EcuadorEcuador adalah sebuah negara pesisir kecil yang terletak di bahagian barat laut Amerika Selatan. Ia mempunyai anggaran penduduk 16.5 juta penduduk sekarang. Negara ini menarik pengunjung dengan peluang perniagaan, kepelbagaian cuaca, sejarah, makanan enak, dan banyak lagi. Sekiranya anda akan berkunjung ke Ekuador untuk tujuan percutian atau perniagaan, anda ingin memanfaatkan ketersediaan WiFi yang banyak. Namun, anda juga perlu memastikan anda menyambung ke VPN. Kami akan memberitahu anda mengapa perkara itu penting tidak lama lagi. Pertama, lihat VPN terbaik untuk Ecuador.

RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Penyemak Imbas Log
SambunganSmart
DNS
1VPN HMA Pro$ 4.29HideMyAss280
2PureVPN$ 2.88Lebih selamatVPN180Kotak pilihanKotak pilihan
3ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan

Semasa membaca laporan dari Freedomhouse.org, anda mengetahui bahawa pemantauan internet oleh pemerintah adalah biasa di Ecuador. Itulah sebab pertama untuk menggunakan VPN semasa berada di negara ini. Kepimpinan tidak takut untuk memantau atau memenjarakan warganegara mereka kerana perkara yang mereka katakan. Dengan menyambung ke VPN, anda membuat sambungan yang selamat dan disulitkan ke pelayan. Itu akan menyukarkan kerajaan atau penjahat siber untuk menyusahkan data anda.

Sejalan dengan itu, pemerintah Ecuador tidak takut untuk menyekat akses ke pelbagai laman web, terutama jika mereka berpolitik. Sudah tentu, mereka menyekat jenis lain juga. Apabila anda menyambungkan pelayan VPN di negara lain, anda dapat mengatasi sekatan yang dikenakan oleh pemerintah. Dengan begitu, anda boleh menjelajah dengan bebas seperti biasa.

Apa VPN Terbaik untuk Ecuador?

Kafe internet besar di negara ini. dan penggunaan internet telah meningkat dalam beberapa tahun kebelakangan. Namun, faktor utama kami ketika melihat pilihan terbaik untuk negara adalah keselamatan. Oleh kerana pemantauan dan pemblokiran pelbagai laman web, kami memutuskan untuk menggunakan faktor berikut. Faktor-faktor tersebut adalah:

  • Penyulitan berkaliber tinggi, tentera untuk memberikan perlindungan yang besar
  • Penyedia dengan dasar tanpa log
  • Rangkaian pelayan yang besar untuk membantu menghilangkan terputus
  • Keupayaan untuk mengatasi penapisan yang dikenakan oleh pemerintah
  • Pelayan pantas yang berfungsi dengan baik di Ecuador
  • Penyedia dengan sokongan pelbagai platform untuk peranti mudah alih termasuk Amazon Firestick

Sekarang kita telah menetapkan faktor-faktor tersebut, mari kita lihat penyedia dengan lebih dekat.

1. VPN terbaik untuk Ecuador: HMA

VPN HMA

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 2.99 sebulan (diskaun 75%)

HideMyAss dihidupkan pada tahun 2005 ketika Jack Cator, seorang pelajar berusia 16 tahun di England, memutuskan bahawa dia ingin membuat perkhidmatan untuk menolong orang menghindari penapisan. Secara khusus, Jack tidak dapat mengakses laman media sosial dan permainan dalam talian kerana disekat di rangkaian sekolah. HMA menambah ratusan ribu pengguna pada bulan pertama dan sejak itu telah berkembang menjadi salah satu perkhidmatan VPN terbesar di dunia dengan lebih daripada 350 lokasi pelayan. Privax, syarikat induk HMA Pro VPN, menyertai pasukan AVG pada tahun 2015.

Ujian kelajuan HMA Ecuador

Bagi mereka yang ingin mencari penyedia VPN dengan lokasi pelayan yang paling banyak, HideMyAss adalah pilihan terbaik anda. Perlu diingat bahawa HMA mencatat aktiviti pengguna yang menjadi perhatian sesetengah pengguna VPN. HMA mengehoskan beberapa pelayan VPN di Ecuador, khususnya di Quito. Untuk menyambung ke pelayan di sana, Anda ingin masuk ke “Lokasi Lokasi” dan pilih “Ubah Lokasi” untuk memulakan. Kemudian klik pada tab “Cities” dan cari Quito. Kami menyambung ke pelayan di sana untuk menguji dan mendapati kelajuannya adalah 120.44 Mbps.

Pada tahun 2016 HMA dan beberapa penyedia VPN terkemuka lain memimpin dalam mempermudah perisian pelanggan tersuai mereka. Hasilnya adalah sekumpulan aplikasi khusus yang memudahkan pengguna menyambung ke rangkaian HMA dan menyulitkan sambungan anda. Mereka mempunyai perisian yang tersedia untuk Windows, Mac, Android, dan iOS. Anda juga boleh menyambung ke HMA melalui penghala anda. HMA menawarkan akses VPN tanpa had dari hanya $ 4,99 sebulan dan menawarkan jaminan wang dikembalikan tanpa risiko selama 30 hari kepada semua pengguna baru.

Lawati Sembunyikan Pantat Saya

2. VPN terbaik untuk Ecuador: PureVPN

PureVPN

Daftar selama 24 bulan dengan hanya $ 2.88 sebulan (diskaun 74%)

PureVPN telah beroperasi sejak 2007 menjadikan mereka salah satu penyedia VPN tertua di pasaran. Memulakan awal telah membantu mereka berkembang dan berinovasi. PureVPN mempunyai salah satu klien VPN terbaik yang terdapat di pasaran. Mereka juga mempunyai aplikasi percuma untuk iOS dan Android.

Inovasi adalah bidang yang membantu PureVPN menonjol dari pakej. Mereka terus menambah ciri dan tambahan baru ke perkhidmatan. Anda boleh menambahkan firewall NAT, alamat IP khusus, penyemak imbas StealthVPN dan pilihan khas yang dipanggil streaming khusus untuk membantu mempercepat prestasi anda.

Ujian kelajuan PureVPN Ecuador

Oleh kerana kami ingin menguji pelayan di Quito, Ecuador, kami membuka klien Windows dan mengklik pilihan “Country Selection Tool”. Dari sana anda dapat mengembangkan negara mana saja dan memilih pelayan tertentu menggunakan tab “Browse All Servers”. Rangkaian PureVPN mempunyai beberapa pelayan yang terletak di Ecuador. Kami berhubung dengan salah satu daripadanya dan menguji prestasinya. Seperti yang anda lihat, kelajuan muat turun kami ialah 37.16 Mbps.

PureVPN berjaya dalam kategori harga. Mereka telah mengurangkan harga lebih dari 50% kerana perkhidmatan ini terus meningkat. Anda boleh mendaftar untuk VPN tanpa had dan mengakses semua lokasi pelayan mereka dari hanya $ 4,99 sebulan. Rancangan tahunan adalah nilai yang besar.

Lawati PureVPN

3. VPN terbaik untuk Ecuador: ExpressVPN

ExpressVPN

Daftar selama 12 bulan dan dapatkan 3 BULAN PERCUMA di VPN # 1 kami

ExpressVPN menyatukan akses VPN cepat dengan MediaStreamer yang bertindak sebagai perkhidmatan DNS Pintar untuk membebaskan akses ke kandungan terhad geo. Perkhidmatan VPN akan membantu menyulitkan sambungan anda dan membuka blokir acara sukan langsung. Anda juga akan mendapat senarai acara hiburan dan sukan langsung terkini di laman web mereka. Berada di Kepulauan Virgin Britain meletakkan ExpressVPN di luar negara 5 mata dan 14 mata. Mereka mengekalkan kebijakan tanpa log yang telah disahkan melalui permintaan undang-undang berprofil tinggi selama ini.

ExpressVPN menguruskan rangkaian VPN yang sangat besar. Di luar Amerika Syarikat, rangkaian ExpressVPN mempunyai ribuan pelayan di lokasi utama untuk melindungi privasi pengguna mereka. Anda boleh menggunakan rangkaian mereka untuk melindungi privasi anda, membuka blokir penapisan, dan menonton perkhidmatan streaming kegemaran anda dari mana saja.

Ujian kelajuan ExpressVPN EcuadorAplikasi ExpressVPN membolehkan anda memilih lokasi pelayan ke bandar tetapi anda tidak dapat memilih pelayan tertentu. Sebaliknya, pelanggan akan memilih pelayan di lokasi pilihan anda. Anda juga perlu tahu bahawa beberapa bandar tidak ditunjukkan pada tab yang disarankan di dalam klien. Anda mungkin menemui masalah itu dengan pelayan di Ecuador. Cukup pilih tab “Semua”, buka Amerika, dan kemudian buka Ecuador. Pada ketika ini, anda boleh memilih pelayan di sana. Semasa kami menguji pelayan di Quito, Ecuador, kelajuannya adalah 16.13 Mbps.

Mungkin kelebihan terbesar menggunakan ExpressVPN adalah sokongan mereka untuk pelbagai jenis peranti. ExpressVPN menawarkan perisian VPN khusus untuk Windows, Mac, iOS, dan Android. Sambungkan dari desktop dan mudah alih anda pada masa yang sama dengan sehingga 3 sambungan serentak. Anda juga boleh memasang sambungan web ExpressVPN untuk Chrome atau Firefox. Ingin melindungi seluruh rangkaian rumah anda dengan satu akaun VPN? Sekiranya demikian, anda boleh menggunakan aplikasi penghala ExpressVPN untuk menyiapkan semua. Ciri MediaStreamer menambahkan sokongan DNS Pintar ke peranti seperti konsol permainan (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, dll.), Kotak media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, dll.), Dan Smart TV.

Kupon ExpressVPNJimat 49% dan dapatkan 3 bulan percuma dengan 12 bulan VPN dinilai # 1 kami

ExpressVPN menunjukkan prestasi yang baik dalam ujian kelajuan kami. Mereka adalah pilihan terbaik untuk privasi dan untuk membebaskan sekatan geo. Sokongan pelanggan tersedia 24/7 untuk memberi bantuan dan menjawab sebarang pertanyaan. Nikmati VPN terbaik dengan harga yang rendah kerana ExpressVPN menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati ExpressVPN

Dan di sana anda mempunyai pilihan terbaik untuk digunakan jika anda mengunjungi Ecuador. Mudah-mudahan, anda dapat melihat mengapa menyambungkan VPN sangat penting semasa berada di negara ini. Sekiranya anda ingin melihat pilihan lain, anda boleh melihat pilihan kami senarai VPN teratas 10. Walaupun semuanya bagus, kami membuat pilihan berdasarkan pilihan terbaik yang dioptimumkan untuk Ekuador. Tidak kira aktiviti internet yang anda lakukan semasa berada di sana, faktor-faktor itu penting. Dengan menggunakan panduan kami, kami dapat membantu anda membuat pilihan yang tepat.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me