Cincinnati, OhioCincinnati adalah kerusi Hamilton County di negara bagian Ohio. Ia terletak di sebelah utara sungai Licking dan Ohio. Bandar ini mempunyai populasi 300 ribu, tetapi kawasan sekitarnya menjadikannya penduduk sekitar 2 juta. Laporan menunjukkan bahawa ia adalah kekuatan ekonomi yang paling pesat berkembang di Midwestern Amerika Syarikat berdasarkan peratusan. Terdapat banyak sebab untuk mengunjungi bandar besar ini. Itu termasuk muzium seni, pelbagai kilang bir, sukan, dan banyak lagi. Sekiranya anda merancang untuk menambahkan bandar ke senarai yang anda lawati dan memikirkan untuk menggunakan WiFi awam, anda pasti ingin menggunakan VPN. Berikut adalah beberapa pilihan terbaik untuk Cincinnati.

RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Penyemak Imbas Log
SambunganSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
3Akses Internet Peribadi$ 3.33PIA49Kotak pilihanKotak pilihan
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80Kotak pilihanKotak pilihan
5Surfshark$ 3.49Surfshark68Kotak pilihanKotak pilihan

Sekiranya anda akan melakukan perjalanan ke Cincinnati, anda mungkin perlu menggunakan WiFi awam. Kedengarannya baik kerana terdapat banyak perniagaan yang menawarkannya sekarang. Namun, pencuri juga menyukainya. Apabila anda menggunakan VPN, anda dapat membantu melindungi maklumat sensitif anda dari orang yang ingin mencuri maklumat anda. Itulah sebab pertama untuk menggunakan VPN.

Terdapat satu lagi faedah menggunakan VPN di Cincinnati. Sekiranya anda cuba menonton Cincinnati Bengals atau Bearcats dalam talian semasa di bandar, anda boleh menghadapi larangan geo dan permainan pemadaman. Itu kerana hak pelesenan. Sama ada anda pengembara atau peminat sukan, anda mungkin mengalami sekatan geo atau pemadaman dari semasa ke semasa.

Tempat lain yang boleh anda temui jenis larangan ini termasuk kolej, syarikat, dan bahkan beberapa tempat WiFi awam. Dengan menyambung ke pelayan VPN di bandar lain, perisian penyekat akan menganggap anda berada di tempat lain. Perkhidmatan VPN yang baik akan membantu anda mengatasi jenis sekatan tersebut.

Apa VPN terbaik untuk Cincinnati?

Untuk menjawab soalan itu, kami menggunakan kriteria berikut untuk menentukan senarai VPN terbaik kami untuk Cincinnati.

  • Sokongan peranti mudah alih termasuk Firestick
  • Kestabilan rangkaian untuk mengurangkan terputus
  • Kelajuan rangkaian yang pantas untuk mengelakkan penyanggaan
  • VPN dengan dasar tanpa log
  • Keupayaan untuk mengatasi sekatan geo dan pemadaman

Tanpa berlengah lagi, berikut adalah senarai perkhidmatan VPN terbaik untuk Cincinnati.

1. VPN terbaik untuk Cincinnati: ExpressVPN

ExpressVPN

Daftar selama 12 bulan dan dapatkan 3 BULAN PERCUMA di VPN # 1 kami

ExpressVPN menyatukan akses VPN cepat dengan MediaStreamer yang bertindak sebagai perkhidmatan DNS Pintar untuk membebaskan akses ke kandungan terhad geo. Perkhidmatan VPN akan membantu menyulitkan sambungan anda dan membuka blokir acara sukan langsung. Anda juga akan mendapat senarai acara hiburan dan sukan langsung terkini di laman web mereka. Berada di Kepulauan Virgin Britain meletakkan ExpressVPN di luar negara 5 mata dan 14 mata. Mereka mengekalkan kebijakan tanpa log yang telah disahkan melalui permintaan undang-undang berprofil tinggi selama ini.

ExpressVPN menguruskan rangkaian VPN yang sangat besar. Di luar Amerika Syarikat, rangkaian ExpressVPN mempunyai ribuan pelayan di lokasi utama untuk melindungi privasi pengguna mereka. Anda boleh menggunakan rangkaian mereka untuk melindungi privasi anda, membuka blokir penapisan, dan menonton perkhidmatan streaming kegemaran anda dari mana saja.

Ujian kelajuan ExpressVPN Cincinnati

Aplikasi ExpressVPN membolehkan anda memilih lokasi pelayan ke bandar tetapi anda tidak perlu memilih pelayan tertentu. Sebaliknya, pelanggan akan memilih pelayan terpantas di lokasi pilihan anda. Anda juga perlu tahu bahawa beberapa bandar tidak ditunjukkan pada tab yang disarankan di dalam klien. Dalam kes ini, anda ingin memilih Chicago sebagai pilihan pelayan anda. Cukup pilih tab “Semua”, buka Amerika, dan kemudian buka Amerika Syarikat. Pada ketika ini, anda boleh memilih pelayan USA – Chicago kerana ia adalah lokasi yang paling dekat dengan Cincinnati. Seperti yang anda lihat, kami menguji pelayan di Cincinnati dan kelajuannya adalah 110.83 Mbps.

Mungkin kelebihan terbesar menggunakan ExpressVPN adalah sokongan mereka untuk pelbagai jenis peranti. ExpressVPN menawarkan perisian VPN khusus untuk Windows, Mac, iOS, dan Android. Sambungkan dari desktop dan mudah alih anda pada masa yang sama dengan sehingga 3 sambungan serentak. Anda juga boleh memasang sambungan web ExpressVPN untuk Chrome atau Firefox. Ingin melindungi seluruh rangkaian rumah anda dengan satu akaun VPN? Sekiranya demikian, anda boleh menggunakan aplikasi penghala ExpressVPN untuk menyiapkan semua. Ciri MediaStreamer menambah sokongan DNS Pintar ke konsol permainan (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, dll.), Kotak media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, dll.), Dan Smart TV.

Kupon ExpressVPNJimat 49% dan dapatkan 3 bulan percuma dengan 12 bulan VPN dinilai # 1 kami

ExpressVPN menunjukkan prestasi yang baik dalam ujian kelajuan kami. Mereka adalah pilihan terbaik untuk privasi dan untuk membebaskan sekatan geo. Sokongan pelanggan tersedia 24/7 untuk memberi bantuan dan menjawab sebarang pertanyaan. Nikmati VPN terbaik dengan harga yang lebih rendah kerana ExpressVPN menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati ExpressVPN

2. VPN terbaik untuk Cincinnati: NordVPN

NordVPN

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 3.49 sebulan (diskaun 70%)

NordVPN berpusat di Panama yang mana beberapa pengguna lebih suka menggunakan syarikat VPN yang sebenarnya beribu pejabat di Amerika Syarikat. Anda akan mendapati bahawa NordVPN mempunyai kehadiran yang kuat di AS dengan pelayan yang terdapat di seluruh negara. Anggota mempunyai akses penuh ke rangkaian mereka di AS dan seterusnya dengan harga yang sangat baik.

Anda akan mendapati bahawa NordVPN mungkin mempunyai gabungan perkhidmatan terbaik dengan harga jika anda melanggan akaun jangka panjang. Semua pengguna mempunyai akses penuh ke rangkaian dan perisian khusus mereka. Anda boleh berhubung menggunakan klien VPN untuk Windows atau Mac. Mereka juga mempunyai aplikasi mudah alih yang mudah digunakan untuk kedua-dua peranti Android dan iOS (iPhone, iPad).

Ujian kelajuan NordVPN ChicagoNordVPN menghoskan sebilangan pelayan di Chicago. Dari konsol, mengklik pada 3 titik mendatar di sebelah kanan negara, anda boleh mencari kawasan pelayan dan melihat peratusan pelayan yang ada. Kami menguji pelayan Amerika Syarikat di Chicago dan kelajuan muat turun adalah 106.07 Mbps.

Ingin mengakses perkhidmatan streaming seperti Netflix, Amazon Prime Video, atau BBC iPlayer dari mana sahaja di dunia? Sekiranya demikian, NordVPN adalah pilihan yang tepat. Mereka adalah satu-satunya perkhidmatan VPN yang masih dapat menyahsekat Netflix. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan perkhidmatan VPN dan SmartDNS tanpa had dengan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati NordVPN

3. VPN terbaik untuk Cincinnati: PIA

Akses Internet Peribadi

Daftar selama 12 bulan dengan hanya $ 3.33 sebulan (diskaun 72%)

Akses Internet Peribadi (PIA) memberi pengguna beberapa pilihan yang berbeza. Tidak seperti masa lalu, anda tidak perlu lagi membuat profil untuk setiap pelayan VPN. Sekarang, anda boleh menyambung ke mana-mana lokasi pelayan mereka di 33 negara. Seperti yang anda lihat di bawah, pasukan PIA telah mengatur pelayan mereka mengikut wilayah, negara, dan bandar. Lokasi pelayan disenaraikan mengikut urutan abjad mengikut negara.

Terdapat banyak pengguna torrent yang menggemari Akses Internet Peribadi. Perkhidmatan ini merangkumi ciri yang akan menghentikan sistem anda daripada berkomunikasi sekiranya sambungan ke perkhidmatan mereka terputus. Maksudnya jika akses VPN yang dienkripsi anda dijatuhkan atas sebab apa pun ia akan membuat anda selamat.

Ujian kelajuan PIA CincinnatiSemasa menggunakan klien Windows PIA, tidak banyak yang perlu dilakukan pada penyediaan dan penggunaannya. Namun, itu tidak bermaksud bahawa program ini dihentikan. PIA menawarkan tahap perlindungan privasi yang berbeza bergantung pada keperluan anda. Anda boleh mengawal tahap penyulitan dan mencari keseimbangan yang betul antara privasi dan kelajuan. Seperti yang anda lihat, pelayan di Chicago berkinerja baik dengan kelajuan muat turun 107.24 Mbps.

Ketika datang ke klien Windows mereka, pasukan PIA telah memasukkan suis membunuh Internet. Suis kill akan mematikan sambungan Internet anda pada bila-bila masa VPN gagal. Itu sangat berguna bagi mereka yang ingin memastikan namanya tidak dikenali. Akses Internet Peribadi memberikan jaminan wang dikembalikan kepada ahli selama 30 hari.

Lawati Akses Internet Peribadi

4. VPN terbaik untuk Cincinnati: CyberGhost

CyberGhost

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 2.75 sebulan (diskaun 79%)

CyberGhost ditubuhkan pada tahun 2001 oleh 7 ahli pasukan muda yang bersemangat di Bucharest, Romania. Sejak masa itu syarikat telah berkembang menjadi salah satu perkhidmatan VPN terbesar di dunia. Pasukan yang terdiri daripada 50+ ahli memberi tumpuan untuk melindungi privasi pengguna. Robert Knapp, pengasas bersama dan Ketua Pegawai Eksekutif, terus menerajui pasukan walaupun mereka menyertai kumpulan Crossrider pada tahun 2017. Sejak masa itu, rangkaian CyberGhost telah berkembang dengan cukup.

CyberGhost menawarkan gabungan lokasi pelayan yang bagus, penyulitan yang kuat, dan kemampuan untuk membuka blokir perkhidmatan penstriman popular seperti Netflix, YouTube Red, dan Amazon Prime. Beberapa saluran bahkan membolehkan anda membebaskan sekatan geo untuk beberapa wilayah. Contohnya, anda boleh mengakses kandungan video Amazon Prime di AS, Jerman atau UK. Pelanggan Windows juga memberi anda pilihan untuk melayari tanpa nama, melindungi WiFi, torrent tanpa nama, membuka blokir laman web asas (Google, Facebook Instagram, dll.), Dan memilih pelayan.

Ujian kelajuan CyberGhost CincinnatiOleh kerana kami ingin menguji pelayan di Chicago, kami membuka klien Windows dan memperluas antara muka. Dari sana anda ingin mengklik tab “Semua Pelayan” jika belum aktif. Tatal ke Amerika Syarikat dan klik di sebelah kanan bintang. Ini akan memaparkan senarai lengkap pelayan di Amerika Syarikat. Rangkaian CyberGhost merangkumi sebilangan pelayan di Chicago. Kami berhubung dengan salah satu dari mereka dan menguji persembahannya ke Cincinnati. Seperti yang anda lihat, kelajuan muat turun kami adalah 98.86 Mbps.

Pelanggan VPN CyberGhost adalah salah satu kegemaran kami. Sangat mudah digunakan dan merangkumi sejumlah ciri canggih untuk membantu melindungi privasi dalam talian anda. Mereka mempunyai pasukan pengembangan di Jerman yang terus menambahkan ciri ke aplikasi pelanggan dan mudah alih. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan akses penuh ke rangkaian CyberGhost dengan jaminan wang dikembalikan selama 45 hari.

Lawati CyberGhost

5. VPN terbaik untuk Cincinnati: Surfshark

Surfshark

Daftar selama 24 bulan dengan hanya $ 1.99 sebulan (diskaun 83%)

Surfshark melancarkan perkhidmatan VPN mereka pada tahun 2018. Sejak masa itu, syarikat ini telah membuat percikan dalam masyarakat. Pasukan ini terus berkembang dan menambah lokasi pelayan ke rangkaian berkelajuan tinggi mereka. Mereka telah memberi tumpuan kepada privasi dan nilai. Perkhidmatan ini merangkumi ciri tambahan seperti CleanWeb (blok iklan dan malware), Whitelister (split tunneling), MultiHop double VPN, kill switch, DNS peribadi dan perlindungan kebocoran.

Dengan rangkaian pelayan yang besar di seluruh dunia, penyulitan yang kuat, dan kemampuan untuk membuka blokir perkhidmatan penstriman popular seperti Netflix, YouTube Premium, dan Amazon Prime, terdapat banyak peluang untuk menikmati perkhidmatan tersebut. Anda boleh mengakses Amazon Prime Video di beberapa wilayah termasuk AS, Jerman, dan UK. Pelanggan Windows memberi anda pilihan untuk menyambung ke lokasi pelayan fizikal, pelayan maya (paling sesuai untuk menyekat sekatan geo), pelayan yang menyokong penggunaan P2P, dan pelayan MultiHop.

Ujian kelajuan Surfshark CincinnatiUntuk ujian kami mengenai Cincinnati, kami ingin memilih pelayan yang terletak di kawasan itu. Setelah anda log masuk, cukup klik pada tab lokasi dan taipkan lokasi di bar carian. Dari sana, anda boleh menyambung ke pelayan yang terletak di Chicago. Semasa kami menyambung ke pelayan dan diuji ke Cincinnati, kelajuannya adalah 108.41 Mbps.

Untuk nilai dan ciri-ciri, Surfshark adalah pilihan terbaik bagi mereka yang ingin melindungi privasi mereka dan membuka sekatan. Semua aplikasi VPN mereka direka dengan antara muka pengguna yang serupa dan mudah digunakan. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan akaun VPN tanpa risiko tanpa risiko kerana Surfshark menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati Surfshark

Sekiranya anda mencari pilihan lain, anda selalu boleh melihat kami VPN teratas 10 senarai perkhidmatan. Walau bagaimanapun, pilihan yang kami berikan harus memenuhi keperluan anda. Kami memilihnya berdasarkan kelajuan, kebolehpercayaan, harga, dan keselamatan. Kami juga mencari pembekal dengan pelayan yang terletak berhampiran Cincinnati. Dengan cara itu, anda dapat memperoleh kelajuan terbaik. Sudah tentu, mereka semua mempunyai rangkaian yang hebat. Kelajuan penting jika anda merancang memuat turun atau mengalirkan kandungan HD. Penyedia yang kami nyatakan di atas adalah pilihan terbaik untuk melakukannya, tidak kira perkhidmatan popular mana yang ingin anda gunakan. Mudah-mudahan, anda dapat menggunakan panduan kami untuk membantu anda membuat keputusan sebaik mungkin.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me