VPN terbaik untuk Denmark

KopenhagenDenmark adalah sebuah negara yang agak kecil yang terletak di Eropah Utara. Ia juga merupakan salah satu daripada tiga negara yang dianggap Skandinavia. Denmark terkenal sebagai pemaju untuk menyekat laman web, dan mereka adalah negara Eropah pertama yang menyekat laman torrent popular, The Pirate Bay. Sekiranya anda berada di Denmark, bersiaplah untuk melakukan gelombang penyekat lain dari kumpulan anti-cetak rompak, Rettigheds Alliancen (Alliance Alliance). Itu tentu saja, kecuali anda menggunakan VPN. Berikut adalah beberapa VPN terbaik untuk Denmark.


RankVPN ServiceVPN Fan
Pelayan PriceVisit
LokasiNo
Penyemak Imbas Log
SambunganSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
3Akses Internet Peribadi$ 2.85PIA49Kotak pilihanKotak pilihan
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80Kotak pilihanKotak pilihan
5IPVanish$ 3.25IPVanish76Kotak pilihan

Jelas, Denmark telah menaikkan lagi batasan untuk menyekat laman web. Awal tahun 2015, mereka menyekat 12 laman perkongsian fail utama. Itu bermaksud semua ISP di Denmark diminta untuk menyekatnya. Terdapat beberapa pergerakan dalam beberapa hari terakhir, penyitaan popcorntime.dk, dan penambahan senarai yang disekat dari 20 laman web baru adalah beberapa di antaranya. Dalam temu bual dengan TorrentFreak, Ketua Hak Perikatan, Maria Fredenslund menyatakan bahawa organisasinya “tidak hanya mengambil pendekatan penguatkuasaan. Kami ingin memahami tingkah laku pengguna (dan) menawarkan alternatif undang-undang kepada orang, ”kata Fredenslund. Nampaknya, organisasi percaya bahawa dengan adanya alternatif undang-undang, kebanyakan orang akan memilih jalan yang sah. Mereka mendakwa mereka mempunyai bukti bahawa pilihan itu berlaku.

Jadi apa itu VPN? Rangkaian peribadi maya (VPN) adalah perisian yang membuat sambungan selamat ke pelayan, mungkin di negara lain, bergantung pada tujuan anda. Mari kita lihat beberapa idea di sebalik menggunakan satu. Alasan yang baik untuk menggunakan VPN adalah untuk membebaskan akses ke kandungan atau laman web yang dibatasi geo. Pemblokiran geo adalah teknologi yang mengenal pasti lokasi pengguna berdasarkan alamat IP. Teknologi ini mencipta “tembok” yang akan membuat laman web yang disekat tidak dapat dikeluar atau menyimpan kandungannya. Dengan memilih pelayan di negara lain, anda dapat mengatasi sekatan ini. Sekiranya anda melancong ke luar negara dan ingin melihat kandungan dari Denmark, anda akan menggunakan VPN.

Alasan lain yang baik untuk menggunakan VPN adalah untuk privasi. Ia akan menyulitkan data anda dan memberikan lapisan keselamatan tambahan. Walaupun pemerintah Denmark nampaknya tidak mengintip warganya, ada banyak orang lain yang berminat dengan data peribadi anda. Sama ada anda penduduk Denmark, atau pelancong, anda sebaiknya menyimpan data anda dengan selamat menggunakan VPN. Persoalannya adalah, dengan pilihan yang berbeza dalam protokol, mana yang harus anda gunakan?

Tidak kira syarikat mana yang anda pergi, mereka akan mempunyai protokol berbeza yang mungkin anda gunakan. Semua pilihan yang kami tawarkan di sini menggunakan penyulitan yang selamat, tetapi menggunakan versi protokol OpenVPN akan selalu memberi anda keselamatan terbaik. Sekiranya kepantasan adalah intinya, anda akan menggunakan OpenVPN (UDP). Itu adalah pilihan terbaik untuk VoIP, Skype, permainan dalam talian, atau bahkan menggunakan perkhidmatan streaming seperti Netflix, Hulu, atau Pandora. Sekiranya anda mempunyai masalah atau masalah sambungan terputus, pilihan terbaik anda ialah OpenVPN (TCP). Versi TCP tidak sepantas, tetapi data melalui pemeriksaan ralat. Untuk streaming melalui rangkaian mudah alih, terdapat juga protokol lain yang baik termasuk L2TP dan IKEv2 untuk keselamatan. Sekarang kita telah membahasnya, kita akan mencari syarikat yang bagus untuk alasan tertentu.

Sekiranya anda ingin menyahsekat kandungan atau mengamankan data anda, kami mengesyorkan ExpressVP. Mereka tidak menyimpan log dan mempunyai ciri kill kill, jadi ini menjamin anda dilindungi jika sambungan terputus. Untuk menggunakan perkhidmatan streaming seperti Netflix, ExpressVP sekali lagi adalah pilihan terbaik. Kerana mereka menawarkan pelanggan mudah alih, dan menguruskan rangkaian yang sangat besar, anda hanya perlu menyambung, dan anda dapat menikmati streaming dari negara-negara dengan perpustakaan kandungan terbaik. Pada masa ini AS mempunyai pilihan terbesar.

Untuk hanya mengakses kandungan terhad geo, pilihan terbaik anda adalah menggunakan ExpressVP atau PIA. Kedua-dua perkhidmatan ini menawarkan enkripsi lalu lintas internet, tetapi ExpressVP juga menyertakan MediaStreamer SmartDNS dengan VPN mereka yang dapat membantu dalam membuka saluran tanpa sedikit kehilangan kelajuan. Sudah tentu, ia bergantung kepada sekiranya SmartDNS membuka blokir saluran tertentu yang ingin anda lihat. Denmark mempunyai kelajuan internet yang hebat, jadi kami akan mengesyorkan menggunakan pilihan yang disulitkan. Kami tidak mengesyorkan keselamatan perdagangan dengan cepat. Manakala kelajuan adalah masalah jika anda cuba melakukan streaming dalam beberapa keadaan, selagi anda tidak melihat perbezaan kualiti, lapisan penyulitan tambahan itu sepadan dengan kelajuan yang mungkin anda akan kehilangan.

Untuk pilihan hebat lain, anda boleh melihat kami 10 perkhidmatan VPN teratas. Yang mengatakan, kami telah memilih yang terbaik secara keseluruhan, jadi tidak perlu. Kami menggunakan keselamatan, harga, dan kecepatan sebagai langkah pilihan kami. Selain itu, kami juga memilih syarikat dengan sebilangan besar pelayan rangkaian yang mungkin ingin anda sambungkan untuk tontonan terbaik. Apa yang anda ingin cari dalam penyedia VPN yang boleh dipercayai adalah yang akan menjamin privasi anda dan mempunyai rangkaian pantas untuk streaming kandungan definisi tinggi dari negara lain.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map