VPN terbaik untuk Kerbau

Kerbau, New YorkBuffalo, New York, adalah tempat duduk daerah di Erie County dan terletak di Danau Erie. Ia adalah bandar kedua terbesar di negeri ini dan bandar terpadat ke-81 di negara ini dengan kira-kira 257k. Walau bagaimanapun, kawasan metro mempunyai lebih daripada 1.2 juta. Bandar ini merupakan pintu masuk utama untuk perdagangan dan perjalanan kerana berada di sempadan AS – Kanada. Sekiranya anda bercadang untuk melancong ke bandar, anda akan mendapat banyak perniagaan yang menawarkan WiFi percuma. Walaupun begitu, anda tidak akan mahu menggunakannya tanpa menggunakan VPN. Berikut adalah beberapa VPN terbaik untuk Buffalo.


RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Penyemak Imbas Log
SambunganSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
3Akses Internet Peribadi$ 3.33PIA49Kotak pilihanKotak pilihan
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80Kotak pilihanKotak pilihan
5IPVanish$ 5.20IPVanish76Kotak pilihan

Kerana semua perdagangan dan perdagangan, anda boleh bertaruh bahawa banyak syarikat tempatan menawarkan WiFi percuma. Itu hanya bagus untuk tetamu bandar. Malangnya, penjenayah juga suka. Itulah sebab pertama untuk menggunakan VPN ketika berada di Buffalo. Apabila anda menyambung ke pelayan VPN pilihan anda, anda membuat sambungan yang selamat. Itu menjadikan lebih sukar bagi penjenayah siber untuk mencuri data peribadi anda.

Sebab kedua untuk menggunakan VPN adalah subjek yang mungkin dekat di hati peminat sukan. Sekiranya anda berada di bandar dan ingin menonton permainan tempatan dalam talian, syarikat media akan menghentikan anda menontonnya. Sudah tentu, syarikat-syarikat itu memanggil mereka pemadaman. Ramai peminat sukan mengetahui semua tentang mereka. Dengan menggunakan VPN untuk menyambung ke pelayan di kawasan lain, anda dapat mengatasi sekatan geo tersebut. Dengan berbuat demikian, perisian penyekat menyangka anda berada di lokasi lain.

Walaupun ada tujuan lain untuk menggunakan VPN, itu adalah dua alasan terbesar. Sebaik sahaja anda mendaftar, anda mungkin menemui kegunaan lain. Dari melindungi privasi anda hingga mengatasi sekatan geo, perkhidmatan ini akan membuat anda dilindungi. Apabila anda sudah bersedia untuk memilih perkhidmatan, terdapat beberapa perkara yang harus anda ketahui. Bahagian yang paling penting ialah penggunaan protokol penyulitan.

Apa VPN terbaik untuk Buffalo?

Kami memberi tumpuan kepada kriteria berikut untuk menentukan senarai VPN terbaik kami untuk bandar:

 • Keupayaan untuk melihat kandungan disekat geografi yang popular dan pemadaman sukan secara langsung
 • Penyulitan kelas tentera untuk membantu melindungi privasi anda
 • Pelayan pantas yang berfungsi dengan baik di kawasan Buffalo
 • Kestabilan rangkaian yang besar dan kukuh untuk mengurangkan pemutusan hubungan
 • aplikasi mudah alih berbilang platform termasuk peranti Amazon Firestick
 • Tiada dasar log

Tanpa berlengah lagi, berikut adalah senarai perkhidmatan VPN terbaik untuk Buffalo:

1. VPN Terbaik untuk Kerbau: ExpressVPN

ExpressVPN

Jimat 49% dan dapatkan 3 bulan percuma dengan 12 bulan VPN dinilai # 1 kami

ExpressVPN menyatukan akses VPN cepat dengan MediaStreamer yang bertindak sebagai perkhidmatan DNS Pintar untuk membebaskan akses ke kandungan terhad geo. Perkhidmatan VPN akan membantu menyulitkan sambungan anda dan membuka blokir acara sukan langsung. Anda juga akan mendapat senarai acara hiburan dan sukan langsung terkini di laman web mereka. Berada di Kepulauan Virgin Britain meletakkan ExpressVPN di luar negara 5 mata dan 14 mata. Mereka mengekalkan kebijakan tanpa log yang telah disahkan melalui permintaan undang-undang berprofil tinggi selama ini.

ExpressVPN menguruskan rangkaian VPN yang sangat besar. Di luar Amerika Syarikat, rangkaian ExpressVPN mempunyai ribuan pelayan di lokasi utama untuk melindungi privasi pengguna mereka. Anda boleh menggunakan rangkaian mereka untuk melindungi privasi anda, membuka blokir penapisan, dan menonton perkhidmatan streaming kegemaran anda dari mana saja.

Ujian kelajuan Buffalo ExpressVPNAplikasi ExpressVPN membolehkan anda memilih lokasi pelayan ke bandar tetapi anda tidak perlu memilih pelayan tertentu. Sebaliknya, pelanggan akan memilih pelayan terpantas di lokasi pilihan anda. Anda juga perlu tahu bahawa beberapa bandar tidak ditunjukkan pada tab yang disarankan di dalam klien. Sudah tentu, itu tidak benar untuk New York. Anda ingin memilih tab “Semua”, buka Amerika, dan kemudian buka Amerika Syarikat. Pada ketika ini, anda boleh memilih lokasi pelayan USA – New York. Seperti yang anda lihat, kami menguji pelayan di New York dan kelajuannya ialah 280.44 Mbps.

Mungkin kelebihan terbesar menggunakan ExpressVPN adalah sokongan mereka untuk pelbagai jenis peranti. ExpressVPN menawarkan perisian VPN khusus untuk Windows, Mac, iOS, dan Android. Sambungkan dari desktop dan mudah alih anda pada masa yang sama dengan sehingga 3 sambungan serentak. Anda juga boleh memasang sambungan web ExpressVPN untuk Chrome atau Firefox. Ingin melindungi seluruh rangkaian rumah anda dengan satu akaun VPN? Sekiranya demikian, anda boleh menggunakan aplikasi penghala ExpressVPN untuk menyiapkan semua. Ciri MediaStreamer menambah sokongan DNS Pintar ke konsol permainan (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, dll.), Kotak media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, dll.), Dan Smart TV.

Kupon ExpressVPNJimat 49% dan dapatkan 3 bulan percuma dengan 12 bulan VPN dinilai # 1 kami

ExpressVPN menunjukkan prestasi yang baik dalam ujian kelajuan kami. Mereka adalah pilihan terbaik untuk privasi dan untuk membebaskan sekatan geo. Sokongan pelanggan tersedia 24/7 untuk memberi bantuan dan menjawab sebarang pertanyaan. Nikmati VPN terbaik dengan harga yang rendah kerana ExpressVPN menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati ExpressVPN

2. VPN Terbaik untuk Kerbau: NordVPN

NordVPN

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 3.49 sebulan (diskaun 70%)

NordVPN berpusat di Panama yang mana beberapa pengguna lebih suka menggunakan syarikat VPN yang sebenarnya beribu pejabat di Amerika Syarikat. Anda akan mendapati bahawa NordVPN mempunyai kehadiran yang kuat di AS dengan pelayan yang terdapat di seluruh negara. Anggota mempunyai akses penuh ke rangkaian mereka di AS dan seterusnya dengan harga yang sangat baik.

Anda akan mendapati bahawa NordVPN mungkin mempunyai gabungan perkhidmatan terbaik dengan harga jika anda melanggan akaun jangka panjang. Semua pengguna mempunyai akses penuh ke rangkaian dan perisian khusus mereka. Anda boleh berhubung menggunakan klien VPN untuk Windows atau Mac. Mereka juga mempunyai aplikasi mudah alih yang mudah digunakan untuk kedua-dua peranti Android dan iOS (iPhone, iPad).

Ujian kelajuan Buffalo NordVPNNordVPN mengehoskan sebilangan pelayan di New York City (kerana ia adalah lokasi terdekat). Dari konsol, mengklik pada 3 titik mendatar di sebelah kanan negara, anda boleh mencari kawasan pelayan dan melihat peratusan pelayan yang ada. Kami menguji pelayan yang terletak di Buffalo dan mendapati kinerjanya adalah 181.20 Mbps.

Ingin mengakses perkhidmatan streaming seperti Netflix, Amazon Prime Video, atau BBC iPlayer dari mana sahaja di dunia? Sekiranya demikian, NordVPN adalah pilihan yang tepat. Mereka adalah satu-satunya perkhidmatan VPN yang masih dapat menyahsekat Netflix. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan perkhidmatan VPN dan SmartDNS tanpa had dengan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati NordVPN

3. VPN Terbaik untuk Kerbau: PIA

Akses Internet Peribadi

Daftar selama 12 bulan dengan hanya $ 3.33 sebulan (diskaun 72%)

Akses Internet Peribadi (PIA) memberi pengguna beberapa pilihan yang berbeza. Tidak seperti masa lalu, anda tidak perlu lagi membuat profil untuk setiap pelayan VPN. Sekarang, anda boleh menyambung ke mana-mana lokasi pelayan mereka di 29 negara. Seperti yang anda lihat di bawah, pasukan PIA telah mengatur pelayan mereka mengikut wilayah, negara, dan bandar. Lokasi pelayan disenaraikan mengikut urutan abjad mengikut negara.

Terdapat banyak pengguna torrent yang menggemari Akses Internet Peribadi. Perkhidmatan ini merangkumi ciri yang akan menghentikan sistem anda daripada berkomunikasi sekiranya sambungan ke perkhidmatan mereka terputus. Maksudnya jika akses VPN yang dienkripsi anda dijatuhkan atas sebab apa pun ia akan membuat anda selamat.

Ujian kelajuan Kerbau PIAKami menggunakan klien Windows PIA dan tidak banyak dari segi penyediaan dan penggunaannya. Kesederhanaannya tidak bermaksud pelanggan tidak kaya raya. PIA menawarkan tahap perlindungan privasi yang berbeza bergantung pada keperluan anda. Anda boleh mengawal tahap penyulitan dan mencari keseimbangan yang betul antara privasi dan kelajuan. Seperti yang anda lihat, ujian kelajuan kami menunjukkan bahawa PIA berjalan pada 144.33 Mbps semasa bersambung ke NYC.

Ketika datang ke klien Windows mereka, pasukan PIA telah memasukkan suis membunuh Internet. Suis kill akan mematikan sambungan Internet anda pada bila-bila masa VPN gagal. Itu sangat berguna bagi mereka yang ingin memastikan namanya tidak dikenali. Akses Internet Peribadi memberikan jaminan wang dikembalikan kepada ahli selama 30 hari.

Lawati Akses Internet Peribadi

4. VPN Terbaik untuk Kerbau: CyberGhost

CyberGhost

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 2.75 sebulan (diskaun 79%)

CyberGhost ditubuhkan pada tahun 2001 oleh 7 ahli pasukan muda yang bersemangat di Bucharest, Romania. Sejak masa itu syarikat telah berkembang menjadi salah satu perkhidmatan VPN terbesar di dunia. Pasukan yang terdiri daripada 50+ ahli memberi tumpuan untuk melindungi privasi pengguna. Robert Knapp, pengasas bersama dan Ketua Pegawai Eksekutif, terus menerajui pasukan walaupun mereka menyertai kumpulan Crossrider pada tahun 2017. Sejak masa itu, rangkaian CyberGhost telah berkembang dengan cukup.

CyberGhost menawarkan gabungan lokasi pelayan yang bagus, penyulitan yang kuat, dan kemampuan untuk membuka blokir perkhidmatan penstriman popular seperti Netflix, YouTube Red, dan Amazon Prime. Beberapa saluran bahkan membolehkan anda membebaskan sekatan geo untuk beberapa wilayah. Contohnya, anda boleh mengakses kandungan video Amazon Prime di AS, Jerman atau UK. Pelanggan Windows juga memberi anda pilihan untuk melayari tanpa nama, melindungi WiFi, torrent tanpa nama, membuka blokir laman web asas (Google, Facebook Instagram, dll.), Dan memilih pelayan.

Ujian kelajuan CyberGhost BuffaloOleh kerana kami ingin menguji pelayan berhampiran Buffalo, kami membuka klien Windows dan memperluas antara muka. Dari sana anda ingin mengklik tab “Semua Pelayan” jika belum aktif. Tatal ke Amerika Syarikat dan klik di sebelah kanan bintang. Ini akan memaparkan senarai lengkap pelayan di Amerika Syarikat. Rangkaian CyberGhost merangkumi sebilangan pelayan di New York City. Kami berhubung dengan salah satu daripadanya dan menguji prestasinya. Seperti yang anda lihat, kelajuan muat turun kami adalah 93.46 Mbps.

Pelanggan VPN CyberGhost adalah salah satu kegemaran kami. Sangat mudah digunakan dan merangkumi sejumlah ciri canggih untuk membantu melindungi privasi dalam talian anda. Mereka mempunyai pasukan pengembangan di Jerman yang terus menambahkan ciri ke aplikasi pelanggan dan mudah alih. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan akses penuh ke rangkaian CyberGhost dengan jaminan wang dikembalikan selama 45 hari.

Lawati CyberGhost

5. VPN Terbaik untuk Kerbau: IPVanish

IPVanish

Daftar selama 12 bulan dengan hanya $ 5.20 sebulan (diskaun 57%)

Amerika Syarikat adalah rumah bagi beberapa perkhidmatan VPN yang popular termasuk IPVanish. Kami tahu dari pengalaman peribadi bahawa IPVanish akan berfungsi dengan baik tidak kira di wilayah negara mana anda berada. Pelayan mereka cepat dan perkhidmatan VPN mempunyai lebih banyak lokasi pelayan di Amerika Syarikat daripada kebanyakan penyedia VPN.

Seiring dengan jejak besar di AS, IPVanish menjadi tuan rumah pelayan di setiap benua selain Antartika. Rangkaian VPN mereka secara konsisten menjadi antara yang terpantas di Amerika Utara dalam ujian kelajuan kami. Anda akan menemui beberapa lokasi pelayan di negara-negara seperti AS dan UK. Anda boleh memilih lokasi atau mendapatkan yang lebih spesifik dengan memilih pelayan individu. IPVanish sangat baik untuk permainan tetapi boleh dilewati kerana tidak dapat menyekat perkhidmatan streaming popular.

Ujian kelajuan Buffalo IPVanishIPVanish menghoskan lebih daripada 100 pelayan di NYC dan anda boleh memilih untuk menyambung ke mana-mana dari mereka. Kami mencadangkan memilih yang bermula dengan “a” dalam nama pelayan. Contohnya nyc.a01.ipvanish.com. Dalam kebanyakan kes, anda akan mendapati pelayan “a” menjadi yang terpantas. Kami menguji pelayan IPVanish di NYC dan mendapati kelajuannya adalah 80.93 Mbps pada sambungan Internet kabel kami.

Apabila nilai IPVanish sukar ditandingi. Mereka menawarkan akses tanpa had ke rangkaian VPN dan perisian khusus mereka untuk Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick dan banyak lagi. Anda bahkan dapat menyiapkan penghala untuk melindungi setiap peranti di rangkaian anda. Perkhidmatan VPN cukup popular di kalangan pengguna Kodi. Jaminan wang dikembalikan selama 7 hari merangkumi semua ahli baru.

Lawati IPVanish

Sekiranya anda mencari pilihan lain, anda selalu boleh melihat kami VPN teratas 10 senarai perkhidmatan. Walau bagaimanapun, pilihan yang kami berikan harus memenuhi keperluan anda. Kami memilihnya berdasarkan kelajuan, kebolehpercayaan, harga, dan keselamatan. Kami juga mencari penyedia dengan pelayan yang terletak di atau dekat Buffalo. Dengan cara itu, anda dapat memperoleh kelajuan terbaik. Sudah tentu, mereka semua mempunyai rangkaian yang hebat. Kelajuan penting jika anda merancang memuat turun atau mengalirkan kandungan HD. Penyedia yang kami nyatakan di atas adalah pilihan terbaik untuk melakukannya, tidak kira perkhidmatan popular mana yang ingin anda gunakan. Mudah-mudahan, anda dapat menggunakan panduan kami untuk membantu anda membuat keputusan sebaik mungkin.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map