ChicagoSemasa Chicago, Illinois digabungkan pada tahun yang sama dengan Atlanta pada tahun 1837, populasi kawasan metro yang lebih besar telah meletup. Hari ini, ia adalah yang ketiga terbesar di Amerika Syarikat. Terdapat banyak perkara yang menjadikan bandar ini tempat yang popular untuk dikunjungi. Dari sejarah hingga sukan hingga perniagaan utama, orang datang ke Chicago dari seluruh dunia. Ia juga menjadi tempat yang popular untuk konvensyen. Tidak kira alasan anda melancong ke kota, ada beberapa alasan yang baik untuk menggunakan VPN semasa berada di sana. Kami akan memberitahu anda lebih banyak mengenai perkara itu dalam masa terdekat. Pertama, lihat senarai VPN terbaik kami untuk Chicago.

RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Penyemak Imbas Log
SambunganSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
3Akses Internet Peribadi$ 3.33PIA49Kotak pilihanKotak pilihan
4CyberGhost$ 2.75PIA80Kotak pilihanKotak pilihan
5IPVanish$ 4.87IPVanish76Kotak pilihan

Sekiranya anda akan pergi ke Chicago tidak lama lagi, anda akan dapati banyak perkara yang perlu dilakukan dan dilihat. Terdapat muzium, kebun binatang, dan juga garis pantai untuk anda nikmati. Sekiranya perkara itu tidak menarik perhatian anda, terdapat banyak perkara lain yang perlu dilakukan. Peminat sukan sedang bersuka ria dengan Chicago Bears, Bulls, dan Blackhawks yang menawarkan hampir keseronokan hampir setahun. Sekiranya anda merancang untuk menonton pasukan Chicago kegemaran anda, VPN akan membantu melepaskan sekatan geo dan pemadaman.

Dengan ukuran Chicago, alasan pertama untuk menggunakan VPN adalah privasi. Wifi percuma sangat bagus, tetapi dapat memberikan perhatian yang tidak diingini. Anda tidak pernah tahu bila seseorang menunggu anda menyambung ke lokasi percuma sehingga mereka dapat mencuri data sensitif. Ia mudah dilakukan sekiranya anda tidak dilindungi.

Bagi mereka yang melancong ke bandar dari tempat lain, anda mungkin perlu berhubung dengan kawasan kediaman anda atau yang lain. Sekiranya anda cuba melakukannya tanpa menggunakan VPN, anda mungkin menghadapi sekatan geo. Itu adalah batasan yang diberlakukan sehingga pengguna tidak dapat melihat kandungan jika berada di dalam atau di luar kawasan tertentu. Contohnya ialah anda mungkin tidak dapat melihat berita tempatan anda dalam talian kerana anda tidak berada di sana. Cukup sambungkan ke VPN di wilayah kediaman anda, dan ini akan membantu anda mengatasi blok ini.

Apa VPN terbaik untuk Chicago?

Senarai VPN terbaik kami untuk Chicago berdasarkan kriteria berikut:

  • Ujian kelajuan dilakukan di pelayan VPN di Chicago
  • Kebolehpercayaan rangkaian untuk streaming sukan langsung
  • Penyulitan tahap tinggi untuk melindungi privasi dalam talian anda
  • Keutamaan diberikan kepada VPN yang tidak menyimpan log penggunaan
  • Sokongan untuk Kodi, lalu lintas torrent, dan permainan dalam talian yang popular.
  • Aplikasi mudah alih dan sokongan streaming untuk pengguna Amazon Firestick

Tanpa berlengah lagi, berikut adalah senarai perkhidmatan VPN terbaik untuk Chicago:

1. VPN terbaik untuk Chicago: ExpressVPN

ExpressVPN

Daftar selama 12 bulan dan dapatkan 3 BULAN PERCUMA di VPN # 1 kami

ExpressVPN menyatukan akses VPN cepat dengan MediaStreamer yang bertindak sebagai perkhidmatan DNS Pintar untuk membebaskan akses ke kandungan terhad geo. Perkhidmatan VPN akan membantu menyulitkan sambungan anda dan membuka blokir acara sukan langsung. Anda juga akan mendapat senarai acara hiburan dan sukan langsung terkini di laman web mereka. Berada di Kepulauan Virgin Britain meletakkan ExpressVPN di luar negara 5 mata dan 14 mata. Mereka mengekalkan kebijakan tanpa log yang telah disahkan melalui permintaan undang-undang berprofil tinggi selama ini.

ExpressVPN menguruskan rangkaian VPN yang sangat besar. Di luar Amerika Syarikat, rangkaian ExpressVPN mempunyai ribuan pelayan di lokasi utama untuk melindungi privasi pengguna mereka. Anda boleh menggunakan rangkaian mereka untuk melindungi privasi anda, membuka blokir penapisan, dan menonton perkhidmatan streaming kegemaran anda dari mana saja.

Ujian kelajuan ExpressVPN ChicagoAplikasi ExpressVPN membolehkan anda memilih lokasi pelayan ke kota tetapi tidak perlu memilih pelayan tertentu. Sebaliknya, pelanggan akan memilih pelayan terpantas di lokasi pilihan anda. Anda juga perlu tahu bahawa beberapa bandar tidak ditunjukkan pada tab yang disarankan di dalam klien. Ini berlaku untuk Chicago. Anda mahu memilih tab “Semua”, buka Amerika, dan kemudian buka Amerika Syarikat. Pada ketika ini, anda boleh memilih lokasi pelayan. Walaupun ExpressVPN mempunyai pelayan di Chicago, lokasi Kansas City mereka berkinerja lebih baik Seperti yang anda lihat, kami menguji pelayan di KC ke Chicago dan kelajuannya adalah 231.58 Mbps.

Mungkin kelebihan terbesar menggunakan ExpressVPN adalah sokongan mereka untuk pelbagai jenis peranti. ExpressVPN menawarkan perisian VPN khusus untuk Windows, Mac, iOS, dan Android. Sambungkan dari desktop dan mudah alih anda pada masa yang sama dengan sehingga 3 sambungan serentak. Anda juga boleh memasang sambungan web ExpressVPN untuk Chrome atau Firefox. Ingin melindungi seluruh rangkaian rumah anda dengan satu akaun VPN? Sekiranya demikian, anda boleh menggunakan aplikasi penghala ExpressVPN untuk menyiapkan semua. Ciri MediaStreamer menambah sokongan DNS Pintar untuk konsol permainan (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, dll.), Kotak media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, dll.), Dan Smart TV.

Kupon ExpressVPNJimat 49% dan dapatkan 3 bulan percuma dengan 12 bulan VPN dinilai # 1 kami

ExpressVPN menunjukkan prestasi yang baik dalam ujian kelajuan kami. Mereka adalah pilihan terbaik untuk privasi dan untuk membebaskan sekatan geo. Sokongan pelanggan tersedia 24/7 untuk memberi bantuan dan menjawab sebarang pertanyaan. Nikmati VPN terbaik dengan harga yang lebih rendah kerana ExpressVPN menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati ExpressVPN

2. VPN terbaik untuk Chicago: NordVPN

NordVPN

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 3.49 sebulan (diskaun 70%)

NordVPN berpusat di Panama yang mana beberapa pengguna lebih suka menggunakan syarikat VPN yang sebenarnya beribu pejabat di Amerika Syarikat. Anda akan mendapati bahawa NordVPN mempunyai kehadiran yang kuat di AS dengan pelayan yang terdapat di seluruh negara. Anggota mempunyai akses penuh ke rangkaian mereka di AS dan seterusnya dengan harga yang sangat baik.

Anda akan mendapati bahawa NordVPN mungkin mempunyai gabungan perkhidmatan terbaik dengan harga jika anda melanggan akaun jangka panjang. Semua pengguna mempunyai akses penuh ke rangkaian dan perisian khusus mereka. Anda boleh berhubung menggunakan klien VPN untuk Windows atau Mac. Mereka juga mempunyai aplikasi mudah alih yang mudah digunakan untuk kedua-dua peranti Android dan iOS (iPhone, iPad).

Ujian kelajuan NordVPN ChicagoNordVPN menghoskan sebilangan pelayan di Chicago. Dari konsol, mengklik pada 3 titik mendatar di sebelah kanan negara, anda boleh mencari kawasan pelayan dan melihat peratusan pelayan yang ada. Kami menguji pelayan Amerika Syarikat di Chicago dan kelajuan muat turun adalah 171.20 Mbps.

Ingin mengakses perkhidmatan streaming seperti Netflix, Amazon Prime Video, atau BBC iPlayer dari mana sahaja di dunia? Sekiranya demikian, NordVPN adalah pilihan yang tepat. Mereka adalah satu-satunya perkhidmatan VPN yang masih dapat menyahsekat Netflix. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan perkhidmatan VPN dan SmartDNS tanpa had dengan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati NordVPN

3. VPN terbaik untuk Chicago: PIA

Akses Internet Peribadi

Daftar selama 12 bulan dengan hanya $ 3.33 sebulan (diskaun 72%)

Akses Internet Peribadi (PIA) memberi pengguna beberapa pilihan yang berbeza. Tidak seperti masa lalu, anda tidak perlu lagi membuat profil untuk setiap pelayan VPN. Sekarang, anda boleh menyambung ke mana-mana lokasi pelayan mereka di 29 negara. Seperti yang anda lihat di bawah, pasukan PIA telah mengatur pelayan mereka mengikut wilayah, negara, dan bandar. Lokasi pelayan disenaraikan mengikut urutan abjad mengikut negara.

Terdapat banyak pengguna torrent yang menggemari Akses Internet Peribadi. Perkhidmatan ini merangkumi ciri yang akan menghentikan sistem anda daripada berkomunikasi sekiranya sambungan ke perkhidmatan mereka terputus. Maksudnya jika akses VPN yang dienkripsi anda dijatuhkan atas sebab apa pun ia akan membuat anda selamat.

Ujian kelajuan PIA ChicagoKami menggunakan klien Windows PIA dan tidak banyak dari segi penyediaan dan penggunaannya. Kesederhanaannya tidak bermaksud pelanggan tidak kaya raya. PIA menawarkan tahap perlindungan privasi yang berbeza bergantung pada keperluan anda. Anda boleh mengawal tahap penyulitan dan mencari keseimbangan yang betul antara privasi dan kelajuan. Seperti yang anda lihat, ujian kelajuan kami menunjukkan bahawa PIA berjalan pada 178 Mbps ketika bersambung ke Chicago.

Ketika datang ke klien Windows mereka, pasukan PIA telah memasukkan suis membunuh Internet. Suis kill akan mematikan sambungan Internet anda pada bila-bila masa VPN gagal. Itu sangat berguna bagi mereka yang ingin memastikan namanya tidak dikenali. Akses Internet Peribadi memberikan jaminan wang dikembalikan kepada ahli selama 30 hari.

Lawati Akses Internet Peribadi

4. VPN terbaik untuk Chicago: CyberGhost

CyberGhost

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 2.75 sebulan (diskaun 79%)

CyberGhost ditubuhkan pada tahun 2001 oleh 7 ahli pasukan muda yang bersemangat di Bucharest, Romania. Sejak masa itu syarikat telah berkembang menjadi salah satu perkhidmatan VPN terbesar di dunia. Pasukan yang terdiri daripada 50+ ahli memberi tumpuan untuk melindungi privasi pengguna. Robert Knapp, pengasas bersama dan Ketua Pegawai Eksekutif, terus menerajui pasukan walaupun mereka menyertai kumpulan Crossrider pada tahun 2017. Sejak masa itu, rangkaian CyberGhost telah berkembang dengan cukup.

CyberGhost menawarkan gabungan lokasi pelayan yang bagus, penyulitan yang kuat, dan kemampuan untuk membuka blokir perkhidmatan penstriman popular seperti Netflix, YouTube Red, dan Amazon Prime. Beberapa saluran bahkan membolehkan anda membebaskan sekatan geo untuk beberapa wilayah. Contohnya, anda boleh mengakses kandungan video Amazon Prime di AS, Jerman atau UK. Pelanggan Windows juga memberi anda pilihan untuk melayari tanpa nama, melindungi WiFi, torrent tanpa nama, membuka blokir laman web asas (Google, Facebook Instagram, dll.), Dan memilih pelayan.

Ujian kelajuan CyberGhost ChicagoOleh kerana kami ingin menguji pelayan di Chicago, kami membuka klien Windows dan memperluas antara muka. Dari sana, anda ingin mengklik tab “Semua Pelayan” jika belum aktif. Tatal ke Amerika Syarikat dan klik di sebelah kanan bintang. Ini akan memaparkan senarai lengkap pelayan di negara ini. Rangkaian CyberGhost merangkumi beberapa pelayan di Chicago. Kami menyambung ke pelayan di sana dan kami mendapat kelajuan 62,90 Mbps.

Pelanggan VPN CyberGhost adalah salah satu kegemaran kami. Sangat mudah digunakan dan merangkumi sejumlah ciri canggih untuk membantu melindungi privasi dalam talian anda. Mereka mempunyai pasukan pengembangan di Jerman yang terus menambahkan ciri ke aplikasi pelanggan dan mudah alih. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan akses penuh ke rangkaian CyberGhost dengan jaminan wang dikembalikan selama 45 hari.

Lawati CyberGhost

5. VPN Terbaik untuk Chicago: IPVanish

IPVanish

Daftar selama 12 bulan dengan hanya $ 5.20 sebulan (diskaun 57%)

Kami dengan senang hati mengunjungi Chicago semasa perbarisan Hari St. Patrick pada tahun 2017 dan cukup berpuas hati dengan persembahan IPVanish dari hotel kami dan di sekitar bandar. Perkhidmatan VPN mempunyai lebih banyak lokasi pelayan di Amerika Syarikat daripada syarikat lain dalam senarai kami. Ini menjadikan mereka VPN masuk ke Chicago.

Seiring dengan jejak besar di AS, IPVanish menjadi tuan rumah pelayan di setiap benua selain Antartika. Rangkaian ini secara konsisten menjadi VPN terpantas di Amerika Utara dan Eropah dalam ujian kelajuan kami. Anda akan menemui beberapa lokasi pelayan di negara-negara seperti AS dan UK. Anda boleh memilih lokasi atau pelayan individu.

Ujian kelajuan IPVanish ChicagoIPVanish mempunyai 56 pelayan di Chicago dan anda boleh memilih untuk menyambung ke mana-mana dari mereka. Kami mencadangkan memilih yang bermula dengan “a” dalam nama pelayan. Contohnya chi.a01.ipvanish.com. Dalam kebanyakan kes, anda akan mendapati pelayan “a” menjadi yang terpantas. Kami menguji pelayan IPVanish di Chicago dan mendapati kelajuannya adalah 94.85 Mbps pada sambungan Internet kabel kami.

Apabila nilai IPVanish sukar ditandingi. Mereka menawarkan akses tanpa had ke rangkaian VPN dan perisian khusus mereka untuk Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick dan banyak lagi dengan harga yang sangat berpatutan. Jaminan wang dikembalikan selama 7 hari merangkumi semua ahli baru.

Lawati IPVanish

Sekiranya anda mencari lebih banyak pilihan, sila lihat kami VPN teratas 10 senarai perkhidmatan. Kami rasa anda akan berpuas hati dengan pilihan yang kami berikan di atas. Mereka dipilih berdasarkan kepantasan, kebolehpercayaan, harga, dan keamanan. Kami juga mencari pembekal dengan pelayan yang terletak di Chicago. Dengan cara itu, anda dapat yakin bahawa anda mendapat kelajuan terbaik. Sudah tentu, mereka semua mempunyai rangkaian yang hebat. Kelajuan penting jika anda merancang memuat turun atau mengalirkan kandungan HD. Penyedia yang kami nyatakan di atas adalah pilihan terbaik untuk melakukannya, tidak kira perkhidmatan popular mana yang ingin anda gunakan. Semoga panduan kami dapat membantu anda membuat keputusan sebaik mungkin.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me