Negara GeorgiaGeorgia terletak di Eurasia dan merupakan bekas negara Soviet. Ia mempunyai populasi 3.79 juta penduduk dan kepadatan penduduk 138 per batu persegi. Terdapat beberapa alasan yang baik untuk mengunjungi negara ini, termasuk makanan yang baik dan murah, muzium murah, tempat bersejarah, dan banyak lagi. Walaupun internet di negara ini sudah mapan, anda harus menggunakan VPN jika anda ingin menggunakan WiFi awam. Kami akan menerangkan lebih lanjut mengenai perkara itu sebentar lagi. Pertama, lihat senarai VPN terbaik untuk Georgia.

RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Penyemak Imbas Log
SambunganSmart
DNS
1VPN HMA Pro$ 4.29HideMyAss280
2PureVPN$ 2.88Lebih selamatVPN180Kotak pilihanKotak pilihan
3ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
4NordVPN$ 3.49NordVPN87Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan

Menurut laporan Freedomhouse.org, Georgia adalah negara bebas untuk web. Namun, kedekatan dengan Rusia cukup untuk membimbangkan banyak pihak. Itulah sebabnya mengapa anda perlu menggunakan VPN untuk melindungi privasi anda semasa berada di sana. Dengan berbuat demikian, sambungan selamat dan peribadi anda akan menjadikan lebih sukar bagi sesiapa sahaja untuk menjejaskan data anda atau menonton aktiviti anda.

Sebab kedua untuk menggunakan VPN ketika berada di Georgia adalah untuk membantu anda mengatasi penapisan kerajaan dan blok geo. Walaupun tidak ada bukti yang merajalela, ada indikasi pemerintah memanipulasi internet dalam beberapa hal. Untuk mengatasi masalah ini, anda perlu menyambung ke VPN di lokasi yang berbeza. Itu akan menyukarkan mana-mana perisian penyekat untuk menyekat apa yang anda lihat.

Apakah VPN Terbaik untuk Georgia?

Walaupun menggunakan internet adalah hak asasi di negara ini, kedekatan dengan Rusia sedikit sebanyak membimbangkan kita. Kerana itu, melindungi diri daripada pencuri adalah penting. Itulah sebabnya kami akan memberi tumpuan lebih kepada keselamatan, pertama dan memberitahu anda apa VPN terbaik untuk Georgia.

  • Dasar tanpa log yang ketat untuk memastikan anda selamat di Georgia
  • Penyulitan yang kuat dengan komponen kelas ketenteraan untuk membantu melindungi privasi anda dari mata kasar semasa berada di rantau ini
  • Keupayaan untuk mengelilingi firewall dan penapisan pemerintah semasa anda berada di kawasan ini
  • Aplikasi mudah alih dan sokongan untuk peranti Amazon Firestick
  • Pelayan pantas yang berfungsi dengan baik di Georgia dan wilayah
  • Penyedia yang mempunyai rangkaian besar dan stabil untuk membantu anda menghilangkan sambungan yang terputus

Dan sekarang, Mari kita lihat beberapa VPN terbaik untuk Georgia.

1. VPN terbaik untuk Georgia: HMA

VPN HMA

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 2.99 sebulan (diskaun 75%)

HideMyAss dihidupkan pada tahun 2005 ketika Jack Cator, seorang pelajar berusia 16 tahun di England, memutuskan bahawa dia ingin membuat perkhidmatan untuk menolong orang menghindari penapisan. Secara khusus, Jack tidak dapat mengakses laman media sosial dan permainan dalam talian kerana disekat di rangkaian sekolah. HMA menambah ratusan ribu pengguna pada bulan pertama dan sejak itu telah berkembang menjadi salah satu perkhidmatan VPN terbesar di dunia dengan lebih daripada 350 lokasi pelayan. Privax, syarikat induk HMA Pro VPN, menyertai pasukan AVG pada tahun 2015.

Ujian kelajuan HMA GeorgiaBagi mereka yang ingin mencari penyedia VPN dengan lokasi pelayan yang paling banyak, HideMyAss adalah pilihan terbaik anda. Perlu diingat bahawa HMA mencatat aktiviti pengguna yang menjadi perhatian sesetengah pengguna VPN. HMA menghoskan beberapa pelayan VPN di Georgia. Untuk menyambung ke pelayan di sana, Anda ingin masuk ke “Lokasi Lokasi” dan pilih “Ubah Lokasi” untuk memulakan. Kemudian klik pada tab “Cities” dan cari Tbilisi. Kami menyambung ke pelayan di sana untuk menguji dan mendapati kelajuannya adalah 121.46 Mbps.

Pada tahun 2016 HMA dan beberapa penyedia VPN terkemuka lain memimpin dalam mempermudah perisian pelanggan tersuai mereka. Hasilnya adalah sekumpulan aplikasi khusus yang memudahkan pengguna menyambung ke rangkaian HMA dan menyulitkan sambungan anda. Mereka mempunyai perisian yang tersedia untuk Windows, Mac, Android, dan iOS. Anda juga boleh menyambung ke HMA melalui penghala anda. HMA menawarkan akses VPN tanpa had dari hanya $ 4,99 sebulan dan menawarkan jaminan wang dikembalikan tanpa risiko selama 30 hari kepada semua pengguna baru.

Lawati Sembunyikan Pantat Saya

2. VPN terbaik untuk Georgia: PureVPN

PureVPN

Daftar selama 24 bulan dengan hanya $ 2.88 sebulan (diskaun 74%)

PureVPN telah beroperasi sejak 2007 menjadikan mereka salah satu penyedia VPN tertua di pasaran. Memulakan awal telah membantu mereka berkembang dan berinovasi. PureVPN mempunyai salah satu klien VPN terbaik yang terdapat di pasaran. Mereka juga mempunyai aplikasi percuma untuk iOS dan Android.

Inovasi adalah bidang yang membantu PureVPN menonjol dari pakej. Mereka terus menambah ciri dan tambahan baru ke perkhidmatan. Anda boleh menambahkan firewall NAT, alamat IP khusus, penyemak imbas StealthVPN dan pilihan khas yang dipanggil streaming khusus untuk membantu mempercepat prestasi anda.

Ujian kelajuan PureVPN GeorgiaOleh kerana kami ingin menguji pelayan di Georgia, kami membuka klien Windows dan mengklik pilihan “Country Selection Tool”. Dari sana anda dapat mengembangkan negara mana saja dan memilih pelayan tertentu menggunakan tab “Browse All Servers”. Rangkaian PureVPN mempunyai beberapa pelayan yang terletak di Georgia. Kami berhubung dengan salah satu dari mereka di Tbilisi dan menguji persembahannya. Seperti yang anda lihat, kelajuan muat turun kami ialah 27.80 Mbps.

PureVPN berjaya dalam kategori harga. Mereka telah mengurangkan harga lebih dari 50% kerana perkhidmatan ini terus meningkat. Anda boleh mendaftar untuk VPN tanpa had dan mengakses semua lokasi pelayan mereka dari hanya $ 4,99 sebulan. Rancangan tahunan adalah nilai yang besar.

Lawati PureVPN

3. VPN terbaik untuk Georgia: ExpressVPN

ExpressVPN

Daftar selama 12 bulan dan dapatkan 3 BULAN PERCUMA di VPN # 1 kami

ExpressVPN menyatukan akses VPN cepat dengan MediaStreamer yang bertindak sebagai perkhidmatan DNS Pintar untuk membebaskan akses ke kandungan terhad geo. Perkhidmatan VPN akan membantu menyulitkan sambungan anda dan membuka blokir acara sukan langsung. Anda juga akan mendapat senarai acara hiburan dan sukan langsung terkini di laman web mereka. Berada di Kepulauan Virgin Britain meletakkan ExpressVPN di luar negara 5 mata dan 14 mata. Mereka mengekalkan kebijakan tanpa log yang telah disahkan melalui permintaan undang-undang berprofil tinggi selama ini.

ExpressVPN menguruskan rangkaian VPN yang sangat besar. Di luar Amerika Syarikat, rangkaian ExpressVPN mempunyai ribuan pelayan di lokasi utama untuk melindungi privasi pengguna mereka. Anda boleh menggunakan rangkaian mereka untuk melindungi privasi anda, membuka blokir penapisan, dan menonton perkhidmatan streaming kegemaran anda dari mana saja.

Ujian kelajuan ExpressVPN GeorgiaAplikasi ExpressVPN membolehkan anda memilih lokasi pelayan ke bandar tetapi anda tidak perlu memilih pelayan tertentu. Sebaliknya, pelanggan akan memilih pelayan terpantas di lokasi pilihan anda. Anda juga perlu tahu bahawa beberapa bandar tidak ditunjukkan pada tab yang disarankan di dalam klien. Anda mungkin menemui masalah itu dengan pelayan di kawasan itu. Cukup pilih tab “Semua”, buka Eropah, dan kemudian buka Georgia. Pada ketika ini, anda boleh memilih pelayan di sana. Semasa kami menguji pelayan Tbilisi, Georgia, kelajuannya adalah 5,85 Mbps.

Mungkin kelebihan terbesar menggunakan ExpressVPN adalah sokongan mereka untuk pelbagai jenis peranti. ExpressVPN menawarkan perisian VPN khusus untuk Windows, Mac, iOS, dan Android. Sambungkan dari desktop dan mudah alih anda pada masa yang sama dengan sehingga 3 sambungan serentak. Anda juga boleh memasang sambungan web ExpressVPN untuk Chrome atau Firefox. Ingin melindungi seluruh rangkaian rumah anda dengan satu akaun VPN? Sekiranya demikian, anda boleh menggunakan aplikasi penghala ExpressVPN untuk menyiapkan semua. Ciri MediaStreamer menambahkan sokongan DNS Pintar ke peranti seperti konsol permainan (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, dll.), Kotak media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, dll.), Dan Smart TV.

Kupon ExpressVPNJimat 49% dan dapatkan 3 bulan percuma dengan 12 bulan VPN dinilai # 1 kami

ExpressVPN menunjukkan prestasi yang baik dalam ujian kelajuan kami. Mereka adalah pilihan terbaik untuk privasi dan untuk membebaskan sekatan geo. Sokongan pelanggan tersedia 24/7 untuk memberi bantuan dan menjawab sebarang pertanyaan. Nikmati VPN terbaik dengan harga yang lebih rendah kerana ExpressVPN menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati ExpressVPN

4. VPN terbaik untuk Georgia: NordVPN

NordVPN

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 2.99 sebulan (diskaun 75%)

NordVPN berpusat di Panama yang mana beberapa pengguna lebih suka menggunakan syarikat VPN yang sebenarnya beribu pejabat di Amerika Syarikat. Anda akan mendapati bahawa NordVPN mempunyai kehadiran yang kuat di AS dengan pelayan yang terdapat di seluruh negara. Anggota mempunyai akses penuh ke rangkaian mereka di AS dan seterusnya dengan harga yang sangat baik.

Anda akan mendapati bahawa NordVPN mungkin mempunyai gabungan perkhidmatan terbaik untuk harganya jika anda ingin mendapatkan langganan untuk jangka masa yang lebih lama. Semua pengguna mempunyai akses penuh ke rangkaian dan perisian khusus mereka. Anda boleh berhubung menggunakan klien VPN untuk Windows atau Mac. Mereka juga mempunyai aplikasi mudah alih yang mudah digunakan untuk kedua-dua peranti Android dan iOS (iPhone, iPad).

Ujian kelajuan NordVPN GeorgiaNordVPN menghoskan sebilangan pelayan di Tbilisi. Dari konsol, mengklik pada 3 titik mendatar di sebelah kanan negara, anda boleh mencari kawasan pelayan dan melihat peratusan pelayan yang ada. Kami menguji pelayan yang terletak di Tbilisi, Georgia, dan kelajuan muat turun adalah 1.21 Mbps.

Ingin mengakses perkhidmatan streaming seperti Netflix, Amazon Prime Video, atau BBC iPlayer dari mana sahaja di dunia? Sekiranya demikian, NordVPN adalah pilihan yang tepat. Mereka adalah satu-satunya perkhidmatan VPN yang masih dapat menyahsekat Netflix. Anda boleh mendaftar untuk perkhidmatan VPN dan SmartDNS tanpa had dari sekadar $ 2.99 sebulan dengan keahlian 3 tahun.

Lawati NordVPN

Sekarang, anda dapat melihat beberapa alasan yang jelas untuk menggunakan VPN semasa berada di negara Georgia. Sudah tentu, anda akan dapat mencari penyedia lain di kami senarai VPN teratas 10. Semua penyedia akan menunjukkan prestasi yang baik, tetapi kami mengoptimumkan keputusan kami untuk memberikan anda pilihan terbaik untuk Georgia. Perlindungan VPN adalah idea yang baik sama ada tidak kira apa yang anda rancangkan untuk dilakukan di negara ini. Dengan menggunakan panduan kami, kami akan membantu anda membuat keputusan yang tepat.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me