VPN terbaik untuk Green Bay

Green Bay WisconsinBerikut adalah senarai 5 perkhidmatan VPN teratas untuk Green Bay kami.


 1. ExpressVPNPilihan utama kami. Cepat, sesuai untuk streaming.
 2. NordVPN – Pelayan VPN selamat berdekatan di Chicago.
 3. CyberGhost – Sesuai untuk pemula, pelayan di kawasan ini.
 4. Surfshark – Mudah digunakan dengan pelayan VPN di Illinois.
 5. Akses Internet Peribadi – P2P mesra dengan pelayan di rantau ini.

Green Bay adalah bandar AS dan tempat duduk daerah County County di negeri Wisconsin. Ia terletak di sub-cekungan Lake Michigan. Bandar ini merupakan kawasan industri dan nama pasukan bola sepak mereka, Green Bay Packers adalah rujukan kepada tanaman pembungkus daging. Jika dibandingkan dengan bandar-bandar NFL lain, Green Bay sepatutnya agak kecil. Sekiranya anda akan mengunjungi bandar, anda ingin menyambung ke VPN sebelum menyambung ke WiFi awam.

Kemungkinan besar, anda akan mengalami waktu henti jika anda mengunjungi bandar. Walaupun sebilangan pelawat akan melakukan perkara lain, kebanyakan orang akan menggunakan WiFi awam sekurang-kurangnya sekali. WiFi ada di mana-mana, dan anda boleh bertaruh bahawa banyak pertubuhan di dan dekat Green Bay menawarkannya. Sebilangan besar merasakan bahawa ia adalah akses peluang yang baik, dan penjenayah siber akan bersetuju. Walaupun itu akan membantu anda menyimpan data pada rancangan data anda atau memberi anda kelajuan yang lebih cepat, ia juga menjadikan anda rentan terhadap pencuri siber. Apabila anda menggunakan VPN, anda dapat membantu melindungi maklumat sensitif anda dari orang yang ingin mencuri maklumat anda.

Sebab seterusnya untuk menggunakan VPN semasa berada di Green Bay adalah untuk membantu anda mengatasi sekatan geo. Sama ada anda pengembara atau peminat sukan, anda mungkin mengalami sekatan geo atau pemadaman dari semasa ke semasa. Sekiranya anda gemar menonton sukan dan berkunjung ke bandar, anda sudah tahu bahawa anda tidak akan dapat melihat pasukan tempatan dalam talian kerana hak pelesenan. Tempat lain yang boleh anda temui sekatan termasuk kolej, syarikat, dan bahkan beberapa tempat WiFi awam. Dengan menyambung ke pelayan VPN di bandar lain, perisian penyekat akan menganggap anda berada di tempat lain. Perkhidmatan VPN yang baik akan membantu anda mengatasi jenis sekatan tersebut.

Walaupun ada tujuan lain untuk menggunakan VPN, itu adalah alasan terbesar untuk menggunakannya. Setelah anda mendaftar, anda mungkin akan menemui kegunaan lain. Dari melindungi privasi anda hingga mengatasi sekatan geo, perkhidmatan ini telah anda lindungi. Apabila anda bersedia memilih perkhidmatan, terdapat beberapa perkara yang harus anda pertimbangkan.

Apa VPN terbaik untuk Green Bay?

Berdasarkan kriteria berikut, kami dapat membuat senarai VPN terbaik untuk Green Bay:

 • Keupayaan untuk menonton dan melihat kandungan yang disekat geo dan sukan langsung
 • Kebolehpercayaan rangkaian VPN untuk membolehkan masa sambungan yang lama
 • Aplikasi untuk peranti mudah alih pelbagai platform termasuk Amazon Firestick
 • Pelayan pantas di rantau Green Bay
 • Pembekal dengan dasar tanpa log
 • Penyulitan kelas tentera untuk melindungi privasi anda

Tanpa berlengah lagi, berikut adalah senarai perkhidmatan VPN terbaik untuk Green Bay:

1. VPN terbaik untuk Green Bay: ExpressVPN

ExpressVPNExpressVPN adalah pilihan utama kami untuk Green Bay

 • Harga terbaik – $ 6.67 / bln. selama 15 bulan (lihat semua rancangan)
 • Jaminan – Jaminan wang dikembalikan 30 hari tanpa risiko
 • Aplikasi VPN – Windows, Mac, iOS, Android, Firestick, penghala
 • Rangkaian – 160 lokasi pelayan di 94 negara
 • Dasar pembalakan – No-log VPN yang terletak di Kepulauan Virgin Britain

Daftar selama 12 bulan dan dapatkan 3 BULAN PERCUMA di VPN # 1 kami

ExpressVPN menyatukan akses VPN cepat dengan MediaStreamer yang bertindak sebagai perkhidmatan DNS Pintar untuk membebaskan akses ke kandungan terhad geo. Perkhidmatan VPN akan membantu menyulitkan sambungan anda dan membuka blokir acara sukan langsung. Anda juga akan mendapat senarai acara hiburan dan sukan langsung terkini di laman web mereka. Berada di Kepulauan Virgin Britain meletakkan ExpressVPN di luar negara 5 mata dan 14 mata. Mereka mengekalkan kebijakan tanpa log yang telah disahkan melalui permintaan undang-undang berprofil tinggi selama ini.

ExpressVPN menguruskan rangkaian VPN yang sangat besar. Di luar Amerika Syarikat, rangkaian ExpressVPN mempunyai ribuan pelayan di lokasi utama untuk melindungi privasi pengguna mereka. Anda boleh menggunakan rangkaian mereka untuk melindungi privasi anda, membuka blokir penapisan, dan menonton perkhidmatan streaming kegemaran anda dari mana saja.

Ujian kelajuan ExpressVPN Green BayAplikasi ExpressVPN membolehkan anda memilih lokasi pelayan ke bandar tetapi anda tidak perlu memilih pelayan khusus terpantas. Sebaliknya, pelanggan akan memilih pelayan di lokasi pilihan anda. Anda juga perlu tahu bahawa beberapa bandar tidak ditunjukkan pada tab yang disarankan di dalam klien. Sudah tentu, ini berlaku untuk Green Bay. Anda ingin memilih tab “Semua”, buka Amerika, dan kemudian buka Amerika Syarikat. Pada ketika ini, anda boleh memilih lokasi pelayan USA – Minneapolis. Seperti yang anda lihat, kami menguji pelayan di Minneapolis ke Green Bay dan kelajuannya adalah 108.58 Mbps.

Mungkin kelebihan terbesar menggunakan ExpressVPN adalah sokongan mereka untuk pelbagai jenis peranti. ExpressVPN menawarkan perisian VPN khusus untuk Windows, Mac, iOS, dan Android. Sambungkan dari desktop dan mudah alih anda pada masa yang sama dengan sehingga 3 sambungan serentak. Anda juga boleh memasang sambungan web ExpressVPN untuk Chrome atau Firefox. Ingin melindungi seluruh rangkaian rumah anda dengan satu akaun VPN? Sekiranya demikian, anda boleh menggunakan aplikasi penghala ExpressVPN untuk menyiapkan semua. Ciri MediaStreamer menambahkan sokongan DNS Pintar ke peranti seperti konsol permainan (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, dll.), Kotak media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, dll.), Dan Smart TV.

Kupon ExpressVPNJimat 49% dan dapatkan 3 bulan percuma dengan 12 bulan VPN dinilai # 1 kami

ExpressVPN menunjukkan prestasi yang baik dalam ujian kelajuan kami. Mereka adalah pilihan terbaik untuk privasi dan untuk membebaskan sekatan geo. Sokongan pelanggan tersedia 24/7 untuk memberi bantuan dan menjawab sebarang pertanyaan. Nikmati VPN terbaik dengan harga yang rendah kerana ExpressVPN menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati ExpressVPN

2. VPN terbaik untuk Green Bay: NordVPN

NordVPNNordVPN mempunyai pelayan VPN yang selamat di Chicago

 • Harga terbaik – $ 3.49 / bln. selama 36 bulan (lihat semua rancangan)
 • Jaminan – Jaminan wang dikembalikan 30 hari
 • Aplikasi VPN – Windows, Mac, iOS, Android, Firestick
 • Rangkaian – 87 lokasi pelayan di 59 negara
 • Dasar pembalakan – No-log VPN yang terletak di Panama

NordVPN berpusat di Panama yang mana beberapa pengguna lebih suka menggunakan syarikat VPN yang sebenarnya beribu pejabat di Amerika Syarikat. Anda akan mendapati bahawa NordVPN mempunyai kehadiran yang kuat di AS dengan pelayan yang terdapat di seluruh negara. Anggota mempunyai akses penuh ke rangkaian mereka di AS dan seterusnya dengan harga yang sangat baik.

Anda akan mendapati bahawa NordVPN mungkin mempunyai gabungan perkhidmatan terbaik dengan harga jika anda melanggan akaun jangka panjang. Semua pengguna mempunyai akses penuh ke rangkaian dan perisian khusus mereka. Anda boleh berhubung menggunakan klien VPN untuk Windows atau Mac. Mereka juga mempunyai aplikasi mudah alih yang mudah digunakan untuk kedua-dua peranti Android dan iOS (iPhone, iPad).

Ujian kelajuan NordVPN Green BayNordVPN menghoskan sebilangan pelayan di Chicago (kerana ia adalah yang paling dekat). Dari konsol, mengklik pada 3 titik mendatar di sebelah kanan negara, anda boleh mencari kawasan pelayan dan melihat peratusan pelayan yang ada. Kami menguji pelayan Amerika Syarikat di Chicago dan mendapati prestasinya mencapai 107.31 Mbps.

Ingin mengakses perkhidmatan streaming seperti Netflix, Amazon Prime Video, atau BBC iPlayer dari mana sahaja di dunia? Sekiranya demikian, NordVPN adalah pilihan yang tepat. Mereka adalah satu-satunya perkhidmatan VPN yang masih dapat menyahsekat Netflix. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan perkhidmatan VPN dan SmartDNS tanpa had dengan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati NordVPN

3. VPN terbaik untuk Green Bay: CyberGhost

CyberGhostCyberGhost sangat sesuai untuk pemula dengan pelayan di kawasan ini

 • Harga terbaik – $ 2.75 / bln. selama 36 bulan (lihat semua rancangan)
 • Jaminan – Jaminan wang dikembalikan 45 hari
 • Aplikasi VPN – Windows, Mac, iOS, Android
 • Rangkaian – 112 lokasi pelayan di 90 negara
 • Dasar pembalakan – No-log VPN yang terletak di Romania

CyberGhost ditubuhkan pada tahun 2001 oleh 7 ahli pasukan muda yang bersemangat di Bucharest, Romania. Sejak masa itu syarikat telah berkembang menjadi salah satu perkhidmatan VPN terbesar di dunia. Pasukan yang terdiri daripada 50+ ahli memberi tumpuan untuk melindungi privasi pengguna. Robert Knapp, pengasas bersama dan Ketua Pegawai Eksekutif, terus menerajui pasukan walaupun mereka menyertai kumpulan Crossrider pada tahun 2017. Sejak masa itu, rangkaian CyberGhost telah berkembang dengan cukup.

CyberGhost menawarkan gabungan lokasi pelayan yang bagus, penyulitan yang kuat, dan kemampuan untuk membuka blokir perkhidmatan penstriman popular seperti Netflix, YouTube Red, dan Amazon Prime. Beberapa saluran bahkan membolehkan anda membebaskan sekatan geo untuk beberapa wilayah. Contohnya, anda boleh mengakses kandungan video Amazon Prime di AS, Jerman atau UK. Pelanggan Windows juga memberi anda pilihan untuk melayari tanpa nama, melindungi WiFi, torrent tanpa nama, membuka blokir laman web asas (Google, Facebook Instagram, dll.), Dan memilih pelayan.

Ujian kelajuan CyberGhost Green BayOleh kerana kami ingin menguji pelayan berhampiran Green Bay, kami membuka klien Windows dan mengembangkan antara muka. Dari sana anda ingin mengklik tab “Semua Pelayan” jika belum aktif. Tatal ke Amerika Syarikat dan klik di sebelah kanan bintang. Ini akan memaparkan senarai lengkap pelayan di Amerika Syarikat. Rangkaian CyberGhost merangkumi sejumlah pelayan di kawasan Chicago. Kami berhubung dengan salah satu daripadanya dan menguji prestasinya. Seperti yang anda lihat, kelajuan muat turun kami ialah 104.31 Mbps.

Pelanggan VPN CyberGhost adalah salah satu kegemaran kami. Sangat mudah digunakan dan merangkumi sejumlah ciri canggih untuk membantu melindungi privasi dalam talian anda. Mereka mempunyai pasukan pengembangan di Jerman yang terus menambahkan ciri ke aplikasi pelanggan dan mudah alih. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan akses penuh ke rangkaian CyberGhost dengan jaminan wang dikembalikan selama 45 hari.

Lawati CyberGhost

4. VPN terbaik untuk Green Bay: Surfshark

SurfsharkSurfshark mudah digunakan dengan pelayan di Illinois

 • Harga terbaik – $ 1.99 / bln. selama 24 bulan (lihat semua rancangan)
 • Jaminan – Jaminan wang dikembalikan 30 hari
 • Aplikasi VPN – Windows, Mac, iOS, Android
 • Rangkaian – 68 lokasi pelayan di 61 negara
 • Dasar pembalakan – No-log VPN yang terletak di Kepulauan Virgin Britain

Surfshark melancarkan perkhidmatan VPN mereka pada tahun 2018. Sejak masa itu, syarikat ini telah membuat percikan dalam masyarakat. Pasukan ini terus berkembang dan menambah lokasi pelayan ke rangkaian berkelajuan tinggi mereka. Mereka telah memberi tumpuan kepada privasi dan nilai. Perkhidmatan ini merangkumi ciri tambahan seperti CleanWeb (blok iklan dan malware), Whitelister (split tunneling), MultiHop double VPN, kill switch, DNS peribadi dan perlindungan kebocoran.

Dengan rangkaian pelayan yang besar di seluruh dunia, penyulitan yang kuat, dan kemampuan untuk menyekat perkhidmatan streaming popular seperti Netflix, YouTube Premium, dan Amazon Prime, terdapat banyak peluang untuk menikmati perkhidmatan tersebut. Anda boleh mengakses Amazon Prime Video di beberapa wilayah termasuk AS, Jerman, dan UK. Pelanggan Windows memberi anda pilihan untuk menyambung ke lokasi pelayan fizikal, pelayan maya (paling sesuai untuk menyekat sekatan geo), pelayan yang menyokong penggunaan P2P, dan pelayan MultiHop.

Ujian kelajuan Surfshark Green BayUntuk ujian kami mengenai Green Bay, kami ingin memilih pelayan yang terletak di kawasan itu. Setelah anda log masuk, cukup klik pada tab lokasi dan taipkan lokasi di bar carian. Dari sana, anda boleh menyambung ke pelayan yang terletak di Chicago. Semasa kami menyambung ke pelayan dan diuji ke Green Bay, kelajuannya adalah 107.99 Mbps.

Untuk nilai dan ciri-ciri, Surfshark adalah pilihan terbaik bagi mereka yang ingin melindungi privasi mereka dan membuka sekatan. Semua aplikasi VPN mereka direka dengan antara muka pengguna yang serupa dan mudah digunakan. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan akaun VPN tanpa risiko tanpa risiko kerana Surfshark menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati Surfshark

5. VPN Terbaik untuk Green Bay: Akses Internet Peribadi

Akses Internet PeribadiPIA mesra P2P dengan pelayan VPN di rantau ini

 • Harga terbaik – $ 3.33 / bln. selama 12 bulan (lihat semua rancangan)
 • Jaminan – Jaminan wang dikembalikan selama 7 hari
 • Aplikasi VPN – Windows, Mac, iOS, Android
 • Rangkaian – 52 lokasi pelayan di 30 negara
 • Dasar pembalakan – No-log VPN yang terletak di Amerika Syarikat

Akses Internet Peribadi (PIA) memberi pengguna beberapa pilihan yang berbeza. Tidak seperti masa lalu, anda tidak perlu lagi membuat profil untuk setiap pelayan VPN. Sekarang, anda boleh menyambung ke mana-mana lokasi pelayan mereka di 33 negara. Seperti yang anda lihat di bawah, pasukan PIA telah mengatur pelayan mereka mengikut wilayah, negara, dan bandar. Lokasi pelayan disenaraikan mengikut urutan abjad mengikut negara.

Terdapat banyak pengguna torrent yang menggemari Akses Internet Peribadi. Perkhidmatan ini merangkumi ciri yang akan menghentikan sistem anda daripada berkomunikasi sekiranya sambungan ke perkhidmatan mereka terputus. Maksudnya jika akses VPN yang dienkripsi anda dijatuhkan atas sebab apa pun ia akan membuat anda selamat.

Ujian kelajuan PIA Green BayPelanggan Windows PIA sangat mudah. Anda tidak akan menjumpainya sejauh penggunaan dan penyediaannya. Walau bagaimanapun, anda tidak mahu memandang rendah PIA menawarkan tahap perlindungan privasi yang berbeza bergantung pada keperluan anda. Anda boleh mengawal tahap penyulitan dan mencari keseimbangan yang betul antara privasi dan kelajuan. Seperti yang anda lihat, ujian kelajuan kami menunjukkan bahawa PIA berjalan pada tahap 103.73 Mbps ketika disambungkan ke pelayan Chicago.

Ketika datang ke klien Windows mereka, pasukan PIA telah memasukkan suis membunuh Internet. Suis kill akan mematikan sambungan Internet anda pada bila-bila masa VPN gagal. Itu sangat berguna bagi mereka yang ingin memastikan namanya tidak dikenali. Akses Internet Peribadi memberikan jaminan wang dikembalikan selama 7 hari kepada ahli.

Lawati Akses Internet Peribadi

Bagi mereka yang mencari lebih banyak pilihan, anda selalu boleh melihat kami VPN teratas 10 senarai perkhidmatan. Anda harus berpuas hati dengan pilihan yang kami berikan di atas. Kami memilihnya berdasarkan kelajuan, kebolehpercayaan, harga, dan keselamatan. Kami juga mencari pembekal dengan pelayan yang terletak di atau dekat Green Bay. Dengan cara itu, anda dapat memperoleh kelajuan terbaik. Sudah tentu, mereka semua mempunyai rangkaian yang hebat. Kelajuan penting jika anda merancang memuat turun atau mengalirkan kandungan HD. Penyedia yang kami nyatakan di atas adalah pilihan terbaik untuk melakukannya, tidak kira perkhidmatan popular mana yang ingin anda gunakan. Mudah-mudahan, anda dapat menggunakan panduan kami untuk membantu anda membuat keputusan sebaik mungkin.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map