VPN terbaik untuk China

Imej China 2Republik Rakyat China mempunyai populasi terbesar di dunia hampir 1.5 bilion orang. Ia juga mempunyai kawasan daratan ke-3 terbesar di dunia. Negara ini mempunyai kesan pembuatan yang besar di dunia. Yang harus anda lakukan ialah melihat di mana sesuatu dibuat dan ada peluang baik yang tertulis “buatan China”. Dari segi tade, banyak syarikat menganggap negara ini sebagai peluang kekayaan yang maya. Sama ada syarikat anda adalah salah satu daripada mereka atau anda hanya akan melihat apa yang ditawarkan oleh negara besar ini, menggunakan VPN ketika menyambung ke internet adalah suatu keharusan. Kami akan menerangkan perinciannya sebentar lagi, tetapi lihatlah senarai VPN terbaik kami untuk China.


RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Penyemak Imbas Log
SambunganSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6.67 ExpressVPN 160 Kotak pilihan Kotak pilihan Kotak pilihan
2 NordVPN $ 3.49 NordVPN 87 Kotak pilihan Kotak pilihan Kotak pilihan
3 CyberGhost $ 2.75 PIA 112 Kotak pilihan Kotak pilihan
4 Akses Internet Peribadi $ 3.33 PIA 52 Kotak pilihan Kotak pilihan
5 KuatVPN $ 4.37 KuatVPN 46 Kotak pilihan Kotak pilihan

Dasar Penapisan Internet China (sering disebut sebagai Great Firewall of China atau Golden Shield Program) sangat terkenal. Sebenarnya, terdapat sedikit laman web yang boleh anda lawati tanpa menggunakan VPN. Dengan menyambung ke pelayan VPN yang terletak di kawasan yang lebih santai, anda boleh menipu firewall untuk berfikir bahawa anda berada di tempat lain. Dengan cara itu, anda boleh mengakses 6 juta laman web plus yang disekat negara ini. Sudah tentu, itu merangkumi laman web seperti Google, Facebook, dan banyak lagi.

Di atas program Golden Shield yang sangat meluas, pengunjung China akan mengalami masalah lain. Ini kerana kerajaan sentiasa memantau internet. Kepimpinan China akan menahan apa sahaja yang anda katakan atau lakukan dalam talian terhadap anda. Dengan menggunakan VPN, sambungan anda yang dienkripsi menjadikan sukar bagi penjenayah atau pemerintah China untuk menangkap data sensitif anda. Perlu diingat bahawa, jika kerajaan mahu maklumat itu cukup buruk, ia akan mencari cara lain untuk mendapatkannya.

Apa VPN terbaik untuk China?

Senarai VPN terbaik kami untuk China berdasarkan kriteria berikut:

  • Ujian kelajuan dilakukan di Hong Kong, India, Korea Selatan, dan Singapura
  • Menguji kemampuan setiap VPN untuk membuka blokir Firewall Besar China
  • Berjaya melepaskan sekatan untuk saluran dan acara sukan langsung
  • Penyulitan yang kuat dengan penekanan pada stealth VPN untuk memintas firewall
  • Kami memberi keutamaan kepada penyedia yang tidak menyimpan log penggunaan
  • Aplikasi mudah alih dan pelanjutan penyemak imbas web untuk meningkatkan privasi

Tanpa berlengah lagi, berikut adalah senarai perkhidmatan VPN terbaik untuk digunakan di China:

1. VPN terbaik untuk China: ExpressVPN

ExpressVPN

Daftar selama 12 bulan dan dapatkan 3 BULAN PERCUMA di VPN # 1 kami

ExpressVPN menyatukan akses VPN cepat dengan MediaStreamer yang bertindak sebagai perkhidmatan DNS Pintar untuk membebaskan akses ke kandungan terhad geo. Perkhidmatan VPN akan membantu menyulitkan sambungan anda dan membuka blokir acara sukan langsung. Anda juga akan mendapat senarai acara hiburan dan sukan langsung terkini di laman web mereka. Berada di Kepulauan Virgin Britain meletakkan ExpressVPN di luar negara 5 mata dan 14 mata. Mereka mengekalkan kebijakan tanpa log yang telah disahkan melalui permintaan undang-undang berprofil tinggi selama ini.

ExpressVPN menguruskan rangkaian VPN yang sangat besar. Di luar Amerika Syarikat, rangkaian ExpressVPN mempunyai ribuan pelayan di lokasi utama untuk melindungi privasi pengguna mereka. Anda boleh menggunakan rangkaian mereka untuk melindungi privasi anda, membuka blokir penapisan, dan menonton perkhidmatan streaming kegemaran anda dari mana saja.

Aplikasi ExpressVPN membolehkan anda memilih lokasi pelayan ke bandar tetapi anda tidak perlu memilih pelayan tertentu. Sebaliknya, pelanggan akan memilih pelayan terpantas di lokasi pilihan anda. Anda juga perlu tahu bahawa beberapa bandar tidak ditunjukkan pada tab yang disarankan di dalam klien. Anda mungkin menemui masalah itu dengan bandar-bandar yang kami sebutkan. Cukup pilih tab “Semua”, buka Asia, dan kemudian buka Hong Kong. Pada ketika ini, anda boleh memilih lokasi pelayan Hong Kong, India, atau Korea Selatan. Seperti yang anda lihat, ketiga-tiga lokasi menunjukkan prestasi yang cukup baik dengan kelajuan muat turun secepat 116 Mbps.