VPN terbaik untuk Chromecast

ChromecastChromecast adalah peranti bermain media digital yang dikembangkan oleh Google. Walaupun tidak jauh lebih besar daripada pemacu kilat USB, ia mempunyai sambungan HDMI yang dapat mengalirkan kandungan dari aplikasi mudah alih dan web, atau dapat menduplikasi paparan dari penyemak imbas Chrome. Ini menghilangkan keperluan untuk memiliki TV Pintar, dan mempunyai titik harga yang lebih rendah daripada dua pesaing terbesarnya, Roku dan Apple TV. Walaupun sedikit berbeza dengan Roku, mereka masih bersaing di pasar yang sama. Sejauh Apple TV, ia dirancang untuk bertepatan. Dia adalah beberapa VPN yang berfungsi dengan baik dengan Chromecast.


RankVPN ServiceVPN Fan
Pelayan PriceVisit
LokasiNo
Penyemak Imbas Log
SambunganSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
3Akses Internet Peribadi$ 2.85PIA49Kotak pilihanKotak pilihan
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80Kotak pilihanKotak pilihan
5IPVanish$ 3.25IPVanish76Kotak pilihan

Seperti yang kami sebutkan, Chromecast mempunyai beberapa kelebihan, terutama dalam perbandingan dengan Apple TV. Untuk satu, harga. Apple TV, seperti kebanyakan perkara lain dalam barisan produk Apple, mahal dengan kos biasa sekitar $ 70 USD. Dengan harga $ 35 USD, Chromecast hanya separuh daripada harga Apple TV. Sebagai tambahan kepada harga yang lebih baik, kit pengembangan perangkat lunak telah dirilis yang memungkinkan vendor pihak ketiga untuk menyesuaikan perisian mereka agar dapat berfungsi dengan perangkat Google. Walaupun Apple TV menyediakan saluran lain juga, ada jauh lebih banyak potensi untuk masa depan dengan Chromecast.

Oleh itu, anda mungkin bertanya, mengapa anda memerlukan VPN untuk ini? Jawapannya mudah. Katakan anda melancong ke luar negara, berpindah baru-baru ini, atau hanya ingin melihat kandungan dari wilayah lain. Kami akan melihat contoh menggunakan Netflix untuk membantu menerangkan dengan lebih baik. Netflix adalah perkhidmatan streaming premium yang popular yang terdapat di banyak negara di seluruh dunia, dan kawasan yang disokong mempunyai perpustakaan mereka sendiri. Sekiranya anda berada di AS atau negara lain, anda akan menggunakan VPN untuk menyambung ke wilayah apa sahaja yang anda mahukan. Dengan kata lain, anda boleh menayangkan rancangan TV dari Netflix versi Kanada ke mana-mana tempat anda berada.

Alasan lain yang baik untuk menggunakan VPN adalah untuk penyulitan. Dari mengakses data peribadi yang ingin anda lihat di layar yang lebih besar, hingga berpotensi menonton video Youtube atau apa sahaja, Chromecast mempunyai banyak kemungkinan. Menggunakan VPN akan memastikan data anda selamat dan terjamin dari sesiapa sahaja yang mungkin mempunyai mata kasar.

Sekarang setelah anda melihat faedahnya, mana yang akan anda gunakan? Terdapat beberapa pilihan yang baik untuk Chromecast sejauh pilihan. Walaupun semua pilihan kami akan melindungi privasi anda, menggunakan protokol OpenVPN adalah cara terbaik untuk pergi, kapan pun anda boleh. Sekiranya kepantasan adalah intinya, anda akan menggunakan OpenVPN (UDP). Itu adalah pilihan terbaik untuk menggunakan mana-mana perkhidmatan streaming, seperti Pandora atau Netflix. Sekiranya anda mempunyai masalah dan masalah sambungan terputus, anda ingin menggunakan OpenVPN (TCP). Walaupun sambungannya agak perlahan, data melalui pemeriksaan ralat. Untuk melakukan streaming atau menyambung ke VPN dengan menggunakan rangkaian mudah alih, anda juga dapat melihat protokol lain termasuk L2TP dan IKEv2 untuk privasi yang baik.

Sekiranya anda ingin mengamankan data anda, anda harus menggunakan ExpressVPN. Mereka tidak menyimpan log dan mempunyai ciri kill kill, jadi ini akan memastikan semua penyemakan imbas yang anda lakukan dilindungi. Oleh kerana sebahagian besar penggunaan peranti Chromecast adalah streaming, ExpressVPN sekali lagi adalah pilihan terbaik. Mereka mempunyai rangkaian terpantas di Amerika Utara dan Eropah, dan menawarkan pelanggan mudah alih juga, jadi anda hanya perlu berhubung, dan anda dapat melakukan streaming dari negara-negara dengan perpustakaan kandungan terbesar. AS mempunyai pilihan terbaik pada masa ini, tetapi anda boleh berhubung dengan kawasan yang anda pilih.

Sekiranya anda hanya ingin mempunyai akses ke kandungan terhad geo, anda ingin memilih ciri ExpressVPN MediaStreamer (Smart DNS). MediaStreamer akan membantu menyekat saluran tanpa kehilangan kelajuan sedikit. Namun, kami mencadangkan untuk menggunakan pilihan yang dienkripsi, kerana kami tidak akan mengesyorkan keselamatan perdagangan dengan cepat. Bergantung pada apa yang anda cuba streaming, anda hanya memerlukan sambungan 800 kbps untuk menyiarkan kebanyakan media visual. Selagi tidak ada kehilangan kualiti, kehilangan kelajuan ditanggung oleh keselamatan yang dibawanya. Anggota ExpressVPN mempunyai akses penuh ke kedua perkhidmatan tersebut.

Mari kita masuk dan lihat VPN terbaik untuk Chromecast.

1. VPN terbaik untuk Chromecast: ExpressVPN

ExpressVPN

Daftar selama 12 bulan dan dapatkan 3 BULAN PERCUMA di VPN # 1 kami

ExpressVPN menyatukan akses VPN cepat dengan MediaStreamer yang bertindak sebagai perkhidmatan DNS Pintar untuk membebaskan akses ke kandungan terhad geo. Perkhidmatan VPN akan membantu menyulitkan sambungan anda dan membuka blokir acara sukan langsung. Anda juga akan mendapat senarai acara hiburan dan sukan langsung terkini di laman web mereka. Berada di Kepulauan Virgin Britain meletakkan ExpressVPN di luar negara 5 mata dan 14 mata. Mereka mengekalkan kebijakan tanpa log yang telah disahkan melalui permintaan undang-undang berprofil tinggi selama ini.

ExpressVPN menguruskan rangkaian VPN yang sangat besar. Di luar Amerika Syarikat, rangkaian ExpressVPN mempunyai ribuan pelayan di lokasi utama untuk melindungi privasi pengguna. Anda boleh menyambung ke rangkaian VPN mereka untuk melindungi privasi anda, membuka blokir penapisan, dan menonton perkhidmatan streaming kegemaran anda dari mana saja.

Mungkin kelebihan terbesar menggunakan ExpressVPN adalah sokongan mereka untuk pelbagai jenis peranti. ExpressVPN menawarkan perisian VPN khusus untuk Windows, Mac, iOS, dan Android. Sambungkan desktop dan mudah alih anda pada masa yang sama dengan sehingga 3 sambungan serentak. Anda juga boleh memasang sambungan web ExpressVPN untuk Chrome atau Firefox. Ingin melindungi seluruh rangkaian rumah anda dengan satu akaun VPN? Sekiranya demikian, anda boleh menggunakan aplikasi penghala ExpressVPN untuk menyiapkannya. Ciri MediaStreamer menambahkan sokongan DNS Pintar ke peranti seperti konsol permainan (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, dll.), Kotak media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, dll.), Dan Smart TV.

Kupon ExpressVPNJimat 49% dan dapatkan 3 bulan percuma dengan 12 bulan VPN dinilai # 1 kami

ExpressVPN menunjukkan prestasi yang baik dalam ujian kelajuan kami. Mereka adalah pilihan terbaik untuk privasi dan untuk membebaskan sekatan geo. Sokongan pelanggan tersedia 24/7 untuk memberi bantuan dan menjawab sebarang pertanyaan. Nikmati VPN terbaik dengan harga yang rendah kerana ExpressVPN menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati ExpressVPN

2. VPN terbaik untuk Chromecast: NordVPN

NordVPN

NordVPN berpusat di Panama yang mana beberapa pengguna lebih suka menggunakan syarikat VPN yang sebenarnya beribu pejabat di Amerika Syarikat. Anda akan mendapati bahawa NordVPN mempunyai kehadiran yang kuat di AS dengan pelayan yang terdapat di seluruh negara. Anggota mempunyai akses penuh ke rangkaian mereka di AS dan seterusnya dengan harga yang sangat baik.

Anda akan mendapati bahawa NordVPN mungkin mempunyai gabungan perkhidmatan terbaik dengan harga jika anda melanggan akaun jangka panjang. Semua pengguna mempunyai akses penuh ke rangkaian dan perisian khusus mereka. Anda boleh berhubung menggunakan klien VPN untuk Windows atau Mac. Mereka juga mempunyai aplikasi mudah alih yang mudah digunakan untuk peranti Android dan iOS (iPhone, iPad). Anda boleh menggunakan pelanjutan penyemak imbas NordVPN untuk Chrome, Firefox, atau Safari. NordVPN menawarkan beberapa ciri privasi lanjutan seperti VPN berganda, pelayan P2P, dan IP khusus yang sangat membantu perkhidmatan ini menonjol.

Ingin mengakses perkhidmatan streaming seperti Netflix, Amazon Prime Video, atau BBC iPlayer dari mana sahaja di dunia? Sekiranya demikian, NordVPN adalah pilihan yang tepat. Mereka adalah satu-satunya perkhidmatan VPN yang masih dapat menyahsekat Netflix. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan perkhidmatan VPN dan SmartDNS tanpa had dengan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati NordVPN

3. VPN terbaik untuk Chromecast: CyberGhost

CyberGhost

CyberGhost ditubuhkan pada tahun 2001 oleh 7 ahli pasukan muda yang bersemangat di Bucharest, Romania. Sejak masa itu syarikat telah berkembang menjadi salah satu perkhidmatan VPN terbesar di dunia. Pasukan yang terdiri daripada 50+ ahli memberi tumpuan untuk melindungi privasi pengguna. Robert Knapp, pengasas bersama dan Ketua Pegawai Eksekutif, terus menerajui pasukan walaupun mereka menyertai kumpulan Crossrider pada tahun 2017. Sejak masa itu, rangkaian CyberGhost telah berkembang dengan cukup.

CyberGhost menawarkan gabungan lokasi pelayan yang bagus, penyulitan yang kuat, dan kemampuan untuk membuka blokir perkhidmatan penstriman popular seperti Netflix, YouTube Red, dan Amazon Prime. Beberapa saluran bahkan membolehkan anda membebaskan sekatan geo untuk beberapa wilayah. Contohnya, anda boleh mengakses kandungan video Amazon Prime di AS, Jerman atau UK. Pelanggan Windows juga memberi anda pilihan untuk melayari tanpa nama, melindungi WiFi, torrent tanpa nama, membuka blokir laman web asas (Google, Facebook Instagram, dll.), Dan memilih pelayan.

Pelanggan VPN CyberGhost adalah salah satu kegemaran kami. Sangat mudah digunakan dan merangkumi sejumlah ciri canggih untuk membantu melindungi privasi dalam talian anda. Mereka mempunyai pasukan pengembangan di Jerman yang terus menambahkan ciri ke aplikasi pelanggan dan mudah alih. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan akses penuh ke rangkaian CyberGhost dengan jaminan wang dikembalikan selama 45 hari.

Lawati CyberGhost

4. VPN terbaik untuk Chromecast: PIA

Akses Internet Peribadi

Akses Internet Peribadi (PIA) memberi pengguna beberapa pilihan yang berbeza. Tidak seperti masa lalu, anda tidak perlu lagi membuat profil untuk setiap pelayan VPN. Sekarang, anda boleh menyambung ke mana-mana lokasi pelayan mereka di 33 negara. Pasukan PIA telah mengatur pelayan mereka mengikut wilayah, negara, dan bandar. Anda akan mendapat kelajuan yang pantas sepanjang masa.

Terdapat banyak pengguna torrent yang menggemari Akses Internet Peribadi. Perkhidmatan ini merangkumi ciri yang akan menghentikan sistem anda daripada berkomunikasi sekiranya sambungan ke perkhidmatan mereka terputus. Maksudnya jika akses VPN yang dienkripsi anda dijatuhkan atas sebab apa pun ia akan membuat anda selamat.

PIA menawarkan klien Windows dan aplikasi lain yang mudah dan senang digunakan. Walau bagaimanapun, anda tidak mahu memandang rendah PIA menawarkan tahap perlindungan privasi yang berbeza bergantung pada keperluan anda. Anda boleh mengawal tahap penyulitan untuk membantu anda mencari keseimbangan yang betul antara privasi dan kelajuan.

Ketika datang ke klien Windows mereka, pasukan PIA telah memasukkan suis membunuh Internet. Suis kill akan mematikan sambungan Internet anda pada bila-bila masa VPN gagal. Itu sangat berguna bagi mereka yang ingin memastikan namanya tidak dikenali. Akses Internet Peribadi memberikan jaminan wang dikembalikan selama 7 hari kepada ahli.

Lawati Akses Internet Peribadi

5. VPN Terbaik untuk Chromecast: IPVanish

IPVanish

Amerika Syarikat adalah rumah bagi beberapa perkhidmatan VPN yang popular, tetapi tidak lebih cepat daripada IPVanish. Kami tahu dari pengalaman peribadi bahawa IPVanish akan berfungsi dengan baik tidak kira di wilayah negara mana anda berada. Pelayan mereka cepat dan perkhidmatan VPN mempunyai lebih banyak lokasi pelayan di Amerika Syarikat daripada kebanyakan penyedia VPN.

Seiring dengan jejak besar di AS, IPVanish menjadi tuan rumah pelayan di setiap benua selain Antartika. Rangkaian VPN mereka secara konsisten menjadi yang terpantas di Amerika Utara dalam ujian kelajuan kami. Anda akan menemui beberapa lokasi pelayan di negara-negara seperti AS dan UK. Anda boleh memilih lokasi atau mendapatkan yang lebih spesifik dengan memilih pelayan individu. IPVanish sangat baik untuk permainan tetapi boleh dilewati kerana tidak dapat menyekat perkhidmatan streaming popular.

Apabila nilai IPVanish sukar ditandingi. Mereka menawarkan akses tanpa had ke rangkaian VPN dan perisian khusus mereka untuk Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick dan banyak lagi. Anda bahkan dapat menyiapkan penghala untuk melindungi setiap peranti di rangkaian anda. Perkhidmatan VPN cukup popular di kalangan pengguna Kodi. Jaminan wang dikembalikan selama 7 hari merangkumi semua ahli baru.

Lawati IPVanish

Anda boleh melihat senarai kami VPN teratas 10 perkhidmatan jika anda mahu, tetapi semestinya tidak perlu dilakukan kerana kami memilih yang terbaik secara keseluruhan untuk catatan ini. Kriteria pilihan kami adalah berdasarkan keselamatan, kelajuan, harga, dan sebilangan besar pelayan rangkaian di seluruh dunia. Anda selalu mahu pergi dengan syarikat yang paling dipercayai termasuk syarikat yang kami sebutkan di sini. Definisi kami bagi mereka termasuk melindungi privasi anda dan mempunyai rangkaian pantas untuk mengalirkan kandungan definisi tinggi dari negara lain.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map