VPN terbaik untuk Evanston

Evanston, IlEvanston, Illinois adalah sebuah bandar yang terletak 20 batu di utara Chicago. Sehingga 2010, jumlah penduduknya berjumlah 74 ribu orang. Sudah tentu, terdapat banyak perkara menarik mengenai kawasan yang berpunca dari jaraknya dekat dengan Chicago. Selain lokasinya, ia adalah kediaman Wildcats Universiti Northwestern. Sekiranya anda akan melawat bandar, anda pasti ingin menggunakan VPN semasa menggunakan WiFi awam. Sebelum kami memberitahu anda mengapa sangat penting, lihat senarai VPN terbaik kami untuk Evanston.


RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Penyemak Imbas Log
SambunganSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
3Akses Internet Peribadi$ 3.33PIA49Kotak pilihanKotak pilihan
4CyberGhost$ 2.75PIA80Kotak pilihanKotak pilihan
5IPVanish$ 4.87IPVanish76Kotak pilihan

Sebelum tahun 1830-an, kawasan Evanston kebanyakannya tidak berpenghuni. Penubuhan bandar ini pada tahun 1851 sebahagian besarnya disebabkan oleh kumpulan pemimpin perniagaan yang mengasaskan Northwestern University. Pengasas universiti mengemukakan rancangan untuk bandar itu setelah membeli beberapa ratus ekar tanah dari Dr. John Foster. Mereka menamakan bandar Evanston sebagai penghormatan kepada John Evans kerana dia adalah salah seorang pemimpin mereka. Evans juga mempunyai peranan penting dalam sejarah Colorado.

Hari-hari ini, anda boleh menemui beberapa perkara yang perlu dilakukan semasa berada di Evanston. Itu merangkumi pengalaman teater, Rumah Api Grosse Point, Pusat Sejarah Evanston, beberapa muzium, acara sukan, dan banyak lagi. Tidak kira apa yang anda mahu lakukan di sana, anda boleh menemuinya di sana jika anda memasukkan Chicago di kawasan itu. Anda tidak akan kehabisan perkara semasa anda melawat bandar.

Walaupun begitu, kemungkinan anda akan menggunakan WiFi awam semasa anda melakukannya. Sekiranya demikian, anda bernasib baik. Banyak perniagaan menawarkan WiFi awam percuma kepada pelanggan mereka. Walaupun itu bagus, ia juga berbahaya. Apabila anda menyambung ke VPN, anda membuat sambungan selamat dan disulitkan ke pelayan pilihan anda. Itu menyukarkan pencuri siber untuk mencuri data peribadi anda.

Sebab kedua untuk menggunakan VPN adalah untuk membantu anda menjelajahi sekatan rangkaian dan geo. Sekiranya anda pernah disekat untuk melihat kandungan tertentu, anda sudah tahu apa itu blok rangkaian. Sebaliknya, jika anda pernah mencuba menonton sesuatu dalam talian di mana ia disiarkan di tv dan disekat, anda tahu mengenai sekatan geo. Dalam kes ini, anda menyambung ke VPN di lokasi lain. Itu akan membuat perisian menganggap anda berada di tempat lain. Dengan cara itu, anda dapat menonton atau mengakses kandungan seperti yang anda jangkakan.

Walaupun itu adalah dua sebab terbesar untuk menggunakan VPN, anda mungkin akan menemui yang lain. Penting untuk melindungi privasi anda dari penjahat siber dan ini menjengkelkan apabila anda mengalami blok geo. Walau apa pun, VPN telah anda lindungi. Dengan semua pilihan protokol yang ada, terdapat beberapa pilihan yang ingin anda cari. Kami mencadangkan anda menggunakan protokol enkripsi IKEv2 atau OpenVPN. Sekiranya anda mendapat pilihan untuk memilih antara versi OpenVPN, versi UDP adalah yang terpantas. Walau bagaimanapun, versi TCP sangat sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah sambungan.

1. VPN terbaik untuk Evanston: IPVanish

IPVanish

Evanston terletak kira-kira 20 batu dari Chicago. Oleh kerana itu, anda akan mendapat masa tindak balas yang baik. Perkhidmatan VPN mempunyai lebih banyak lokasi pelayan di Amerika Syarikat daripada syarikat lain dalam senarai kami. Ini menjadikan mereka VPN masuk ke Evanston.

CountersLocationsUSA Server Lokasi
6389Ashburn, Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Las Vegas, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, San Jose. Seattle, Washington DC

Seiring dengan jejak besar di AS, IPVanish menjadi tuan rumah pelayan di setiap benua selain Antartika. Rangkaian ini secara konsisten menjadi VPN terpantas di Amerika Utara dan Eropah dalam ujian kelajuan kami. Anda akan menemui beberapa lokasi pelayan di negara-negara seperti AS dan UK. Anda boleh memilih lokasi atau pelayan individu.

IPVanish mempunyai 56 pelayan di Chicago dan anda boleh memilih untuk menyambung ke mana-mana dari mereka. Kami mencadangkan memilih yang bermula dengan “a” dalam nama pelayan. Contohnya chi.a01.ipvanish.com. Dalam kebanyakan kes, anda akan mendapati pelayan “a” menjadi yang terpantas. Kami menguji pelayan IPVanish di Chicago dan mendapati kelajuannya adalah 64.05 Mbps pada sambungan Internet kabel kami yang mencapai kelajuan yang sama.

Ujian kelajuan IPVanish Chicago

Apabila bernilai, IPVanish sukar dikalahkan. Mereka menawarkan akses tanpa had ke rangkaian VPN dan perisian khusus mereka untuk Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick dan banyak lagi dengan harga $ 7,50 sebulan atau $ 58,49 setahun. Itu hanya berlaku $ 4.87 sebulan pada rancangan tahunan. Jaminan wang dikembalikan selama 7 hari merangkumi semua ahli baru.

Lawati IPVanish

2. VPN terbaik untuk Evanston: ExpressVPN

ExpressVPN

ExpressVPN menyatukan akses VPN cepat dengan MediaStreamer yang bertindak sebagai perkhidmatan DNS Pintar untuk membebaskan akses ke kandungan terhad geo. Perkhidmatan ini akan membantu menyulitkan sambungan anda dan menyahsekat acara sukan langsung. Anda juga akan mendapat senarai acara hiburan dan sukan langsung terkini di laman web mereka.

CountersLocationsUSA Server Lokasi
94160Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Kansas City, Los Angeles, Miami, Minneapolis, New Jersey, New York, Phoenix, Salt Lake City, San Francisco, San Jose, Santa Monica, Seattle, Tampa, Virginia, Washington, DC

Seperti yang anda lihat dalam jadual di atas, ExpressVPN menguruskan rangkaian VPN yang sangat besar. Di luar Amerika Syarikat, rangkaian ExpressVPN mempunyai ratusan pelayan di lokasi utama untuk melindungi privasi pengguna mereka. Anda boleh menggunakan rangkaian mereka untuk melindungi privasi anda, membuka blokir penapisan, dan menonton pasukan kegemaran anda dari mana saja.

Aplikasi ExpressVPN membolehkan anda memilih lokasi pelayan ke bandar tetapi anda tidak dapat memilih pelayan tertentu. Sebaliknya, pelanggan akan memilih pelayan di lokasi pilihan anda. Anda juga perlu tahu bahawa beberapa bandar tidak ditunjukkan pada tab yang disarankan di dalam klien. Ini berlaku untuk Chicago (kerana ia adalah bandar yang paling dekat dengan Evanston). Anda mahu memilih tab “Semua”, buka Amerika, dan kemudian buka Amerika Syarikat. Pada ketika ini, anda boleh memilih lokasi pelayan USA – Chicago. Seperti yang anda lihat, kami menguji pelayan di Chicago dan kelajuannya ialah 58.03 Mbps.

Ujian kelajuan ExpressVPN Chicago

Walaupun ExpressVPN dijual pada harga yang lebih tinggi daripada perkhidmatan lain dalam senarai kami, nilainya tinggi memandangkan ukuran ciri rangkaian dan perkhidmatan mereka. Anda boleh menyambungkan komputer, peranti genggam, penghala, dan konsol permainan (SmartDNS) dengan satu akaun VPN hanya untuk $ 6.67 sebulan dengan langganan tahunan.

Lawati ExpressVPN

3. VPN terbaik untuk Evanston: VyprVPN

VyprVPN

Pasukan VyprVPN berpusat di Austin, Texas dan mempunyai sejarah panjang memperjuangkan privasi Internet pengguna. Mereka telah menjadi tuan rumah panel privasi tahunan di SXSW selama beberapa tahun dan bahkan menghabiskan masa di Washington, DC melobi reformasi privasi. Anda akan mendapati perkhidmatan VPN sesuai dengan nilai mereka.

CountersLocationsUSA Server Lokasi
6271Austin, Chicago, Los Angeles, Miami, New York City, San Francisco, Seattle, Washington DC

Anda akan melihat beberapa ciri tambahan dengan VyprVPN bergantung pada akaun mana yang anda pilih. Pelan VyprVPN Premium merangkumi 5 sambungan serentak, VyprVPN Cloud, dan protokol Chameleon. Ciri Cloud VyprVPN membolehkan anda mengawal pelayan VPN anda sendiri di awan sementara protokol Chameleon membantu pengguna di negara-negara seperti China untuk melakukan penapisan pemerintah.

Pelanggan VyprVPN tidak memberi anda kemampuan untuk memilih nombor pelayan tertentu di Chicago. Sebaliknya, anda mahu menukar lokasi ke Chicago. Dari sana, pelanggan akan menghubungkan anda secara automatik ke pelayan VPN terbaik di Chicago. Anda dapat melihat keputusan ujian kelajuan di bawah. Kami berjaya mencapai kelajuan muat turun 52,18 Mbps setelah menyambung ke pelayan di Chicago.

Ujian kelajuan VyprVPN Chicago

VyprVPN telah memberikan diskaun 25% kepada pengunjung kami. Kupon bertumpu di atas diskaun jangka biasa mereka. Anda boleh menikmati VPN dan VyprVPN Cloud tanpa had dengan hanya $ 12.95 sebulan atau $ 60 setahun. Akaun tahunan hanya berfungsi $ 5.00 sebulan. Pengguna baru dilindungi oleh jaminan wang dikembalikan selama 3 hari.

Lawati VyprVPN

Sekiranya anda berminat untuk melihat pilihan lain, sila lihat pilihan kami VPN teratas 10 senarai perkhidmatan. Kami rasa anda tidak perlu. Kami membuat pilihan berdasarkan kelajuan, kebolehpercayaan, harga, keselamatan, dan penyedia dengan pelayan yang terletak di atau dekat Chicago. Dengan cara itu, anda tahu anda akan mendapat kelajuan terbaik. Sudah tentu, mereka semua mempunyai rangkaian yang hebat. Kelajuan penting jika anda merancang memuat turun atau menstrim kandungan. Tidak ada yang mahu melihat acara sukan kegemaran mereka atau penyangga laman web. Penyedia yang kami nyatakan di atas adalah pilihan terbaik untuk melakukannya, tidak kira perkhidmatan popular mana yang ingin anda gunakan. Mudah-mudahan, anda boleh menggunakan panduan kami untuk membuat keputusan yang tepat untuk anda.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map