VPN terbaik untuk Comcast Xfinity

Ikon XfinityDi AS, perkhidmatan internet Comcast yang disebut Xfinity ada di mana-mana. Dengan pelancaran perkhidmatan telefon bimbit mereka, mereka mencipta lebih dari 1 juta hotspot tanpa wayar. Mereka juga mempunyai hotspot tanpa wayar yang diaktifkan secara lalai untuk perkhidmatan internet mereka. Sekiranya anda mempunyai perkhidmatan Comcast Xfinity, anda mungkin mempunyai hotspot. Sudah tentu, Comcast melarang anda mematikan rangkaian tambahan ini sehingga lebih ramai yang dapat menikmati hotspot WiFi Xfinity. Kelajuan mereka boleh menjadi cepat, bergantung pada tempat anda berada dan jumlah orang yang berada di perkhidmatan ini. Terdapat beberapa alasan hebat untuk menyambung ke VPN semasa menggunakan perkhidmatan internet Comcast. Kami akan bercakap lebih banyak mengenai perkara itu tidak lama lagi, tetapi pertama, lihat senarai kami untuk VPN terbaik untuk Comcast Xfinity.


RankVPN ServiceVPN Fan
Pelayan PriceVisit
LokasiNo
Penyemak Imbas Log
SambunganSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
3Akses Internet Peribadi$ 2.85PIA49Kotak pilihanKotak pilihan
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80Kotak pilihanKotak pilihan
5IPVanish$ 3.25IPVanish76Kotak pilihan

Apa itu Internet Throttling?

Baru-baru ini, kerajaan persekutuan AS membalikkan dasar mereka mengenai “Netraliti Bersih”. Sekiranya anda pernah mendengar istilah itu tetapi tidak tahu maksudnya, kami akan menerangkannya. Berkecuali bersih bermaksud bahawa ISP seperti Comcast tidak dapat memberikan layanan istimewa kepada jenis aktiviti tertentu. Dengan pembalikan netraliti bersih, mereka dapat menghadkan kelajuan muat turun pada perkhidmatan streaming, permainan, rangkaian P2P dan banyak lagi. Sebilangan syarikat berpendapat bahawa itu adil kerana sebilangan kecil pengguna menggunakan lebar jalur lebih banyak daripada yang lain. Itu memerlukan banyak wang. Dengan mencekik, mereka dapat memberikan perkhidmatan pantas kepada lebih banyak orang dan berusaha untuk menjaga harga turun. Walaupun amalan ini tidak menyalahi undang-undang, mereka pasti dipersoalkan. Oleh kerana beberapa ISP memiliki monopoli di beberapa bidang, tidak ada tekanan untuk tidak membatasi pelanggan mereka.

Adakah Aktiviti Internet Comcast Xfinity Throttle?

Kajian bebas oleh Electronic Frontier Foundation mengesahkan bahawa Comcast pasti melancarkan Rangkaian P2P dan Netflix pada tahun 2007. Namun, kami tidak pasti sama ada mereka masih terlibat dalam amalan tersebut. Segala-galanya pasti berubah sejak laporan itu dikeluarkan. Walaupun lebar jalur telah jauh lebih murah dalam beberapa tahun kebelakangan, ia tetap berlaku.

Kaedah Menguji Xfinity Throttling

Aplikasi WeheNasib baik, ada beberapa cara yang berbeza untuk menguji pendikit. Anda boleh menjalankan Ujian Kesihatan Internet di laman web Battle for the Net. Ini menunjukkan beberapa fasa yang berbeza di mana pendikit boleh berlaku. Sekiranya kelajuan anda tetap konsisten, kemungkinan Xfinity tidak membebani anda. Sekiranya anda menggunakan peranti mudah alih, ada pilihan yang lebih baik. Northeastern University dan University of Massachusetts Amherst mengembangkan aplikasi yang dipanggil Wehe. Aplikasi hebat ini tersedia untuk iOS dan Android. Apa yang dilakukannya adalah menguji kelajuan dengan menggunakan 7 aplikasi lain. Itu adalah Youtube, Skype, NBC Sports, Vimeo, Amazon, Netflix, dan Spotify. Sekiranya semuanya selesai, anda akan mendapat mesej di setiap aplikasi yang memberitahu anda bahawa tidak ada perbezaan. Sekiranya ia menemui masalah, ini akan memberi tahu anda bahawa perbezaan telah dikesan (anda sedang dibendung). Sekiranya demikian, Comcast Xfinity mungkin masih mempunyai masalah berterusan memburukkan pengguna mereka.

Mengapa Anda Perlu Menggunakan VPN untuk Comcast Xfinity

Sekarang, atas sebab-sebab yang telah kami nyatakan sebelumnya. Sekiranya anda fikir Comcast mungkin merosakkan sambungan anda, VPN adalah idea yang baik. Dengan menggunakan pelayan VPN, anda membuat sambungan yang selamat dan dienkripsi ke pelayan pilihan anda (biasanya yang paling dekat dengan lokasi anda). Ini bermakna anda menyembunyikan aktiviti anda dari ISP anda. Secara berkesan, Comcast tidak dapat memukul apa yang tidak dapat dilihatnya. Satu-satunya perkara yang mereka lihat ialah anda menggunakan lebar jalur lalu lintas yang disulitkan. Atas sebab itu, menggunakan VPN akan melindungi privasi anda. Walaupun anda fikir anda tidak mempunyai apa-apa untuk disembunyikan, itu tidak bermakna Comcast Xfinity harus mengetahui apa yang anda pilih untuk muat turun, streaming, atau lakukan dalam talian. Sekarang, kita akan melihat VPN terbaik untuk Comcast Xfinity.

1. VPN Terbaik untuk Comcast Xfinity: ExpressVPN

ExpressVPN

Daftar selama 12 bulan dan dapatkan 3 BULAN PERCUMA di VPN # 1 kami

ExpressVPN menyatukan akses VPN cepat dengan MediaStreamer yang bertindak sebagai perkhidmatan DNS Pintar untuk membebaskan akses ke kandungan terhad geo. Perkhidmatan VPN akan membantu menyulitkan sambungan anda dan membuka blokir acara sukan langsung. Anda juga akan mendapat senarai acara hiburan dan sukan langsung terkini di laman web mereka. Berada di Kepulauan Virgin Britain meletakkan ExpressVPN di luar negara 5 mata dan 14 mata. Mereka mengekalkan kebijakan tanpa log yang telah disahkan melalui permintaan undang-undang berprofil tinggi selama ini.

ExpressVPN menguruskan rangkaian VPN yang sangat besar. Di luar Amerika Syarikat, rangkaian ExpressVPN mempunyai ribuan pelayan di lokasi utama untuk melindungi privasi pengguna. Anda boleh menyambung ke rangkaian VPN mereka untuk melindungi privasi anda, membuka blokir penapisan, dan menonton perkhidmatan streaming kegemaran anda dari mana saja.

Mungkin kelebihan terbesar menggunakan ExpressVPN adalah sokongan mereka untuk pelbagai jenis peranti. ExpressVPN menawarkan perisian VPN khusus untuk Windows, Mac, iOS, dan Android. Sambungkan desktop dan mudah alih anda pada masa yang sama dengan sehingga 3 sambungan serentak. Anda juga boleh memasang sambungan web ExpressVPN untuk Chrome atau Firefox. Ingin melindungi seluruh rangkaian rumah anda dengan satu akaun VPN? Sekiranya demikian, anda boleh menggunakan aplikasi penghala ExpressVPN untuk menyiapkannya. Ciri MediaStreamer menambahkan sokongan DNS Pintar ke peranti seperti konsol permainan (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, dll.), Kotak media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, dll.), Dan Smart TV.

Kupon ExpressVPNJimat 49% dan dapatkan 3 bulan percuma dengan 12 bulan VPN dinilai # 1 kami

ExpressVPN menunjukkan prestasi yang baik dalam ujian kelajuan kami. Mereka adalah pilihan terbaik untuk privasi dan untuk membebaskan sekatan geo. Sokongan pelanggan tersedia 24/7 untuk memberi bantuan dan menjawab sebarang pertanyaan. Nikmati VPN terbaik dengan harga yang lebih rendah kerana ExpressVPN menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati ExpressVPN

2. VPN terbaik untuk Comcast Xfinity: NordVPN

NordVPN

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 3.49 sebulan (diskaun 70%)

NordVPN berpusat di Panama yang mana beberapa pengguna lebih suka menggunakan syarikat VPN yang sebenarnya beribu pejabat di Amerika Syarikat. Anda akan mendapati bahawa NordVPN mempunyai kehadiran yang kuat di AS dengan pelayan yang terdapat di seluruh negara. Anggota mempunyai akses penuh ke rangkaian mereka di AS dan seterusnya dengan harga yang sangat baik.

Anda akan mendapati bahawa NordVPN mungkin mempunyai gabungan perkhidmatan terbaik untuk harganya jika anda melanggan akaun untuk jangka masa yang lebih lama. Semua pengguna mempunyai akses penuh ke rangkaian dan perisian khusus mereka. Anda boleh berhubung menggunakan klien VPN untuk Windows atau Mac. Mereka juga mempunyai aplikasi mudah alih yang mudah digunakan untuk peranti Android dan iOS (iPhone, iPad). Anda boleh menggunakan pelanjutan penyemak imbas NordVPN untuk Chrome, Firefox, atau Safari. NordVPN menawarkan beberapa ciri privasi lanjutan seperti VPN berganda, pelayan P2P, dan IP khusus yang sangat membantu perkhidmatan ini menonjol.

Ingin mengakses perkhidmatan streaming seperti Netflix, Amazon Prime Video, atau BBC iPlayer dari mana sahaja di dunia? Sekiranya demikian, NordVPN adalah pilihan yang tepat. Mereka adalah satu-satunya perkhidmatan VPN yang masih dapat menyahsekat Netflix. Anda boleh mendaftar untuk perkhidmatan VPN dan SmartDNS tanpa had dari hanya $ 3,49 sebulan dengan keahlian 3 tahun.

Lawati NordVPN

3. VPN terbaik untuk Comcast Xfinity: CyberGhost

CyberGhost

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 2.75 sebulan (diskaun 79%)

CyberGhost ditubuhkan pada tahun 2001 oleh 7 ahli pasukan muda yang bersemangat di Bucharest, Romania. Sejak masa itu syarikat telah berkembang menjadi salah satu perkhidmatan VPN terbesar di dunia. Pasukan yang terdiri daripada 50+ ahli memberi tumpuan untuk melindungi privasi pengguna. Robert Knapp, pengasas bersama dan Ketua Pegawai Eksekutif, terus menerajui pasukan walaupun mereka menyertai kumpulan Crossrider pada tahun 2017. Sejak masa itu, rangkaian CyberGhost telah berkembang dengan cukup.

CyberGhost menawarkan gabungan lokasi pelayan yang bagus, penyulitan yang kuat, dan kemampuan untuk membuka blokir perkhidmatan penstriman popular seperti Netflix, YouTube Red, dan Amazon Prime. Beberapa saluran bahkan membolehkan anda membebaskan sekatan geo untuk beberapa wilayah. Contohnya, anda boleh mengakses kandungan video Amazon Prime di AS, Jerman atau UK. Pelanggan Windows juga memberi anda pilihan untuk melayari tanpa nama, melindungi WiFi, torrent tanpa nama, membuka blokir laman web asas (Google, Facebook Instagram, dll.), Dan memilih pelayan.

Pelanggan VPN CyberGhost adalah salah satu kegemaran kami. Sangat mudah digunakan dan merangkumi sejumlah ciri canggih untuk membantu melindungi privasi dalam talian anda. Mereka mempunyai pasukan pengembangan di Jerman yang terus menambahkan ciri ke aplikasi pelanggan dan mudah alih. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan akses penuh ke rangkaian CyberGhost dari hanya $ 2.75 sebulan semasa promosi mereka sekarang.

Lawati CyberGhost

4. VPN terbaik untuk Comcast Xfinity: Surfshark

Surfshark

Daftar selama 24 bulan dengan hanya $ 1.99 sebulan (diskaun 83%)

Surfshark melancarkan perkhidmatan VPN mereka pada tahun 2018. Sejak masa itu, syarikat ini telah membuat percikan dalam masyarakat. Pasukan ini terus berkembang dan menambah lokasi pelayan ke rangkaian berkelajuan tinggi mereka. Mereka telah memberi tumpuan kepada privasi dan nilai. Perkhidmatan ini merangkumi ciri tambahan seperti CleanWeb (blok iklan dan malware), Whitelister (split tunneling), MultiHop double VPN, kill switch, DNS peribadi dan perlindungan kebocoran.

Dengan rangkaian pelayan yang besar di seluruh dunia, penyulitan yang kuat, dan kemampuan untuk menyekat perkhidmatan streaming popular seperti Netflix, YouTube Premium, dan Amazon Prime, terdapat banyak peluang untuk menikmati perkhidmatan tersebut. Anda boleh mengakses Amazon Prime Video di beberapa wilayah termasuk AS, Jerman, dan UK. Pelanggan Windows memberi anda pilihan untuk menyambung ke lokasi pelayan fizikal, pelayan maya (paling sesuai untuk menyekat sekatan geo), pelayan yang menyokong penggunaan P2P, dan pelayan MultiHop.

Untuk nilai dan ciri-ciri, Surfshark adalah pilihan terbaik bagi mereka yang ingin melindungi privasi mereka dan membuka sekatan. Semua aplikasi VPN mereka direka dengan antara muka pengguna yang serupa dan mudah digunakan. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan akaun VPN tanpa had dengan hanya $ 1,99 sebulan dengan langganan 2 tahun.

Lawati Surfshark

5. VPN terbaik untuk Comcast Xfinity: PIA

Akses Internet Peribadi

Daftar selama 12 bulan dengan hanya $ 3.33 sebulan (diskaun 67%)

Akses Internet Peribadi (PIA) memberi pengguna beberapa pilihan yang berbeza. Tidak seperti masa lalu, anda tidak perlu lagi membuat profil untuk setiap pelayan VPN. Sekarang, anda boleh menyambung ke mana-mana lokasi pelayan mereka di 33 negara. Pasukan PIA telah mengatur pelayan mereka mengikut wilayah, negara, dan bandar. Anda akan mendapat kelajuan yang pantas sepanjang masa.

Terdapat banyak pengguna torrent yang menggemari Akses Internet Peribadi. Perkhidmatan ini merangkumi ciri yang akan menghentikan sistem anda daripada berkomunikasi sekiranya sambungan ke perkhidmatan mereka terputus. Maksudnya jika akses VPN yang dienkripsi anda dijatuhkan atas sebab apa pun ia akan membuat anda selamat.

PIA menawarkan klien Windows dan aplikasi lain yang mudah dan senang digunakan. Walau bagaimanapun, anda tidak mahu memandang rendah PIA menawarkan tahap perlindungan privasi yang berbeza bergantung pada keperluan anda. Anda boleh mengawal tahap penyulitan untuk membantu anda mencari keseimbangan yang betul antara privasi dan kelajuan.

Ketika datang ke klien Windows mereka, pasukan PIA telah memasukkan suis membunuh Internet. Suis kill akan mematikan sambungan Internet anda pada bila-bila masa VPN gagal. Itu sangat berguna bagi mereka yang ingin memastikan namanya tidak dikenali. Akses Internet Peribadi menawarkan VPN dari $ 3,33 sebulan bersama dengan jaminan wang dikembalikan 7 hari.

Lawati Akses Internet Peribadi

Di atas, kami telah mencuba untuk menunjukkan alasan dan pilihan terbaik untuk VPN semasa berada di Comcast Xfinity dan menerangkan beberapa perkara. Walau bagaimanapun, anda boleh melihat kami senarai 10 teratas penyedia VPN. Intinya adalah, terdapat banyak produk bagus di luar sana yang dapat membantu anda. Semuanya bergantung pada apa yang anda cari. Kami harap kami memberi penerangan mengenai Comcast Xfinity untuk membantu anda membuat keputusan sebaik mungkin.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map