VPN terbaik untuk Costa Rica

Costa ricaCosta Rica adalah sebuah negara kecil yang terletak di Amerika Tengah. Ia terletak di kawasan tanah kecil antara Amerika Utara dan Selatan. Ia kini mempunyai penduduk sekitar 4.8 juta dan cuaca yang baik menjadikannya tempat yang bagus untuk dikunjungi pelancong. Untuk semua orang yang merancang untuk menyertai senarai pelawat itu, anda perlu memastikan anda menggunakan VPN sebelum menggunakan WiFi awam semasa berada di sana. Kami akan memberitahu anda mengapa perkara itu penting dalam beberapa saat yang singkat. Sementara itu, lihat senarai VPN terbaik kami untuk Kosta Rika


RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Penyemak Imbas Log
SambunganSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
3VPN HMA Pro$ 4.29HideMyAss280
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost112Kotak pilihanKotak pilihan
5Surfshark$ 1.99Surfshark68Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan

Sebab pertama untuk menggunakan VPN semasa anda berada di Kosta Rika adalah melindungi privasi anda. Internet bagus di sana, tetapi terus bertambah baik ketika wang masuk. Nasib baik, negara ini tidak memantau warganya, jadi anda tidak perlu risau untuk diintip oleh pemerintah. Namun, itu tidak bermakna anda selamat. Apabila anda menggunakan VPN di sana, anda dapat melindungi diri anda dan lalu lintas internet anda dari pencuri siber. Hanya dengan itu anda boleh menggunakan lalu lintas yang dienkripsi untuk menjadikannya lebih sukar bagi sesiapa sahaja untuk mencuri data peribadi anda.

Sebab seterusnya untuk menggunakan VPN tidak begitu penting. Menurut Freedom House, Kosta Rika bebas dari penapisan internet. Namun, itu tidak bermaksud bahawa ia tidak akan membantu anda. Sekiranya anda cuba mengakses sebarang kandungan dari wilayah kediaman anda, ada kemungkinan anda tidak akan dapat melihatnya. Ini kerana syarikat media biasanya akan menyekat pengguna di luar kawasan yang disasarkan. Penyelesaiannya adalah dengan menyambung ke pelayan di wilayah kediaman anda atau bahkan di kawasan yang lain, dan anda boleh mula menikmati apa yang anda mahu lihat hari ini.

Apa VPN Terbaik untuk Kosta Rika?

Walaupun anda dapat mengharapkan penapisan dan pengawasan dari pemerintah beberapa negara, itu bukan masalah di Kosta Rika. Oleh kerana itu, perkara-perkara yang penting biasanya tidak begitu ketat dalam senarai kami di bawah. Pilihan kami masih merupakan pilihan yang bagus. Faktor-faktor tersebut merangkumi:

 • Kelajuan pantas pada pelayan yang berprestasi baik di Kosta Rika
 • Keupayaan untuk menyekat sekatan geo
 • Rangkaian besar dengan pelbagai pelayan untuk membantu menghilangkan penurunan pelayan.
 • Aplikasi mudah alih untuk pelbagai platform termasuk Amazon Firestick
 • Penyulitan kuat kelas tentera untuk membantu melindungi privasi anda
 • Pembekal dengan dasar tanpa log

Sekarang setelah anda melihat apa yang penting di sana, mari kita perhatikan lebih dekat VPN terbaik untuk Kosta Rika.

1. VPN terbaik untuk Costa Rica: ExpressVPN

ExpressVPN

Daftar selama 12 bulan dan dapatkan 3 BULAN PERCUMA di VPN # 1 kami

ExpressVPN menyatukan akses VPN cepat dengan MediaStreamer yang bertindak sebagai perkhidmatan DNS Pintar untuk membebaskan akses ke kandungan terhad geo. Perkhidmatan VPN akan membantu menyulitkan sambungan anda dan membuka blokir acara sukan langsung. Anda juga akan mendapat senarai acara hiburan dan sukan langsung terkini di laman web mereka. Berada di Kepulauan Virgin Britain meletakkan ExpressVPN di luar negara 5 mata dan 14 mata. Mereka mengekalkan kebijakan tanpa log yang telah disahkan melalui permintaan undang-undang berprofil tinggi selama ini.

ExpressVPN menguruskan rangkaian VPN yang sangat besar. Di luar Amerika Syarikat, rangkaian ExpressVPN mempunyai ribuan pelayan di lokasi utama untuk melindungi privasi pengguna mereka. Anda boleh menggunakan rangkaian mereka untuk melindungi privasi anda, membuka blokir penapisan, dan menonton perkhidmatan streaming kegemaran anda dari mana saja.

Ujian kelajuan ExpressVPN Costa Rica

Aplikasi ExpressVPN membolehkan anda memilih lokasi pelayan ke bandar tetapi anda tidak perlu memilih pelayan tertentu. Sebaliknya, pelanggan akan memilih pelayan terpantas di lokasi pilihan anda. Anda juga perlu tahu bahawa beberapa bandar tidak ditunjukkan pada tab yang disarankan di dalam klien. Anda mungkin menemui masalah dengan pelayan di Kosta Rika. Cukup pilih tab “Semua”, buka Amerika, dan kemudian buka Kosta Rika. Pada ketika ini, anda boleh memilih pelayan di sana. Semasa kami menguji pelayan di San Jose, Costa Rica, kelajuannya adalah 56.75 Mbps.

Mungkin kelebihan terbesar menggunakan ExpressVPN adalah sokongan mereka untuk pelbagai jenis peranti. ExpressVPN menawarkan perisian VPN khusus untuk Windows, Mac, iOS, dan Android. Sambungkan dari desktop dan mudah alih anda pada masa yang sama dengan sehingga 3 sambungan serentak. Anda juga boleh memasang sambungan web ExpressVPN untuk Chrome atau Firefox. Ingin melindungi seluruh rangkaian rumah anda dengan satu akaun VPN? Sekiranya demikian, anda boleh menggunakan aplikasi penghala ExpressVPN untuk menyiapkan semua. Ciri MediaStreamer menambahkan sokongan DNS Pintar ke peranti seperti konsol permainan (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, dll.), Kotak media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, dll.), Dan Smart TV.

Kupon ExpressVPNJimat 49% dan dapatkan 3 bulan percuma dengan 12 bulan VPN dinilai # 1 kami

ExpressVPN menunjukkan prestasi yang baik dalam ujian kelajuan kami. Mereka adalah pilihan terbaik untuk privasi dan untuk membebaskan sekatan geo. Sokongan pelanggan tersedia 24/7 untuk memberi bantuan dan menjawab sebarang pertanyaan. Nikmati VPN terbaik dengan harga yang rendah kerana ExpressVPN menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lihat Tawaran ExpressVPN

2. VPN terbaik untuk Costa Rica: NordVPN

NordVPN

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 3.49 sebulan (diskaun 70%)

NordVPN berpusat di Panama yang mana beberapa pengguna lebih suka menggunakan syarikat VPN yang sebenarnya beribu pejabat di Amerika Syarikat. Anda akan mendapati bahawa NordVPN mempunyai kehadiran yang kuat di AS dengan pelayan yang terdapat di seluruh negara. Anggota mempunyai akses penuh ke rangkaian mereka di AS dan seterusnya dengan harga yang sangat baik.

Anda akan mendapati bahawa NordVPN mungkin mempunyai gabungan perkhidmatan terbaik dengan harga jika anda melanggan akaun jangka panjang. Semua pengguna mempunyai akses penuh ke rangkaian dan perisian khusus mereka. Anda boleh berhubung menggunakan klien VPN untuk Windows atau Mac. Mereka juga mempunyai aplikasi mudah alih yang mudah digunakan untuk kedua-dua peranti Android dan iOS (iPhone, iPad).

Ujian kelajuan NordVPN Costa Rica

NordVPN mengehoskan beberapa pelayan di kawasan itu, termasuk beberapa di Kosta Rika. Dari konsol, mengklik pada 3 titik mendatar di sebelah kanan negara, anda boleh mencari kawasan pelayan dan melihat peratusan pelayan yang ada. Kami menguji pelayan di San Jose dan mendapati ia mempunyai kelajuan muat turun 76.52 Mbps.

Ingin mengakses perkhidmatan streaming seperti Netflix, Amazon Prime Video, atau BBC iPlayer dari mana sahaja di dunia? Sekiranya demikian, NordVPN adalah pilihan yang tepat. Mereka adalah satu-satunya perkhidmatan VPN yang masih dapat menyahsekat Netflix. Anda boleh mendaftar untuk perkhidmatan VPN dan SmartDNS tanpa had dari hanya $ 3,49 sebulan dengan keahlian 3 tahun.

Lihat Tawaran NordVPN

3. VPN terbaik untuk Costa Rica: HMA

VPN HMA

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 4.29 sebulan (diskaun 64%)

HideMyAss dihidupkan pada tahun 2005 ketika Jack Cator, seorang pelajar berusia 16 tahun di England, memutuskan bahawa dia ingin membuat perkhidmatan untuk menolong orang menghindari penapisan. Secara khusus, Jack tidak dapat mengakses laman media sosial dan permainan dalam talian kerana disekat di rangkaian sekolah. HMA menambah ratusan ribu pengguna pada bulan pertama dan sejak itu telah berkembang menjadi salah satu perkhidmatan VPN terbesar di dunia dengan lebih daripada 350 lokasi pelayan. Privax, syarikat induk HMA Pro VPN, menyertai pasukan AVG pada tahun 2015.

Ujian kelajuan HMA Costa Rica

Bagi mereka yang ingin mencari penyedia VPN dengan lokasi pelayan yang paling banyak, HideMyAss adalah pilihan terbaik anda. Perlu diingat bahawa HMA mencatat aktiviti pengguna yang menjadi perhatian sesetengah pengguna VPN. HMA mengehoskan beberapa pelayan VPN di Kosta Rika, khususnya di San Jose. Untuk menyambung ke pelayan di sana, Anda ingin masuk ke “Lokasi Lokasi” dan pilih “Ubah Lokasi” untuk memulakan. Kemudian klik pada tab “Bandar” dan cari Kosta Rika. Kami menyambung ke pelayan di sana untuk menguji dan mendapati kelajuannya adalah 91,94 Mbps.

Pada tahun 2016 HMA dan beberapa penyedia VPN terkemuka lain memimpin dalam mempermudah perisian pelanggan tersuai mereka. Hasilnya adalah sekumpulan aplikasi khusus yang memudahkan pengguna menyambung ke rangkaian HMA dan menyulitkan sambungan anda. Mereka mempunyai perisian yang tersedia untuk Windows, Mac, Android, dan iOS. Anda juga boleh menyambung ke HMA melalui penghala anda. HMA menawarkan akses VPN tanpa had dari hanya $ 4,29 sebulan dan menawarkan jaminan wang dikembalikan tanpa risiko selama 30 hari kepada semua pengguna baru.

Lihat tawaran HMA

4. VPN terbaik untuk Costa Rica: CyberGhost

CyberGhost

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 2.75 sebulan (diskaun 79%)

CyberGhost ditubuhkan pada tahun 2001 oleh 7 ahli pasukan muda yang bersemangat di Bucharest, Romania. Sejak masa itu syarikat telah berkembang menjadi salah satu perkhidmatan VPN terbesar di dunia. Pasukan yang terdiri daripada 50+ ahli memberi tumpuan untuk melindungi privasi pengguna. Robert Knapp, pengasas bersama dan Ketua Pegawai Eksekutif, terus menerajui pasukan walaupun mereka menyertai kumpulan Crossrider pada tahun 2017. Sejak masa itu, rangkaian CyberGhost telah berkembang dengan cukup.

CyberGhost menawarkan gabungan lokasi pelayan yang bagus, penyulitan yang kuat, dan kemampuan untuk membuka blokir perkhidmatan penstriman popular seperti Netflix, YouTube Red, dan Amazon Prime. Beberapa saluran bahkan membolehkan anda membebaskan sekatan geo untuk beberapa wilayah. Contohnya, anda boleh mengakses kandungan video Amazon Prime di AS, Jerman atau UK. Pelanggan Windows juga memberi anda pilihan untuk melayari tanpa nama, melindungi WiFi, torrent tanpa nama, membuka blokir laman web asas (Google, Facebook Instagram, dll.), Dan memilih pelayan.

Ujian kelajuan CyberGhost Costa Rica

Oleh kerana kami ingin menguji pelayan di Kosta Rika, kami membuka klien Windows dan memperluas antara muka. Dari sana, anda ingin mengklik tab “Semua Pelayan” jika belum aktif. Tatal ke Costa Rica dan klik di sebelah kanan bintang. Ini akan memaparkan senarai lengkap pelayan di negara ini. Rangkaian CyberGhost merangkumi beberapa pelayan di Costa Rica dan pantas kerana bersempadan dengan negara asal CyberGhost. Kami menyambung ke pelayan di San Jose (Kosta Rika) dan kami mendapat kelajuan 16.93 Mbps.

Pelanggan VPN CyberGhost adalah salah satu kegemaran kami. Sangat mudah digunakan dan merangkumi sejumlah ciri canggih untuk membantu melindungi privasi dalam talian anda. Mereka mempunyai pasukan pengembangan di Jerman yang terus menambahkan ciri ke aplikasi pelanggan dan mudah alih. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan akses penuh ke rangkaian CyberGhost dari hanya $ 2.75 sebulan semasa promosi mereka sekarang.

Lihat tawaran CyberGhost

5. VPN terbaik untuk Costa Rica: Surfshark

Surfshark

Daftar selama 24 bulan dengan hanya $ 1.99 sebulan (diskaun 83%)

Walaupun nampaknya Surfshark tidak ada dalam jangka waktu yang lama, laman web ini sebenarnya telah didaftarkan pada tahun 2007. Sejak itu, syarikat ini telah membuat percikan di masyarakat. Pasukan ini terus berkembang dan menambah lokasi sepanjang masa dan sangat fokus pada harga dan privasi. Ia juga mempunyai wisel dan loceng yang anda harapkan dengan perkhidmatan yang lebih besar

Dengan lebih daripada 500 pelayan di 50 negara, penyulitan yang kuat, dan kemampuan untuk menyekat penyekat perkhidmatan streaming yang popular seperti Netflix, YouTube Red, dan Amazon Prime, mereka mempunyai banyak peluang untuk menikmati perkhidmatan mereka. Anda bahkan dapat menonton beberapa perkhidmatan yang terdapat di pelbagai wilayah. Contohnya, anda boleh mengakses kandungan video Amazon Prime di AS, Jerman atau UK. Pelanggan Windows juga memberi anda pilihan untuk melayari secara peribadi, melindungi lalu lintas WiFi anda, torrent tanpa nama, dan banyak lagi, apabila anda memilih pelayan.

Ujian kelajuan Surfshark Costa Rica

Untuk ujian kami di Costa Rica, kami ingin memilih pelayan yang terletak di San Jose. Setelah anda log masuk, cari Costa Rica di bar carian. Dari sana, anda boleh menyambung ke pelayan yang berada di sana. Semasa kami menyambung ke pelayan di San Jose, kami mendapat kelajuan 14.49 Mbps. Itu lebih rendah daripada beberapa perkhidmatan kami yang lain.

Untuk wang dan ciri-ciri, Surfshark adalah pilihan yang baik untuk mereka yang tidak semestinya memerlukan sambungan berkelajuan tinggi semasa berada di sana. Semuanya senang digunakan dan anda tidak seharusnya menghadapi masalah. Anda boleh mendaftar untuk akaun tanpa had dengan peranti tanpa had dengan harga $ 1.99 sebulan apabila anda membeli pelan 2 tahun.

Lihat tawaran Surfshark

Di atas, anda dapat melihat pilihan terbaik untuk digunakan semasa anda mengunjungi Kosta Rika. Namun, bagi mereka yang menginginkan pilihan lain, anda boleh melayari kami senarai 10 penyedia VPN teratas. Walaupun senarai ini bagus juga, kami membuat pilihan khusus berdasarkan beberapa faktor. Harga, kestabilan, keselamatan, kelajuan dan banyak lagi. Kami mengoptimumkan senarai di atas berdasarkan pilihan terbaik untuk Kosta Rika. Kelajuan yang baik penting hari ini tanpa mengira apa yang anda memutuskan untuk lakukan. Dengan menggunakan panduan kami, anda dapat membuat keputusan terbaik untuk keperluan anda.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map