IllinoisIllinois adalah sebuah negeri yang terletak di kawasan AS yang dianggap sebagai barat laut. Walau bagaimanapun, ia lebih dekat dengan pesisir timur daripada yang barat. Pada masa ini ia berada di kedudukan ke-6 di negara ini, mengikut populasi, dengan anggaran jumlah penduduk sekitar 12.74 juta penduduk. Sama ada anda mengunjungi ibu kota negara bagian Springfield atau pusat bandar Chicago, terdapat banyak sebab untuk melawat negeri ini. Sekiranya anda akan mengira diri anda dalam senarai itu, sangat penting anda menggunakan VPN terlebih dahulu. Kami akan menerangkan sebentar mengapa ia sangat penting sebentar lagi. Sebelum kita melakukannya, sila lihat senarai VPN terbaik kami untuk Illinois.

RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Penyemak Imbas Log
SambunganSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
3CyberGhost$ 2.75CyberGhost80Kotak pilihanKotak pilihan
4Akses Internet Peribadi$ 3.33PIA52Kotak pilihanKotak pilihan
5IPVanish$ 4.87IPVanish76Kotak pilihan

Walaupun anda mungkin mengesyaki beberapa kawasan di Illinois beroperasi di kawasan kelabu, tidak ada bukti sebenar pemantauan internet secara sembarangan oleh pemerintah. Sudah tentu, itu tidak bermakna anda selamat daripada mereka yang ingin mencuri maklumat peribadi anda. Dari berada di kedai kopi tempatan hingga mengunjungi tempat lain, ada mata pencuri siber yang memerhatikan. Sekiranya anda tidak membuat sambungan selamat dan peribadi ke pelayan VPN, anda menghadapi risiko sebenar sensitif anda dicuri. Namun, apabila anda melakukannya, anda menyukarkan mereka untuk melakukannya.

Walaupun laman web negara atau negara menyensor, anda mungkin masih mempunyai banyak peluang untuk memanfaatkan alasan kedua untuk menggunakan VPN. Iaitu untuk menyekat sekatan geo. Sekiranya anda cuba menonton sebarang jenis acara sukan dalam talian yang melibatkan salah satu pasukan utama negara, anda akan disekat sekiranya ada di TV. Selain itu, jika anda cuba mengakses kandungan dari luar AS, anda juga akan menemui jenis blok tersebut. Namun, dengan menyambung ke VPN di wilayah yang berbeza, anda boleh membuat perisian menganggap anda berada di tempat lain. Dengan kata lain, anda seharusnya dapat melihat kandungan yang disekat secara geografis atau hitam.

Apakah VPN Terbaik untuk Illinois?

Untuk menjawab soalan ini dengan sebaik-baiknya, kita perlu melihat faktor terpenting semasa berada di negeri ini. Oleh kerana ia adalah negara AS, lebih penting untuk memberi tumpuan kepada sifat geo-had. Inilah yang kami gunakan:

  • Sekumpulan pelayan yang besar untuk mengurangkan pemutusan hubungan
  • Keupayaan untuk mengelilingi kandungan hitam dan larangan geo di Illinois
  • Pelayan Illinois pantas yang berfungsi dengan baik dalam ujian kelajuan
  • Sokongan peranti mudah alih platform mutliple, termasuk yang mempunyai Amazon Firestick
  • Pembekal dengan dasar tanpa log
  • Penyulitan yang kuat untuk membantu melindungi privasi pengguna

Berikut adalah gambaran yang lebih mendalam mengenai VPN terbaik untuk Illinois.

1. VPN terbaik untuk Illinois: ExpressVPN

ExpressVPN

Daftar selama 12 bulan dan dapatkan 3 BULAN PERCUMA di VPN # 1 kami

ExpressVPN menyatukan akses VPN cepat dengan MediaStreamer yang bertindak sebagai perkhidmatan DNS Pintar untuk membebaskan akses ke kandungan terhad geo. Perkhidmatan VPN akan membantu menyulitkan sambungan anda dan membuka blokir acara sukan langsung. Anda juga akan mendapat senarai acara hiburan dan sukan langsung terkini di laman web mereka. Berada di Kepulauan Virgin Britain meletakkan ExpressVPN di luar negara 5 mata dan 14 mata. Mereka mengekalkan kebijakan tanpa log yang telah disahkan melalui permintaan undang-undang berprofil tinggi selama ini.

ExpressVPN menguruskan rangkaian VPN yang sangat besar. Di luar Amerika Syarikat, rangkaian ExpressVPN mempunyai ribuan pelayan di lokasi utama untuk melindungi privasi pengguna mereka. Anda boleh menggunakan rangkaian mereka untuk melindungi privasi anda, membuka blokir penapisan, dan menonton perkhidmatan streaming kegemaran anda dari mana saja.

Ujian kelajuan ExpressVPN Illinois

Aplikasi ExpressVPN membolehkan anda memilih lokasi pelayan ke bandar tetapi anda tidak perlu memilih pelayan tertentu. Sebaliknya, pelanggan akan memilih pelayan terpantas di lokasi pilihan anda. Anda juga perlu tahu bahawa beberapa bandar tidak ditunjukkan pada tab yang disarankan di dalam klien. Walau bagaimanapun, anda tidak seharusnya mempunyai masalah dengan pelayan yang terletak di Chicago. Cukup pilih tab “Semua”, buka Amerika, dan kemudian buka AS. Pada ketika ini, anda boleh memilih pelayan Chicago di sana. Semasa kami menguji pelayan di Chicago dan melakukan ujian ke Chicago dan Peoria, kelajuan muat turun melebihi 120 Mbps.

Mungkin kelebihan terbesar menggunakan ExpressVPN adalah sokongan mereka untuk pelbagai jenis peranti. ExpressVPN menawarkan perisian VPN khusus untuk Windows, Mac, iOS, dan Android. Sambungkan dari desktop dan mudah alih anda pada masa yang sama dengan sehingga 3 sambungan serentak. Anda juga boleh memasang sambungan web ExpressVPN untuk Chrome atau Firefox. Ingin melindungi seluruh rangkaian rumah anda dengan satu akaun VPN? Sekiranya demikian, anda boleh menggunakan aplikasi penghala ExpressVPN untuk menyiapkan semua. Ciri MediaStreamer menambahkan sokongan DNS Pintar ke peranti seperti konsol permainan (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, dll.), Kotak media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, dll.), Dan Smart TV.

Kupon ExpressVPNJimat 49% dan dapatkan 3 bulan percuma dengan 12 bulan VPN dinilai # 1 kami

ExpressVPN menunjukkan prestasi yang baik dalam ujian kelajuan kami. Mereka adalah pilihan terbaik untuk privasi dan untuk membebaskan sekatan geo. Sokongan pelanggan tersedia 24/7 untuk memberi bantuan dan menjawab sebarang pertanyaan. Nikmati VPN terbaik dengan harga yang rendah kerana ExpressVPN menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lihat Tawaran ExpressVPN

2. VPN terbaik untuk Illinois: NordVPN

NordVPN

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 3.49 sebulan (diskaun 70%)

NordVPN berpusat di Panama yang mana beberapa pengguna lebih suka menggunakan syarikat VPN yang sebenarnya beribu pejabat di Amerika Syarikat. Anda akan mendapati bahawa NordVPN mempunyai kehadiran yang kuat di AS dengan pelayan yang terdapat di seluruh negara. Anggota mempunyai akses penuh ke rangkaian mereka di AS dan seterusnya dengan harga yang sangat baik.

Anda akan mendapati bahawa NordVPN mungkin mempunyai gabungan perkhidmatan terbaik dengan harga jika anda melanggan akaun jangka panjang. Semua pengguna mempunyai akses penuh ke rangkaian dan perisian khusus mereka. Anda boleh berhubung menggunakan klien VPN untuk Windows atau Mac. Mereka juga mempunyai aplikasi mudah alih yang mudah digunakan untuk kedua-dua peranti Android dan iOS (iPhone, iPad).

Ujian kelajuan NordVPN Illinois

NordVPN menghoskan sebilangan pelayan di Chicago. Dari konsol, mengklik pada 3 titik mendatar di sebelah kanan negara, anda boleh mencari kawasan pelayan dan melihat peratusan pelayan yang ada. Kami menguji pelayan di Chicago dan melakukan ujian kelajuan ke Chicago dan Peoria dengan hasil yang baik.

Ingin mengakses perkhidmatan streaming seperti Netflix, Amazon Prime Video, atau BBC iPlayer dari mana sahaja di dunia? Sekiranya demikian, NordVPN adalah pilihan yang tepat. Mereka adalah satu-satunya perkhidmatan VPN yang masih dapat menyahsekat Netflix. Anda boleh mendaftar untuk perkhidmatan VPN dan SmartDNS tanpa had dari hanya $ 3,49 sebulan dengan keahlian 3 tahun.

Lihat Tawaran NordVPN

3. VPN terbaik untuk Illinois: CyberGhost

CyberGhost

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 2.75 sebulan (diskaun 79%)

CyberGhost ditubuhkan pada tahun 2001 oleh 7 ahli pasukan muda yang bersemangat di Bucharest, Romania. Sejak masa itu syarikat telah berkembang menjadi salah satu perkhidmatan VPN terbesar di dunia. Pasukan yang terdiri daripada 50+ ahli memberi tumpuan untuk melindungi privasi pengguna. Robert Knapp, pengasas bersama dan Ketua Pegawai Eksekutif, terus menerajui pasukan walaupun mereka menyertai kumpulan Crossrider pada tahun 2017. Sejak masa itu, rangkaian CyberGhost telah berkembang dengan cukup.

CyberGhost menawarkan gabungan lokasi pelayan yang bagus, penyulitan yang kuat, dan kemampuan untuk membuka blokir perkhidmatan penstriman popular seperti Netflix, YouTube Red, dan Amazon Prime. Beberapa saluran bahkan membolehkan anda membebaskan sekatan geo untuk beberapa wilayah. Contohnya, anda boleh mengakses kandungan video Amazon Prime di AS, Jerman atau UK. Pelanggan Windows juga memberi anda pilihan untuk melayari tanpa nama, melindungi WiFi, torrent tanpa nama, membuka blokir laman web asas (Google, Facebook Instagram, dll.), Dan memilih pelayan.

Ujian kelajuan CyberGhost Illinois

Oleh kerana kami ingin menguji pelayan di Chicago, kami membuka klien Windows dan memperluas antara muka. Dari sana anda ingin mengklik tab “Semua Pelayan” jika belum aktif. Tatal ke AS dan klik di sebelah kanan bintang. Ini akan memaparkan senarai lengkap pelayan di Amerika Syarikat. Rangkaian CyberGhost merangkumi beberapa pelayan di Chicago. Kami berhubung dengan salah satu daripadanya dan menguji prestasi ke Chicago dan Peoria dengan kelajuan muat turun lebih dari 100 Mbps di kedua-dua bandar.

Pelanggan VPN CyberGhost adalah salah satu kegemaran kami. Sangat mudah digunakan dan merangkumi sejumlah ciri canggih untuk membantu melindungi privasi dalam talian anda. Mereka mempunyai pasukan pengembangan di Jerman yang terus menambahkan ciri ke aplikasi pelanggan dan mudah alih. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan akses penuh ke rangkaian CyberGhost dari hanya $ 2.75 sebulan semasa promosi mereka sekarang.

Lihat tawaran CyberGhost

4. VPN terbaik untuk Illinois: PIA

Akses Internet Peribadi

Daftar selama 12 bulan dengan hanya $ 3.33 sebulan (diskaun 67%)

Akses Internet Peribadi (PIA) memberi pengguna beberapa pilihan yang berbeza. Tidak seperti masa lalu, anda tidak perlu lagi membuat profil untuk setiap pelayan VPN. Sekarang, anda boleh menyambung ke mana-mana lokasi pelayan mereka di 33 negara. Seperti yang anda lihat di bawah, pasukan PIA telah mengatur pelayan mereka mengikut wilayah, negara, dan bandar. Lokasi pelayan disenaraikan mengikut urutan abjad mengikut negara.

Terdapat banyak pengguna torrent yang menggemari Akses Internet Peribadi. Perkhidmatan ini merangkumi ciri yang akan menghentikan sistem anda daripada berkomunikasi sekiranya sambungan ke perkhidmatan mereka terputus. Maksudnya jika akses VPN yang dienkripsi anda dijatuhkan atas sebab apa pun ia akan membuat anda selamat.

Ujian kelajuan PIA Illinois

PIA menawarkan klien Windows dan aplikasi lain yang mudah dan senang digunakan. Walau bagaimanapun, anda tidak mahu memandang rendah PIA menawarkan tahap perlindungan privasi yang berbeza bergantung pada keperluan anda. Anda boleh mengawal tahap penyulitan untuk membantu anda mencari keseimbangan yang betul antara privasi dan kelajuan. Seperti yang anda lihat, ujian kelajuan kami menunjukkan bahawa PIA menunjukkan prestasi yang baik di rantau ini. Semasa kami menyambung ke pelayan Chicago dan menguji kepantasan ke Chicago dan Peoria dengan hasil positif.

Ketika datang ke klien Windows mereka, pasukan PIA telah memasukkan suis membunuh Internet. Suis kill akan mematikan sambungan Internet anda pada bila-bila masa VPN gagal. Itu sangat berguna bagi mereka yang ingin memastikan namanya tidak dikenali. Akses Internet Peribadi menawarkan VPN dari hanya $ 3,33 sebulan.

Lihat tawaran PIA

5. VPN terbaik untuk Illinois: IPVanish

IPVanish

Daftar selama 12 bulan dengan hanya $ 4.87 sebulan (diskaun 60%)

IPVanish menawarkan beberapa pelayan di kawasan itu, jadi anda seharusnya tidak mempunyai masalah di sana. Anda juga dapat mengharapkan kepantasan yang cepat di lokasi di beberapa tempat di dunia. Oleh kerana itu, kami memilih IPVanish sebagai salah satu pilihan masuk kami untuk digunakan semasa berada di Illinois.

Selain cukup banyak liputan di berbagai wilayah Eropah, IPVanish menjadi tuan rumah pelayan di setiap benua selain Antartika. Rangkaian menghasilkan kelajuan yang hebat dan mereka menunjukkan prestasi yang baik pada ujian kelajuan kami. Anda boleh memilih lokasi atau pelayan individu dari menu lungsur turun.

Ujian kelajuan IPVanish Illinois

Kami baru saja menyebut bahawa IPVanish mempunyai pelayan di seluruh wilayah dan semuanya tersedia untuk anda. Sekiranya anda melihat pelayan yang mempunyai huruf “a” sebagai bagian dari nama pelayannya, mereka adalah yang terpantas dalam rangkaian. Kami menguji pelayan IPVanish di Chicago dan melakukan ujian ke Chicago dan Peoria dengan kelajuan muat turun yang kuat di kedua-dua bandar.

Apabila nilai IPVanish sukar ditandingi. Mereka menawarkan akses tanpa had ke rangkaian VPN dan perisian khusus mereka untuk Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick dan banyak lagi dengan harga $ 7,50 sebulan atau $ 58,49 setahun. Itu menghasilkan hanya $ 4.87 sebulan pada rancangan tahunan. Jaminan wang dikembalikan selama 7 hari merangkumi semua ahli baru.

Lihat tawaran IPVanish

Kami baru saja menyenaraikan beberapa pilihan hebat untuk digunakan untuk melindungi diri anda sekiranya anda bercadang untuk mengunjungi Illinois. Kami telah berusaha untuk menjelaskan mengapa ia sangat penting di sana. Untuk semua orang yang ingin melihat pilihan yang berbeza, anda boleh melihat di kami senarai VPN teratas 10. Walaupun mereka juga merupakan pilihan yang baik, mereka mungkin bukan pilihan terbaik untuk digunakan semasa berada di sana. Ini kerana kami memastikan pilihan khusus kami berdasarkan beberapa faktor termasuk keselamatan, kestabilan, kelajuan, dan harga. Tidak kira aktiviti apa yang anda lakukan semasa anda berada di Illinois, setiap orang harus menggunakan VPN untuk alasan yang kami senaraikan. Dengan menggunakan panduan kami, kami dapat membantu anda mencari pilihan terbaik yang ada.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me