Imej China 2Republik Rakyat China mempunyai populasi terbesar di dunia hampir 1.5 bilion orang. Ia juga mempunyai kawasan daratan ke-3 terbesar di dunia. Negara ini mempunyai kesan pembuatan yang besar di dunia. Yang harus anda lakukan ialah melihat di mana sesuatu dibuat dan ada peluang baik yang tertulis “buatan China”. Dari segi tade, banyak syarikat menganggap negara ini sebagai peluang kekayaan yang maya. Sama ada syarikat anda adalah salah satu daripada mereka atau anda hanya akan melihat apa yang ditawarkan oleh negara besar ini, menggunakan VPN ketika menyambung ke internet adalah suatu keharusan. Kami akan menerangkan perinciannya sebentar lagi, tetapi lihatlah senarai VPN terbaik kami untuk China.

RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Penyemak Imbas Log
SambunganSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
3CyberGhost$ 2.75PIA112Kotak pilihanKotak pilihan
4Akses Internet Peribadi$ 3.33PIA52Kotak pilihanKotak pilihan
5KuatVPN$ 4.37KuatVPN46Kotak pilihanKotak pilihan

Dasar Penapisan Internet China (sering disebut sebagai Great Firewall of China atau Golden Shield Program) sangat terkenal. Sebenarnya, terdapat sedikit laman web yang boleh anda lawati tanpa menggunakan VPN. Dengan menyambung ke pelayan VPN yang terletak di kawasan yang lebih santai, anda boleh menipu firewall untuk berfikir bahawa anda berada di tempat lain. Dengan cara itu, anda boleh mengakses 6 juta laman web plus yang disekat negara ini. Sudah tentu, itu merangkumi laman web seperti Google, Facebook, dan banyak lagi.

Di atas program Golden Shield yang sangat meluas, pengunjung China akan mengalami masalah lain. Ini kerana kerajaan sentiasa memantau internet. Kepimpinan China akan menahan apa sahaja yang anda katakan atau lakukan dalam talian terhadap anda. Dengan menggunakan VPN, sambungan anda yang dienkripsi menjadikan sukar bagi penjenayah atau pemerintah China untuk menangkap data sensitif anda. Perlu diingat bahawa, jika kerajaan mahu maklumat itu cukup buruk, ia akan mencari cara lain untuk mendapatkannya.

Apa VPN terbaik untuk China?

Senarai VPN terbaik kami untuk China berdasarkan kriteria berikut:

  • Ujian kelajuan dilakukan di Hong Kong, India, Korea Selatan, dan Singapura
  • Menguji kemampuan setiap VPN untuk membuka blokir Firewall Besar China
  • Berjaya melepaskan sekatan untuk saluran dan acara sukan langsung
  • Penyulitan yang kuat dengan penekanan pada stealth VPN untuk memintas firewall
  • Kami memberi keutamaan kepada penyedia yang tidak menyimpan log penggunaan
  • Aplikasi mudah alih dan pelanjutan penyemak imbas web untuk meningkatkan privasi

Tanpa berlengah lagi, berikut adalah senarai perkhidmatan VPN terbaik untuk digunakan di China:

1. VPN terbaik untuk China: ExpressVPN

ExpressVPN

Daftar selama 12 bulan dan dapatkan 3 BULAN PERCUMA di VPN # 1 kami

ExpressVPN menyatukan akses VPN cepat dengan MediaStreamer yang bertindak sebagai perkhidmatan DNS Pintar untuk membebaskan akses ke kandungan terhad geo. Perkhidmatan VPN akan membantu menyulitkan sambungan anda dan membuka blokir acara sukan langsung. Anda juga akan mendapat senarai acara hiburan dan sukan langsung terkini di laman web mereka. Berada di Kepulauan Virgin Britain meletakkan ExpressVPN di luar negara 5 mata dan 14 mata. Mereka mengekalkan kebijakan tanpa log yang telah disahkan melalui permintaan undang-undang berprofil tinggi selama ini.

ExpressVPN menguruskan rangkaian VPN yang sangat besar. Di luar Amerika Syarikat, rangkaian ExpressVPN mempunyai ribuan pelayan di lokasi utama untuk melindungi privasi pengguna mereka. Anda boleh menggunakan rangkaian mereka untuk melindungi privasi anda, membuka blokir penapisan, dan menonton perkhidmatan streaming kegemaran anda dari mana saja.

Aplikasi ExpressVPN membolehkan anda memilih lokasi pelayan ke bandar tetapi anda tidak perlu memilih pelayan tertentu. Sebaliknya, pelanggan akan memilih pelayan terpantas di lokasi pilihan anda. Anda juga perlu tahu bahawa beberapa bandar tidak ditunjukkan pada tab yang disarankan di dalam klien. Anda mungkin menemui masalah itu dengan bandar-bandar yang kami sebutkan. Cukup pilih tab “Semua”, buka Asia, dan kemudian buka Hong Kong. Pada ketika ini, anda boleh memilih lokasi pelayan Hong Kong, India, atau Korea Selatan. Seperti yang anda lihat, ketiga-tiga lokasi menunjukkan prestasi yang cukup baik dengan kelajuan muat turun secepat 116 Mbps.

EkspresVP

Mungkin kelebihan terbesar menggunakan ExpressVPN adalah sokongan mereka untuk pelbagai jenis peranti. ExpressVPN menawarkan perisian VPN khusus untuk Windows, Mac, iOS, dan Android. Sambungkan dari desktop dan mudah alih anda pada masa yang sama dengan sehingga 3 sambungan serentak. Anda juga boleh memasang sambungan web ExpressVPN untuk Chrome atau Firefox. Ingin melindungi seluruh rangkaian rumah anda dengan satu akaun VPN? Sekiranya demikian, anda boleh menggunakan aplikasi penghala ExpressVPN untuk menyiapkan semua. Ciri MediaStreamer menambahkan sokongan DNS Pintar ke peranti seperti konsol permainan (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, dll.), Kotak media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, dll.), Dan Smart TV.

Kupon ExpressVPNJimat 49% dan dapatkan 3 bulan percuma dengan 12 bulan VPN dinilai # 1 kami

ExpressVPN menunjukkan prestasi yang baik dalam ujian kelajuan kami. Mereka adalah pilihan terbaik untuk privasi dan untuk membebaskan sekatan geo. Sokongan pelanggan tersedia 24/7 untuk memberi bantuan dan menjawab sebarang pertanyaan. Nikmati VPN terbaik dengan harga yang rendah kerana ExpressVPN menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lihat Tawaran ExpressVPN


2. VPN terbaik untuk China: NordVPN

NordVPN

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 3.49 sebulan (diskaun 70%)

NordVPN berpusat di Panama yang mana beberapa pengguna lebih suka menggunakan syarikat VPN yang sebenarnya beribu pejabat di Amerika Syarikat. Anda akan mendapati bahawa NordVPN mempunyai kehadiran yang kuat di AS dengan pelayan yang terdapat di seluruh negara. Anggota mempunyai akses penuh ke rangkaian mereka di AS dan seterusnya dengan harga yang sangat baik.

Anda akan mendapati bahawa NordVPN mungkin mempunyai gabungan perkhidmatan terbaik dengan harga jika anda melanggan akaun jangka panjang. Semua pengguna mempunyai akses penuh ke rangkaian dan perisian khusus mereka. Anda boleh berhubung menggunakan klien VPN untuk Windows atau Mac. Mereka juga mempunyai aplikasi mudah alih yang mudah digunakan untuk kedua-dua peranti Android dan iOS (iPhone, iPad).

Kami menguji prestasi pelayan di Hong Kong, Seoul, dan Mumbai. Seperti yang anda lihat pada gambar di bawah, jumlahnya bagus dengan kecepatan mulai dari 41 Mbps hingga 114 Mbps. Anda seharusnya dapat memuat turun dengan kelajuan tinggi dan menstrim kandungan HD tanpa masalah.

Ujian kelajuan NordVPN China

Ingin mengakses perkhidmatan streaming seperti Netflix, Amazon Prime Video, atau BBC iPlayer dari mana sahaja di dunia? Sekiranya demikian, NordVPN adalah pilihan yang tepat. Mereka adalah satu-satunya perkhidmatan VPN yang masih dapat menyahsekat Netflix. Anda boleh mendaftar untuk perkhidmatan VPN dan SmartDNS tanpa had dari hanya $ 3,49 sebulan dengan keahlian 3 tahun.

Lihat Tawaran NordVPN


3. VPN terbaik untuk China: CyberGhost

CyberGhost

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 2.75 sebulan (diskaun 79%)

CyberGhost ditubuhkan pada tahun 2001 oleh 7 ahli pasukan muda yang bersemangat di Bucharest, Romania. Sejak masa itu syarikat telah berkembang menjadi salah satu perkhidmatan VPN terbesar di dunia. Pasukan yang terdiri daripada 50+ ahli memberi tumpuan untuk melindungi privasi pengguna. Robert Knapp, pengasas bersama dan Ketua Pegawai Eksekutif, terus menerajui pasukan walaupun mereka menyertai kumpulan Crossrider pada tahun 2017. Sejak masa itu, rangkaian CyberGhost telah berkembang dengan cukup.

CyberGhost menawarkan gabungan lokasi pelayan yang bagus, penyulitan yang kuat, dan kemampuan untuk membuka blokir perkhidmatan penstriman popular seperti Netflix, YouTube Red, dan Amazon Prime. Beberapa saluran bahkan membolehkan anda membebaskan sekatan geo untuk beberapa wilayah. Contohnya, anda boleh mengakses kandungan video Amazon Prime di AS, Jerman atau UK. Pelanggan Windows juga memberi anda pilihan untuk melayari tanpa nama, melindungi WiFi, torrent tanpa nama, membuka blokir laman web asas (Google, Facebook Instagram, dll.), Dan memilih pelayan.

Oleh kerana kami ingin menguji pelayan di Asia, kami membuka klien Windows dan mengembangkan antara muka. Dari sana anda ingin mengklik tab “Semua Pelayan” jika belum aktif. Tatal ke bawah dan pilih negara di rantau ini. Ini akan memaparkan senarai lengkap pelayan di negara tersebut. Rangkaian CyberGhost merangkumi sebilangan pelayan di Hong Kong, India, dan Korea Selatan. Kami menyambung ke pelayan di setiap lokasi dan menguji kinerjanya. Kelajuannya berkisar antara 10 Mbps di Seoul hingga 92 Mbps di Hong Kong.

Ujian kelajuan CyberGhost China

Pelanggan VPN CyberGhost adalah salah satu kegemaran kami. Sangat mudah digunakan dan merangkumi sejumlah ciri canggih untuk membantu melindungi privasi dalam talian anda. Mereka mempunyai pasukan pengembangan di Jerman yang terus menambahkan ciri ke aplikasi pelanggan dan mudah alih. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan akses penuh ke rangkaian CyberGhost dari hanya $ 2.75 sebulan semasa promosi mereka sekarang.

Lihat tawaran CyberGhost


4. VPN terbaik untuk China: PIA

Akses Internet Peribadi

Daftar selama 12 bulan dengan hanya $ 3.33 sebulan (diskaun 67%)

Akses Internet Peribadi (PIA) memberi pengguna beberapa pilihan yang berbeza. Tidak seperti masa lalu, anda tidak perlu lagi membuat profil untuk setiap pelayan VPN. Sekarang, anda boleh menyambung ke mana-mana lokasi pelayan mereka di 33 negara. Seperti yang anda lihat di bawah, pasukan PIA telah mengatur pelayan mereka mengikut wilayah, negara, dan bandar. Lokasi pelayan disenaraikan mengikut urutan abjad mengikut negara.

Terdapat banyak pengguna torrent yang menggemari Akses Internet Peribadi. Perkhidmatan ini merangkumi ciri yang akan menghentikan sistem anda daripada berkomunikasi sekiranya sambungan ke perkhidmatan mereka terputus. Maksudnya jika akses VPN yang dienkripsi anda dijatuhkan atas sebab apa pun ia akan membuat anda selamat.

PIA menawarkan klien Windows dan aplikasi lain yang mudah dan senang digunakan. Walau bagaimanapun, anda tidak mahu memandang rendah PIA menawarkan tahap perlindungan privasi yang berbeza bergantung pada keperluan anda. Anda boleh mengawal tahap penyulitan untuk membantu anda mencari keseimbangan yang betul antara privasi dan kelajuan. Seperti yang anda lihat, ujian kelajuan kami menunjukkan bahawa PIA menunjukkan prestasi yang baik di Hong Kong, New Delhi, dan Singapura. Semua lokasi VPN yang baik untuk dihubungkan dari China dengan kelajuan antara 11 Mbps di India hingga 122 Mbps di Hong Kong.

Ujian kelajuan PIA China

Ketika datang ke klien Windows mereka, pasukan PIA telah memasukkan suis membunuh Internet. Suis kill akan mematikan sambungan Internet anda pada bila-bila masa VPN gagal. Itu sangat berguna bagi mereka yang ingin memastikan namanya tidak dikenali. Akses Internet Peribadi menawarkan VPN dari hanya $ 3,33 sebulan.

Lihat tawaran PIA


5. VPN terbaik untuk China: StrongVPN

KuatVPN

Daftar selama 12 bulan dengan hanya $ 4.37 sebulan (diskaun 41%)

StrongVPN beribu pejabat di Amerika Syarikat dan mempunyai salah satu rangkaian VPN terbaik di negara ini. Pada masa lalu syarikat mengenakan bayaran kepada pengguna berdasarkan jumlah lokasi dan protokol pelayan yang mereka gunakan. Itu telah berubah kerana StrongVPN kini menawarkan akses penuh kepada anggota ke rangkaian mereka dengan beratus pelayan di seluruh dunia.

Tambahan terbaru untuk perkhidmatan StrongVPN adalah ciri StrongDNS. Setiap orang yang mendaftar untuk akaun StrongVPN juga mendapat akses percuma ke StrongDNS yang merupakan perkhidmatan DNS pintar yang digunakan untuk mengelakkan sekatan geo. Ini adalah penyelesaian yang baik bagi mereka yang merancang untuk melancong ke luar AS dan ingin mengakses Netflix.

StrongVPN menghoskan sebilangan pelayan yang terletak di Hong Kong, India, dan Korea Selatan. Malangnya, anda tidak dapat memilih pelayan tertentu. Sebaliknya, anda ingin mengklik menu lungsur turun pelayan, pilih Hong Kong dan kemudian pilih satu di Hong Kong. Kami memilih OpenVPN UDP untuk prestasi terbaik. Setelah menyambung ke pelayan di negara ini, kami menguji kelajuan kami di Hong Kong, India, dan Korea Selatan. Prestasi baik di dua dari tiga lokasi pelayan.

Ujian kelajuan StrongVPN China

StrongVPN telah memberikan diskaun 25% kepada pengunjung kami. Kupon bertumpu di atas diskaun jangka biasa mereka. Anda boleh menikmati VPN tanpa had dan akses SmartDNS percuma dengan hanya $ 7,50 sebulan atau $ 52,49 setahun. Akaun tahunan menghasilkan hanya $ 4,37 sebulan. Pengguna baru dilindungi oleh jaminan wang dikembalikan 7 hari.

Lihat tawaran StrongVPN


Di atas, kami telah menawarkan senarai pilihan terbaik untuk anda jika anda berada di China. Walau bagaimanapun, anda mungkin juga mencari jalan keluar di kami VPN teratas 10 senarai. Anda ingin memastikan bahawa anda memilih pembekal dengan pelayan di rantau ini. Kami membuat keputusan berdasarkan harga, kelajuan, keselamatan, dan kebolehpercayaan. Kami juga mencari penyedia dengan lokasi pelayan di dan dekat Hong Kong (kerana hanya terletak 16 km dari Tanah Besar China). Itu akan membantu anda dengan kelajuan terbaik. Tidak kira yang anda pilih, anda tidak boleh membuat keputusan yang buruk. Dengan menggunakan panduan ini, anda boleh membuat pilihan yang tepat.

>

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me