VPN terbaik untuk Delhi

delhi, IndiaDelhi, India adalah bandar kedua terbesar di negara ini dan mempunyai penduduk lebih dari 16.8 juta orang. Seni bina yang hebat adalah sebahagian dari bandar kuno ini dan terkenal dengan tempat bersejarahnya yang hebat. Ini kerana penduduk terus menerus menduduki kota ini sejak abad ke-6 SM. Sekiranya anda akan berada di Delhi untuk perniagaan, keseronokan, atau alasan lain, anda harus menggunakan VPN pada bila-bila masa anda melayari internet. Kami akan berkongsi sebab mengapa tidak lama lagi, tetapi pertama, lihat pilihan utama kami untuk VPN terbaik untuk Delhi.


RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Penyemak Imbas Log
SambunganSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
2Akses Internet Peribadi$ 3.33PIA52Kotak pilihanKotak pilihan
3IPVanish$ 4.87IPVanish76Kotak pilihan

Penduduk pertama mungkin mendiami kawasan itu pada Millenia kedua SM. Walau bagaimanapun, ahli arkeologi hanya menemui peninggalan sejak abad ke-3, SM. Pada tahun 1206, Kesultanan Delhi mula membangun masjid pertama. Sejak zaman kuno, bandar ini telah melihat bahagian penguasa dan ketidakstabilannya di rantau ini.

Pada zaman yang lebih moden, Delhites menikmati pusat komersial terbesar di utara India. Bersama dengan seni bina dan kebun, anda boleh melihat tempat-tempat seperti Gerbang India, Muzium Nasional Delhi, Chandni Chowk & Chawri Bazar, dan banyak lagi. Tambahnya ke ekonomi yang sedang berkembang yang menuju ke arah pemodenan, dan anda mempunyai resipi yang menarik banyak pengunjung.

Semasa melawat Delhi atau New Delhi (kerana jaraknya 20 batu) menggunakan VPN semasa di bandar akan membantu anda mendapatkan penapisan. India tidak mempunyai dasar yang kuat mengenai apa yang disaringnya, tetapi terdapat beberapa laman web dan aplikasi yang biasanya disekat. Dengan menyambung ke pelayan VPN di luar negara, anda boleh memperbodohkan perisian sehingga menganggap anda berada di tempat lain. Kemudian anda akan dapat melihat kandungan terhad di sana.

Alasan lain untuk menggunakan VPN di Delhi adalah untuk membantu melindungi privasi anda. Sekiranya anda merancang untuk menggunakan mana-mana perkhidmatan WiFi yang ada, anda menghadapi risiko penjenayah siber menunggu anda. Tidak ada yang mahu data mereka terganggu semasa dalam perjalanan. Dengan menggunakan VPN, anda membuat sambungan yang selamat dan disulitkan ke pelayan pilihan anda. Itu menyukarkan mata mencuri maklumat sensitif anda.

Dari melindungi privasi anda hingga mendapatkan penapisan India, menggunakan VPN adalah idea yang baik ketika anda berada di Delhi. Itu adalah dua sebab besar untuk menggunakannya, tetapi anda mungkin akan menjumpai lebih banyak apabila anda mempunyai perkhidmatan. Namun, dengan semua pilihan yang ada, mudah terkeliru kerana pilihannya. Sekarang setelah kami menunjukkan pentingnya menggunakan VPN, mari kita teliti beberapa perkara yang perlu dicari.

Mari masuk dan lihat VPN terbaik untuk Delhi.

1. VPN terbaik untuk Delhi: ExpressVPN

ExpressVPN

Daftar selama 12 bulan dan dapatkan 3 BULAN PERCUMA di VPN # 1 kami

ExpressVPN menyatukan akses VPN cepat dengan MediaStreamer yang bertindak sebagai perkhidmatan DNS Pintar untuk membebaskan akses ke kandungan terhad geo. Perkhidmatan VPN akan membantu menyulitkan sambungan anda dan membuka blokir acara sukan langsung. Anda juga akan mendapat senarai acara hiburan dan sukan langsung terkini di laman web mereka. Berada di Kepulauan Virgin Britain meletakkan ExpressVPN di luar negara 5 mata dan 14 mata. Mereka mengekalkan kebijakan tanpa log yang telah disahkan melalui permintaan undang-undang berprofil tinggi selama ini.

ExpressVPN menguruskan rangkaian VPN yang sangat besar. Di luar Amerika Syarikat, rangkaian ExpressVPN mempunyai ribuan pelayan di lokasi utama untuk melindungi privasi pengguna mereka. Anda boleh menggunakan rangkaian mereka untuk melindungi privasi anda, membuka blokir penapisan, dan menonton perkhidmatan streaming kegemaran anda dari mana saja.

Ujian kelajuan ExpressVPN Delhi

Aplikasi ExpressVPN membolehkan anda memilih lokasi pelayan ke bandar tetapi anda tidak perlu memilih pelayan tertentu. Sebaliknya, pelanggan akan memilih pelayan terpantas di lokasi pilihan anda. Anda juga perlu tahu bahawa beberapa bandar tidak ditunjukkan pada tab yang disarankan di dalam klien. Anda mungkin menemui masalah itu dengan bandar-bandar yang kami sebutkan. Cukup pilih tab “Semua”, dan pilih India. Pada ketika ini, anda boleh memilih lokasi pelayan Chennai. Seperti yang anda lihat, pelayan di Chennai melakukan VPN terbaik dengan kelajuan 95.10 Mbps ke New Delhi.

Mungkin kelebihan terbesar menggunakan ExpressVPN adalah sokongan mereka untuk pelbagai jenis peranti. ExpressVPN menawarkan perisian VPN khusus untuk Windows, Mac, iOS, dan Android. Sambungkan dari desktop dan mudah alih anda pada masa yang sama dengan sehingga 3 sambungan serentak. Anda juga boleh memasang sambungan web ExpressVPN untuk Chrome atau Firefox. Ingin melindungi seluruh rangkaian rumah anda dengan satu akaun VPN? Sekiranya demikian, anda boleh menggunakan aplikasi penghala ExpressVPN untuk menyiapkan semua. Ciri MediaStreamer menambahkan sokongan DNS Pintar ke peranti seperti konsol permainan (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, dll.), Kotak media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, dll.), Dan Smart TV.

Kupon ExpressVPNJimat 49% dan dapatkan 3 bulan percuma dengan 12 bulan VPN dinilai # 1 kami

ExpressVPN menunjukkan prestasi yang baik dalam ujian kelajuan kami. Mereka adalah pilihan terbaik untuk privasi dan untuk membebaskan sekatan geo. Sokongan pelanggan tersedia 24/7 untuk memberi bantuan dan menjawab sebarang pertanyaan. Nikmati VPN terbaik dengan harga yang rendah kerana ExpressVPN menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lihat Tawaran ExpressVPN

2. VPN terbaik untuk Delhi: PIA

Akses Internet Peribadi

Daftar selama 12 bulan dengan hanya $ 3.33 sebulan (diskaun 67%)

Akses Internet Peribadi (PIA) memberi pengguna beberapa pilihan yang berbeza. Tidak seperti masa lalu, anda tidak perlu lagi membuat profil untuk setiap pelayan VPN. Sekarang, anda boleh menyambung ke mana-mana lokasi pelayan mereka di 33 negara. Seperti yang anda lihat di bawah, pasukan PIA telah mengatur pelayan mereka mengikut wilayah, negara, dan bandar. Lokasi pelayan disenaraikan mengikut urutan abjad mengikut negara.

Terdapat banyak pengguna torrent yang menggemari Akses Internet Peribadi. Perkhidmatan ini merangkumi ciri yang akan menghentikan sistem anda daripada berkomunikasi sekiranya sambungan ke perkhidmatan mereka terputus. Maksudnya jika akses VPN yang dienkripsi anda dijatuhkan atas sebab apa pun ia akan membuat anda selamat.

Ujian kelajuan PIA Delhi

PIA menawarkan klien Windows dan aplikasi lain yang mudah dan senang digunakan. Walau bagaimanapun, anda tidak mahu memandang rendah PIA menawarkan tahap perlindungan privasi yang berbeza bergantung pada keperluan anda. Anda boleh mengawal tahap penyulitan untuk membantu anda mencari keseimbangan yang betul antara privasi dan kelajuan. Seperti yang anda lihat, ujian kelajuan kami menunjukkan bahawa PIA berprestasi baik di Delhi dengan kelajuan muat turun 35.55 Mbps.

Ketika datang ke klien Windows mereka, pasukan PIA telah memasukkan suis membunuh Internet. Suis kill akan mematikan sambungan Internet anda pada bila-bila masa VPN gagal. Itu sangat berguna bagi mereka yang ingin memastikan namanya tidak dikenali. Akses Internet Peribadi menawarkan VPN dari hanya $ 3,33 sebulan.

Lihat tawaran PIA

3. VPN terbaik untuk Delhi: IPVanish

IPVanish

Daftar selama 12 bulan dengan hanya $ 4.87 sebulan (diskaun 60%)

Delhi adalah pusat komersial utama di utara India dan terdapat beberapa pelayan yang terletak di kawasan ini. Itulah sebabnya kami akan memilih pelayan di lokasi terdekat yang dimiliki IPVanish, yang terletak di New Delhi, India. Mereka mempunyai salah satu rangkaian terbaik di rantau ini dan mereka cukup pantas untuk melakukan semua yang anda mahu lakukan. Kedekatan mereka dengan bandar menjadikan mereka salah satu kegemaran kami untuk digunakan di Delhi.

IPVanish menghoskan pelayan di setiap benua selain Antartika. Rangkaian ini secara konsisten menjadi VPN terpantas di Asia dalam ujian kelajuan kami. Anda akan menemui beberapa lokasi pelayan di negara-negara di seluruh Asia. Anda boleh memilih lokasi atau pelayan individu.

Ujian kelajuan IPVanish Delhi

IPVanish mempunyai 2 pelayan di New Delhi, India (pelayan terdekat di rantau ini) dan anda boleh memilih untuk menyambung ke salah satu dari mereka. Kami menguji pelayan IPVanish di New Delhi, India, dan mendapati kelajuannya adalah 25.36 Mbps.

Apabila nilai IPVanish sukar ditandingi. Mereka menawarkan akses tanpa had ke rangkaian VPN dan perisian khusus mereka untuk Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick dan banyak lagi dengan harga $ 7,50 sebulan atau $ 58,49 setahun. Itu menghasilkan hanya $ 4.87 sebulan pada rancangan tahunan. Jaminan wang dikembalikan selama 7 hari merangkumi semua ahli baru.

Lihat tawaran IPVanish

Dan di sana anda mempunyai pilihan terbaik untuk penyedia VPN digunakan semasa melawat Delhi. Sudah tentu, anda masih boleh melihat kami VPN teratas 10 senaraikan jika anda mahukan pilihan lain. Pastikan penyedia yang anda perhatikan mempunyai pelayan yang terletak di kawasan itu. Kami membuat keputusan berdasarkan keselamatan, kepantasan, kebolehpercayaan, dan juga harga. Kami juga mencari pembekal dengan pelayan di kawasan yang sama dengan Delhi. Dengan cara itu, anda yakin anda akan mendapat kelajuan terbaik yang ada. Dengan pilihan kami, mereka semua mempunyai rangkaian yang baik sehingga tidak ada pilihan yang buruk. Untuk kandungan streaming, kelajuan yang baik sangat penting. Mudah-mudahan, anda boleh menggunakan panduan kami untuk membuat keputusan terbaik yang dapat menolong keperluan anda.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map