami sebutkan di atas dan anda boleh memilih untuk menyambung ke salah satu dari mereka. Sekiranya anda melihat pelayan yang mempunyai huruf “a” dalam nama pelayan, mereka adalah yang terpantas. Sebagai contoh, anda akan mencari label yang serupa dengan pertunjukan-a01.ipvanish.com. (terletak di Rio De Janiero). Dalam kebanyakan kes, anda akan melihat bahawa pelayan “a” adalah yang terpantas. Kami menguji pelayan IPVanish di sana, gig-a04, dan mendapati kelajuannya adalah 89.72 Mbps.

Apabila nilai IPVanish sukar ditandingi. Mereka menawarkan akses tanpa had ke rangkaian VPN dan perisian khusus mereka untuk Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick dan banyak lagi. Anda bahkan dapat menyiapkan penghala untuk melindungi setiap peranti di rangkaian anda. Perkhidmatan VPN cukup popular di kalangan pengguna Kodi. Jaminan wang dikembalikan selama 7 hari merangkumi semua ahli baru.

Lawati IPVanish

5. VPN terbaik untuk Brazil: StrongVPN

KuatVPN

Daftar selama 12 bulan dengan hanya $ 4.37 sebulan (diskaun 41%)

StrongVPN beribu pejabat di Amerika Syarikat dan mempunyai salah satu rangkaian VPN terbaik di negara ini. Pada masa lalu syarikat mengenakan bayaran kepada pengguna berdasarkan jumlah lokasi dan protokol pelayan yang mereka gunakan. Itu telah berubah kerana StrongVPN kini menawarkan akses penuh kepada anggota ke rangkaian mereka dengan beratus pelayan di seluruh dunia.

Tambahan terbaru untuk perkhidmatan StrongVPN adalah ciri StrongDNS. Setiap orang yang mendaftar untuk akaun StrongVPN juga mendapat akses percuma ke StrongDNS yang merupakan perkhidmatan DNS pintar yang digunakan untuk mengelakkan sekatan geo. Ini adalah penyelesaian yang baik bagi mereka yang merancang untuk melancong ke luar AS dan ingin mengakses Netflix.

Ujian kelajuan StrongVPN Brazil

StrongVPN menghoskan beberapa pelayan yang terletak di Brazil. Malangnya, anda tidak dapat memilih pelayan tertentu. Sebaliknya, anda mahu mengklik menu lungsur turun pelayan, memilih Brazil dan kemudian memilihnya di Rio De Janeiro. Kami memilih OpenVPN UDP untuk prestasi terbaik. Setelah menyambung ke pelayan di negara ini, kami menguji kelajuan kami di Rio De Janeiro. Prestasi adalah 19.41 Mbps.

StrongVPN telah memberikan diskaun 25% kepada pengunjung kami. Kupon bertumpu di atas diskaun jangka biasa mereka. Anda boleh menikmati VPN tanpa had dan akses SmartDNS percuma dengan harga yang berpatutan. Pengguna baru dilindungi oleh jaminan wang dikembalikan 7 hari.

Lawati StrongVPN

Anda dialu-alukan untuk membaca senarai kami di VPN teratas 10 perkhidmatan jika anda mahukan lebih banyak cadangan, tetapi kami fikir anda akan berpuas hati dengan mana-mana VPN dalam siaran ini. Kami telah memilihnya daripada perkhidmatan VPN terkemuka lain berdasarkan keselamatan (log log dan enkripsi), ketersediaan lokasi pelayan, kelajuan, kebolehpercayaan, dan harga. Kami juga mencari perkhidmatan dengan rangkaian pelayan VPN yang baik di rantau ini. Anda memerlukan penyedia VPN yang boleh dipercayai untuk melindungi privasi dalam talian anda selain rangkaian pantas untuk mengalirkan kandungan HD di negara lain. Perkhidmatan yang kami kongsi dalam siaran ini adalah VPN terbaik untuk privasi dan pembatasan sekatan geo untuk laman streaming popular di seluruh dunia.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me