VPN terbaik untuk Chromebook

Buku ChromeThe Buku Chrome adalah komputer riba yang berjalan di ChromeOS. Ia dirancang untuk digunakan ketika terhubung ke internet, dan dianggap sebagai pelanggan tipis. Ini bermaksud bahawa sebahagian besar aplikasi yang digunakannya terletak di awan dan bukannya pada mesin yang sebenarnya itu sendiri. Kerana ia adalah produk Google, pengguna dapat mengakses berbagai aplikasi seperti Gmail, Google Calendar, Google Keep, dan Google Drive, bahkan dalam mod offline. Google mengatakan seni bina keselamatan pelbagai lapisan mereka menghilangkan keperluan untuk perisian anti-virus, tetapi kami tidak akan menyarankan penggunaannya tanpa VPN. Lihatlah senarai VPN terbaik kami untuk Chromebook.


RankVPN ServiceVPN Fan
Pelayan PriceVisit
LokasiNo
Penyemak Imbas Log
SambunganSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
3Akses Internet Peribadi$ 2.85PIA49Kotak pilihanKotak pilihan
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80Kotak pilihanKotak pilihan
5IPVanish$ 3.25IPVanish76Kotak pilihan

Terdapat beberapa pembuat yang berbeza yang anda boleh pilih, bergantung pada keperluan anda. Beberapa mempunyai fungsi ganda, dan berfungsi sebagai komputer riba dan juga tablet. Sebahagian besar dari mereka mempunyai masa pakai bateri antara 7 hingga 9 jam, kelajuan cepat, dan sistem operasi yang akan ditingkatkan sendiri. Perlu diketahui, kecuali jika anda mempunyai rancangan data, anda hampir selalu memerlukan sambungan Wi-Fi untuk menyiapkannya, walaupun pada awalnya. Apabila anda mengingatnya, anda ingin menggunakan VPN untuk aktiviti anda dalam talian.

Jadi apa itu VPN? Rangkaian peribadi maya (VPN) adalah perisian yang membuat sambungan selamat ke pelayan, mungkin di negara lain, sesuai dengan keinginan anda. Berikut adalah beberapa kegunaan untuk satu. Alasan yang baik untuk menggunakan VPN adalah membebaskan akses ke kandungan terhad geo. Pemblokiran geo adalah teknologi yang mengenal pasti lokasi pengguna berdasarkan alamat IP. Teknologi ini menghasilkan sekatan yang akan menghalang anda daripada melihat kandungan di luar kawasan yang disasarkan. Dengan menggunakan pelayan di negara lain, anda dapat mengelakkan sekatan ini. Sekiranya anda melancong ke luar negara dan ingin melihat kandungan dari negara asal anda, atau jika anda ingin melihat kandungan dari negara lain, anda boleh menggunakan VPN untuk melakukannya.

Alasan lain yang baik untuk menggunakan VPN adalah untuk privasi. Ia akan menyulitkan data anda dan memberikan lapisan keselamatan tambahan. Walaupun orang baik di Google mengatakan bahawa anda tidak perlu risau tentang perisian hasad dengan Google Chromebook, selalu ada orang yang ingin memintas data anda. Memandangkan Chromebook dirancang untuk tetap berada di internet, anda tidak bijaksana untuk tidak menggunakannya. Persoalannya adalah, dengan pilihan yang berbeza dalam protokol, mana yang harus anda pilih?

Walaupun semua syarikat mempunyai protokol yang berbeza untuk digunakan, kami akan berkongsi protokol terbaik dengan anda. Menggunakan protokol OpenVPN sentiasa memberi anda keselamatan terbaik. Sekiranya anda melakukan streaming, biasanya anda akan menggunakan OpenVPN (UDP). Pilihan itu bagus untuk VoIP, Skype, permainan dalam talian, atau bahkan menggunakan perkhidmatan streaming seperti Netflix, Hulu, atau Pandora. Sekiranya anda mempunyai masalah sambungan atau masalah dengan sambungan terputus, memilih OpenVPN (TCP) adalah tempat yang harus anda pergi. Versi TCP tidak sepantas, tetapi data melalui pemeriksaan ralat.

Sekiranya anda ingin menyahsekat kandungan atau mengamankan data anda, kami mengesyorkan ExpressVPN. Mereka tidak menyimpan log dan mempunyai ciri kill kill, jadi ini menjamin anda dilindungi jika sambungan terputus. Untuk menggunakan perkhidmatan streaming seperti Netflix, ExpressVPN sekali lagi adalah pilihan terbaik. Kerana mereka menawarkan pelanggan mudah alih, dan mempunyai rangkaian pantas di Amerika Utara dan Eropah, anda hanya perlu menyambung, dan anda dapat menikmati streaming dari negara-negara dengan perpustakaan kandungan terbesar. Pada masa ini AS mempunyai pilihan terbesar.

Untuk hanya mengakses kandungan terhad geo, pilihan terbaik anda adalah menggunakan ciri ExpressvPN MediaStreamer (Smart DNS). Kedua-dua perkhidmatan ini menawarkan enkripsi lalu lintas internet, tetapi MediaStreamer akan membantu menyekat saluran tanpa kehilangan sedikit kelajuan. Sudah tentu, ia bergantung kepada sekiranya SmartDNS membuka blokir saluran tertentu yang ingin anda lihat. Kedua-dua pilihan ini tersedia untuk semua ahli ExpressVPN dan anda boleh bertukar di antara mereka bila-bila masa. Kerana sifat Chromebook, kami mengesyorkan menggunakan pilihan yang dienkripsi. Kami tidak mengesyorkan keselamatan perdagangan dengan cepat. Manakala kelajuan adalah masalah jika anda cuba melakukan streaming dalam beberapa keadaan, selagi anda tidak melihat perbezaan kualiti, lapisan penyulitan tambahan itu sepadan dengan kelajuan yang mungkin anda akan kehilangan.

Mari masuk dan lihat VPN terbaik untuk Chromebook.

1. VPN terbaik untuk Chromebook: ExpressVPN

ExpressVPN

Daftar selama 12 bulan dan dapatkan 3 BULAN PERCUMA di VPN # 1 kami

ExpressVPN menyatukan akses VPN cepat dengan MediaStreamer yang bertindak sebagai perkhidmatan DNS Pintar untuk membebaskan akses ke kandungan terhad geo. Perkhidmatan VPN akan membantu menyulitkan sambungan anda dan membuka blokir acara sukan langsung. Anda juga akan mendapat senarai acara hiburan dan sukan langsung terkini di laman web mereka. Berada di Kepulauan Virgin Britain meletakkan ExpressVPN di luar negara 5 mata dan 14 mata. Mereka mengekalkan kebijakan tanpa log yang telah disahkan melalui permintaan undang-undang berprofil tinggi selama ini.

ExpressVPN menguruskan rangkaian VPN yang sangat besar. Di luar Amerika Syarikat, rangkaian ExpressVPN mempunyai ribuan pelayan di lokasi utama untuk melindungi privasi pengguna. Anda boleh menyambung ke rangkaian VPN mereka untuk melindungi privasi anda, membuka blokir penapisan, dan menonton perkhidmatan streaming kegemaran anda dari mana saja.

Mungkin kelebihan terbesar menggunakan ExpressVPN adalah sokongan mereka untuk pelbagai jenis peranti. ExpressVPN menawarkan perisian VPN khusus untuk Windows, Mac, iOS, dan Android. Sambungkan desktop dan mudah alih anda pada masa yang sama dengan sehingga 3 sambungan serentak. Anda juga boleh memasang sambungan web ExpressVPN untuk Chrome atau Firefox. Ingin melindungi seluruh rangkaian rumah anda dengan satu akaun VPN? Sekiranya demikian, anda boleh menggunakan aplikasi penghala ExpressVPN untuk menyiapkannya. Ciri MediaStreamer menambahkan sokongan DNS Pintar ke peranti seperti konsol permainan (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, dll.), Kotak media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, dll.), Dan Smart TV.

Kupon ExpressVPNJimat 49% dan dapatkan 3 bulan percuma dengan 12 bulan VPN dinilai # 1 kami

ExpressVPN menunjukkan prestasi yang baik dalam ujian kelajuan kami. Mereka adalah pilihan terbaik untuk privasi dan untuk membebaskan sekatan geo. Sokongan pelanggan tersedia 24/7 untuk memberi bantuan dan menjawab sebarang pertanyaan. Nikmati VPN terbaik dengan harga yang rendah kerana ExpressVPN menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati ExpressVPN

2. VPN terbaik untuk Chromebook: NordVPN

NordVPN

NordVPN berpusat di Panama yang mana beberapa pengguna lebih suka menggunakan syarikat VPN yang sebenarnya beribu pejabat di Amerika Syarikat. Anda akan mendapati bahawa NordVPN mempunyai kehadiran yang kuat di AS dengan pelayan yang terdapat di seluruh negara. Anggota mempunyai akses penuh ke rangkaian mereka di AS dan seterusnya dengan harga yang sangat baik.

Anda akan mendapati bahawa NordVPN mungkin mempunyai gabungan perkhidmatan terbaik dengan harga jika anda melanggan akaun jangka panjang. Semua pengguna mempunyai akses penuh ke rangkaian dan perisian khusus mereka. Anda boleh berhubung menggunakan klien VPN untuk Windows atau Mac. Mereka juga mempunyai aplikasi mudah alih yang mudah digunakan untuk peranti Android dan iOS (iPhone, iPad). Anda boleh menggunakan pelanjutan penyemak imbas NordVPN untuk Chrome, Firefox, atau Safari. NordVPN menawarkan beberapa ciri privasi lanjutan seperti VPN berganda, pelayan P2P, dan IP khusus yang sangat membantu perkhidmatan ini menonjol.

Ingin mengakses perkhidmatan streaming seperti Netflix, Amazon Prime Video, atau BBC iPlayer dari mana sahaja di dunia? Sekiranya demikian, NordVPN adalah pilihan yang tepat. Mereka adalah satu-satunya perkhidmatan VPN yang masih dapat menyahsekat Netflix. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan perkhidmatan VPN dan SmartDNS tanpa had dengan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati NordVPN

3. VPN terbaik untuk Chromebook: CyberGhost

CyberGhost

CyberGhost ditubuhkan pada tahun 2001 oleh 7 ahli pasukan muda yang bersemangat di Bucharest, Romania. Sejak masa itu syarikat telah berkembang menjadi salah satu perkhidmatan VPN terbesar di dunia. Pasukan yang terdiri daripada 50+ ahli memberi tumpuan untuk melindungi privasi pengguna. Robert Knapp, pengasas bersama dan Ketua Pegawai Eksekutif, terus menerajui pasukan itu walaupun mereka bergabung dengan kumpulan Crossrider pada tahun 2017. Sejak masa itu, rangkaian CyberGhost telah berkembang cukup banyak.

CyberGhost menawarkan gabungan lokasi pelayan yang bagus, penyulitan yang kuat, dan kemampuan untuk membuka blokir perkhidmatan penstriman popular seperti Netflix, YouTube Red, dan Amazon Prime. Beberapa saluran bahkan membolehkan anda membebaskan sekatan geo untuk beberapa wilayah. Contohnya, anda boleh mengakses kandungan video Amazon Prime di AS, Jerman atau UK. Pelanggan Windows juga memberi anda pilihan untuk melayari tanpa nama, melindungi WiFi, torrent tanpa nama, membuka blokir laman web asas (Google, Facebook Instagram, dll.), Dan memilih pelayan.

Pelanggan VPN CyberGhost adalah salah satu kegemaran kami. Sangat mudah digunakan dan merangkumi sejumlah ciri canggih untuk membantu melindungi privasi dalam talian anda. Mereka mempunyai pasukan pengembangan di Jerman yang terus menambahkan ciri ke aplikasi pelanggan dan mudah alih. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan akses penuh ke rangkaian CyberGhost dengan jaminan wang dikembalikan selama 45 hari.

Lawati CyberGhost

4. VPN terbaik untuk Chromebook: PIA

Akses Internet Peribadi

Akses Internet Peribadi (PIA) memberi pengguna beberapa pilihan yang berbeza. Tidak seperti masa lalu, anda tidak perlu lagi membuat profil untuk setiap pelayan VPN. Sekarang, anda boleh menyambung ke mana-mana lokasi pelayan mereka di 33 negara. Pasukan PIA telah mengatur pelayan mereka mengikut wilayah, negara, dan bandar. Anda akan mendapat kelajuan yang pantas sepanjang masa.

Terdapat banyak pengguna torrent yang menggemari Akses Internet Peribadi. Perkhidmatan ini merangkumi ciri yang akan menghentikan sistem anda daripada berkomunikasi sekiranya sambungan ke perkhidmatan mereka terputus. Maksudnya jika akses VPN yang dienkripsi anda dijatuhkan atas sebab apa pun ia akan membuat anda selamat.

PIA menawarkan klien Windows dan aplikasi lain yang mudah dan senang digunakan. Walau bagaimanapun, anda tidak mahu memandang rendah PIA menawarkan tahap perlindungan privasi yang berbeza bergantung pada keperluan anda. Anda boleh mengawal tahap penyulitan untuk membantu anda mencari keseimbangan yang betul antara privasi dan kelajuan.

Ketika datang ke klien Windows mereka, pasukan PIA telah memasukkan suis membunuh Internet. Suis kill akan mematikan sambungan Internet anda pada bila-bila masa VPN gagal. Itu sangat berguna bagi mereka yang ingin memastikan namanya tidak dikenali. Akses Internet Peribadi memberikan jaminan wang dikembalikan selama 7 hari kepada ahli.

Lawati Akses Internet Peribadi

5. VPN Terbaik untuk Chromebook: IPVanish

IPVanish

Amerika Syarikat adalah rumah bagi beberapa perkhidmatan VPN yang popular, tetapi tidak lebih cepat daripada IPVanish. Kami tahu dari pengalaman peribadi bahawa IPVanish akan berfungsi dengan baik tidak kira di wilayah negara mana anda berada. Pelayan mereka cepat dan perkhidmatan VPN mempunyai lebih banyak lokasi pelayan di Amerika Syarikat daripada kebanyakan penyedia VPN.

Seiring dengan jejak besar di AS, IPVanish menjadi tuan rumah pelayan di setiap benua selain Antartika. Rangkaian VPN mereka secara konsisten menjadi yang terpantas di Amerika Utara dalam ujian kelajuan kami. Anda akan menemui beberapa lokasi pelayan di negara-negara seperti AS dan UK. Anda boleh memilih lokasi atau mendapatkan yang lebih spesifik dengan memilih pelayan individu. IPVanish sangat baik untuk permainan tetapi boleh dilewati kerana tidak dapat menyekat perkhidmatan streaming popular.

Apabila nilai IPVanish sukar ditandingi. Mereka menawarkan akses tanpa had ke rangkaian VPN dan perisian khusus mereka untuk Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick dan banyak lagi. Anda bahkan dapat menyiapkan penghala untuk melindungi setiap peranti di rangkaian anda. Perkhidmatan VPN cukup popular di kalangan pengguna Kodi. Jaminan wang dikembalikan selama 7 hari merangkumi semua ahli baru.

Lawati IPVanish

Terdapat pilihan lain pada kami 10 perkhidmatan VPN teratas halaman, tetapi anda tidak perlu meneroka pilihan itu. Kami telah memilih yang terbaik secara keseluruhan, jadi tidak perlu. Kami menggunakan keselamatan, harga, dan kepantasan dalam membuat keputusan untuk pilihan kami. Selain itu, kami juga memilih syarikat dengan sebilangan besar pelayan rangkaian yang mungkin ingin anda sambungkan untuk tontonan terbaik. Sekiranya anda mencari penyedia VPN yang boleh dipercayai, pastikan untuk memilih yang akan melindungi privasi anda dan menyokong rangkaian pantas untuk streaming kandungan HD dari negara lain.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map