Fort Worth, TexasFort Worth, Texas adalah bandar ke-15 terbesar di Amerika Syarikat. Ini adalah tempat duduk daerah Tarrant County dan meliputi kawasan seluas hampir 350 batu persegi. Walaupun mempunyai populasi 874k orang, kawasan metro adalah yang ke-4 terbesar di negara ini. Apa sahaja yang anda mahu lakukan semasa melawat bandar, anda boleh melakukannya di sana. Itu termasuk mengunjungi muzium, pergi ke taman hiburan, pergi ke permainan bola sepak, atau lain-lain. Fort Worth juga merupakan rumah bagi Texas Christian University (TCU) Horned Frogs. Sekiranya anda perlu menggunakan WiFi awam semasa berada di sana, pastikan anda menggunakan VPN. Lihat senarai VPN terbaik kami untuk Fort Worth.

RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Penyemak Imbas Log
SambunganSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6.67 ExpressVPN 160 Kotak pilihan Kotak pilihan Kotak pilihan
2 NordVPN $ 3.49 NordVPN 87 Kotak pilihan Kotak pilihan Kotak pilihan
3 IPVanish $ 4.87 IPVanish 76 Kotak pilihan
4 Akses Internet Peribadi $ 3.33 PIA 52 Kotak pilihan Kotak pilihan
5 KuatVPN $ 4.37 KuatVPN 46 Kotak pilihan Kotak pilihan

Fort Worth mempunyai masa lalu yang panjang dan bertingkat. Pada tahun 1848-1849, Jabatan Perang A.S. mendirikan kubu di persimpangan Clear Fork dan West Fork dari Sungai Trinity. Itu adalah salah satu daripada tujuh kubu yang dirancang untuk melindungi peneroka Texas selepas Perang Mexico-Amerika. Namanya, Mejar Jeneral William Jenkins Worth, meninggal pada Januari 1849 akibat kolera yang mungkin ditangkapnya dari Sungai Trinity. Pada tahun 1800-an, bandar ini menjadi popular kerana ia adalah perhentian di Chisolm Trail.

Hari ini, bandar ini cukup kaya dan banyak yang perlu dilakukan di sana. Itu termasuk mengunjungi Fort Worth Stockyards, seni bina, muzium, tempat muzik, teater, taman, dan banyak lagi. Seperti yang anda dengar, sukan sangat besar di negeri ini. Sama ada anda ingin menonton TCU Horned Frogs bermain bola sepak NCAA Division I, Texas Wesleyan University bermain bola keranjang, Bell Helicopter Armed Forces Bowl, atau juga Persatuan Tenis Meja Nasional, anda tidak akan jauh dari hiburan yang baik.

Dengan semua orang di kawasan itu dan semua perkara yang perlu dilakukan, banyak yang menggunakan WiFi awam pada satu ketika. Walaupun ini bagus untuk kebanyakan orang, anda juga akan dapati bahagian pencuri kuda siber anda. Orang-orang itu hanya menunggu untuk mencuri data peribadi anda jika anda tidak dilindungi. Namun, dengan menggunakan VPN, anda membuat sambungan peribadi, selamat dan disulitkan ke pelayan yang ingin anda gunakan. Itu akan melindungi maklumat sensitif anda daripada dicuri.

Sebab seterusnya untuk menggunakan VPN adalah untuk membantu anda mengatasi sekatan rangkaian dan blok geo. Sekiranya anda cuba mengalirkan sesuatu atau mengakses kandungan dalam talian, anda mungkin mendapat mesej yang memberitahu bahawa kandungan tersebut tidak tersedia di kawasan anda. Sekiranya anda berada di sekolah, organisasi, perniagaan, atau tempat lain, anda mungkin menghadapi firewall mereka. Apabila menggunakan VPN dalam kes ini, anda boleh memperdayakan perisian untuk menganggap anda berada di tempat lain. Oleh kerana VPN mengenkripsi data anda, perisian penyekat tidak dapat mengesan apa yang anda lihat. Dengan cara itu, anda boleh mendapatkan akses ke apa sahaja yang anda mahu lihat.

Mari masuk dan lihat VPN terbaik untuk Fort Worth.

1. VPN terbaik untuk Fort Worth: ExpressVPN

ExpressVPN

Daftar selama 12 bulan dan dapatkan 3 BULAN PERCUMA di VPN # 1 kami

  VPN terbaik untuk Taiwan

ExpressVPN menyatukan akses VPN cepat dengan MediaStreamer yang bertindak sebagai perkhidmatan DNS Pintar untuk membebaskan akses ke kandungan terhad geo. Perkhidmatan VPN akan membantu menyulitkan sambungan anda dan membuka blokir acara sukan langsung. Anda juga akan mendapat senarai acara hiburan dan sukan langsung terkini di laman web mereka. Berada di Kepulauan Virgin Britain meletakkan ExpressVPN di luar negara 5 mata dan 14 mata. Mereka mengekalkan kebijakan tanpa log yang telah disahkan melalui permintaan undang-undang berprofil tinggi selama ini.

ExpressVPN menguruskan rangkaian VPN yang sangat besar. Di luar Amerika Syarikat, rangkaian ExpressVPN mempunyai ribuan pelayan di lokasi utama untuk melindungi privasi pengguna mereka. Anda boleh menggunakan rangkaian mereka untuk melindungi privasi anda, membuka blokir penapisan, dan menonton perkhidmatan streaming kegemaran anda dari mana saja.

Ujian kelajuan ExpressVPN Dallas

Aplikasi ExpressVPN membolehkan anda memilih lokasi pelayan ke bandar tetapi anda tidak perlu memilih pelayan tertentu. Sebaliknya, pelanggan akan memilih pelayan terpantas di lokasi pilihan anda. Anda juga perlu tahu bahawa beberapa bandar tidak ditunjukkan pada tab yang disarankan di dalam klien. Sudah tentu, ini benar untuk menggunakan pelayan di Dallas. Anda ingin memilih tab “Semua”, buka Amerika, dan kemudian buka Amerika Syarikat. Pada ketika ini, anda boleh memilih lokasi pelayan USA – Dallas. Seperti yang anda lihat, kami menguji pelayan di Dallas dan kelajuannya adalah 59.20 Mbps.

Mungkin kelebihan terbesar menggunakan ExpressVPN adalah sokongan mereka untuk pelbagai jenis peranti. ExpressVPN menawarkan perisian VPN khusus untuk Windows, Mac, iOS, dan Android. Sambungkan dari desktop dan mudah alih anda pada masa yang sama dengan sehingga 3 sambungan serentak. Anda juga boleh memasang sambungan web ExpressVPN untuk Chrome atau Firefox. Ingin melindungi seluruh rangkaian rumah anda dengan satu akaun VPN? Sekiranya demikian, anda boleh menggunakan aplikasi penghala ExpressVPN untuk menyiapkan semua. Ciri MediaStreamer menambahkan sokongan DNS Pintar ke peranti seperti konsol permainan (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, dll.), Kotak media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, dll.), Dan Smart TV.

Kupon ExpressVPNJimat 49% dan dapatkan 3 bulan percuma dengan 12 bulan VPN dinilai # 1 kami

ExpressVPN menunjukkan prestasi yang baik dalam ujian kelajuan kami. Mereka adalah pilihan terbaik untuk privasi dan untuk membebaskan sekatan geo. Sokongan pelanggan tersedia 24/7 untuk memberi bantuan dan menjawab sebarang pertanyaan. Nikmati VPN terbaik dengan harga yang rendah kerana ExpressVPN menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati ExpressVPN

2. VPN terbaik untuk Fort Worth: NordVPN

NordVPN

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 2.99 sebulan (diskaun 75%)

NordVPN berpusat di Panama yang mana beberapa pengguna lebih suka menggunakan syarikat VPN yang sebenarnya beribu pejabat di Amerika Syarikat. Anda akan mendapati bahawa NordVPN mempunyai kehadiran yang kuat di AS dengan pelayan yang terdapat di seluruh negara. Anggota mempunyai akses penuh ke rangkaian mereka di AS dan seterusnya dengan harga yang sangat baik.

Anda akan mendapati bahawa NordVPN mungkin mempunyai gabungan perkhidmatan terbaik dengan harga jika anda melanggan akaun jangka panjang. Semua pengguna mempunyai akses penuh ke rangkaian dan perisian khusus mereka. Anda boleh berhubung menggunakan klien VPN untuk Windows atau Mac. Mereka juga mempunyai aplikasi mudah alih yang mudah digunakan untuk kedua-dua peranti Android dan iOS (iPhone, iPad).

  VPN terbaik untuk Firefox

Ujian kelajuan NordVPN Dallas

NordVPN menghoskan 35 pelayan di Dallas. Malangnya, pelanggan NordVPN tidak menunjukkan bandar pelayan. Namun, mereka telah memberikan nombor pelayan Dallas kepada kami. Anda ingin menyambung ke salah satu pelayan berikut: 381-384, 633-644, 793-800, 837-838, 839, 1027-1030, 1037-1040. Cara termudah untuk memilih nombor pelayan tertentu adalah memilih tab “Pelayan” dalam aplikasi dan kemudian menyusun hasilnya mengikut urutan abjad. Anda kemudian boleh menatal ke bawah dan memilih mana-mana nombor pelayan yang telah kami senaraikan di atas. Anda dapat melihat peratusan masa muat dan jarak ke setiap pelayan. Kami menguji pelayan Amerika Syarikat # 642 di Dallas dan mendapati ia pantas dengan kelajuan muat turun 61.94 Mbps.

Ingin mengakses perkhidmatan streaming seperti Netflix, Amazon Prime Video, atau BBC iPlayer dari mana sahaja di dunia? Sekiranya demikian, NordVPN adalah pilihan yang tepat. Mereka adalah satu-satunya perkhidmatan VPN yang masih dapat menyahsekat Netflix. Anda boleh mendaftar untuk perkhidmatan VPN dan SmartDNS tanpa had dari hanya $ 2.99 sebulan dengan keahlian 3 tahun.

Lawati NordVPN

3. VPN terbaik untuk Fort Worth: IPVanish

IPVanish

Daftar selama 12 bulan dengan hanya $ 4.87 sebulan (diskaun 60%)

Fort Worth adalah salah satu hab besar untuk pelbagai jenis perniagaan dan mempunyai banyak usaha. Kami tahu dari pengalaman peribadi bahawa IPVanish akan berfungsi dengan baik di sekitar bandar, di mana sahaja anda berada. Perkhidmatan VPN mempunyai lebih banyak lokasi pelayan di Amerika Syarikat daripada syarikat lain dalam senarai kami. Ini menjadikan mereka salah satu VPN masuk untuk Fort Worth.

Seiring dengan jejak besar di AS, IPVanish menjadi tuan rumah pelayan di setiap benua selain Antartika. Rangkaian ini secara konsisten menjadi VPN terpantas di Amerika Utara dan Eropah dalam ujian kelajuan kami. Anda akan menemui beberapa lokasi pelayan di negara-negara seperti AS dan UK. Anda boleh memilih lokasi atau pelayan individu.

Ujian kelajuan IPVanish Dallas

IPVanish mempunyai 36 pelayan di Dallas dan anda boleh memilih untuk menyambung ke mana-mana dari mereka. Kami mencadangkan memilih yang bermula dengan “a” dalam nama pelayan. Contohnya dal-a01.ipvanish.com. Dalam kebanyakan kes, anda akan mendapati pelayan “a” menjadi yang terpantas. Kami menguji pelayan IPVanish di Dallas, dal.a07.ipvanish.com, dan mendapati kelajuannya adalah 63.66 Mbps. Sambungan Internet kabel kami melebihi kelajuan yang sama.

Apabila nilai IPVanish sukar ditandingi. Mereka menawarkan akses tanpa had ke rangkaian VPN dan perisian khusus mereka untuk Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick dan banyak lagi dengan harga $ 7,50 sebulan atau $ 58,49 setahun. Itu menghasilkan hanya $ 4.87 sebulan pada rancangan tahunan. Jaminan wang dikembalikan selama 7 hari merangkumi semua ahli baru.

Lawati IPVanish

4. VPN terbaik untuk Fort Worth: PIA

Akses Internet Peribadi

Daftar selama 24 bulan dengan hanya $ 3.49 sebulan (diskaun 65%)

Akses Internet Peribadi (PIA) memberi pengguna beberapa pilihan yang berbeza. Tidak seperti masa lalu, anda tidak perlu lagi membuat profil untuk setiap pelayan VPN. Sekarang, anda boleh menyambung ke mana-mana lokasi pelayan mereka di 33 negara. Seperti yang anda lihat di bawah, pasukan PIA telah mengatur pelayan mereka mengikut wilayah, negara, dan bandar. Lokasi pelayan disenaraikan mengikut urutan abjad mengikut negara.

  VPN terbaik untuk Akses EA

Terdapat banyak pengguna torrent yang menggemari Akses Internet Peribadi. Perkhidmatan ini merangkumi ciri yang akan menghentikan sistem anda daripada berkomunikasi sekiranya sambungan ke perkhidmatan mereka terputus. Maksudnya jika akses VPN yang dienkripsi anda dijatuhkan atas sebab apa pun ia akan membuat anda selamat.

Ujian kelajuan PIA Dallas

Kami menggunakan klien Windows PIA dan tidak banyak dari segi penyediaan dan penggunaannya. Kesederhanaannya tidak bermaksud anda harus meremehkannya. PIA menawarkan tahap perlindungan privasi yang berbeza bergantung pada keperluan anda. Anda boleh mengawal tahap penyulitan dan mencari keseimbangan yang betul antara privasi dan kelajuan. Seperti yang anda lihat, ujian kelajuan kami menunjukkan bahawa PIA berjalan pada kecepatan 62.07 Mbps semasa bersambung ke Dallas.

Ketika datang ke klien Windows mereka, pasukan PIA telah memasukkan suis membunuh Internet. Suis kill akan mematikan sambungan Internet anda pada bila-bila masa VPN gagal. Itu sangat berguna bagi mereka yang ingin memastikan namanya tidak dikenali. Akses Internet Peribadi menawarkan VPN dari hanya $ 3,49 sebulan.

Lawati Akses Internet Peribadi

5. VPN terbaik untuk Fort Worth: StrongVPN

KuatVPN

Daftar selama 12 bulan dengan hanya $ 4.37 sebulan (diskaun 41%)

StrongVPN beribu pejabat di Amerika Syarikat dan mempunyai salah satu rangkaian VPN terbaik di negara ini. Pada masa lalu syarikat mengenakan bayaran kepada pengguna berdasarkan jumlah lokasi dan protokol pelayan yang mereka gunakan. Itu telah berubah kerana StrongVPN kini menawarkan akses penuh kepada anggota ke rangkaian mereka dengan beratus pelayan di seluruh dunia.

Tambahan terbaru untuk perkhidmatan StrongVPN adalah ciri StrongDNS. Setiap orang yang mendaftar untuk akaun StrongVPN juga mendapat akses percuma ke StrongDNS yang merupakan perkhidmatan DNS pintar yang digunakan untuk mengelakkan sekatan geo. Ini adalah penyelesaian yang baik bagi mereka yang merancang untuk melancong ke luar AS dan ingin mengakses Netflix.

Ujian kelajuan Dallas StrongVPN

StrongVPN menghoskan 6 pelayan di Dallas. Anda tidak boleh memilih pelayan tertentu. Sebaliknya, anda mahu mengklik menu lungsur turun pelayan dan memilih Amerika Syarikat – Dallas. Kami memilih OpenVPN UDP untuk prestasi terbaik. Setelah menyambung ke pelayan di Dallas, kami menguji kelajuan kami dan mendapati ia adalah 61.17 Mbps.

StrongVPN telah memberikan diskaun 25% kepada pengunjung kami. Kupon bertumpu di atas diskaun jangka biasa mereka. Anda boleh menikmati VPN tanpa had dan akses SmartDNS percuma dengan hanya $ 7,50 sebulan atau $ 52,49 setahun. Akaun tahunan menghasilkan hanya $ 4,37 sebulan. Pengguna baru dilindungi oleh jaminan wang dikembalikan 7 hari.

Lawati StrongVPN

Sekiranya anda mencari alternatif untuk pilihan di atas, anda selalu boleh melihat kami VPN teratas 10 senarai perkhidmatan. Kami rasa itu tidak perlu. Kami membuat keputusan berdasarkan kelajuan, kebolehpercayaan, harga, keselamatan, dan penyedia dengan pelayan yang terletak di kawasan DFW. Dengan cara itu, anda dapat memperoleh kelajuan terbaik. Sudah tentu, mereka semua mempunyai rangkaian yang hebat. Sekiranya anda merancang untuk streaming kandungan, kelajuan sangat penting. Penyedia yang kami nyatakan di atas adalah pilihan terbaik untuk melakukannya, tidak kira perkhidmatan popular mana yang ingin anda gunakan. Semoga panduan kami dapat membantu anda membuat keputusan sebaik mungkin.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me