ChennaiChennai adalah sebuah bandar pesisir yang terletak di India Utara di Teluk Bengal. Ia mempunyai penduduk lebih dari 7 juta orang dan pada awalnya dipanggil Madras. Walaupun terdapat sejumlah peluang perniagaan di bandar, yang lain mengunjungi dengan pelbagai alasan. Beberapa di antaranya termasuk kuil tertua di dunia, pantai bandar terpanjang kedua, memerhatikan burung, dan banyak lagi. Semua itu mengatakan, jika anda merancang untuk menggunakan internet semasa di bandar, anda pasti ingin menggunakan VPN. Kami akan mengetahui secara terperinci sebabnya sebentar lagi. Pertama, lihat VPN terbaik kami untuk Chennai.

RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Penyemak Imbas Log
SambunganSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
2CyberGhost$ 2.75CyberGhost80Kotak pilihanKotak pilihan
3NordVPN$ 3.49NordVPN87Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan

Dari perspektif laporan Freedomhouse.org, India disenaraikan sebagai sebahagian sahaja. Ketepuan internet sangat rendah di negara ini, dan ada beberapa peraturan yang sangat luar biasa tentang penggunaannya dan juga penyambungan. Itulah sebabnya anda ingin menyambung ke VPN sebelum menggunakan internet. Apabila anda melakukannya, anda membuat sambungan selamat dan disulitkan ke pelayan di rantau ini. Dengan cara itu, anda akan menjadikannya lebih sukar untuk memerhatikan pemerintah.

Sebab kedua untuk menggunakan VPN semasa berada di Chennai adalah untuk membantu anda mendapatkan penapisan kerajaan. Pasti ada bukti beberapa media sosial disekat serta aplikasi seperti WhatsApp. Dengan menyambung ke VPN di wilayah yang berbeza, anda dapat mengisi perisian penyekat dan penapisan sehingga menganggap anda berada di tempat lain. Dengan cara itu, anda boleh melihat-lihat seperti biasa.

Apa VPN terbaik untuk Chennai?

Oleh kerana anda semestinya bimbang tentang pengawasan semasa di Chennai, kami akan memfokuskan pada ciri keselamatan:

  • Penyedia VPN yang tidak menyimpan log penggunaan
  • Penyulitan kelas ketenteraan yang kuat untuk membantu melindungi privasi anda daripada mata kasar
  • Penyedia dengan kestabilan rangkaian yang tinggi untuk membantu mengurangkan bilangan pemutusan
  • Aplikasi mudah alih dan sokongan untuk peranti Amazon Firestick
  • Pelayan VPN yang berfungsi dengan baik di rantau ini ketika diuji ke Chennai
  • Keupayaan untuk menyekat penapisan kerajaan dan pembatasan geo

Sekarang, berikut adalah senarai perkhidmatan VPN terbaik untuk Chennai.

1. VPN terbaik untuk Chennai: ExpressVPN

ExpressVPN

Daftar selama 12 bulan dan dapatkan 3 BULAN PERCUMA di VPN # 1 kami

ExpressVPN menyatukan akses VPN cepat dengan MediaStreamer yang bertindak sebagai perkhidmatan DNS Pintar untuk membebaskan akses ke kandungan terhad geo. Perkhidmatan VPN akan membantu menyulitkan sambungan anda dan membuka blokir acara sukan langsung. Anda juga akan mendapat senarai acara hiburan dan sukan langsung terkini di laman web mereka. Berada di Kepulauan Virgin Britain meletakkan ExpressVPN di luar negara 5 mata dan 14 mata. Mereka mengekalkan kebijakan tanpa log yang telah disahkan melalui permintaan undang-undang berprofil tinggi selama ini.

ExpressVPN menguruskan rangkaian VPN yang sangat besar. Di luar Amerika Syarikat, rangkaian ExpressVPN mempunyai ribuan pelayan di lokasi utama untuk melindungi privasi pengguna mereka. Anda boleh menggunakan rangkaian mereka untuk melindungi privasi anda, membuka blokir penapisan, dan menonton perkhidmatan streaming kegemaran anda dari mana saja.

Ujian kelajuan ExpressVPN Chennai

Aplikasi ExpressVPN membolehkan anda memilih lokasi pelayan ke bandar tetapi anda tidak dapat memilih pelayan tertentu. Sebaliknya, pelanggan akan memilih pelayan di lokasi pilihan anda. Anda juga perlu tahu bahawa beberapa bandar tidak ditunjukkan pada tab yang disarankan di dalam klien. Anda mungkin menemui masalah dengan pelayan di India. Cukup pilih tab “Semua”, buka Asia, dan kemudian buka Chennai. Pada ketika ini, anda boleh memilih pelayan di sana. Semasa kami menguji pelayan di Chennai, India, kelajuannya ialah 84.23 Mbps.

Mungkin kelebihan terbesar menggunakan ExpressVPN adalah sokongan mereka untuk pelbagai jenis peranti. ExpressVPN menawarkan perisian VPN khusus untuk Windows, Mac, iOS, dan Android. Sambungkan dari desktop dan mudah alih anda pada masa yang sama dengan sehingga 3 sambungan serentak. Anda juga boleh memasang sambungan web ExpressVPN untuk Chrome atau Firefox. Ingin melindungi seluruh rangkaian rumah anda dengan satu akaun VPN? Sekiranya demikian, anda boleh menggunakan aplikasi penghala ExpressVPN untuk menyiapkan semua. Ciri MediaStreamer menambahkan sokongan DNS Pintar ke peranti seperti konsol permainan (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, dll.), Kotak media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, dll.), Dan Smart TV.

Kupon ExpressVPNJimat 49% dan dapatkan 3 bulan percuma dengan 12 bulan VPN dinilai # 1 kami

ExpressVPN menunjukkan prestasi yang baik dalam ujian kelajuan kami. Mereka adalah pilihan terbaik untuk privasi dan untuk membebaskan sekatan geo. Sokongan pelanggan tersedia 24/7 untuk memberi bantuan dan menjawab sebarang pertanyaan. Nikmati VPN terbaik dengan harga yang rendah kerana ExpressVPN menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lihat Tawaran ExpressVPN

2. VPN terbaik untuk Chennai: CyberGhost

CyberGhost

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 2.75 sebulan (diskaun 79%)

CyberGhost ditubuhkan pada tahun 2001 oleh 7 ahli pasukan muda yang bersemangat di Bucharest, Romania. Sejak masa itu syarikat telah berkembang menjadi salah satu perkhidmatan VPN terbesar di dunia. Pasukan yang terdiri daripada 50+ ahli memberi tumpuan untuk melindungi privasi pengguna. Robert Knapp, pengasas bersama dan Ketua Pegawai Eksekutif, terus menerajui pasukan walaupun mereka menyertai kumpulan Crossrider pada tahun 2017. Sejak masa itu, rangkaian CyberGhost telah berkembang dengan cukup.

CyberGhost menawarkan gabungan lokasi pelayan yang bagus, penyulitan yang kuat, dan kemampuan untuk membuka blokir perkhidmatan penstriman popular seperti Netflix, YouTube Red, dan Amazon Prime. Beberapa saluran bahkan membolehkan anda membebaskan sekatan geo untuk beberapa wilayah. Contohnya, anda boleh mengakses kandungan video Amazon Prime di AS, Jerman atau UK. Pelanggan Windows juga memberi anda pilihan untuk melayari tanpa nama, melindungi WiFi, torrent tanpa nama, membuka blokir laman web asas (Google, Facebook Instagram, dll.), Dan memilih pelayan.

Ujian kelajuan CyberGhost Chennai

Oleh kerana kami ingin menguji pelayan di Mumbai (lokasi terdekat), kami membuka klien Windows dan mengembangkan antara muka. Dari sana anda ingin mengklik tab “Semua Pelayan” jika belum aktif. Tatal ke India dan klik di sebelah kanan bintang. Ini akan memaparkan senarai lengkap pelayan di India. Rangkaian CyberGhost merangkumi beberapa pelayan di Mumbai. Kami berhubung dengan salah satu daripadanya dan menguji persembahannya ke Chennai. Seperti yang anda lihat, kelajuan muat turun kami adalah 73.68 Mbps.

Pelanggan VPN CyberGhost adalah salah satu kegemaran kami. Sangat mudah digunakan dan merangkumi sejumlah ciri canggih untuk membantu melindungi privasi dalam talian anda. Mereka mempunyai pasukan pengembangan di Jerman yang terus menambahkan ciri ke aplikasi pelanggan dan mudah alih. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan akses penuh ke rangkaian CyberGhost dengan hanya $ 2.75 sebulan semasa promosi mereka sekarang.

Lihat tawaran CyberGhost

3. VPN terbaik untuk Chennai: NordVPN

NordVPN

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 3.49 sebulan (diskaun 70%)

NordVPN berpusat di Panama yang mana beberapa pengguna lebih suka menggunakan syarikat VPN yang sebenarnya beribu pejabat di Amerika Syarikat. Anda akan mendapati bahawa NordVPN mempunyai kehadiran yang kuat di AS dengan pelayan yang terdapat di seluruh negara. Anggota mempunyai akses penuh ke rangkaian mereka di AS dan seterusnya dengan harga yang sangat baik.

Anda akan mendapati bahawa NordVPN mungkin mempunyai gabungan perkhidmatan terbaik dengan harga jika anda melanggan akaun jangka panjang. Semua pengguna mempunyai akses penuh ke rangkaian dan perisian khusus mereka. Anda boleh berhubung menggunakan klien VPN untuk Windows atau Mac. Mereka juga mempunyai aplikasi mudah alih yang mudah digunakan untuk kedua-dua peranti Android dan iOS (iPhone, iPad).

Ujian kelajuan NordVPN Chennai

NordVPN menghoskan sebilangan pelayan di Mumbai (lokasi terdekat). Dari konsol, mengklik pada 3 titik mendatar di sebelah kanan negara, anda boleh mencari kawasan pelayan dan melihat peratusan pelayan yang ada. Kami menguji pelayan yang terletak di Mumbai, India, dan kelajuan muat turun adalah 28,12 Mbps.

Ingin mengakses perkhidmatan streaming seperti Netflix, Amazon Prime Video, atau BBC iPlayer dari mana sahaja di dunia? Sekiranya demikian, NordVPN adalah pilihan yang tepat. Mereka adalah satu-satunya perkhidmatan VPN yang masih dapat menyahsekat Netflix. Anda boleh mendaftar untuk perkhidmatan VPN dan SmartDNS tanpa had dari hanya $ 3,49 sebulan dengan keahlian 3 tahun.

Lihat Tawaran NordVPN

Di sana anda mempunyai pilihan terbaik untuk membantu anda menapis dan melindungi privasi anda semasa berada di Chennai. Anda pasti dapat melihat mengapa perkara itu penting sekarang. Untuk itu ingin melihat pilihan lain daripada yang ada di atas, anda selalu boleh melihat penyedia di kami senarai VPN teratas 10. Walaupun semuanya adalah pilihan yang baik, kami membuat pilihan di atas dan mengoptimumkannya untuk Chennai. Tidak kira apa alasan anda pergi ke sana, menggunakan VPN untuk perlindungan adalah idea yang baik. Dengan membaca panduan kami, anda dapat melindungi privasi anda dengan cara terbaik.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me