CaliforniaCalifornia adalah negeri ketiga terbesar di Amerika Syarikat dan terletak di Pantai Pasifik. Ia mempunyai jumlah penduduk lebih dari 40 juta orang dan merupakan negeri yang sangat popular untuk dikunjungi. California dipanggil The Golden State dan pelancongan sangat besar di negeri ini kerana senarai sebab yang berbeza. Sama ada anda berada di bahagian utara negeri ini atau di bahagian selatannya, jika anda merancang untuk menggunakan WiFi awam di sana, anda pasti ingin menggunakan VPN. Kami akan menerangkan mengapa dalam sekejap. Pertama, lihat senarai VPN terbaik kami untuk California.

RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Penyemak Imbas Log
SambunganSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
3Akses Internet Peribadi$ 3.33PIA49Kotak pilihanKotak pilihan
4CyberGhost$ 2.75PIA80Kotak pilihanKotak pilihan
5IPVanish$ 5.20IPVanish76Kotak pilihan

Terdapat banyak bandar yang berbeza untuk dilawati di California termasuk kawasan Silicon Valley (termasuk San Francisco, San Jose, Et Al), kawasan Lake Tahoe (kerana keindahan dan alam semula jadi), kawasan Los Angeles (termasuk Anaheim, Hollywood, Beverly Hills, dan lain-lain), San Diego (untuk pangkalan tentera lautnya dan dekat dengan Mexico), dan beberapa kawasan lain. Negeri ini merupakan rumah bagi CSA kedua terbesar dengan hampir 19 juta orang di wilayah LA dan kawasan Silicon Valley adalah kediaman banyak syarikat teknologi terkenal. Sebenarnya, anda boleh menemui apa sahaja dan semua yang anda mahu lakukan di suatu tempat di negeri ini.

Bagi mereka yang merancang untuk berkunjung ke negeri ini untuk urusan perniagaan atau percutian, anda mungkin akan menggunakan WiFi awam pada satu ketika. Sebelum melakukannya, pastikan anda menyambung ke VPN. Dengan jumlah orang yang mengalir ke seluruh negeri, anda sentiasa berada dalam bahaya digital di sana. Itu kerana penjenayah siber yang bersembunyi. Anda boleh bertaruh ada sekurang-kurangnya beberapa orang yang menunggu untuk memanfaatkan sasaran yang tidak curiga. Dengan menyambung ke VPN, anda membuat sambungan yang selamat dan disulitkan ke pelayan pilihan anda. Itu menyukarkan data sensitif anda dicuri.

Sebab lain yang baik anda mungkin mahu menggunakan VPN adalah untuk membantu anda mengatasi pemadaman dan sekatan geo. Dengan semua pasukan sukan di negeri ini, anda akan dihalang untuk melihat pasukan kampung halaman dalam talian. Tujuannya adalah untuk menjadikan anda menontonnya di TV dan bukannya dalam talian. Sekiranya anda peminat sukan, anda pasti tahu bahawa pasukan kegemaran anda secara online boleh menjadi kecewa sekiranya ahli gabungan tempatan menghapuskannya. Selain itu, syarikat, negara, dan institusi juga akan menyekat kandungan. Bagi sesiapa sahaja di dalam atau di luar kawasan yang disasarkan, sekatan geo tersebut pasti dapat menimbulkan masalah. Dengan menggunakan VPN untuk menyambung, anda membuat perisian penyekat menyangka anda berada di tempat lain. Dengan cara itu, anda boleh menyambung ke pelayan di kawasan lain untuk menonton pasukan kegemaran anda.

Apa VPN terbaik untuk California?

Di bawah ini, kami melihat beberapa faktor untuk VPN terbaik untuk California:

  • Keupayaan untuk mengelakkan pemadaman sukan dan sekatan geo yang lain
  • Kestabilan rangkaian untuk permainan dan penstriman
  • Hasil pantas dalam ujian kepantasan kami di Los Angeles dan San Francisco
  • Sokongan untuk peranti desktop, mudah alih dan Amazon Firestick
  • Dasar tanpa log yang ketat untuk melindungi privasi pengguna
  • Pelbagai protokol dan tahap penyulitan yang kuat

Mari masuk dan lihat VPN terbaik untuk California.

1. VPN Terbaik untuk California: ExpressVPN

ExpressVPN

Daftar selama 12 bulan dan dapatkan 3 BULAN PERCUMA di VPN # 1 kami

ExpressVPN menyatukan akses VPN cepat dengan MediaStreamer yang bertindak sebagai perkhidmatan DNS Pintar untuk membebaskan akses ke kandungan terhad geo. Perkhidmatan VPN akan membantu menyulitkan sambungan anda dan membuka blokir acara sukan langsung. Anda juga akan mendapat senarai acara hiburan dan sukan langsung terkini di laman web mereka. Berada di Kepulauan Virgin Britain meletakkan ExpressVPN di luar negara 5 mata dan 14 mata. Mereka mengekalkan kebijakan tanpa log yang telah disahkan melalui permintaan undang-undang berprofil tinggi selama ini.

ExpressVPN menguruskan rangkaian VPN yang sangat besar. Di luar Amerika Syarikat, rangkaian ExpressVPN mempunyai ribuan pelayan di lokasi utama untuk melindungi privasi pengguna mereka. Anda boleh menggunakan rangkaian mereka untuk melindungi privasi anda, membuka blokir penapisan, dan menonton perkhidmatan streaming kegemaran anda dari mana saja.

Aplikasi ExpressVPN membolehkan anda memilih lokasi pelayan ke bandar tetapi anda tidak perlu memilih pelayan tertentu. Sebaliknya, pelanggan akan memilih pelayan di lokasi pilihan anda untuk prestasi terbaik. Anda mahu memilih tab “Semua”, buka Amerika, dan kemudian buka Amerika Syarikat. Pada ketika ini, anda boleh memilih lokasi pelayan Amerika Syarikat – Los Angeles, San Francisco, San Jose, atau Hollywood. Anda juga boleh mengklik tab “Semua” dan menaip nama bandar di atasnya. Seperti yang anda lihat, kami menguji kelajuan ke Los Angeles, San Francisco, dan San Diego dengan kelajuan muat turun sekitar 150 Mbps di ketiga-tiga bandar.

Ujian kelajuan ExpressVPN California

Mungkin kelebihan terbesar menggunakan ExpressVPN adalah sokongan mereka untuk pelbagai jenis peranti. ExpressVPN menawarkan perisian VPN khusus untuk Windows, Mac, iOS, dan Android. Sambungkan dari desktop dan mudah alih anda pada masa yang sama dengan sehingga 3 sambungan serentak. Anda juga boleh memasang sambungan web ExpressVPN untuk Chrome atau Firefox. Ingin melindungi seluruh rangkaian rumah anda dengan satu akaun VPN? Sekiranya demikian, anda boleh menggunakan aplikasi penghala ExpressVPN untuk menyiapkan semua. Ciri MediaStreamer menambah sokongan DNS Pintar ke konsol permainan (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, dll.), Kotak media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, dll.), Dan Smart TV.

Kupon ExpressVPNJimat 49% dan dapatkan 3 bulan percuma dengan 12 bulan VPN dinilai # 1 kami

ExpressVPN menunjukkan prestasi yang baik dalam ujian kelajuan kami. Mereka adalah pilihan terbaik untuk privasi dan untuk membebaskan sekatan geo. Sokongan pelanggan tersedia 24/7 untuk memberi bantuan dan menjawab sebarang pertanyaan. Nikmati VPN terbaik dengan harga yang lebih rendah kerana ExpressVPN menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati ExpressVPN

2. VPN Terbaik untuk California: NordVPN

NordVPN

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 3.49 sebulan (diskaun 70%)

NordVPN berpusat di Panama yang mana beberapa pengguna lebih suka menggunakan syarikat VPN yang sebenarnya beribu pejabat di Amerika Syarikat. Anda akan mendapati bahawa NordVPN mempunyai kehadiran yang kuat di AS dengan pelayan yang terdapat di seluruh negara. Anggota mempunyai akses penuh ke rangkaian mereka di AS dan seterusnya dengan harga yang sangat baik.

Anda akan mendapati bahawa NordVPN mungkin mempunyai gabungan perkhidmatan terbaik dengan harga jika anda melanggan akaun jangka panjang. Semua pengguna mempunyai akses penuh ke rangkaian dan perisian khusus mereka. Anda boleh berhubung menggunakan klien VPN untuk Windows atau Mac. Mereka juga mempunyai aplikasi mudah alih yang mudah digunakan untuk kedua-dua peranti Android dan iOS (iPhone, iPad).

NordVPN menghoskan sebilangan pelayan di California. Dari konsol, mengklik pada 3 titik mendatar di sebelah kanan negara, anda boleh mencari kawasan pelayan dan melihat peratusan pelayan yang ada. Kami menguji pelayan yang terletak di Los Angeles dan San Francisco. Seperti yang anda lihat, prestasi mengagumkan dengan kelajuan muat turun antara 101 Mbps dan 132 Mbps.

Ujian kelajuan NordVPN California

Ingin mengakses perkhidmatan streaming seperti Netflix, Amazon Prime Video, atau BBC iPlayer dari mana sahaja di dunia? Sekiranya demikian, NordVPN adalah pilihan yang tepat. Mereka adalah satu-satunya perkhidmatan VPN yang masih dapat menyahsekat Netflix. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan perkhidmatan VPN dan SmartDNS tanpa had dengan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati NordVPN

3. VPN Terbaik untuk California: PIA

Akses Internet Peribadi

Daftar selama 12 bulan dengan hanya $ 3.33 sebulan (diskaun 72%)

Akses Internet Peribadi (PIA) memberi pengguna beberapa pilihan yang berbeza. Tidak seperti masa lalu, anda tidak perlu lagi membuat profil untuk setiap pelayan VPN. Sekarang, anda boleh menyambung ke mana-mana lokasi pelayan mereka di 33 negara. Seperti yang anda lihat di bawah, pasukan PIA telah mengatur pelayan mereka mengikut wilayah, negara, dan bandar. Lokasi pelayan disenaraikan mengikut urutan abjad mengikut negara.

Terdapat banyak pengguna torrent yang menggemari Akses Internet Peribadi. Perkhidmatan ini merangkumi ciri yang akan menghentikan sistem anda daripada berkomunikasi sekiranya sambungan ke perkhidmatan mereka terputus. Maksudnya jika akses VPN yang dienkripsi anda dijatuhkan atas sebab apa pun ia akan membuat anda selamat.

PIA menawarkan klien Windows dan aplikasi lain yang mudah dan senang digunakan. Walau bagaimanapun, anda tidak mahu memandang rendah PIA menawarkan tahap perlindungan privasi yang berbeza bergantung pada keperluan anda. Anda boleh mengawal tahap penyulitan untuk membantu anda mencari keseimbangan yang betul antara privasi dan kelajuan. Kami menyambung ke pelayan VPN di California dan menguji kelajuan kami di Los Angeles, San Francisco, dan San Diego. Anda dapat melihat hasilnya di bawah.

Ujian kelajuan PIA California

Ketika datang ke klien Windows mereka, pasukan PIA telah memasukkan suis membunuh Internet. Suis kill akan mematikan sambungan Internet anda pada bila-bila masa VPN gagal. Itu sangat berguna bagi mereka yang ingin memastikan namanya tidak dikenali. Akses Internet Peribadi memberikan jaminan wang dikembalikan kepada ahli selama 30 hari.

Lawati Akses Internet Peribadi

4. VPN Terbaik untuk California: CyberGhost

CyberGhost

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 2.75 sebulan (diskaun 79%)

CyberGhost ditubuhkan pada tahun 2001 oleh 7 ahli pasukan muda yang bersemangat di Bucharest, Romania. Sejak masa itu syarikat telah berkembang menjadi salah satu perkhidmatan VPN terbesar di dunia. Pasukan yang terdiri daripada 50+ ahli memberi tumpuan untuk melindungi privasi pengguna. Robert Knapp, pengasas bersama dan Ketua Pegawai Eksekutif, terus menerajui pasukan itu walaupun mereka bergabung dengan kumpulan Crossrider pada tahun 2017. Sejak masa itu, rangkaian CyberGhost telah berkembang cukup banyak.

CyberGhost menawarkan gabungan lokasi pelayan yang bagus, penyulitan yang kuat, dan kemampuan untuk membuka blokir perkhidmatan penstriman popular seperti Netflix, YouTube Red, dan Amazon Prime. Beberapa saluran bahkan membolehkan anda membebaskan sekatan geo untuk beberapa wilayah. Contohnya, anda boleh mengakses kandungan video Amazon Prime di AS, Jerman atau UK. Pelanggan Windows juga memberi anda pilihan untuk melayari tanpa nama, melindungi WiFi, torrent tanpa nama, membuka blokir laman web asas (Google, Facebook Instagram, dll.), Dan memilih pelayan.

Oleh kerana kami ingin menguji pelayan di Los Angeles dan San Francisco, kami membuka klien Windows dan mengklik pilihan “Pilih Pelayan Saya”. Dari sana, anda boleh mengembangkan mana-mana negara dan memilih pelayan tertentu. Rangkaian CyberGhost merangkumi sebilangan pelayan di Los Angeles dan San Francisco. Oleh kerana itu, kami berhubung dengan beberapa dari mereka dan menguji prestasinya. Seperti yang anda lihat, kelajuan muat turun kami bermula dari 36 Mbps hingga 124 Mbps.

Ujian kelajuan CyberGhost California

Pelanggan VPN CyberGhost adalah salah satu kegemaran kami. Sangat mudah digunakan dan merangkumi sejumlah ciri canggih untuk membantu melindungi privasi dalam talian anda. Mereka mempunyai pasukan pengembangan di Jerman yang terus menambahkan ciri ke aplikasi pelanggan dan mudah alih. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan akses penuh ke rangkaian CyberGhost dengan jaminan wang dikembalikan selama 45 hari.

Lawati CyberGhost

5. VPN Terbaik untuk California: IPVanish

IPVanish

Daftar selama 12 bulan dengan hanya $ 5.20 sebulan (diskaun 57%)

IPVanish menawarkan beberapa pelayan di kawasan itu, jadi anda seharusnya tidak mempunyai masalah di sana. Anda juga dapat mengharapkan kepantasan yang cepat di lokasi di beberapa tempat di dunia. Oleh kerana itu, kami memilih IPVanish sebagai salah satu pilihan masuk kami untuk digunakan semasa berada di Virginia.

Selain cukup banyak liputan di berbagai wilayah Eropah, IPVanish menjadi tuan rumah pelayan di setiap benua selain Antartika. Rangkaian menghasilkan kelajuan yang hebat dan mereka menunjukkan prestasi yang baik pada ujian kelajuan kami. Anda boleh memilih lokasi atau pelayan individu dari menu lungsur turun.

Kami baru saja menyebut bahawa IPVanish mempunyai pelayan di seluruh wilayah dan semuanya tersedia untuk anda. Sekiranya anda melihat pelayan yang mempunyai huruf “a” sebagai bagian dari nama pelayannya, mereka adalah yang terpantas dalam rangkaian. Kami menguji pelayan IPVanish di California ke pelayan di LA, San Francisco, dan San Diego dan mendapati kelajuannya antara 105 Mbps dan 129 Mbps.

Ujian kelajuan IPVanish California

Apabila nilai IPVanish sukar ditandingi. Mereka menawarkan akses tanpa had ke rangkaian VPN dan perisian khusus mereka untuk Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick dan banyak lagi. Anda bahkan dapat menyiapkan penghala untuk melindungi setiap peranti di rangkaian anda. Perkhidmatan VPN cukup popular di kalangan pengguna Kodi. Jaminan wang dikembalikan selama 7 hari merangkumi semua ahli baru.

Lawati IPVanish

Di atas, anda mempunyai pilihan terbaik untuk negeri California. Kami membuat pilihan berdasarkan keselamatan, kelajuan, kebolehpercayaan, harga, dan lokasi pelayan. Kami juga secara khusus mencari pembekal dengan pelayan khusus di negeri ini. Dengan cara itu, anda akan mendapat akses ke kelajuan terbaik. Semua perkhidmatan kami telah lama beroperasi, jadi tidak ada pilihan buruk. Sekiranya anda merancang untuk streaming kandungan apa pun, kelajuan sangat penting. Dengan menggunakan panduan kami untuk membantu, anda boleh membuat keputusan yang tepat.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me