VPN terbaik untuk Chengdu

ChengduWalaupun ukurannya, Chengdu hanyalah sebuah kota sub-provinsi yang terletak di China Barat. Ini bermaksud ia tidak sama dengan beberapa kawasan yang lebih besar. Yang mengatakan, ia mempunyai penduduk 14.3 juta orang. Menariknya, ia mempunyai sebutan unik untuk bandar utama. Nama ini hampir sama dengan semua era Cina yang berbeza. Sekiranya anda merancang untuk berkunjung ke bandar, VPN adalah suatu keharusan semasa menggunakan internet. Kami akan berkongsi beberapa sebab dalam sekejap. Pertama, kami mencadangkan anda melihat senarai VPN terbaik kami untuk Chengdu.


RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Penyemak Imbas Log
SambunganSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
3CyberGhost$ 2.75PIA80Kotak pilihanKotak pilihan
4IPVanish$ 4.87IPVanish76Kotak pilihan
5Akses Internet Peribadi$ 3.33PIA52Kotak pilihanKotak pilihan

Seperti yang mungkin anda ketahui, perniagaan berkembang pesat di Chengdu. Lebih daripada separuh syarikat Fortune 500 mempunyai cawangan di sana. Perkara-perkara lain yang menarik pengunjung ke kawasan ini termasuk banyak seni rupa, seni teh dan kuliner, gaya riang, suasana bandar pesta, festival, dan banyak lagi. Sama ada anda ingin bermain permainan Mahjong di jalanan atau menonton persembahan teater, anda sentiasa dapat mencari sesuatu untuk dilakukan semasa waktu henti.

Satu perkara yang banyak dilakukan ialah menggunakan internet. Sekiranya anda lupa bahawa China adalah negara Komunis, anda akan mengingatnya dengan cepat sekiranya anda mencuba. Tembok Besar China adalah legenda di seluruh dunia. Itulah sebabnya mengapa menggunakan VPN untuk mengatasi penapisan sangat penting. Yang benar adalah, kerajaan menapis Internet. Sambungkan ke pelayan VPN di negara lain untuk menyulitkan data anda dan membuka blokir laman web.

Alasan hebat seterusnya untuk menggunakan VPN di China adalah melindungi privasi anda. Dasar internet negara tidak berakhir pada firewall besar-besaran. Sebaliknya, pemerintah China mengakui mereka memantau semua lalu lintas internet. Dengan menggunakan VPN, anda menyukarkan orang lain untuk menjejaskan data anda atau mengesan pergerakan anda. Perlu diingat bahawa jika pemerintah China benar-benar mahukan maklumat anda, mereka tidak akan teragak-agak untuk menggunakan kaedah yang ada.

Seperti yang anda lihat, menggunakan VPN ketika berada di Chengdu atau kota lain di China adalah suatu keharusan. Dari mengelilingi Great Firewall hingga berhenti memerhatikan, penyedia VPN telah anda lindungi. Itulah dua sebab terbaik untuk menggunakannya semasa berada di sana. Anda mungkin menemui kegunaan lain, bagaimanapun, setelah mendaftar ke perkhidmatan ini. Mudah-mudahan, kami telah menerangkan kepada anda mengapa ia penting. Sekarang, kami akan membincangkan pilihan protokol dan penyedia anda.

Mari kita perhatikan lebih dekat VPN terbaik untuk Chengdu.

1. VPN terbaik untuk Chengdu: ExpressVPN

ExpressVPN

Daftar selama 12 bulan dan dapatkan 3 BULAN PERCUMA di VPN # 1 kami

ExpressVPN menyatukan akses VPN cepat dengan MediaStreamer yang bertindak sebagai perkhidmatan DNS Pintar untuk membebaskan akses ke kandungan terhad geo. Perkhidmatan VPN akan membantu menyulitkan sambungan anda dan membuka blokir acara sukan langsung. Anda juga akan mendapat senarai acara hiburan dan sukan langsung terkini di laman web mereka. Berada di Kepulauan Virgin Britain meletakkan ExpressVPN di luar negara 5 mata dan 14 mata. Mereka mengekalkan kebijakan tanpa log yang telah disahkan melalui permintaan undang-undang berprofil tinggi selama ini. Perkhidmatan VPN akan membantu menyulitkan sambungan anda dan membantu anda menjelajahi Great Firewall of China. Pasti ada beberapa faedah ketika anda menggunakan VPN di Chengdu.

ExpressVPN menguruskan rangkaian VPN yang sangat besar. Di luar Amerika Syarikat, rangkaian ExpressVPN mempunyai ribuan pelayan di lokasi utama untuk melindungi privasi pengguna mereka. Anda boleh menggunakan rangkaian mereka untuk melindungi privasi anda, membuka blokir penapisan, dan menonton perkhidmatan streaming kegemaran anda dari mana saja.

Ujian kelajuan ExpressVPN Changdu

Aplikasi ExpressVPN membolehkan anda memilih lokasi pelayan ke bandar tetapi anda tidak perlu memilih pelayan tertentu. Sebaliknya, pelanggan akan memilih pelayan terpantas di lokasi pilihan anda. Anda ingin memilih tab “Semua”, buka Asia, dan kemudian buka Hong Kong. Pada ketika ini, anda boleh memilih pelayan yang terdapat di sana. Seperti yang anda lihat, kami menguji pelayan di Hong Kong ke Chengdu dan kelajuannya mencapai 119,59 Mbps. ExpressVPN adalah satu-satunya VPN yang kami uji yang sebenarnya akan menyambung ke pelayan ujian kelajuan di Chendu.

Mungkin kelebihan terbesar menggunakan ExpressVPN adalah sokongan mereka untuk pelbagai jenis peranti. ExpressVPN menawarkan perisian VPN khusus untuk Windows, Mac, iOS, dan Android. Sambungkan dari desktop dan mudah alih anda pada masa yang sama dengan sehingga 3 sambungan serentak. Anda juga boleh memasang sambungan web ExpressVPN untuk Chrome atau Firefox. Ingin melindungi seluruh rangkaian rumah anda dengan satu akaun VPN? Sekiranya demikian, anda boleh menggunakan aplikasi penghala ExpressVPN untuk menyiapkan semua. Ciri MediaStreamer menambahkan sokongan DNS Pintar ke peranti seperti konsol permainan (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, dll.), Kotak media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, dll.), Dan Smart TV.

Kupon ExpressVPNJimat 49% dan dapatkan 3 bulan percuma dengan 12 bulan VPN dinilai # 1 kami

ExpressVPN menunjukkan prestasi yang baik dalam ujian kelajuan kami. Mereka adalah pilihan terbaik untuk privasi dan untuk membebaskan sekatan geo. Sokongan pelanggan tersedia 24/7 untuk memberi bantuan dan menjawab sebarang pertanyaan. Nikmati VPN terbaik dengan harga yang rendah kerana ExpressVPN menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lihat Tawaran ExpressVPN

2. VPN terbaik untuk Chengdu: NordVPN

NordVPN

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 3.49 sebulan (diskaun 70%)

NordVPN berpusat di Panama yang mana beberapa pengguna lebih suka menggunakan syarikat VPN yang sebenarnya beribu pejabat di Amerika Syarikat. Anda akan mendapati bahawa NordVPN mempunyai kehadiran yang kuat di Asia dengan pelayan yang terdapat di seluruh negara. Ahli mempunyai akses penuh ke rangkaian mereka di Asia dan seterusnya dengan harga yang sangat baik.

Anda akan mendapati bahawa NordVPN mungkin mempunyai gabungan perkhidmatan terbaik dengan harga jika anda melanggan akaun jangka panjang. Semua pengguna mempunyai akses penuh ke rangkaian dan perisian khusus mereka. Anda boleh berhubung menggunakan klien VPN untuk Windows atau Mac. Mereka juga mempunyai aplikasi mudah alih yang mudah digunakan untuk kedua-dua peranti Android dan iOS (iPhone, iPad).

Ujian kelajuan NordVPN Changdu

NordVPN menghoskan sebilangan pelayan di Hong Kong. Dari konsol, mengklik pada 3 titik mendatar di sebelah kanan negara, anda boleh mencari kawasan pelayan dan melihat peratusan pelayan yang ada. Kami menguji pelayan di Hong Kong dan kelajuan muat turun adalah 78.61 Mbps.

Ingin mengakses perkhidmatan streaming seperti Netflix, Amazon Prime Video, atau BBC iPlayer dari mana sahaja di dunia? Sekiranya demikian, NordVPN adalah pilihan yang tepat. Mereka adalah satu-satunya perkhidmatan VPN yang masih dapat menyahsekat Netflix. Anda boleh mendaftar untuk perkhidmatan VPN dan SmartDNS tanpa had dari hanya $ 3,49 sebulan dengan keahlian 3 tahun.

Lihat Tawaran NordVPN

3. VPN terbaik untuk Chengdu: CyberGhost

CyberGhost

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 2.75 sebulan (diskaun 79%)

CyberGhost ditubuhkan pada tahun 2001 oleh 7 ahli pasukan muda yang bersemangat di Bucharest, Romania. Sejak masa itu syarikat telah berkembang menjadi salah satu perkhidmatan VPN terbesar di dunia. Pasukan yang terdiri daripada 50+ ahli memberi tumpuan untuk melindungi privasi pengguna. Robert Knapp, pengasas bersama dan Ketua Pegawai Eksekutif, terus menerajui pasukan walaupun mereka menyertai kumpulan Crossrider pada tahun 2017. Sejak masa itu, rangkaian CyberGhost telah berkembang dengan cukup.

CyberGhost menawarkan gabungan lokasi pelayan yang bagus, penyulitan yang kuat, dan kemampuan untuk membuka blokir perkhidmatan penstriman popular seperti Netflix, YouTube Red, dan Amazon Prime. Beberapa saluran bahkan membolehkan anda membebaskan sekatan geo untuk beberapa wilayah. Contohnya, anda boleh mengakses kandungan video Amazon Prime di AS, Jerman atau UK. Pelanggan Windows juga memberi anda pilihan untuk melayari tanpa nama, melindungi WiFi, torrent tanpa nama, membuka blokir laman web asas (Google, Facebook Instagram, dll.), Dan memilih pelayan.

Ujian kelajuan CyberGhost Changdu

Oleh kerana kami ingin menguji pelayan di Los Angeles, kami membuka klien Windows dan mengklik pilihan “Pilih Pelayan Saya”. Dari sana anda boleh mengembangkan mana-mana negara dan memilih pelayan tertentu. Rangkaian CyberGhost merangkumi sebilangan pelayan di Hong Kong. Kami berhubung dengan salah satu daripadanya dan menguji prestasinya. Seperti yang anda lihat, kelajuan muat turun kami adalah 91.34 Mbps.

Pelanggan VPN CyberGhost adalah salah satu kegemaran kami. Sangat mudah digunakan dan merangkumi sejumlah ciri canggih untuk membantu melindungi privasi dalam talian anda. Mereka mempunyai pasukan pengembangan di Jerman yang terus menambahkan ciri ke aplikasi pelanggan dan mudah alih. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan akses penuh ke rangkaian CyberGhost dari hanya $ 2.75 sebulan semasa promosi mereka sekarang.

Lihat tawaran CyberGhost

4. VPN terbaik untuk Chengdu: IPVanish

IPVanish

Daftar selama 12 bulan dengan hanya $ 4.87 sebulan (diskaun 60%)

Chengdu adalah bandar besar dengan ekonomi yang hebat. Walau bagaimanapun, anda tidak boleh mencari pelayan di bandar pesta ini atau di tempat lain di negara ini. Itulah sebabnya anda harus menyambung ke pelayan di Hong Kong (kerana ia adalah bandar terdekat di kawasan ini). Apabila anda melakukannya, anda akan dapati bahawa sambungan di bandar ini cepat dan berfungsi dengan baik untuk keperluan anda. Itu menjadikan IPVanish salah satu pilihan terbaik untuk digunakan semasa berada di Chengdu.

Seiring dengan jejak besar di AS, IPVanish menjadi tuan rumah pelayan di setiap benua selain Antartika. Rangkaian ini secara konsisten menjadi VPN terpantas di AS dan Asia untuk ujian kelajuan kami. Anda akan menemui beberapa lokasi pelayan di negara-negara di seluruh rantau ini. Anda boleh memilih lokasi tertentu atau pelayan individu.

Ujian kelajuan IPVanish Changdu

IPVanish menghoskan 19 pelayan di Hong Kong (pelayan terdekat di rantau ini) dan anda boleh memilih untuk menyambung ke mana-mana dari mereka. Anehnya, mereka menyenaraikan pelayan di Hong Kong dengan 2 cara yang berbeza. Walaupun anda dapat mencarinya dengan memilih China dan kemudian Hong Kong, anda juga dapat mencari set lain jika memilih Hong Kong sebagai negara. Kami menguji pelayan IPVanish di Hong Kong, hkg-c10, dan mendapati kelajuannya adalah 95.19 Mbps.

Apabila nilai IPVanish sukar ditandingi. Mereka menawarkan akses tanpa had ke rangkaian VPN dan perisian khusus mereka untuk Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick dan banyak lagi dengan harga $ 7,50 sebulan atau $ 58,49 setahun. Itu menghasilkan hanya $ 4.87 sebulan pada rancangan tahunan. Jaminan wang dikembalikan selama 7 hari merangkumi semua ahli baru.

Lihat tawaran IPVanish

5. VPN terbaik untuk Chengdu: PIA

Akses Internet Peribadi

Daftar selama 12 bulan dengan hanya $ 3.33 sebulan (diskaun 67%)

Akses Internet Peribadi (PIA) memberi pengguna beberapa pilihan yang berbeza. Tidak seperti masa lalu, anda tidak perlu lagi membuat profil untuk setiap pelayan VPN. Sekarang, anda boleh menyambung ke mana-mana lokasi pelayan mereka di 33 negara. Seperti yang anda lihat di bawah, pasukan PIA telah mengatur pelayan mereka mengikut wilayah, negara, dan bandar. Lokasi pelayan disenaraikan mengikut urutan abjad mengikut negara.

Terdapat banyak pengguna torrent yang menggemari Akses Internet Peribadi. Perkhidmatan ini merangkumi ciri yang akan menghentikan sistem anda daripada berkomunikasi sekiranya sambungan ke perkhidmatan mereka terputus. Maksudnya jika akses VPN yang dienkripsi anda dijatuhkan atas sebab apa pun ia akan membuat anda selamat.

Ujian kelajuan PIA Changdu

Pelanggan Windows PIA sangat mudah. Anda tidak akan menjumpainya sejauh penggunaan dan penyediaannya. Walau bagaimanapun, anda tidak mahu memandang rendah PIA menawarkan tahap perlindungan privasi yang berbeza bergantung pada keperluan anda. Anda boleh mengawal tahap penyulitan dan mencari keseimbangan yang betul antara privasi dan kelajuan. Seperti yang anda lihat, ujian kelajuan kami menunjukkan bahawa PIA berjalan pada tahap 91.07 Mbps semasa bersambung ke Hong Kong.

Ketika datang ke klien Windows mereka, pasukan PIA telah memasukkan suis membunuh Internet. Suis kill akan mematikan sambungan Internet anda pada bila-bila masa VPN gagal. Itu sangat berguna bagi mereka yang ingin memastikan namanya tidak dikenali. Akses Internet Peribadi menawarkan VPN dari hanya $ 3,33 sebulan.

Lihat tawaran PIA

Walaupun kami fikir kami telah memberi anda penyedia terbaik untuk digunakan jika anda berada di Chengdu, anda pasti dapat melihat kami VPN teratas 10 senarai. Anda pasti ingin memastikan bahawa yang anda pilih mempunyai pelayan di rantau ini. Kami membuat keputusan berdasarkan kebolehpercayaan, kepantasan, keselamatan, dan lokasi. Mencari pembekal dengan pelayan yang berdekatan tetapi tidak berada di bawah peraturan Cina langsung adalah penting. Anda mahu mendapatkan kelajuan terbaik tanpa mengira apa yang anda rancangkan di sana. Semua pilihan yang kami tawarkan mempunyai rangkaian yang terkenal dan kukuh, jadi tidak ada pilihan yang buruk. Harapannya adalah bahawa panduan ini akan membantu anda membuat keputusan berdasarkan keperluan anda.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map