VPN terbaik untuk Kanada

Gambar KanadaNegara Kanada jarang dihuni dengan hanya populasi ke-38 terbesar di dunia. Walau bagaimanapun, ia adalah yang kedua setelah China di kawasan keseluruhan. Kanada mempunyai hubungan yang panjang dan rumit dengan negara jirannya di selatan, Amerika Syarikat. Negara ini mempunyai ekonomi yang sangat global dan kedudukannya di kedudukan 10 di dunia. Beberapa sebab orang mengunjungi Kanada termasuk berburu, ransel, dan sukan. Sekiranya anda salah satu daripadanya, anda harus menggunakan salah satu VPN ini.


RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Penyemak Imbas Log
SambunganSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
3Akses Internet Peribadi$ 3.33PIA49Kotak pilihanKotak pilihan
4CyberGhost$ 2.75PIA112Kotak pilihanKotak pilihan
5IPVanish$ 5.20IPVanish76Kotak pilihan

Dari segi internet, kelajuan di Kanada baik di bandar-bandar utama. Walau bagaimanapun, anda mungkin mempunyai masalah dalam beberapa perkara yang lebih kecil. Secara amnya, pengunjung ke Kanada merasa aman semasa berada di negara ini, dan anda boleh menemui banyak tempat yang menawarkan WiFi percuma kepada pelanggan mereka. Malangnya, itu dapat menyebabkan banyak orang menjadi rasa aman yang salah. Itulah sebab pertama untuk menggunakan VPN. Tidak ada yang mahu data sensitif mereka dicuri. Dengan menyambung ke VPN, anda membuat sambungan yang selamat. Itu menjadikan lebih sukar bagi penjenayah siber untuk mencuri data anda.

Sebab kedua untuk menggunakan VPN adalah untuk membantu anda mengatasi sekatan geo. Walaupun anda tidak perlu bimbang tentang penapisan di sana, melihat atau menstrimkan kandungan yang biasanya anda lihat mungkin sukar. Sering kali, syarikat akan menyekat akses ke media yang berada di luar kawasan sasaran mereka. Apabila anda menyambung ke pelayan VPN di wilayah yang ingin anda lihat, perisian penyekat menyangka anda berada di tempat lain. Cukup pilih lokasi pelayan yang betul dan anda sudah bersedia.

Sekarang, anda melihat dua sebab terbesar untuk menggunakan VPN jika anda mengunjungi Kanada. Anda mungkin menemui penggunaan lain sebaik sahaja anda mendaftar dengan pembekal. Sama ada anda ingin mengatasi sekatan geografi atau melindungi diri anda dari serangan siber, anda dilindungi VPN dengan mudah.

Apa VPN terbaik untuk Kanada?

Di bawah ini, kami melihat beberapa faktor untuk VPN terbaik untuk Kanada:

 • Keupayaan untuk mengatasi pemadaman sukan dan sekatan geo yang lain
 • Kestabilan rangkaian untuk mengelakkan terputus
 • Pelayan yang berprestasi baik dalam ujian kelajuan Kanada
 • Sokongan untuk aplikasi mudah alih termasuk Amazon Firestick
 • Tiada dasar log
 • Penyulitan kelas tentera yang kuat untuk melindungi privasi pengguna

Mari kita masuk dan lihat VPN terbaik untuk Kanada.

1. VPN terbaik untuk Kanada: ExpressVPN

ExpressVPN

Daftar selama 12 bulan dan dapatkan 3 BULAN PERCUMA di VPN # 1 kami

ExpressVPN menyatukan akses VPN cepat dengan MediaStreamer yang bertindak sebagai perkhidmatan DNS Pintar untuk membebaskan akses ke kandungan terhad geo. Perkhidmatan VPN akan membantu menyulitkan sambungan anda dan membuka blokir acara sukan langsung. Anda juga akan mendapat senarai acara hiburan dan sukan langsung terkini di laman web mereka. Berada di Kepulauan Virgin Britain meletakkan ExpressVPN di luar negara 5 mata dan 14 mata. Mereka mengekalkan kebijakan tanpa log yang telah disahkan melalui permintaan undang-undang berprofil tinggi selama ini.

ExpressVPN menguruskan rangkaian VPN yang sangat besar. Di luar Amerika Syarikat, rangkaian ExpressVPN mempunyai ribuan pelayan di lokasi utama untuk melindungi privasi pengguna mereka. Anda boleh menggunakan rangkaian mereka untuk melindungi privasi anda, membuka blokir penapisan, dan menonton perkhidmatan streaming kegemaran anda dari mana saja.

Aplikasi ExpressVPN membolehkan anda memilih lokasi pelayan ke bandar tetapi anda tidak perlu memilih pelayan tertentu. Sebaliknya, pelanggan akan memilih pelayan terpantas di lokasi pilihan anda. Anda juga perlu tahu bahawa beberapa bandar tidak ditunjukkan pada tab yang disarankan di dalam klien. Anda mungkin menemui masalah itu dengan bandar-bandar yang kami sebutkan. Cukup pilih tab “Semua”, buka Amerika Utara, dan kemudian buka Kanada. Pada ketika ini, anda boleh memilih lokasi pelayan Montreal, Toronto, dan Vancouver.

Ujian kelajuan ExpressVPN Canada

Mungkin kelebihan terbesar menggunakan ExpressVPN adalah sokongan mereka untuk pelbagai jenis peranti. ExpressVPN menawarkan perisian VPN khusus untuk Windows, Mac, iOS, dan Android. Sambungkan dari desktop dan mudah alih anda pada masa yang sama dengan sehingga 3 sambungan serentak. Anda juga boleh memasang sambungan web ExpressVPN untuk Chrome atau Firefox. Ingin melindungi seluruh rangkaian rumah anda dengan satu akaun VPN? Sekiranya demikian, anda boleh menggunakan aplikasi penghala ExpressVPN untuk menyiapkan semua. Ciri MediaStreamer menambah sokongan DNS Pintar untuk konsol permainan (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, dll.), Kotak media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, dll.), Dan Smart TV.

Kupon ExpressVPNJimat 49% dan dapatkan 3 bulan percuma dengan 12 bulan VPN dinilai # 1 kami

ExpressVPN menunjukkan prestasi yang baik dalam ujian kelajuan kami. Mereka adalah pilihan terbaik untuk privasi dan untuk membebaskan sekatan geo. Sokongan pelanggan tersedia 24/7 untuk memberi bantuan dan menjawab sebarang pertanyaan. Nikmati VPN terbaik dengan harga yang lebih rendah kerana ExpressVPN menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati ExpressVPN

2. VPN terbaik untuk Kanada: NordVPN

NordVPN

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 3.49 sebulan (diskaun 70%)

NordVPN berpusat di Panama yang mana beberapa pengguna lebih suka menggunakan syarikat VPN yang sebenarnya beribu pejabat di Amerika Syarikat. Anda akan mendapati bahawa NordVPN mempunyai kehadiran yang kuat di AS dengan pelayan yang terdapat di seluruh negara. Anggota mempunyai akses penuh ke rangkaian mereka di AS dan seterusnya dengan harga yang sangat baik.

Anda akan mendapati bahawa NordVPN mungkin mempunyai gabungan perkhidmatan terbaik dengan harga jika anda melanggan akaun jangka panjang. Semua pengguna mempunyai akses penuh ke rangkaian dan perisian khusus mereka. Anda boleh berhubung menggunakan klien VPN untuk Windows atau Mac. Mereka juga mempunyai aplikasi mudah alih yang mudah digunakan untuk kedua-dua peranti Android dan iOS (iPhone, iPad).

Kami menguji prestasi pelayan di Montreal, Toronto, dan Vancouver. Seperti yang anda lihat pada gambar di bawah, jumlahnya bagus. Anda seharusnya dapat memuat turun dengan kelajuan tinggi dan menstrim kandungan HD tanpa masalah.

Ujian kelajuan NordVPN Canada

Ingin mengakses perkhidmatan streaming seperti Netflix, Amazon Prime Video, atau BBC iPlayer dari mana sahaja di dunia? Sekiranya demikian, NordVPN adalah pilihan yang tepat. Mereka adalah satu-satunya perkhidmatan VPN yang masih dapat menyahsekat Netflix. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan perkhidmatan VPN dan SmartDNS tanpa had dengan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati NordVPN

3. VPN terbaik untuk Kanada: PIA

Akses Internet Peribadi

Daftar selama 12 bulan dengan hanya $ 3.33 sebulan (diskaun 72%)

Akses Internet Peribadi (PIA) memberi pengguna beberapa pilihan yang berbeza. Tidak seperti masa lalu, anda tidak perlu lagi membuat profil untuk setiap pelayan VPN. Sekarang, anda boleh menyambung ke mana-mana lokasi pelayan mereka di 29 negara. Pasukan PIA telah mengatur pelayan mereka mengikut wilayah, negara, dan bandar. Lokasi pelayan disenaraikan mengikut urutan abjad mengikut negara. Setelah memilih lokasi, anda boleh berhubung dengan mudah ke lokasi di AS.

Terdapat banyak pengguna torrent yang menggemari Akses Internet Peribadi. Perkhidmatan ini merangkumi ciri yang akan menghentikan sistem anda daripada berkomunikasi sekiranya sambungan ke perkhidmatan mereka terputus. Maksudnya jika akses VPN yang dienkripsi anda dijatuhkan atas sebab apa pun ia akan membuat anda selamat.

Kami menggunakan klien Windows PIA dan tidak banyak dari segi penyediaan dan penggunaannya. Walau bagaimanapun, anda tidak mahu memandang rendah perkhidmatan ini. PIA menawarkan tahap perlindungan privasi yang berbeza bergantung pada keperluan anda. Anda boleh mengawal tahap penyulitan dan mencari keseimbangan yang betul antara privasi dan kelajuan. Seperti yang anda lihat di bawah, rangkaian PIA diwakili di lokasi utama di sekitar Kanada.

Ujian kelajuan PIA Canada

Ketika datang ke klien Windows mereka, pasukan PIA telah memasukkan suis membunuh Internet. Suis kill akan mematikan sambungan Internet anda pada bila-bila masa VPN gagal. Itu sangat berguna bagi mereka yang ingin memastikan namanya tidak dikenali. Akses Internet Peribadi memberikan jaminan wang dikembalikan kepada ahli selama 30 hari.

Lawati Akses Internet Peribadi

4. VPN terbaik untuk Kanada: CyberGhost

CyberGhost

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 2.75 sebulan (diskaun 79%)

CyberGhost ditubuhkan pada tahun 2001 oleh 7 ahli pasukan muda yang bersemangat di Bucharest, Romania. Sejak masa itu syarikat telah berkembang menjadi salah satu perkhidmatan VPN terbesar di dunia. Pasukan yang terdiri daripada 50+ ahli memberi tumpuan untuk melindungi privasi pengguna. Robert Knapp, pengasas bersama dan Ketua Pegawai Eksekutif, terus menerajui pasukan walaupun mereka menyertai kumpulan Crossrider pada tahun 2017. Sejak masa itu, rangkaian CyberGhost telah berkembang dengan cukup.

CyberGhost menawarkan gabungan lokasi pelayan yang bagus, penyulitan yang kuat, dan kemampuan untuk membuka blokir perkhidmatan penstriman popular seperti Netflix, YouTube Red, dan Amazon Prime. Beberapa saluran bahkan membolehkan anda membebaskan sekatan geo untuk beberapa wilayah. Contohnya, anda boleh mengakses kandungan video Amazon Prime di AS, Jerman atau UK. Pelanggan Windows juga memberi anda pilihan untuk melayari tanpa nama, melindungi WiFi, torrent tanpa nama, membuka blokir laman web asas (Google, Facebook Instagram, dll.), Dan memilih pelayan.

Oleh kerana kami ingin menguji pelayan di Kanada, kami membuka klien Windows dan memperluas antara muka. Dari sana anda ingin mengklik tab “Semua Pelayan” jika belum aktif. Tatal ke Kanada dan klik di sebelah kanan bintang. Ini akan memaparkan senarai lengkap pelayan di Kanada. Rangkaian CyberGhost merangkumi sejumlah pelayan di Montreal, Toronto, dan Vancouver. Kami menyambung ke pelayan di setiap lokasi dan menguji kinerjanya.

Ujian kelajuan CyberGhost Canada

Pelanggan VPN CyberGhost adalah salah satu kegemaran kami. Sangat mudah digunakan dan merangkumi sejumlah ciri canggih untuk membantu melindungi privasi dalam talian anda. Mereka mempunyai pasukan pengembangan di Jerman yang terus menambahkan ciri ke aplikasi pelanggan dan mudah alih. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan akses penuh ke rangkaian CyberGhost dengan jaminan wang dikembalikan selama 45 hari.

Lawati CyberGhost

5. VPN Terbaik untuk Kanada: IPVanish

IPVanish

Daftar selama 12 bulan dengan hanya $ 5.20 sebulan (diskaun 57%)

IPVanish menawarkan beberapa pelayan di kawasan itu, jadi anda seharusnya tidak mempunyai masalah di sana. Anda juga dapat mengharapkan kepantasan yang cepat di lokasi di beberapa tempat di dunia. Oleh kerana itu, kami memilih IPVanish sebagai salah satu pilihan masuk kami untuk digunakan semasa berada di Virginia.

Selain cukup banyak liputan di berbagai wilayah Eropah, IPVanish menjadi tuan rumah pelayan di setiap benua selain Antartika. Rangkaian menghasilkan kelajuan yang hebat dan mereka menunjukkan prestasi yang baik pada ujian kelajuan kami. Anda boleh memilih lokasi atau pelayan individu dari menu lungsur turun.

Kami baru saja menyebut bahawa IPVanish mempunyai pelayan di seluruh wilayah dan semuanya tersedia untuk anda. Sekiranya anda melihat pelayan yang mempunyai huruf “a” sebagai bagian dari nama pelayannya, mereka adalah yang terpantas dalam rangkaian. Kami menguji IPVanish ke pelayan di Montreal, Toronto, dan Vancouver.

Ujian kelajuan IPVanish Canada

Apabila nilai IPVanish sukar ditandingi. Mereka menawarkan akses tanpa had ke rangkaian VPN dan perisian khusus mereka untuk Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick dan banyak lagi. Anda bahkan dapat menyiapkan penghala untuk melindungi setiap peranti di rangkaian anda. Perkhidmatan VPN cukup popular di kalangan pengguna Kodi. Jaminan wang dikembalikan selama 7 hari merangkumi semua ahli baru.

Lawati IPVanish

Di atas, kami telah memberi anda apa yang kami rasa adalah pilihan terbaik untuk digunakan semasa berada di Kanada. Walau bagaimanapun, anda sentiasa dapat melihat kami VPN teratas 10 senarai untuk pilihan lain. Kami tidak fikir anda perlu melakukannya. Kami membuat keputusan berdasarkan kelajuan, harga, keselamatan, kebolehpercayaan, dan juga lokasi pelayan. Tidak kira di mana sahaja anda pergi di Kanada, anda tidak akan menghadapi masalah untuk mencari pelayan yang dekat. Dengan begitu, anda boleh mendapatkan kelajuan terbaik yang ada, di mana sahaja anda berada di Kanada.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map