VPN terbaik untuk Gainesville, Florida

Gainesville, Florida terletak di bahagian utara negeri ini. Ia mempunyai populasi sekitar 127k, tetapi kawasan metro 337k. Pada tahun 2007, Cities Peringkat dan Dinilai memilih tempat terbaik untuk tinggal di AS, dan ia adalah kediaman kampus universiti ke-5 terbesar dengan pendaftaran, University of Florida Gators. Sekolah ini merupakan majikan terbesar di bandar. Sekiranya anda akan mengunjungi Gainesville, anda pasti ingin menggunakan VPN ketika menggunakan WiFi awam. Kami akan memberitahu anda lebih banyak mengenai perkara itu setelah anda melihat senarai VPN terbaik kami untuk senarai Gainesville.


RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Penyemak Imbas Log
SambunganSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
3CyberGhost$ 2.75CyberGhost80Kotak pilihanKotak pilihan
4Surfshark$ 3.49Surfshark68Kotak pilihanKotak pilihan
5Akses Internet Peribadi$ 3.33PIA52Kotak pilihanKotak pilihan

Sekiranya anda biasa dengan sejarah AS, anda mungkin sudah tahu bahawa orang Paleo-India mendiami kawasan Gainesville 12,000 tahun yang lalu. Ketika Hernando de Soto melewati daerah itu pada tahun 1539, orang Asli Amerika tidak banyak menentang penyakit Eropah. Oleh kerana itu, penyakit ini membasmi populasi asli. Penindasan pemberontakan Sepanyol juga mengurangkan jumlah penduduk. Orang Sepanyol menukar baki penduduknya menjadi Katolik Roma dan disusun menjadi misi.

Hari ini, terdapat beberapa perkara yang menarik orang ke kawasan itu. Itu termasuk Muzium Sejarah Alam Florida, Muzium Seni Harn, University of Florida College of Arts, serta 2 festival seni besar, teater, festival muzik, dan banyak lagi. Seperti yang telah kami sebutkan, kota ini adalah rumah bagi Florida Gators. Pasukan bola sepak mereka adalah yang paling dominan dalam Persidangan Tenggara.

Tidak kira apa alasan anda untuk mengunjungi bandar, ada kemungkinan anda akan menggunakan WiFi awam pada satu ketika. Sebelum anda mengambil langkah itu, penting untuk menggunakan VPN terlebih dahulu. Walaupun semua orang menyukai WiFi percuma di kawasan perniagaan, penjenayah juga menyukainya. Anda boleh yakin bahawa ada penjahat siber yang hanya menunggu untuk mengambil kesempatan daripada sesiapa sahaja yang masuk ke rangkaian WiFi awam tanpa jaminan. Sekiranya anda melihat-lihat tempat anda berada, seseorang yang mempunyai komputer riba mungkin mencuri maklumat anda semasa anda melihatnya. Dengan menggunakan VPN, anda membuat sambungan selamat dan peribadi ke pelayan pilihan anda. Itu menyukarkan sesiapa sahaja untuk mengetahui maklumat sensitif anda.

Bahagian kedua menggunakan VPN adalah untuk membantu anda mengatasi sekatan rangkaian dan blok geo. Mereka mempunyai banyak nama termasuk firewall dan pemadaman. Sekiranya anda berada di rangkaian dan anda mendapat mesej yang mengatakan bahawa apa yang anda ingin lihat disekat, itu adalah firewall. Begitu juga, jika anda ingin menonton permainan bola sepak dalam talian, anda akan disekat kerana mereka menunjukkannya di TV. Dengan menyambung ke pelayan VPN, anda boleh membuat perisian penyekat menyangka anda berada di tempat lain. Selain itu, trafik disulitkan sehingga sukar untuk menyekat perkara yang tidak anda ketahui.

Sekiranya salah satu atau kedua-dua alasan itu masuk akal bagi anda, VPN telah anda lindungi. Tidak kira penyedia yang anda daftarkan, penyedia akan menyediakan banyak pilihan protokol kepada anda. Dua yang terbaik untuk digunakan ialah IKEv2 dan OpenVPN. Walaupun tidak semua penyedia menawarkan pilihan pertama di semua platform, kedua-duanya akan berfungsi dengan baik. Semasa memilih OpenVPN, penyedia mungkin memberi anda pilihan antara versi TCP dan UDP. Sekiranya demikian, UDP lebih cepat sementara TCP adalah pilihan yang tepat bagi mereka yang mempunyai masalah sambungan.

1. VPN terbaik untuk Gainesville: IPVanish

IPVanish

Gainesville adalah tempat yang bagus untuk dikunjungi, mempunyai sejumlah tarikan, dan mempunyai cuaca yang baik. Walau bagaimanapun, tidak ada pelayan yang terletak di bandar. Itulah sebabnya anda harus menyambung ke pelayan di Atlanta (kerana ia adalah bandar terdekat di kawasan itu). Apabila anda melakukannya, anda akan dapati bahawa sambungan di bandar ini cepat dan berfungsi dengan baik untuk keperluan anda. Itu menjadikan IPVanish salah satu pilihan terbaik untuk digunakan semasa berada di Gainesville.

NegaraLokasiServisProtokolSoftwareMonth12 Mo.Refund
60891,200OpenVPN, IKEv2, L2TP, PPTPPerisian VPN$ 7.50$ 58.497 hari

Seiring dengan jejak besar di AS, IPVanish menjadi tuan rumah pelayan di setiap benua selain Antartika. Rangkaian secara konsisten menjadi VPN terpantas di AS untuk ujian kelajuan kami. Anda akan menemui beberapa lokasi pelayan untuk negara di seluruh rantau ini. Anda boleh memilih lokasi tertentu atau pelayan individu.

IPVanish menghoskan 50 pelayan di Atlanta (pelayan terdekat di rantau ini) dan anda boleh memilih untuk menyambung ke mana-mana dari mereka. Kami menguji pelayan IPVanish di Atlanta, atl-a47, dan mendapati kelajuannya adalah 129.95 Mbps.

Ujian kelajuan IPVanish Jacksonville

Apabila bernilai, IPVanish sukar dikalahkan. Mereka menawarkan akses tanpa had ke rangkaian VPN dan perisian khusus mereka untuk Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick dan banyak lagi dengan harga $ 7,50 sebulan atau $ 58,49 setahun. Itu hanya berlaku $ 4.87 sebulan pada rancangan tahunan. Ahli dilindungi oleh jaminan wang dikembalikan selama 7 hari.

Lawati IPVanish

2. VPN terbaik untuk Gainesville: ExpressVPN

ExpressVPN

Kombinasi akses pelayan cepat ExpressVPN dan MediaStreamer bertindak sebagai perkhidmatan DNS Pintar untuk membuka blokir kandungan yang disekat secara geo. Perkhidmatan ini bukan sahaja membantu menyulitkan sambungan anda, tetapi juga akan menyekat acara sukan langsung. Malah terdapat senarai acara hiburan dan sukan langsung terkini di laman web ExpressVPN.

CountersLocationsUSA Server Lokasi
94160Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Kansas City, Los Angeles, Miami, Minneapolis, New Jersey, New York, Phoenix, Salt Lake City, San Francisco, San Jose, Santa Monica, Seattle, Tampa, Virginia, Washington, DC

Seperti yang anda lihat dalam jadual di atas, ExpressVPN menguruskan rangkaian VPN yang sangat besar. Di luar Amerika Syarikat, rangkaian ExpressVPN mempunyai ratusan pelayan di lokasi utama untuk melindungi privasi pengguna mereka. Anda boleh menggunakan rangkaian mereka untuk melindungi privasi anda, membuka blokir penapisan, dan menonton pasukan kegemaran anda dari mana saja.

Aplikasi ExpressVPN membolehkan anda memilih lokasi pelayan ke bandar tetapi anda tidak dapat memilih pelayan tertentu. Sebaliknya, pelanggan akan memilih pelayan di lokasi pilihan anda. Anda juga perlu tahu bahawa beberapa bandar tidak ditunjukkan pada tab yang disarankan di dalam klien. Anda ingin memilih tab “Semua”, buka Amerika, dan kemudian buka Amerika Syarikat. Pada ketika ini, anda boleh memilih lokasi pelayan USA – Atlanta. Seperti yang anda lihat, kami menguji pelayan di Atlanta dan kelajuannya 68.01 Mbps.

Ujian kelajuan ExpressVPN Jacksonville

Walaupun ExpressVPN dijual pada harga yang lebih tinggi daripada perkhidmatan lain dalam senarai kami, nilainya tinggi memandangkan ukuran ciri rangkaian dan perkhidmatan mereka. Anda boleh menyambungkan komputer, peranti genggam, penghala, dan konsol permainan (SmartDNS) dengan satu akaun VPN hanya untuk $ 6.67 sebulan dengan langganan tahunan.

Lawati ExpressVPN

3. VPN terbaik untuk Gainesville: CyberGhost VPN

CyberGhost

CyberGhost ditubuhkan pada tahun 2001 oleh 7 ahli pasukan muda yang bersemangat di Bucharest, Romania. Sejak masa itu syarikat telah berkembang menjadi salah satu perkhidmatan VPN terbesar di dunia. Pasukan yang terdiri daripada 50+ ahli memberi tumpuan untuk melindungi privasi pengguna. Robert Knapp, pengasas bersama dan Ketua Pegawai Eksekutif, terus menerajui pasukan walaupun mereka menyertai kumpulan Crossrider pada tahun 2017. Sejak masa itu, rangkaian CyberGhost telah berkembang dengan cukup.

NegaraLokasiServisProtokolSoftwareMonthly18 Mo.Refund
60802960OpenVPN, PPTP, L2TP / IPSecTingkap$ 11.99$ 49.5045 hari

CyberGhost menawarkan gabungan lokasi pelayan yang bagus, penyulitan yang kuat, dan kemampuan untuk membuka blokir perkhidmatan penstriman popular seperti Netflix, YouTube Red, dan Amazon Prime. Beberapa saluran bahkan membolehkan anda membebaskan sekatan geo untuk beberapa wilayah. Contohnya, anda boleh mengakses kandungan video Amazon Prime di AS, Jerman atau yang lain. Pelanggan Windows juga memberi anda pilihan untuk melayari tanpa nama, melindungi Wi-Fi, torrent tanpa nama, membuka blokir laman web asas (Google, Facebook Instagram, dll.), Dan memilih pelayan.

Oleh kerana kami ingin menguji pelayan berhampiran Gainesville, kami membuka klien Windows dan mengklik pilihan “Pilih Pelayan Saya”. Dari sana anda boleh mengembangkan mana-mana negara dan memilih pelayan tertentu. Rangkaian CyberGhost merangkumi sebilangan pelayan di Atlanta. Kami berhubung dengan salah satu daripadanya dan menguji prestasinya. Seperti yang anda lihat, kelajuan muat turun kami adalah 122.51 Mbps.

Ujian kelajuan CyberGhost Jacksonville

Pelanggan VPN CyberGhost adalah salah satu kegemaran kami. Sangat mudah digunakan dan merangkumi sejumlah ciri canggih untuk membantu melindungi privasi dalam talian anda. Mereka mempunyai pasukan pengembangan di Jerman yang terus menambahkan ciri ke aplikasi pelanggan dan mudah alih. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan akses penuh ke rangkaian CyberGhost dengan hanya $ 3.50 sebulan semasa promosi semasa mereka.

Lawati CyberGhost

4. VPN terbaik untuk Gainesville: NordVPN

NordVPNNordVPN berpusat di Panama yang mana beberapa pengguna lebih suka menggunakan syarikat VPN yang sebenarnya beribu pejabat di Amerika Syarikat. Anda akan mendapati bahawa NordVPN mempunyai kehadiran yang kuat di AS dengan pelayan yang terdapat di seluruh negara. Anggota mempunyai akses penuh ke rangkaian mereka di AS dan seterusnya dengan harga yang sangat baik.

CountersLocationsUSA Server Lokasi
6180Atlanta, Buffalo, Chicago, Dallas, Denver, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, Salt Lake City, San Jose, Seattle, St. Louis, Washington DC

Anda akan mendapati bahawa NordVPN mungkin mempunyai gabungan perkhidmatan terbaik untuk harganya jika anda melanggan akaun untuk jangka masa yang lebih lama. Semua pengguna mempunyai akses penuh ke rangkaian dan perisian khusus mereka. Anda boleh berhubung menggunakan klien VPN untuk Windows atau Mac. Mereka juga mempunyai aplikasi mudah alih yang mudah digunakan untuk kedua-dua peranti Android dan iOS (iPhone, iPad).

NordVPN mengehoskan sebilangan pelayan di Atlanta (kerana berdekatan dengan Gainesville). Malangnya, pelanggan tidak menunjukkan bandar pelayan. Namun, mereka telah memberikan nombor pelayan untuk Atlanta kepada kami. Cara termudah untuk memilih nombor pelayan tertentu adalah memilih tab “Pelayan” dalam aplikasi dan kemudian menyusun hasilnya mengikut urutan abjad. Anda kemudian boleh menatal ke bawah dan memilih mana-mana nombor pelayan yang telah kami senaraikan di atas. Anda dapat melihat peratusan masa muat dan jarak ke setiap pelayan. Kami menguji pelayan Amerika Syarikat di Atlanta dan mendapati kinerjanya adalah 98.41 Mbps.

Ujian kelajuan NordVPN Jacksonville

Ingin mengakses perkhidmatan streaming seperti Netflix, Amazon Prime Video, atau BBC iPlayer dari mana sahaja di dunia? Sekiranya demikian, NordVPN adalah pilihan yang tepat. Mereka adalah satu-satunya perkhidmatan VPN yang masih dapat menyahsekat Netflix. Anda boleh mendaftar untuk perkhidmatan VPN dan SmartDNS tanpa had dari sekadar $ 3.99 sebulan dengan keahlian 2 tahun.

Lawati NordVPN

5. VPN terbaik untuk Gainesville: PIA

Akses Internet PeribadiAkses Internet Peribadi (PIA) memberi pengguna beberapa pilihan yang berbeza. Tidak seperti masa lalu, anda tidak perlu lagi membuat profil untuk setiap pelayan VPN. Sekarang, anda boleh menyambung ke mana-mana lokasi pelayan mereka di 28 negara. Seperti yang anda lihat di bawah, pasukan PIA telah mengatur pelayan mereka mengikut wilayah, negara, dan bandar. Mereka menyenaraikan lokasi pelayan mengikut abjad mengikut negara. Sebaik sahaja anda memilih lokasi, anda boleh berhubung dengan mudah ke lokasi di Atlanta.

NegaraLokasiServisProtokolSoftwareMonthly2 YearsRefund
30473282OpenVPN, PPTP, L2TPTingkap$ 6.45$ 59.957 hari

Terdapat banyak pengguna torrent yang menggemari Akses Internet Peribadi. Perkhidmatan ini merangkumi ciri yang akan menghentikan sistem anda daripada berkomunikasi sekiranya sambungan ke perkhidmatan mereka terputus. Maksudnya jika akses VPN yang dienkripsi anda dijatuhkan atas sebab apa pun ia akan membuat anda selamat.

Pelanggan Windows PIA sangat mudah. Anda tidak akan menjumpainya sejauh penggunaan dan penyediaannya. Walau bagaimanapun, anda tidak mahu memandang rendah PIA menawarkan tahap perlindungan privasi yang berbeza bergantung pada keperluan anda. Anda boleh mengawal tahap penyulitan dan mencari keseimbangan yang betul antara privasi dan kelajuan. Seperti yang anda lihat, ujian kelajuan kami menunjukkan bahawa PIA berjalan pada 126.47 Mbps ketika disambungkan ke pelayan Jacksonville (yang paling dekat dengan kawasan itu).

Ujian kelajuan PIA Jacksonville

Ketika datang ke klien Windows mereka, pasukan PIA telah memasukkan suis membunuh Internet. Suis kill akan mematikan sambungan Internet anda pada bila-bila masa VPN gagal. Perkara itu sangat berguna bagi mereka yang ingin memastikan namanya tidak dikenali di Gainesville. Akses Internet Peribadi menawarkan VPN dari sekadar $ 2.50 sebulan.

Lawati Akses Internet Peribadi

Walaupun kami merasakan kami telah memberikan anda pilihan terbaik yang tersedia, anda sentiasa dapat melihatnya VPN teratas 10 senarai perkhidmatan. Pilihan kami berdasarkan kelajuan, kebolehpercayaan, harga, dan keselamatan. Kami juga mencari pembekal dengan pelayan yang berada di atau sekitar wilayah Gainesville yang sama. Dengan cara itu, anda boleh mendapatkan kelajuan terbaik yang ada. Sudah tentu, semua pilihan kami mempunyai rangkaian yang hebat. Kelajuan penting jika anda merancang memuat turun atau menstrim kandungan. Menonton acara sukan secara langsung boleh mengecewakan sekiranya ia disangga semasa bermain penting. Penyedia yang kami nyatakan di atas adalah pilihan terbaik untuk melakukannya, tidak kira perkhidmatan popular mana yang ingin anda gunakan. Dengan menggunakan panduan kami, anda dapat mencari pilihan terbaik untuk keperluan anda.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map