Diablo 3Diablo 3 adalah permainan hack dan slash dungeon crawler. Ia dikembangkan oleh Blizzard Entertainment dan dilancarkan pada awalnya pada Mei 2012 untuk Windows dan Mac OSX. Untuk PS3 dan Xbox 360 diluncurkan pada bulan September 2013, PS4 dan Xbox One pada Ogos 2014, dan Nintendo Switch pada bulan November 2018. Seperti yang anda lihat, permainan ini mempunyai sejarah yang panjang dan merupakan salah satu tajuk “emas” yang diletakkan keluar oleh Blizzard. Permainan ini sangat popular yang bermaksud anda mungkin akan ketinggalan semasa memainkannya. Itulah sebabnya kami mencadangkan agar anda menyambungkan VPN. Terdapat beberapa sebab anda mungkin mahu melakukannya, tetapi kami akan menerangkannya lebih lama lagi. Sebelum kita melakukannya, sila lihat VPN terbaik untuk Diablo 3.

RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Pembunuhan Log
TukarSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
3Akses Internet Peribadi$ 2.85PIA49Kotak pilihanKotak pilihan
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80Kotak pilihanKotak pilihan
5IPVanish$ 3.25IPVanish76Kotak pilihanKotak pilihan

Apabila pemasangan ke-3 yang dinanti-nantikan ini dikeluarkan, ia menjadi sangat popular. Seperti di Diablo dan Diablo II, kualiti dan sifat peralatan anda secara rawak. Itu bermakna anda mungkin perlu mengambil apa yang anda diberi dan mencari jalan untuk memenangi permainan. Sama seperti permainan lain, item berkualiti tinggi mempunyai atribut yang lebih baik dan tambahan. Tugas anda adalah meretas dan memangkas jalan bawah tanah untuk menang.

Sekarang setelah anda melihat beberapa aspek dan peraturan peralatan permainan, ada beberapa cara VPN akan menolong anda ketika bermain Diablo 3. Apabila anda menyambung ke satu, anda boleh memilih kawasan yang kurang sibuk untuk memainkan permainan anda. Sama ada anda bermain sendiri atau dengan rakan-rakan, anda mungkin mengalami kelewatan kerana cara permainan ini berbeza. Sudah tentu, ketinggalan boleh membuat perbezaan antara bermain secara kompetitif dan disembelih oleh perkara-perkara dalam permainan. Sudah tentu, beberapa Penyedia Perkhidmatan Internet melancarkan aktiviti permainan video. Sekiranya itu berlaku, permainan anda akan berhenti. Kerana ISP mencari corak dari semasa ke semasa, menyambung ke VPN untuk menyulitkan lalu lintas anda akan membantu anda menyelesaikan masalah ini juga.

Apakah VPN Terbaik untuk Diablo 3?

Seperti yang kami sebutkan, Diablo 3 adalah permainan hack and slash crawler dungeon yang sangat disukai. Oleh kerana itu, kami akan memberi tumpuan kepada faktor-faktor yang berkaitan dengan kelajuan dan akses. Dengan cara itu, kami dapat memberitahu anda apa VPN terbaik untuk Diablo 3.

  • Kestabilan rangkaian yang tinggi untuk mengelakkan terputus semasa bermain permainan
  • Pelayan pantas di pelbagai kawasan untuk memberikan anda kelajuan sebaik mungkin semasa bermain Diablo 3
  • Penyedia dengan penyulitan kelas tentera yang kuat untuk membantu melindungi anda dari serangan DDoS dan melindungi privasi anda
  • Penyedia dengan kemampuan untuk mengelilingi firewall semasa bekerja atau sekolah sehingga anda dapat mengakses permainan di mana sahaja anda berada

Di bawah ini, anda dapat melihat beberapa VPN terbaik untuk Diablo 3.

1. VPN terbaik untuk Diablo 3: ExpressVPN

ExpressVPN

Daftar selama 12 bulan dan dapatkan 3 BULAN PERCUMA di VPN # 1 kami

ExpressVPN menyatukan akses VPN cepat dengan MediaStreamer yang bertindak sebagai perkhidmatan DNS Pintar untuk membebaskan akses ke kandungan terhad geo. Perkhidmatan VPN akan membantu menyulitkan sambungan anda dan membuka blokir acara sukan langsung. Anda juga akan mendapat senarai acara hiburan dan sukan langsung terkini di laman web mereka. Berada di Kepulauan Virgin Britain meletakkan ExpressVPN di luar negara 5 mata dan 14 mata. Mereka mengekalkan kebijakan tanpa log yang telah disahkan melalui permintaan undang-undang berprofil tinggi selama ini.

ExpressVPN menguruskan rangkaian VPN yang sangat besar. Di luar Amerika Syarikat, rangkaian ExpressVPN mempunyai ribuan pelayan di lokasi utama untuk melindungi privasi pengguna mereka. Anda boleh menggunakan rangkaian mereka untuk melindungi privasi anda, membuka blokir penapisan, dan menonton perkhidmatan streaming kegemaran anda dari mana saja.

Mungkin kelebihan terbesar menggunakan ExpressVPN adalah sokongan mereka untuk pelbagai jenis peranti. ExpressVPN menawarkan perisian VPN khusus untuk Windows, Mac, iOS, dan Android. Sambungkan dari desktop dan mudah alih anda pada masa yang sama dengan sehingga 3 sambungan serentak. Anda juga boleh memasang sambungan web ExpressVPN untuk Chrome atau Firefox. Ingin melindungi seluruh rangkaian rumah anda dengan satu akaun VPN? Sekiranya demikian, anda boleh menggunakan aplikasi penghala ExpressVPN untuk menyiapkan semua. Ciri MediaStreamer menambah sokongan DNS Pintar ke konsol permainan (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, dll.), Kotak media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, dll.), Dan Smart TV.

Kupon ExpressVPNJimat 49% dan dapatkan 3 bulan percuma dengan 12 bulan VPN dinilai # 1 kami

ExpressVPN menunjukkan prestasi yang baik dalam ujian kelajuan kami. Mereka adalah pilihan terbaik untuk privasi dan untuk membebaskan sekatan geo. Sokongan pelanggan tersedia 24/7 untuk memberi bantuan dan menjawab sebarang pertanyaan. Nikmati VPN terbaik dengan harga yang rendah kerana ExpressVPN menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati ExpressVPN

2. VPN terbaik untuk Diablo 3: NordVPN

NordVPN

NordVPN berpusat di Panama yang mana beberapa pengguna lebih suka menggunakan syarikat VPN yang sebenarnya beribu pejabat di Amerika Syarikat. Anda akan mendapati bahawa NordVPN mempunyai kehadiran yang kuat di AS dengan pelayan yang terdapat di seluruh negara. Anggota mempunyai akses penuh ke rangkaian mereka di AS dan seterusnya dengan harga yang sangat baik.

Anda akan mendapati bahawa NordVPN mungkin mempunyai gabungan perkhidmatan terbaik dengan harga jika anda melanggan akaun jangka panjang. Semua pengguna mempunyai akses penuh ke rangkaian dan perisian khusus mereka. Anda boleh berhubung menggunakan klien VPN untuk Windows atau Mac. Mereka juga mempunyai aplikasi mudah alih yang mudah digunakan untuk kedua-dua peranti Android dan iOS (iPhone, iPad).

Ingin mengakses perkhidmatan streaming seperti Netflix, Amazon Prime Video, atau BBC iPlayer dari mana sahaja di dunia? Sekiranya demikian, NordVPN adalah pilihan yang tepat. Mereka adalah satu-satunya perkhidmatan VPN yang masih dapat menyahsekat Netflix. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan perkhidmatan VPN dan SmartDNS tanpa had dengan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati NordVPN

3. VPN terbaik untuk Diablo 3: PIA

Akses Internet Peribadi

Akses Internet Peribadi (PIA) memberi pengguna beberapa pilihan yang berbeza. Tidak seperti masa lalu, anda tidak perlu lagi membuat profil untuk setiap pelayan VPN. Sekarang, anda boleh menyambung ke mana-mana lokasi pelayan mereka di 33 negara. Seperti yang anda lihat di bawah, pasukan PIA telah mengatur pelayan mereka mengikut wilayah, negara, dan bandar. Lokasi pelayan disenaraikan mengikut urutan abjad mengikut negara.

Terdapat banyak pengguna torrent yang menggemari Akses Internet Peribadi. Perkhidmatan ini merangkumi ciri yang akan menghentikan sistem anda daripada berkomunikasi sekiranya sambungan ke perkhidmatan mereka terputus. Maksudnya jika akses VPN yang dienkripsi anda dijatuhkan atas sebab apa pun ia akan membuat anda selamat.

Kami menggunakan klien Windows PIA dan tidak banyak dari segi penyediaan dan penggunaannya. Walau bagaimanapun, anda tidak mahu memandang rendah perkhidmatan ini. PIA menawarkan tahap perlindungan privasi yang berbeza bergantung pada keperluan anda. Anda boleh mengawal tahap penyulitan dan mencari keseimbangan yang betul antara privasi dan kelajuan. Seperti yang anda lihat di bawah, rangkaian PIA cukup pantas di lokasi utama di seluruh Amerika Syarikat.

Ketika datang ke klien Windows mereka, pasukan PIA telah memasukkan suis membunuh Internet. Suis kill akan mematikan sambungan Internet anda pada bila-bila masa VPN gagal. Itu sangat berguna bagi mereka yang ingin memastikan namanya tidak dikenali. Akses Internet Peribadi memberikan jaminan wang dikembalikan selama 7 hari kepada ahli.

Lawati Akses Internet Peribadi

4. VPN terbaik untuk Diablo 3: CyberGhost

CyberGhost

CyberGhost ditubuhkan pada tahun 2001 oleh 7 ahli pasukan muda yang bersemangat di Bucharest, Romania. Sejak masa itu syarikat telah berkembang menjadi salah satu perkhidmatan VPN terbesar di dunia. Pasukan yang terdiri daripada 50+ ahli memberi tumpuan untuk melindungi privasi pengguna. Robert Knapp, pengasas bersama dan Ketua Pegawai Eksekutif, terus menerajui pasukan walaupun mereka menyertai kumpulan Crossrider pada tahun 2017. Sejak masa itu, rangkaian CyberGhost telah berkembang dengan cukup.

CyberGhost menawarkan gabungan lokasi pelayan yang bagus, penyulitan yang kuat, dan kemampuan untuk membuka blokir perkhidmatan penstriman popular seperti Netflix, YouTube Red, dan Amazon Prime. Beberapa saluran bahkan membolehkan anda membebaskan sekatan geo untuk beberapa wilayah. Contohnya, anda boleh mengakses kandungan video Amazon Prime di AS, Jerman atau UK. Pelanggan Windows juga memberi anda pilihan untuk melayari tanpa nama, melindungi WiFi, torrent tanpa nama, membuka blokir laman web asas (Google, Facebook Instagram, dll.), Dan memilih pelayan.

Pelanggan VPN CyberGhost adalah salah satu kegemaran kami. Sangat mudah digunakan dan merangkumi sejumlah ciri canggih untuk membantu melindungi privasi dalam talian anda. Mereka mempunyai pasukan pengembangan di Jerman yang terus menambahkan ciri ke aplikasi pelanggan dan mudah alih. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan akses penuh ke rangkaian CyberGhost dengan jaminan wang dikembalikan selama 45 hari.

Lawati CyberGhost

5. VPN Terbaik untuk Diablo 3: IPVanish

IPVanish

Amerika Syarikat adalah rumah bagi beberapa perkhidmatan VPN yang popular, tetapi tidak lebih cepat daripada IPVanish. Kami tahu dari pengalaman peribadi bahawa IPVanish akan berfungsi dengan baik tidak kira di wilayah negara mana anda berada. Pelayan mereka cepat dan perkhidmatan VPN mempunyai lebih banyak lokasi pelayan di Amerika Syarikat daripada kebanyakan penyedia VPN.

Seiring dengan jejak besar di AS, IPVanish menjadi tuan rumah pelayan di setiap benua selain Antartika. Rangkaian VPN mereka secara konsisten menjadi yang terpantas di Amerika Utara dalam ujian kelajuan kami. Anda akan menemui beberapa lokasi pelayan di negara-negara seperti AS dan UK. Anda boleh memilih lokasi atau mendapatkan yang lebih spesifik dengan memilih pelayan individu. IPVanish sangat baik untuk permainan tetapi boleh dilewati kerana tidak dapat menyekat perkhidmatan streaming popular.

Apabila nilai IPVanish sukar ditandingi. Mereka menawarkan akses tanpa had ke rangkaian VPN dan perisian khusus mereka untuk Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick dan banyak lagi. Anda bahkan dapat menyiapkan penghala untuk melindungi setiap peranti di rangkaian anda. Perkhidmatan VPN cukup popular di kalangan pengguna Kodi. Jaminan wang dikembalikan selama 7 hari merangkumi semua ahli baru.

Lawati IPVanish

Sama ada anda bermain dengan rakan atau anda sendiri, menggunakan VPN untuk bermain Diablo 3 adalah idea yang baik. Ini kerana lag adalah perkara biasa. Dengan berbuat demikian, ini akan membantu anda mengelak firewall di sekolah atau tempat kerja. Walaupun begitu, ini juga membolehkan anda melindungi diri anda dari serangan DDoS. Apabila anda melihat di atas, anda dapat melihat kami VPN teratas 10 senarai. Semuanya akan berfungsi sebagaimana mestinya, tetapi kami membuat pilihan kami untuk mengoptimumkan pengalaman Anda dengan Diablo 3. Dengan cara itu, anda dapat mencegah serangan DDoS, mendapatkan kecepatan tinggi, menghindari ketinggalan, dan memastikan anda dapat tetap aman. Baca panduan kami untuk membantu anda membuat keputusan yang tepat untuk memenuhi keperluan anda.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me