HungaryHungary adalah sebuah negara yang agak kecil yang terletak di Eropah tengah. Ia mempunyai penduduk hampir 10 juta orang. Anda dapat menjumpai banyak perjalanan ke kawasan itu dengan alasan yang berbeza. Sama ada atas sebab sejarah atau peluang perniagaan, banyak perkara yang mesti dilihat dan dilakukan. Sekiranya anda pergi ke Hungary untuk urusan perniagaan, percutian, atau alasan lain, ada kemungkinan anda mahu menggunakan WiFi awam. Sebelum anda melakukannya, kami mencadangkan anda menggunakan VPN terlebih dahulu. Kami akan memberi anda lebih banyak maklumat mengenai perkara itu sebentar lagi.

VPN Terbaik untuk Hungary – Ringkasan

Mari kita lihat 5 VPN terbaik kegemaran kami untuk Hungary.

 1. Cyberghost
 2. VPN HMA Pro
 3. Akses Internet Peribadi
 4. IPVanish
 5. ExpressVPN

Pada tinjauan terkini mengenai kelajuan internet di Hungary, ia sangat tinggi. Dengan kata lain, anda mungkin akan menikmati kelajuan yang hebat semasa berada di negara ini. Namun, itu juga dapat membuka peluang bagi penjenayah siber. Walaupun negara ini memiliki nuansa dunia lama, anda boleh bertaruh bahawa ada di antara mereka yang akan memanfaatkan keadaan tersebut. Apabila anda menggunakan pelayan VPN, anda boleh membuat sambungan yang selamat dan dienkripsi. Itu akan membantu mengamankan data anda

Sebab kedua yang baik untuk menggunakan VPN semasa di Hungary ada kaitan dengan penapisan dan blok geo. Menurut laporan Universiti Harvard 2017, terdapat penapisan terpilih di sekitar media sosial di Hungary. Namun, itulah satu-satunya bentuk penapisan yang dapat kita temui. Sekiranya anda ingin mengakses bahan yang dilarang, anda biasanya tidak bernasib baik kecuali anda menggunakan VPN. Oleh kerana anda dapat memperoleh alamat IP di wilayah yang berbeza, anda berjaya mengatasi sekatan media sosial. Walaupun syarikat media dapat menyekat pengguna untuk tidak melihat kandungan di luar kawasan yang disasarkan, pemerintah dapat melakukan hal yang sama untuk menyekat siapa saja di dalam negara.

Apa VPN terbaik untuk Hungary?

Kami memberi tumpuan kepada kriteria berikut untuk menentukan senarai VPN terbaik kami untuk Hungary:

 • Penyedia VPN yang tidak menyimpan log penggunaan
 • Rangkaian besar dan stabil untuk membantu anda menghilangkan terputus
 • Pelayan VPN yang berprestasi baik di Hungary.
 • Penyulitan kelas tentera yang kuat untuk membantu melindungi privasi
 • Keupayaan untuk membuka blokir perkhidmatan penstriman yang popular dan membuat penapisan
 • Aplikasi mudah alih dan sokongan untuk peranti Amazon Firestick

Tanpa berlengah lagi, berikut adalah senarai perkhidmatan VPN terbaik untuk Hungary:

1. CyberGhost

CyberGhostBerpusat di: Romania | Bilangan pelayan: 3,000+ | Lokasi pelayan: 80 | Sambungan serentak: 7

 • Eksklusif Pelan 12 bulan + 6 mos. percuma – $ 2.75 sebulan (jumlah kos $ 49.50)
 • Pelan 6 bulan – $ 4.99 sebulan (jumlah kos $ 29.94)
 • Pelan 1 bulan – $ 11,99 sebulan

CyberGhost ditubuhkan pada tahun 2001 oleh 7 ahli pasukan muda yang bersemangat di Bucharest, Romania. Sejak masa itu syarikat telah berkembang menjadi salah satu perkhidmatan VPN terbesar di dunia. Pasukan yang terdiri daripada 50+ ahli memberi tumpuan kepada melindungi privasi pengguna. Robert Knapp, pengasas bersama dan Ketua Pegawai Eksekutif, terus menerajui pasukan walaupun mereka menyertai kumpulan Crossrider pada tahun 2017. Sejak masa itu, rangkaian CyberGhost telah berkembang dengan cukup.

CyberGhost menawarkan gabungan lokasi pelayan yang bagus, penyulitan yang kuat, dan kemampuan untuk membuka blokir perkhidmatan penstriman popular seperti Netflix, YouTube Red, dan Amazon Prime. Beberapa saluran bahkan membolehkan anda membebaskan sekatan geo untuk beberapa wilayah. Contohnya, anda boleh mengakses kandungan video Amazon Prime di AS, Jerman atau UK. Pelanggan Windows juga memberi anda pilihan untuk melayari tanpa nama, melindungi WiFi, torrent tanpa nama, membuka blokir laman web asas (Google, Facebook Instagram, dll.), Dan memilih pelayan.

Oleh kerana kami ingin menguji pelayan di Hungary, kami membuka klien Windows dan memperluas antara muka. Dari sana, anda ingin mengklik tab “Semua Pelayan” jika belum aktif. Tatal ke Hungary dan klik di sebelah kanan bintang. Ini akan memaparkan senarai lengkap pelayan di negara ini. Rangkaian CyberGhost merangkumi beberapa pelayan di Budapest. Kami menyambung ke pelayan di sana dan kami mendapat kelajuan 119.05 Mbps.

Ujian kelajuan CyberGhost Hungary

Pelanggan VPN CyberGhost adalah salah satu kegemaran kami. Sangat mudah digunakan dan merangkumi sejumlah ciri canggih untuk membantu melindungi privasi dalam talian anda. Mereka mempunyai pasukan pengembangan di Jerman yang terus menambahkan ciri ke aplikasi pelanggan dan mudah alih. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan akses penuh ke rangkaian CyberGhost dari hanya $ 2.75 sebulan semasa promosi mereka sekarang.

Baca ulasan penuh kami mengenai CyberGhost VPN.

Lawati CyberGhost

2. HMA Pro VPN

VPN HMABerpusat di: UK | Bilangan pelayan: 880+ | Lokasi pelayan: 280 | Sambungan serentak: 5

 • Pelan 12 bulan – $ 6.99 sebulan (jumlah kos $ 83.88)
 • Pelan 6 bulan – $ 7.99 sebulan (jumlah kos $ 47.94)
 • Pelan 1 bulan – $ 11,99 sebulan

HideMyAss dihidupkan pada tahun 2005 ketika Jack Cator, seorang pelajar berusia 16 tahun di England, memutuskan bahawa dia ingin membuat perkhidmatan untuk menolong orang menghindari penapisan. Secara khusus, Jack tidak dapat mengakses laman media sosial dan permainan dalam talian kerana disekat di rangkaian sekolah. HMA menambah ratusan ribu pengguna pada bulan pertama dan sejak itu telah berkembang menjadi salah satu perkhidmatan VPN terbesar di dunia dengan lebih daripada 350 lokasi pelayan. Privax, syarikat induk HMA Pro VPN, menyertai pasukan AVG pada tahun 2015.

Sekiranya tujuan anda adalah mencari VPN dengan lokasi pelayan yang paling banyak, maka HideMyAss adalah pilihan terbaik anda. Perlu diingat bahawa HMA mencatat aktiviti pengguna yang menjadi perhatian sesetengah pengguna VPN. HMA mengehoskan beberapa pelayan VPN di Indonesia termasuk beberapa pelayan di bandar-bandar besar. Untuk menyambung ke pelayan di sana, Anda ingin masuk ke “Lokasi Lokasi” dan pilih “Ubah Lokasi” untuk memulakan. Kemudian klik pada tab “Cities” dan cari Budapest. Kami menyambung ke pelayan di sana untuk menguji dan mendapati kelajuannya adalah 119.60 Mbps.

Ujian kelajuan HMA Hungary

Pada tahun 2016 HMA dan beberapa penyedia VPN terkemuka lain memimpin dalam mempermudah perisian pelanggan tersuai mereka. Hasilnya adalah sekumpulan aplikasi khusus yang memudahkan pengguna menyambung ke rangkaian HMA dan menyulitkan sambungan anda. Mereka mempunyai perisian yang tersedia untuk Windows, Mac, Android, dan iOS. Anda juga boleh menyambung ke HMA melalui penghala anda. HMA menawarkan akses VPN tanpa had dari hanya $ 6,99 sebulan dan menawarkan jaminan wang dikembalikan tanpa risiko selama 30 hari kepada semua pengguna baru.

Baca ulasan penuh kami mengenai HMA.

Lawati Sembunyikan Pantat Saya

3. Akses Internet Peribadi

Akses Internet PeribadiBerpusat di: Amerika Syarikat | Bilangan pelayan: 3,000+ | Lokasi pelayan: 52 | Sambungan serentak: 5

 • Eksklusif Pelan 24 bulan – $ 2.50 sebulan (jumlah kos $ 59.95)
 • Pelan 12 bulan – $ 3.25 sebulan (jumlah kos $ 38.95)
 • Pelan 1 bulan – $ 6.45 sebulan

Sebagai pengguna, Akses Internet Peribadi (PIA) memberi anda beberapa pilihan yang berbeza. Sebelum ini, anda harus menyediakan profil untuk setiap pelayan VPN. Sekarang, menyambung ke pelayan mana pun di rangkaian 28 negara mereka adalah mudah. Pasukan PIA telah mengatur pelayan mereka mengikut wilayah, negara, dan bandar. Lokasi pelayan disenaraikan mengikut urutan abjad mengikut negara. Sebaik sahaja anda memilih lokasi, anda boleh berhubung dengan mudah ke lokasi di Budapest untuk mendapatkan sambungan VPN Hungary anda.

Terdapat banyak pengguna torrent yang menggemari Akses Internet Peribadi. Perkhidmatan ini merangkumi ciri yang akan menghentikan sistem anda daripada berkomunikasi sekiranya sambungan ke perkhidmatan mereka terputus. Maksudnya jika akses VPN yang dienkripsi anda dijatuhkan atas sebab apa pun ia akan membuat anda selamat.

PIA menawarkan klien Windows dan aplikasi lain yang mudah dan senang digunakan. Walau bagaimanapun, anda tidak mahu memandang rendah PIA menawarkan tahap perlindungan privasi yang berbeza bergantung pada keperluan anda. Anda boleh mengawal tahap penyulitan untuk membantu anda mencari keseimbangan yang betul antara privasi dan kelajuan. Seperti yang anda lihat, ujian kelajuan kami menunjukkan bahawa PIA menunjukkan prestasi yang baik di rantau ini. Semasa kami menyambung ke pelayan Budapest, kami mendapat kelajuan 114.92 Mbps.

Ujian kelajuan PIA Hungary

Ketika datang ke klien Windows mereka, pasukan PIA telah memasukkan suis membunuh Internet. Suis kill akan mematikan sambungan Internet anda pada bila-bila masa VPN gagal. Itu sangat berguna bagi mereka yang ingin memastikan namanya tidak dikenali. Akses Internet Peribadi menawarkan VPN dari sekadar $ 2.50 sebulan.

Baca ulasan penuh kami mengenai Akses Internet Peribadi.

Lawati Akses Internet Peribadi

4. IPVanish

IPVanishBerpusat di: Amerika Syarikat | Bilangan pelayan: 1,100+ | Lokasi pelayan: 89 | Sambungan serentak: 10

 • Eksklusif Pelan 12 bulan – $ 4.87 sebulan (jumlah kos $ 58.49)
 • Pelan 3 bulan – $ 6.74 sebulan (jumlah kos $ 20.24)
 • Pelan 1 bulan – $ 7,50 sebulan

Hungary terletak di pusat dan banyak perkhidmatan mempunyai pelayan di rantau ini. Sudah tentu, itu termasuk IPVanish. Anda boleh menjangkakan kepantasan yang pantas di lokasi di beberapa tempat di dunia. Oleh sebab itu, kami memilih IPVanish sebagai salah satu pilihan masuk kami untuk digunakan semasa berada di Hungary.

Selain cukup banyak liputan di berbagai wilayah, IPVanish menjadi tuan rumah pelayan di setiap benua selain Antartika. Rangkaian menghasilkan kelajuan yang hebat dan mereka menunjukkan prestasi yang baik pada ujian kelajuan kami. Anda akan menemui beberapa lokasi pelayan di seluruh Asia. Anda boleh memilih lokasi atau pelayan individu dari menu lungsur turun.

IPVanish menghoskan sebilangan pelayan di lokasi yang kami sebutkan di atas dan anda boleh memilih untuk menyambung ke salah satu dari mereka. Sekiranya anda melihat pelayan yang mempunyai huruf “a” dalam nama pelayan, mereka adalah yang terpantas. Kami menguji pelayan IPVanish di Budapest dan kelajuannya adalah 85.09 Mbps.

Ujian kelajuan IPVanish Hungary

Apabila nilai IPVanish sukar ditandingi. Mereka menawarkan akses tanpa had ke rangkaian VPN dan perisian khusus mereka untuk Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick, dan banyak lagi dengan harga $ 7.50 sebulan atau $ 58.49 setahun. Itu menghasilkan hanya $ 4.87 sebulan pada rancangan tahunan. Jaminan wang dikembalikan selama 7 hari akan melindungi anda sebagai ahli baru.

Baca ulasan penuh kami mengenai IPVanish.

Lawati IPVanish

5. ExpressVPN

ExpressVPNBerpusat di: Kepulauan Virgin Britain | Bilangan pelayan: 2,000+ | Lokasi pelayan: 148 | Sambungan serentak: 3

 • Eksklusif Pelan 12 bulan + 3 mos. percuma – $ 6.67 sebulan (jumlah kos $ 99.95)
 • Pelan 6 bulan – $ 9.99 sebulan (jumlah kos $ 59.95)
 • Pelan 1 bulan – $ 12.95 sebulan

ExpressVPN menyatukan akses VPN yang cepat dengan MediaStreamer yang berfungsi sebagai perkhidmatan DNS Pintar untuk membantu menyekat akses ke beberapa kandungan terhad geo. Perkhidmatan ini akan membantu menyulitkan sambungan anda dan menyahsekat acara sukan langsung. Anda juga akan mendapat senarai acara hiburan dan sukan langsung terkini di laman web mereka.

ExpressVPN menguruskan rangkaian VPN yang sangat besar. Di luar Amerika Syarikat dan Kanada, rangkaian ExpressVPN mempunyai ratusan pelayan di lokasi utama untuk melindungi privasi pengguna mereka. Anda boleh menggunakan rangkaian mereka untuk melindungi privasi anda, membuka blokir penapisan, dan menonton pasukan kegemaran anda dari mana saja.

Aplikasi ExpressVPN membolehkan anda memilih lokasi pelayan ke bandar tetapi anda tidak dapat memilih pelayan tertentu. Sebaliknya, pelanggan akan memilih pelayan di lokasi pilihan anda. Anda juga perlu tahu bahawa beberapa bandar tidak ditunjukkan pada tab yang disarankan di dalam klien. Anda mungkin menemui masalah itu dengan bandar-bandar yang kami sebutkan. Cukup pilih tab “Semua”, buka Eropah, dan kemudian buka Hungary. Pada ketika ini, anda boleh memilih pelayan di sana. Semasa kami menguji pelayan di Budapest, kelajuannya adalah 62.38 Mbps.

Ujian kelajuan ExpressVPN Hungary

Walaupun ExpressVPN dijual pada harga yang lebih tinggi daripada perkhidmatan lain dalam senarai kami, nilainya tinggi memandangkan ukuran ciri rangkaian dan perkhidmatan mereka. Anda boleh menyambungkan komputer, peranti genggam, penghala, dan konsol permainan (SmartDNS) dengan satu akaun VPN dengan hanya $ 6,67 sebulan dengan langganan tahunan.

Baca ulasan penuh kami mengenai ExpressVPN.

Lawati ExpressVPN

Sekiranya anda ingin melihat penyedia lain, jangan ragu untuk melihat kami 10 perkhidmatan VPN teratas untuk pilihan yang berbeza. Walau bagaimanapun, kami tidak menganggap perkara itu perlu. Kami memilih sendiri pilihan kami berbanding perkhidmatan terkemuka lain berdasarkan lokasi wilayah, kelajuan, harga, dan keselamatan. Kami juga mencari penyedia dengan rangkaian pelayan VPN yang baik. Dengan cara itu, anda dapat memperoleh kelajuan yang terbaik. Tidak ada pilihan buruk, jadi anda tidak boleh salah dengan cadangan kami. Sekiranya anda merancang untuk streaming kandungan atau bahkan melawat laman web, kelajuan adalah penting. Mudah-mudahan, dengan menggunakan panduan kami, anda dapat membuat keputusan yang tepat.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me