FilipinaNegara kepulauan Filipina adalah negara berdaulat yang berada di bawah kawalan AS untuk separuh pertama abad ini, dan pengaruh AS masih cukup jelas. Negara ini terdiri daripada lebih dari 7000 pulau dan merupakan negara ke-12 paling ramai penduduk di dunia. Negara yang berjumlah 100 juta orang ini beragama Katolik. Walaupun terdapat beberapa undang-undang mengenai privasi dan e-dagang, tidak ada definisi data sensitif atau peribadi. Dengan kata lain, undang-undang yang berlaku tidak menyatakan apa yang sebenarnya mereka lindungi. Kerajaan biasanya tidak banyak mengawasi warganya melainkan untuk menentukan kepatuhan cukai. Tanpa peraturan sebenar mengenai perlindungan privasi, jika anda melancong ke Filipina, anda sebaiknya menggunakan VPN.

RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Penyemak Imbas Log
SambunganSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6.67 ExpressVPN 160 Kotak pilihan Kotak pilihan Kotak pilihan
2 NordVPN $ 3.49 NordVPN 87 Kotak pilihan Kotak pilihan Kotak pilihan
3 Akses Internet Peribadi $ 3.33 PIA 49 Kotak pilihan Kotak pilihan
4 CyberGhost $ 2.75 PIA 80 Kotak pilihan Kotak pilihan
5 IPVanish $ 5.20 IPVanish 76 Kotak pilihan

Kelajuan internet di Filipina terus bertambah baik. Tidak kira di mana sahaja anda berada di negara ini, selalu ada penjenayah siber yang ingin mengambil data orang yang tidak curiga. Itulah sebab pertama untuk menggunakan VPN. Tidak ada yang mahu data sensitif mereka dicuri. Dengan menyambung ke VPN, anda membuat sambungan yang selamat dan disulitkan. Itu menjadikan lebih sukar bagi penjenayah siber untuk mencuri data anda.

Sebab kedua untuk menggunakan VPN adalah untuk membantu anda mengatasi sekatan geo. Walaupun anda tidak perlu bimbang tentang penapisan di sana, melihat atau menstrimkan kandungan yang biasanya anda lihat mungkin sukar. Sering kali, syarikat akan menyekat akses ke media yang berada di luar kawasan sasaran mereka. Apabila anda menyambung ke pelayan VPN di wilayah yang ingin anda lihat, perisian penyekat menyangka anda berada di tempat lain. Cukup pilih pelayan di wilayah lain dan anda boleh pergi.

Itulah dua sebab terbesar untuk menggunakan VPN jika anda berkunjung ke Filipina. Anda mungkin menemui penggunaan lain sebaik sahaja anda mendaftar dengan pembekal. Sama ada anda ingin mengatasi sekatan geografi atau melindungi diri anda dari serangan siber, anda dilindungi VPN dengan mudah.

Apa VPN terbaik untuk Filipina?

Di bawah ini, kami melihat beberapa faktor untuk membantu kami menentukan VPN terbaik untuk Filipina:

  • Pelayan berkelajuan tinggi yang berfungsi dengan baik di rantau ini
  • Sokongan untuk aplikasi mudah alih termasuk Amazon Firestick
  • Tiada dasar log untuk tidak dikenali
  • Kestabilan pelayan yang kuat untuk mengelakkan terputus
  •  Keupayaan untuk melihat kandungan terhad geo
  • Penyulitan bertaraf ketenteraan untuk melindungi anda daripada mata kasar

Mari kita masuk dan lihat VPN terbaik untuk Filipina:

1. VPN Terbaik untuk Filipina: ExpressVPN

ExpressVPN

Daftar selama 12 bulan dan dapatkan 3 BULAN PERCUMA di VPN # 1 kami

ExpressVPN menyatukan akses VPN cepat dengan MediaStreamer yang bertindak sebagai perkhidmatan DNS Pintar untuk membebaskan akses ke kandungan terhad geo. Perkhidmatan VPN akan membantu menyulitkan sambungan anda dan membuka blokir acara sukan langsung. Anda juga akan mendapat senarai acara hiburan dan sukan langsung terkini di laman web mereka. Berada di Kepulauan Virgin Britain meletakkan ExpressVPN di luar negara 5 mata dan 14 mata. Mereka mengekalkan kebijakan tanpa log yang telah disahkan melalui permintaan undang-undang berprofil tinggi selama ini.

ExpressVPN menguruskan rangkaian VPN yang sangat besar. Di luar Amerika Syarikat, rangkaian ExpressVPN mempunyai ribuan pelayan di lokasi utama untuk melindungi privasi pengguna mereka. Anda boleh menggunakan rangkaian mereka untuk melindungi privasi anda, membuka blokir penapisan, dan menonton perkhidmatan streaming kegemaran anda dari mana saja.

  VPN terbaik untuk Sogou Explorer

Ujian kelajuan ExpressVPN Filipina

Aplikasi ExpressVPN membolehkan anda memilih lokasi pelayan ke bandar tetapi anda tidak perlu memilih pelayan tertentu. Sebaliknya, pelanggan akan memilih pelayan terpantas di lokasi pilihan anda. Anda juga perlu tahu bahawa beberapa bandar tidak ditunjukkan pada tab yang disarankan di dalam klien. Anda mungkin menemui masalah itu dengan bandar-bandar yang kami sebutkan. Cukup pilih tab “Semua”, buka Asia Pasifik, dan kemudian buka Singapura. Pada ketika ini, anda boleh memilih salah satu pelayan di sana. Kami memilih pelayan di Singapura dan kelajuannya adalah 106.83 Mbps.

Mungkin kelebihan terbesar menggunakan ExpressVPN adalah sokongan mereka untuk pelbagai jenis peranti. ExpressVPN menawarkan perisian VPN khusus untuk Windows, Mac, iOS, dan Android. Sambungkan dari desktop dan mudah alih anda pada masa yang sama dengan sehingga 3 sambungan serentak. Anda juga boleh memasang sambungan web ExpressVPN untuk Chrome atau Firefox. Ingin melindungi seluruh rangkaian rumah anda dengan satu akaun VPN? Sekiranya demikian, anda boleh menggunakan aplikasi penghala ExpressVPN untuk menyiapkan semua. Ciri MediaStreamer menambah sokongan DNS Pintar untuk konsol permainan (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, dll.), Kotak media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, dll.), Dan Smart TV.

Kupon ExpressVPNJimat 49% dan dapatkan 3 bulan percuma dengan 12 bulan VPN dinilai # 1 kami

ExpressVPN menunjukkan prestasi yang baik dalam ujian kelajuan kami. Mereka adalah pilihan terbaik untuk privasi dan untuk membebaskan sekatan geo. Sokongan pelanggan tersedia 24/7 untuk memberi bantuan dan menjawab sebarang pertanyaan. Nikmati VPN terbaik dengan harga yang lebih rendah kerana ExpressVPN menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati ExpressVPN

2. VPN terbaik untuk Filipina: NordVPN

NordVPN

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 3.49 sebulan (diskaun 70%)

NordVPN berpusat di Panama yang mana beberapa pengguna lebih suka menggunakan syarikat VPN yang sebenarnya beribu pejabat di Amerika Syarikat. Anda akan mendapati bahawa NordVPN mempunyai kehadiran yang kuat di AS dengan pelayan yang terdapat di seluruh negara. Anggota mempunyai akses penuh ke rangkaian mereka di AS dan seterusnya dengan harga yang sangat baik.

Anda akan mendapati bahawa NordVPN mungkin mempunyai gabungan perkhidmatan terbaik dengan harga jika anda melanggan akaun jangka panjang. Semua pengguna mempunyai akses penuh ke rangkaian dan perisian khusus mereka. Anda boleh berhubung menggunakan klien VPN untuk Windows atau Mac. Mereka juga mempunyai aplikasi mudah alih yang mudah digunakan untuk kedua-dua peranti Android dan iOS (iPhone, iPad).

Ujian kelajuan NordVPN Filipina

NordVPN mengehoskan sebilangan pelayan di kawasan itu. Cara termudah untuk memilih nombor pelayan tertentu adalah memilih tab “Pelayan” dalam aplikasi dan kemudian menyusun hasilnya mengikut urutan abjad. Anda kemudian boleh menatal ke bawah dan memilih mana-mana pelayan yang berdekatan. Seperti yang anda lihat, kami menguji pelayan di Singapura dan kelajuannya adalah 100.03 Mbps.

  VPN Terbaik untuk Akses Bet365 dari Luar Negara

Ingin mengakses perkhidmatan streaming seperti Netflix, Amazon Prime Video, atau BBC iPlayer dari mana sahaja di dunia? Sekiranya demikian, NordVPN adalah pilihan yang tepat. Mereka adalah satu-satunya perkhidmatan VPN yang masih dapat menyahsekat Netflix. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan perkhidmatan VPN dan SmartDNS tanpa had dengan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati NordVPN

3. VPN terbaik untuk Filipina: PIA

Akses Internet Peribadi

Daftar selama 12 bulan dengan hanya $ 3.33 sebulan (diskaun 72%)

Akses Internet Peribadi (PIA) memberi pengguna beberapa pilihan yang berbeza. Tidak seperti masa lalu, anda tidak perlu lagi membuat profil untuk setiap pelayan VPN. Sekarang, anda boleh menyambung ke mana-mana lokasi pelayan mereka di 33 negara. Seperti yang anda lihat di bawah, pasukan PIA telah mengatur pelayan mereka mengikut wilayah, negara, dan bandar. Lokasi pelayan disenaraikan mengikut urutan abjad mengikut negara.

Terdapat banyak pengguna torrent yang menggemari Akses Internet Peribadi. Perkhidmatan ini merangkumi ciri yang akan menghentikan sistem anda daripada berkomunikasi sekiranya sambungan ke perkhidmatan mereka terputus. Maksudnya jika akses VPN yang dienkripsi anda dijatuhkan atas sebab apa pun ia akan membuat anda selamat.

Ujian kelajuan PIA Filipina

PIA menawarkan klien Windows dan aplikasi lain yang mudah dan senang digunakan. Walau bagaimanapun, anda tidak mahu memandang rendah PIA menawarkan tahap perlindungan privasi yang berbeza bergantung pada keperluan anda. Anda boleh mengawal tahap penyulitan untuk membantu anda mencari keseimbangan yang betul antara privasi dan kelajuan. Seperti yang anda lihat, ujian kelajuan kami menunjukkan bahawa PIA menunjukkan prestasi yang baik di Filipina. Semasa kami menyambung ke pelayan di Singapura dan mendapat kelajuan 67.73 Mbps.

Ketika datang ke klien Windows mereka, pasukan PIA telah memasukkan suis membunuh Internet. Suis kill akan mematikan sambungan Internet anda pada bila-bila masa VPN gagal. Itu sangat berguna bagi mereka yang ingin memastikan namanya tidak dikenali. Itu sangat berguna bagi mereka yang ingin memastikan namanya tidak dikenali. Akses Internet Peribadi memberikan jaminan wang dikembalikan kepada ahli selama 30 hari.

Lawati Akses Internet Peribadi

4. VPN Terbaik untuk Filipina: CyberGhost

CyberGhost

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 2.75 sebulan (diskaun 79%)

CyberGhost ditubuhkan pada tahun 2001 oleh 7 ahli pasukan muda yang bersemangat di Bucharest, Romania. Sejak masa itu syarikat telah berkembang menjadi salah satu perkhidmatan VPN terbesar di dunia. Pasukan yang terdiri daripada 50+ ahli memberi tumpuan untuk melindungi privasi pengguna. Robert Knapp, pengasas bersama dan Ketua Pegawai Eksekutif, terus menerajui pasukan walaupun mereka menyertai kumpulan Crossrider pada tahun 2023. Sejak masa itu, rangkaian CyberGhost telah berkembang dengan cukup.

CyberGhost menawarkan gabungan lokasi pelayan yang bagus, penyulitan yang kuat, dan kemampuan untuk membuka blokir perkhidmatan penstriman popular seperti Netflix, YouTube Red, dan Amazon Prime. Beberapa saluran bahkan membolehkan anda membebaskan sekatan geo untuk beberapa wilayah. Contohnya, anda boleh mengakses kandungan video Amazon Prime di AS, Jerman atau UK. Pelanggan Windows juga memberi anda pilihan untuk melayari tanpa nama, melindungi WiFi, torrent tanpa nama, membuka blokir laman web asas (Google, Facebook Instagram, dll.), Dan memilih pelayan.

  VPN terbaik untuk Penghala Asus

Ujian kelajuan CyberGhost Filipina

Oleh kerana kami ingin menguji pelayan di Singapura (kerana ia adalah lokasi terdekat), kami membuka klien Windows dan memperluas antara muka. Dari sana, anda ingin mengklik tab “Semua Pelayan” jika belum aktif. Tatal ke Singapura dan klik di sebelah kanan bintang. Ini akan memaparkan senarai lengkap pelayan di negara ini. Rangkaian CyberGhost merangkumi beberapa pelayan di sana. Kami menyambung ke pelayan di Singapura dan mendapat kelajuan 84.60 Mbps.

Pelanggan VPN CyberGhost adalah salah satu kegemaran kami. Sangat mudah digunakan dan merangkumi sejumlah ciri canggih untuk membantu melindungi privasi dalam talian anda. Mereka mempunyai pasukan pengembangan di Jerman yang terus menambahkan ciri ke aplikasi pelanggan dan mudah alih. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan akses penuh ke rangkaian CyberGhost dengan jaminan wang dikembalikan selama 45 hari.

Lawati CyberGhost

5. VPN Terbaik untuk Filipina: IPVanish

IPVanish

Daftar selama 12 bulan dengan hanya $ 5.20 sebulan (diskaun 57%)

Secepat yang berkembang di negara ini, tidak mengejutkan bahawa banyak VPN mempunyai lokasi di ibu kota. Itu termasuk IPVanish. Kami dapat memberitahu anda dari pengetahuan peribadi bahawa ia akan berfungsi dengan baik, tidak kira di kawasan negara mana anda berada. Anda boleh mengharapkan pelayan cepat di lebih banyak lokasi pelayan daripada banyak perkhidmatan VPN lain. Oleh sebab itu, kami memilih IPVanish sebagai salah satu pilihan untuk digunakan semasa berada di Filipina.

IPVanish menghoskan pelayan di setiap benua selain Antartika. Rangkaian menghasilkan kelajuan yang hebat di mana kami melakukan ujian kelajuan kami. Anda akan menemui beberapa lokasi pelayan di seluruh wilayah. Anda boleh memilih lokasi atau pelayan individu dari menu lungsur turun.

Ujian kelajuan IPVanish Filipina

IPVanish menghoskan sebilangan pelayan di kawasan itu dan anda boleh memilih untuk menyambung ke mana-mana dari mereka. Sekiranya anda melihat pelayan yang mempunyai huruf “a” dalam nama pelayan, mereka adalah yang terpantas. Sebagai contoh, anda akan mencari label yang serupa dengan nml-a01.ipvanish.com. (terletak di Manila). Dalam kebanyakan kes, anda akan melihat bahawa pelayan “a” adalah yang terpantas. Kami menguji pelayan IPVanish di sana (mnl-a05) dan mendapati kelajuannya adalah 96.52 Mbps.

Apabila nilai IPVanish sukar ditandingi. Mereka menawarkan akses tanpa had ke rangkaian VPN dan perisian khusus mereka untuk Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick dan banyak lagi. Anda bahkan dapat menyiapkan penghala untuk melindungi setiap peranti di rangkaian anda. Perkhidmatan VPN cukup popular di kalangan pengguna Kodi. Jaminan wang dikembalikan selama 7 hari merangkumi semua ahli baru.

Lawati IPVanish

Anda boleh melihat kami 10 perkhidmatan VPN teratas jika anda mahukan pilihan yang berbeza, tetapi kami rasa anda tidak perlu. Kami memilih sendiri pilihan yang kami nyatakan kerana keseluruhannya adalah pilihan terbaik. Faktor penentu dalam pilihan kami adalah berdasarkan kepantasan, keselamatan, lokasi wilayah, dan harga. Di samping itu, kami juga memilih yang mempunyai rangkaian pelayan besar yang mungkin ingin anda sambungkan. Penyedia VPN yang boleh dipercayai adalah mereka yang akan menyediakan rangkaian pantas untuk streaming kandungan HD dari lokasi lain dan melindungi privasi anda. Sudah tentu pilihan kami melakukan kedua-duanya.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me