Bandar KansasKansas City, Missouri adalah bandar terbesar di negeri ini. Pada tahun 2016, jumlah penduduk dianggarkan 481k. Kawasan metro menempatkan kira-kira 2.1 juta orang. Kansas City mempunyai beberapa nama samaran, dan ada beberapa alasan mengapa banyak orang membuat perjalanan ke KC. Sekiranya anda merancang untuk berkunjung ke sana dan merancang untuk menggunakan WiFi awam, anda pasti ingin menggunakan VPN untuk berhubung. Ini juga akan membantu anda melepaskan sekatan. Berikut adalah beberapa VPN terbaik untuk digunakan di Kansas City.

RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Penyemak Imbas Log
SambunganSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6.67 ExpressVPN 160 Kotak pilihan Kotak pilihan Kotak pilihan
2 NordVPN $ 3.49 NordVPN 87 Kotak pilihan Kotak pilihan Kotak pilihan
3 Akses Internet Peribadi $ 3.33 PIA 49 Kotak pilihan Kotak pilihan
4 CyberGhost $ 2.75 PIA 80 Kotak pilihan Kotak pilihan
5 IPVanish $ 5.20 IPVanish 76 Kotak pilihan

Tidak kira mengapa anda merancang untuk berkunjung ke bandar, anda akan mendapat bekalan pelancong yang sihat. Oleh kerana WiFi menjadi lebih biasa, banyak syarikat menawarkan WiFi percuma kepada pelanggan mereka. Walaupun ini bagus untuk kebanyakan orang, ia juga bagus untuk penjenayah siber. Dengan menggunakan VPN untuk membuat sambungan yang selamat dan dienkripsi, anda sangat membatasi kemungkinan data peribadi anda dicuri. Tidak ada yang mahu identiti mereka dicuri semasa melakukan perjalanan.

Serta melindungi privasi anda, VPN akan membantu anda mengatasi pemadaman dan sekatan geo. Peminat sukan peringkat teratas mengetahui semua mengenai pemadaman pasukan kegemaran mereka. Syarikat, negara, dan institusi selalunya akan menyekat pengguna daripada melihat kandungan jika mereka berada di dalam atau di luar kawasan yang disasarkan. Dalam kes ini, menyambung ke VPN di kawasan yang berbeza akan membuat perisian menganggap anda berada di tempat lain.

Dari melindungi maklumat sensitif anda dari penjenayah hingga mengetahui pelbagai versi blok-geo, ada alasan yang baik untuk menggunakan VPN di Kansas City. Walau bagaimanapun, anda mungkin menemui kegunaan lain untuk perkhidmatan tersebut setelah anda mendaftar. Sekarang anda melihat bahawa menggunakan VPN adalah penting, kami akan membincangkan pilihan anda. Memilih perkhidmatan yang tepat untuk keperluan anda kadang-kadang membingungkan.

Apa VPN terbaik untuk Kansas City?

Kami mencari beberapa faktor yang dipertimbangkan semasa membuat senarai VPN terbaik untuk Kansas City.

  • Tiada dasar log
  • Penyulitan yang kuat untuk melindungi privasi pengguna
  • Kelajuan yang baik di rantau ini
  • Kestabilan rangkaian
  • Keupayaan untuk mengatasi sekatan geo dan sekatan rangkaian

Mari kita perhatikan senarai VPN terbaik kami untuk Kansas City.

1. VPN terbaik untuk Kansas City: ExpressVPN

ExpressVPN

Daftar selama 12 bulan dan dapatkan 3 BULAN PERCUMA di VPN # 1 kami

ExpressVPN menyatukan akses VPN cepat dengan MediaStreamer yang bertindak sebagai perkhidmatan DNS Pintar untuk membebaskan akses ke kandungan terhad geo. Perkhidmatan VPN akan membantu menyulitkan sambungan anda dan membuka blokir acara sukan langsung. Anda juga akan mendapat senarai acara hiburan dan sukan langsung terkini di laman web mereka. Berada di Kepulauan Virgin Britain meletakkan ExpressVPN di luar negara 5 mata dan 14 mata. Mereka mengekalkan kebijakan tanpa log yang telah disahkan melalui permintaan undang-undang berprofil tinggi selama ini.

ExpressVPN menguruskan rangkaian VPN yang sangat besar. Di luar Amerika Syarikat, rangkaian ExpressVPN mempunyai ribuan pelayan di lokasi utama untuk melindungi privasi pengguna mereka. Anda boleh menggunakan rangkaian mereka untuk melindungi privasi anda, membuka blokir penapisan, dan menonton perkhidmatan streaming kegemaran anda dari mana saja.

  VPN terbaik untuk Omegle

Ujian kelajuan ExpressVPN Kansas CityAplikasi ExpressVPN menyenaraikan setiap lokasi pelayan. Ini bermakna anda tidak perlu memilih pelayan individu. Sebaliknya pelanggan akan memilih pelayan terpantas untuk lokasi pilihan anda. Oleh kerana kami menyambung ke pelayan di Kansas City, kami akan memberitahu anda bagaimana untuk melakukannya. Mulakan dengan membuka pelanggan. Seterusnya, klik butang yang bertuliskan “Pilih Lokasi”. Dari sini, anda perlu mengklik tab “semua”. Pada kotak carian di atas, taipkan Kansas City. Akhirnya, klik sahaja dan ia akan menghubungkan anda ke pelayan di bandar. Seperti yang anda lihat, kami menguji pelayan di Kansas City dan kelajuannya adalah 235.24 Mbps.

Mungkin kelebihan terbesar menggunakan ExpressVPN adalah sokongan mereka untuk pelbagai jenis peranti. ExpressVPN menawarkan perisian VPN khusus untuk Windows, Mac, iOS, dan Android. Sambungkan dari desktop dan mudah alih anda pada masa yang sama dengan sehingga 3 sambungan serentak. Anda juga boleh memasang sambungan web ExpressVPN untuk Chrome atau Firefox. Ingin melindungi seluruh rangkaian rumah anda dengan satu akaun VPN? Sekiranya demikian, anda boleh menggunakan aplikasi penghala ExpressVPN untuk menyiapkan semua. Ciri MediaStreamer menambah sokongan DNS Pintar ke konsol permainan (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, dll.), Kotak media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, dll.), Dan Smart TV.

Kupon ExpressVPNJimat 49% dan dapatkan 3 bulan percuma dengan 12 bulan VPN dinilai # 1 kami

ExpressVPN menunjukkan prestasi yang baik dalam ujian kelajuan kami. Mereka adalah pilihan terbaik untuk privasi dan untuk membebaskan sekatan geo. Sokongan pelanggan tersedia 24/7 untuk memberi bantuan dan menjawab sebarang pertanyaan. Nikmati VPN terbaik dengan harga yang lebih rendah kerana ExpressVPN menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati ExpressVPN

2. VPN terbaik untuk Kansas City: NordVPN

NordVPN

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 3.49 sebulan (diskaun 70%)

NordVPN berpusat di Panama yang mana beberapa pengguna lebih suka menggunakan syarikat VPN yang sebenarnya beribu pejabat di Amerika Syarikat. Anda akan mendapati bahawa NordVPN mempunyai kehadiran yang kuat di AS dengan pelayan yang terdapat di seluruh negara. Anggota mempunyai akses penuh ke rangkaian mereka di AS dan seterusnya dengan harga yang sangat baik.

Anda akan mendapati bahawa NordVPN mungkin mempunyai gabungan perkhidmatan terbaik dengan harga jika anda melanggan akaun jangka panjang. Semua pengguna mempunyai akses penuh ke rangkaian dan perisian khusus mereka. Anda boleh berhubung menggunakan klien VPN untuk Windows atau Mac. Mereka juga mempunyai aplikasi mudah alih yang mudah digunakan untuk kedua-dua peranti Android dan iOS (iPhone, iPad).

Ujian kelajuan NordVPN Kansas CityNordVPN menghoskan sebilangan pelayan di Dallas. Dari konsol, mengklik pada 3 titik mendatar di sebelah kanan negara, anda boleh mencari kawasan pelayan dan melihat peratusan pelayan yang ada. Kami menguji pelayan Amerika Syarikat di Dallas ke KC dan kelajuan muat turun adalah 221.20 Mbps.

  VPN terbaik untuk Dhaka

Ingin mengakses perkhidmatan streaming seperti Netflix, Amazon Prime Video, atau BBC iPlayer dari mana sahaja di dunia? Sekiranya demikian, NordVPN adalah pilihan yang tepat. Mereka adalah satu-satunya perkhidmatan VPN yang masih dapat menyahsekat Netflix. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan perkhidmatan VPN dan SmartDNS tanpa had dengan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati NordVPN

3. VPN terbaik untuk Kansas City: PIA

Akses Internet Peribadi

Daftar selama 12 bulan dengan hanya $ 3.33 sebulan (diskaun 72%)

Akses Internet Peribadi (PIA) memberi pengguna beberapa pilihan yang berbeza. Tidak seperti masa lalu, anda tidak perlu lagi membuat profil untuk setiap pelayan VPN. Sekarang, anda boleh menyambung ke mana-mana lokasi pelayan mereka di 33 negara. Seperti yang anda lihat di bawah, pasukan PIA telah mengatur pelayan mereka mengikut wilayah, negara, dan bandar. Lokasi pelayan disenaraikan mengikut urutan abjad mengikut negara.

Terdapat banyak pengguna torrent yang menggemari Akses Internet Peribadi. Perkhidmatan ini merangkumi ciri yang akan menghentikan sistem anda daripada berkomunikasi sekiranya sambungan ke perkhidmatan mereka terputus. Maksudnya jika akses VPN yang dienkripsi anda dijatuhkan atas sebab apa pun ia akan membuat anda selamat.

Ujian kelajuan PIA Kansas CityPelanggan Windows PIA mudah disediakan dan digunakan. Walau bagaimanapun, anda tidak boleh menganggapnya tidak mempunyai ciri yang baik. PIA menawarkan tahap perlindungan privasi yang berbeza-beza bergantung pada yang anda cari. Oleh kerana anda dapat mengawal tahap penyulitan, anda dapat mencari keseimbangan yang betul antara privasi dan kelajuan. Seperti yang anda lihat, ujian kelajuan kami menunjukkan bahawa PIA berjalan pada kecepatan 86.38 Mbps semasa disambungkan ke pelayan di Dallas.

Ketika datang ke klien Windows mereka, pasukan PIA telah memasukkan suis membunuh Internet. Suis kill akan mematikan sambungan Internet anda pada bila-bila masa VPN gagal. Itu sangat berguna bagi mereka yang ingin memastikan namanya tidak dikenali. Akses Internet Peribadi memberikan jaminan wang dikembalikan kepada ahli selama 30 hari.

Lawati Akses Internet Peribadi

4. VPN terbaik untuk Kansas City: CyberGhost

CyberGhost

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 2.75 sebulan (diskaun 79%)

CyberGhost ditubuhkan pada tahun 2001 oleh 7 ahli pasukan muda yang bersemangat di Bucharest, Romania. Sejak masa itu syarikat telah berkembang menjadi salah satu perkhidmatan VPN terbesar di dunia. Pasukan yang terdiri daripada 50+ ahli memberi tumpuan untuk melindungi privasi pengguna. Robert Knapp, pengasas bersama dan Ketua Pegawai Eksekutif, terus menerajui pasukan walaupun mereka menyertai kumpulan Crossrider pada tahun 2023. Sejak masa itu, rangkaian CyberGhost telah berkembang dengan cukup.

CyberGhost menawarkan gabungan lokasi pelayan yang bagus, penyulitan yang kuat, dan kemampuan untuk membuka blokir perkhidmatan penstriman popular seperti Netflix, YouTube Red, dan Amazon Prime. Beberapa saluran bahkan membolehkan anda membebaskan sekatan geo untuk beberapa wilayah. Contohnya, anda boleh mengakses kandungan video Amazon Prime di AS, Jerman atau UK. Pelanggan Windows juga memberi anda pilihan untuk melayari tanpa nama, melindungi WiFi, torrent tanpa nama, membuka blokir laman web asas (Google, Facebook Instagram, dll.), Dan memilih pelayan.

  VPN terbaik untuk TV Pintar Toshiba dengan Fire TV

Ujian kelajuan CyberGhost Kansas CityOleh kerana kami ingin menguji pelayan di Dallas, kami membuka klien Windows dan mengembangkan antara muka. Dari sana anda ingin mengklik tab “Semua Pelayan” jika belum aktif. Tatal ke Amerika Syarikat dan klik di sebelah kanan bintang. Ini akan memaparkan senarai lengkap pelayan di Amerika Syarikat. Rangkaian CyberGhost merangkumi sebilangan pelayan di Dallas. Kami berhubung dengan salah satu daripadanya dan menguji persembahan ke Kansas City. Seperti yang anda lihat, kelajuan muat turun kami adalah 116.37 Mbps.

Pelanggan VPN CyberGhost adalah salah satu kegemaran kami. Sangat mudah digunakan dan merangkumi sejumlah ciri canggih untuk membantu melindungi privasi dalam talian anda. Mereka mempunyai pasukan pengembangan di Jerman yang terus menambahkan ciri ke aplikasi pelanggan dan mudah alih. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan akses penuh ke rangkaian CyberGhost dengan jaminan wang dikembalikan selama 45 hari.

Lawati CyberGhost

5. VPN Terbaik untuk Kansas City: IPVanish

IPVanish

Daftar selama 12 bulan dengan hanya $ 5.20 sebulan (diskaun 57%)

Amerika Syarikat adalah rumah bagi beberapa perkhidmatan VPN yang popular termasuk IPVanish. Kami tahu dari pengalaman peribadi bahawa IPVanish akan berfungsi dengan baik tidak kira di wilayah negara mana anda berada. Pelayan mereka cepat dan perkhidmatan VPN mempunyai lebih banyak lokasi pelayan di Amerika Syarikat daripada kebanyakan penyedia VPN.

Seiring dengan jejak besar di AS, IPVanish menjadi tuan rumah pelayan di setiap benua selain Antartika. Rangkaian VPN mereka secara konsisten menjadi antara yang terpantas di Amerika Utara dalam ujian kelajuan kami. Anda akan menemui beberapa lokasi pelayan di negara-negara seperti AS dan UK. Anda boleh memilih lokasi atau mendapatkan yang lebih spesifik dengan memilih pelayan individu. IPVanish sangat baik untuk permainan tetapi boleh dilewati kerana tidak dapat menyekat perkhidmatan streaming popular.

Ujian kelajuan IPVanish Kansas CityIPVanish menghoskan lebih daripada 75 pelayan di Dallas dan anda boleh memilih untuk menyambung ke mana-mana dari mereka. Kami mencadangkan memilih yang bermula dengan “a” dalam nama pelayan. Contohnya dal.a01.ipvanish.com. Dalam kebanyakan kes, anda akan mendapati pelayan “a” menjadi yang terpantas. Kami menguji pelayan IPVanish di Dallas ke Kansas City dan mendapati kelajuannya adalah 104.35 Mbps pada sambungan Internet kabel kami.

Apabila nilai IPVanish sukar ditandingi. Mereka menawarkan akses tanpa had ke rangkaian VPN dan perisian khusus mereka untuk Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick dan banyak lagi. Anda bahkan dapat menyiapkan penghala untuk melindungi setiap peranti di rangkaian anda. Perkhidmatan VPN cukup popular di kalangan pengguna Kodi. Jaminan wang dikembalikan selama 7 hari merangkumi semua ahli baru.

Lawati IPVanish

Sekiranya anda mahukan pilihan VPN yang lain, anda boleh melihat kami VPN teratas 10 senarai perkhidmatan. Kami memilih pilihan berdasarkan kelajuan, kebolehpercayaan, keselamatan, dan juga harga. Kami juga mencari pelayan di dan sekitar wilayah Kansas City. Dengan cara itu anda dapat mengakses kelajuan terbaik yang ada. Sekiranya anda merancang melakukan streaming, anda sudah tahu betapa pentingnya kelajuan. Tidak kira pilihan yang anda pilih, semua penyedia mempunyai rangkaian yang baik. Gunakan panduan kami untuk membantu anda memilih pilihan terbaik untuk keperluan anda.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me