FortniteFortnite adalah permainan popular yang dibuat oleh Epic Games. Ia adalah penembak dalam talian yang kompetitif. Fortnite adalah untuk PC, Xbox One, dan PS4. Permainan ini mempunyai lebih dari 4 juta pemain. Oleh kerana Fortnite sangat popular, pasti ada sedikit kelewatan. Untuk membantu menyelesaikan masalah ini, saya akan mengesyorkan VPN. VPN akan membolehkan anda menukar alamat IP anda ke IP lain di lokasi pilihan anda. Sekiranya anda memilih pelayan yang berdekatan dengan tempat anda bersambung untuk bermain, anda mungkin mengalami sambungan yang lebih lambat dan lebih pantas. Oleh kerana ia bukan IP anda, anda akan dilindungi dari serangan DDoS. VPN juga akan membolehkan anda melepasi sekatan geo atau firewall sehingga anda dapat bermain dari mana saja.

RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Pembunuhan Log
TukarSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6.67 ExpressVPN 160 Kotak pilihan Kotak pilihan Kotak pilihan
2 NordVPN $ 3.49 NordVPN 87 Kotak pilihan Kotak pilihan Kotak pilihan
3 Akses Internet Peribadi $ 2.85 PIA 49 Kotak pilihan Kotak pilihan
4 CyberGhost $ 2.75 CyberGhost 80 Kotak pilihan Kotak pilihan
5 IPVanish $ 3.25 IPVanish 76 Kotak pilihan Kotak pilihan

Fortnite adalah penembak PvP dalam talian. Permainan ini sangat kompleks dan memungkinkan untuk persekitaran yang kompetitif. Ia mempunyai dua bidang utama yang harus anda fokuskan. Salah satunya ialah perlombongan dan pembuatan barang. Yang lain adalah mempertahankan dan menyerang. Semasa berada di peta, anda pasti ingin menggunakan kapak pilih anda untuk memusnahkan kereta, pokok, batu, rumah, dan banyak lagi. Item ini akan memberi anda sumber. Sumber-sumber ini dapat digunakan untuk membuat paket kesihatan, platform, dan senjata. Anda juga boleh menemui senjata dan barang-barang lain di peti.

Perkara kedua yang anda lakukan ialah menyerang dan mempertahankan. Anda boleh menggunakan senjata untuk melawan pemain lain. Terdapat lima jenis senjata utama. Breacher adalah senapang serangan yang baik secara keseluruhan. Tidak ada kelemahan atau kekuatan dengan senjata ini. The Scoped Bullseye adalah senapang sniper. Ia hebat dari jarak jauh, tetapi tidak berkesan dari jarak dekat. Pedang Ninja hebat dalam serangan jarak dekat, tetapi tidak mempunyai jarak jauh. The Crusader adalah senapang. Ia bagus pada jarak dekat, tetapi hebat pada jarak jauh. Lonjakan Lantai yang boleh ditarik adalah perangkap yang boleh anda letakkan untuk menyakiti musuh. Di Fortnite terdapat empat jenis watak utama yang boleh anda mainkan. Ini termasuk:

  • Pembina: Mereka membina kubu lebih cepat daripada yang lain dan menggunakan tentera Salib.
  • Ninja: Mereka boleh melompat dua kali dan menggunakan Pedang Ninja.
  • Orang luar: Mereka hebat mencari bahan dan berburu dengan Scoped Bullseye.
  • Askar: Mereka hebat mempertahankan benteng dengan Pelanggar.

Mod permainan utama dimainkan sebagai skuad dan menyelesaikan misi. Anda cuba mengalahkan Husk, yang merupakan zombie, dan monster lain. Beberapa contoh misi yang dapat anda mainkan termasuk: menyerahkan bom, menyelamatkan mangsa yang selamat dalam had masa, dan pelbagai mod gerombolan. Mod lain yang popular dalam permainan adalah 100 pemain percuma untuk semua. Dalam mod ini, anda dimasukkan ke dalam peta dengan 100 orang dengan tujuan untuk menjadi mangsa terakhir yang bertahan. Anda akan bermula tanpa senjata dan perlu mencari sebaran di seluruh peta. Apabila anda memperoleh sumber daya, membuat kemahiran, dan melawan orang lain, anda akan semakin hampir ke penghujungnya. Semakin dekat anda semakin banyak peta akan ditebang. Kaedah ini digunakan untuk mempercepat permainan. Anda boleh menggunakan senjata yang anda dapati dalam mod ini, tanpa mengira kelas anda.

Cara Mengeluarkan Larangan IP Fortnite Anda

Pasukan di Epic Games, pembangun Fortnite telah diketahui menyekat pemain. Masalahnya ialah mereka tidak menjelaskan apa yang boleh membuat anda dilarang dari segi perkhidmatan. Sebaliknya anda mungkin mendapati IP anda diharamkan tanpa amaran. Sekiranya ini berlaku, anda akan disekat daripada memasuki Fortnite. Satu-satunya positif ialah Epic Games nampaknya menggunakan teknologi yang sama yang digunakan oleh perkhidmatan lain untuk menyekat pengguna berdasarkan alamat IP. Itu bermakna anda boleh menyambung ke pelayan VPN untuk mengubah alamat IP anda untuk mengatasi larangan IP.

  VPN terbaik untuk WOW! TV dan Internet

Mari kita masuk dan melihat lebih dekat VPN terbaik untuk Fortnite.

1. VPN terbaik untuk Fortnite: ExpressVPN

ExpressVPN

Daftar selama 12 bulan dan dapatkan 3 BULAN PERCUMA di VPN # 1 kami

ExpressVPN menyatukan akses VPN cepat dengan MediaStreamer yang bertindak sebagai perkhidmatan DNS Pintar untuk membebaskan akses ke kandungan terhad geo. Perkhidmatan VPN akan membantu menyulitkan sambungan anda dan membuka blokir acara sukan langsung. Anda juga akan mendapat senarai acara hiburan dan sukan langsung terkini di laman web mereka. Berada di Kepulauan Virgin Britain meletakkan ExpressVPN di luar negara 5 mata dan 14 mata. Mereka mengekalkan kebijakan tanpa log yang telah disahkan melalui permintaan undang-undang berprofil tinggi selama ini.

ExpressVPN menguruskan rangkaian VPN yang sangat besar. Di luar Amerika Syarikat, rangkaian ExpressVPN mempunyai ribuan pelayan di lokasi utama untuk melindungi privasi pengguna mereka. Anda boleh menggunakan rangkaian mereka untuk melindungi privasi anda, membuka blokir penapisan, dan menonton perkhidmatan streaming kegemaran anda dari mana saja.

Mungkin kelebihan terbesar menggunakan ExpressVPN adalah sokongan mereka untuk pelbagai jenis peranti. ExpressVPN menawarkan perisian VPN khusus untuk Windows, Mac, iOS, dan Android. Sambungkan dari desktop dan mudah alih anda pada masa yang sama dengan sehingga 3 sambungan serentak. Anda juga boleh memasang sambungan web ExpressVPN untuk Chrome atau Firefox. Ingin melindungi seluruh rangkaian rumah anda dengan satu akaun VPN? Sekiranya demikian, anda boleh menggunakan aplikasi penghala ExpressVPN untuk menyiapkan semua. Ciri MediaStreamer menambah sokongan DNS Pintar ke konsol permainan (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, dll.), Kotak media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, dll.), Dan Smart TV.

Kupon ExpressVPNJimat 49% dan dapatkan 3 bulan percuma dengan 12 bulan VPN dinilai # 1 kami

  VPN terbaik untuk Vuze

ExpressVPN menunjukkan prestasi yang baik dalam ujian kelajuan kami. Mereka adalah pilihan terbaik untuk privasi dan untuk membebaskan sekatan geo. Sokongan pelanggan tersedia 24/7 untuk memberi bantuan dan menjawab sebarang pertanyaan. Nikmati VPN terbaik dengan harga yang rendah kerana ExpressVPN menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati ExpressVPN

2. VPN terbaik untuk Fortnite: NordVPN

NordVPN

NordVPN berpusat di Panama yang mana beberapa pengguna lebih suka menggunakan syarikat VPN yang sebenarnya beribu pejabat di Amerika Syarikat. Anda akan mendapati bahawa NordVPN mempunyai kehadiran yang kuat di AS dengan pelayan yang terdapat di seluruh negara. Anggota mempunyai akses penuh ke rangkaian mereka di AS dan seterusnya dengan harga yang sangat baik.

Anda akan mendapati bahawa NordVPN mungkin mempunyai gabungan perkhidmatan terbaik dengan harga jika anda melanggan akaun jangka panjang. Semua pengguna mempunyai akses penuh ke rangkaian dan perisian khusus mereka. Anda boleh berhubung menggunakan klien VPN untuk Windows atau Mac. Mereka juga mempunyai aplikasi mudah alih yang mudah digunakan untuk kedua-dua peranti Android dan iOS (iPhone, iPad).

Ingin mengakses perkhidmatan streaming seperti Netflix, Amazon Prime Video, atau BBC iPlayer dari mana sahaja di dunia? Sekiranya demikian, NordVPN adalah pilihan yang tepat. Mereka adalah satu-satunya perkhidmatan VPN yang masih dapat menyahsekat Netflix. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan perkhidmatan VPN dan SmartDNS tanpa had dengan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati NordVPN

3. VPN terbaik untuk Fortnite: PIA

Akses Internet Peribadi

Akses Internet Peribadi (PIA) memberi pengguna beberapa pilihan yang berbeza. Tidak seperti masa lalu, anda tidak perlu lagi membuat profil untuk setiap pelayan VPN. Sekarang, anda boleh menyambung ke mana-mana lokasi pelayan mereka di 33 negara. Seperti yang anda lihat di bawah, pasukan PIA telah mengatur pelayan mereka mengikut wilayah, negara, dan bandar. Lokasi pelayan disenaraikan mengikut urutan abjad mengikut negara.

Terdapat banyak pengguna torrent yang menggemari Akses Internet Peribadi. Perkhidmatan ini merangkumi ciri yang akan menghentikan sistem anda daripada berkomunikasi sekiranya sambungan ke perkhidmatan mereka terputus. Maksudnya jika akses VPN yang dienkripsi anda dijatuhkan atas sebab apa pun ia akan membuat anda selamat.

Kami menggunakan klien Windows PIA dan tidak banyak dari segi penyediaan dan penggunaannya. Walau bagaimanapun, anda tidak mahu memandang rendah perkhidmatan ini. PIA menawarkan tahap perlindungan privasi yang berbeza bergantung pada keperluan anda. Anda boleh mengawal tahap penyulitan dan mencari keseimbangan yang betul antara privasi dan kelajuan. Seperti yang anda lihat di bawah, rangkaian PIA cukup pantas di lokasi utama di seluruh Amerika Syarikat.

Ketika datang ke klien Windows mereka, pasukan PIA telah memasukkan suis membunuh Internet. Suis kill akan mematikan sambungan Internet anda pada bila-bila masa VPN gagal. Itu sangat berguna bagi mereka yang ingin memastikan namanya tidak dikenali. Akses Internet Peribadi memberikan jaminan wang dikembalikan selama 7 hari kepada ahli.

  VPN terbaik untuk Pittsburgh

Lawati Akses Internet Peribadi

4. VPN terbaik untuk Fortnite: CyberGhost

CyberGhost

CyberGhost ditubuhkan pada tahun 2001 oleh 7 ahli pasukan muda yang bersemangat di Bucharest, Romania. Sejak masa itu syarikat telah berkembang menjadi salah satu perkhidmatan VPN terbesar di dunia. Pasukan yang terdiri daripada 50+ ahli memberi tumpuan untuk melindungi privasi pengguna. Robert Knapp, pengasas bersama dan Ketua Pegawai Eksekutif, terus menerajui pasukan walaupun mereka menyertai kumpulan Crossrider pada tahun 2023. Sejak masa itu, rangkaian CyberGhost telah berkembang dengan cukup.

CyberGhost menawarkan gabungan lokasi pelayan yang bagus, penyulitan yang kuat, dan kemampuan untuk membuka blokir perkhidmatan penstriman popular seperti Netflix, YouTube Red, dan Amazon Prime. Beberapa saluran bahkan membolehkan anda membebaskan sekatan geo untuk beberapa wilayah. Contohnya, anda boleh mengakses kandungan video Amazon Prime di AS, Jerman atau UK. Pelanggan Windows juga memberi anda pilihan untuk melayari tanpa nama, melindungi WiFi, torrent tanpa nama, membuka blokir laman web asas (Google, Facebook Instagram, dll.), Dan memilih pelayan.

Pelanggan VPN CyberGhost adalah salah satu kegemaran kami. Sangat mudah digunakan dan merangkumi sejumlah ciri canggih untuk membantu melindungi privasi dalam talian anda. Mereka mempunyai pasukan pengembangan di Jerman yang terus menambahkan ciri ke aplikasi pelanggan dan mudah alih. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan akses penuh ke rangkaian CyberGhost dengan jaminan wang dikembalikan selama 45 hari.

Lawati CyberGhost

5. VPN terbaik untuk Fortnite: IPVanish

IPVanish

Amerika Syarikat adalah rumah bagi beberapa perkhidmatan VPN yang popular, tetapi tidak lebih cepat daripada IPVanish. Kami tahu dari pengalaman peribadi bahawa IPVanish akan berfungsi dengan baik tidak kira di wilayah negara mana anda berada. Pelayan mereka cepat dan perkhidmatan VPN mempunyai lebih banyak lokasi pelayan di Amerika Syarikat daripada kebanyakan penyedia VPN.

Seiring dengan jejak besar di AS, IPVanish menjadi tuan rumah pelayan di setiap benua selain Antartika. Rangkaian VPN mereka secara konsisten menjadi yang terpantas di Amerika Utara dalam ujian kelajuan kami. Anda akan menemui beberapa lokasi pelayan di negara-negara seperti AS dan UK. Anda boleh memilih lokasi atau mendapatkan yang lebih spesifik dengan memilih pelayan individu. IPVanish sangat baik untuk permainan tetapi boleh dilewati kerana tidak dapat menyekat perkhidmatan streaming popular.

Apabila nilai IPVanish sukar ditandingi. Mereka menawarkan akses tanpa had ke rangkaian VPN dan perisian khusus mereka untuk Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick dan banyak lagi. Anda bahkan dapat menyiapkan penghala untuk melindungi setiap peranti di rangkaian anda. Perkhidmatan VPN cukup popular di kalangan pengguna Kodi. Jaminan wang dikembalikan selama 7 hari merangkumi semua ahli baru.

Lawati IPVanish

Fortnite adalah permainan yang popular untuk Xbox One, PS4, dan PC. Ia percuma untuk dimainkan dan mempunyai permainan yang kompleks. Terdapat dua mod utama untuk dimainkan, tetapi pemaju selalu menambah lebih banyak acara. Fortnite adalah permainan hebat yang saya pasti anda dan rakan anda akan seronok bermain.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me