VPN terbaik untuk Kindle Fire

menyalakan apiKindle Fire adalah versi tablet e-pembaca popular Amazon, Kindle. Generasi pertama dikeluarkan pada tahun 2011, dan menggunakan versi khas sistem operasi Android Gingerbread 2.3.3. Sejak itu, api telah melalui beberapa generasi dan peningkatan. Kini dipanggil hanya Api, pada tahun 2014, bahagian nama Kindle telah dikeluarkan. Sekiranya anda mempunyai akaun Amazon Prime, anda boleh mengalirkan video tanpa henti ke Peranti Api anda. Walaupun jika anda berada di luar AS atau UK, anda perlu menggunakan VPN.


5 VPN teratas untuk Kindle Fire

RankVPN ServiceVPN Fan
Pelayan PriceVisit
LokasiNo
Penyemak Imbas Log
SambunganSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
3Akses Internet Peribadi$ 2.85PIA49Kotak pilihanKotak pilihan
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80Kotak pilihanKotak pilihan
5IPVanish$ 3.25IPVanish76Kotak pilihan

Seperti yang telah kami sebutkan, Kindle Fire telah melalui beberapa perubahan. Sentiasa menampilkan skrin sensitif sentuh tujuh inci, generasi pertama peranti ini merangkumi ram 512 mb, dan pemproses 1ghz. Walaupun ia disenaraikan pada harga $ 199, kos bahan mereka sendiri berkisar antara $ 150 – $ 201.70. Di belakang pemikiran Amazon bahawa mereka akan menjana lebih banyak wang dari kandungan digital untuk Fire, dan bukannya peranti itu sendiri.

Generasi kedua Api melihat beberapa perubahan. Untuk satu, jumlah ram digandakan menjadi 1gb, dan kelajuan pemproses ditingkatkan menjadi 1.2 ghz. Selain itu, harganya dijatuhkan kepada $ 159. Seperti teknologi apa pun, masa bermaksud kosnya menurun. Pada ketika itu, versi HD mesra video dikeluarkan pada harga $ 199 untuk paparan 7 inci dan $ 299 untuk versi 9 inci.

Versi terbaru Fire adalah Fire HDX 8.9. Ia mempamerkan ram 2gb serta pemproses quad core, 2.5ghz. Seperti banyak tablet lain hari ini, Fire HDX termasuk kamera selfie 8 megapiksel dan kamera 720p menghadap ke depan. Audio juga tajam dan bersih kerana semua Fires menggunakan teknologi Dolby. Ciri-ciri ini sangat sesuai untuk streaming video dari Amazon Prime, atau berbual video dengan seseorang. Mereka juga merupakan alasan yang baik untuk menggunakan VPN.

Sekiranya anda membaca ini, anda mungkin sudah tahu apa itu VPN. Namun, sekiranya anda tidak atau memerlukan penyegaran semula, kami akan menerangkannya dalam bahasa mudah bersama dengan faedah menggunakan satu dengan peranti Fire. Rangkaian peribadi maya (VPN) adalah perisian yang membuat sambungan selamat ke pelayan, mungkin di negara lain, bergantung pada tujuan anda. Dengan melakukan ini, lapisan enkripsi ditambahkan pada apa sahaja yang anda lakukan dalam talian, selagi anda disambungkan ke VPN. Sama ada anda berkomunikasi dengan seseorang, atau hanya melayari bahan dalam talian, ada kemungkinan aktiviti wayarles dapat dipintas. Walaupun anda berada di lokasi yang menyatakan bahawa mereka mempunyai wayarles yang selamat, anda tidak perlu mengambil risiko.

Alasan lain yang baik untuk menggunakan VPN adalah kerana kemampuannya untuk menyekat akses ke kandungan atau laman web yang dibatasi geo. Pemblokiran geo adalah teknologi yang mengenal pasti lokasi pengguna berdasarkan alamat IP. Teknologi ini mewujudkan halangan yang akan menghalang laman web yang disekat (bergantung pada tempat anda berada di dunia) atau menyekat kandungan ke kawasan tertentu. Dengan memilih pelayan di negara lain, anda dapat mengatasi sekatan ini. Mari gunakan contoh untuk menjelaskan senario ini. Katakan anda tinggal di Amerika Syarikat, dan anda mempunyai langganan Amazon Prime dan / atau langganan Netflix. Dengan VPN, anda boleh menyambung ke pelayan di UK dan melihat perpustakaan mereka, atau sebaliknya. Oleh kerana kedua-dua perkhidmatan streaming ini diketahui mempunyai perpustakaan yang berlainan di kawasan yang berlainan, anda boleh mendapatkan akses ke kawasan yang biasanya tidak anda lakukan. Perkara yang sama boleh dikatakan untuk wilayah lain yang ingin anda sambungkan.

Setelah kita menjelaskan konsepnya, kita akan melihat pilihan. Tidak kira syarikat mana yang anda pergi, mereka akan mempunyai protokol berbeza yang mungkin anda gunakan. Semua pilihan yang kami tawarkan di sini menggunakan penyulitan yang selamat, tetapi menggunakan versi protokol OpenVPN akan selalu memberi anda keselamatan terbaik. Sekiranya kepantasan adalah intinya, anda akan menggunakan OpenVPN (UDP). Itu adalah pilihan terbaik untuk VoIP, Skype, permainan dalam talian, atau bahkan menggunakan perkhidmatan streaming seperti Netflix, Hulu, atau Pandora. Sekiranya anda mempunyai masalah atau masalah sambungan terputus, anda boleh beralih ke OpenVPN (TCP). Versi TCP tidak sepantas, tetapi ralat data diperiksa. Sekarang kita telah membahasnya, kita akan mencari syarikat yang bagus untuk alasan tertentu.

Sekiranya anda ingin menyahsekat kandungan atau mengamankan data anda, kami mengesyorkan ExpressVPN. Mereka tidak menyimpan sebarang jenis log dan mereka menawarkan ciri kill kill, jadi ini akan memastikan anda dilindungi bila dan jika sambungan terputus. Untuk menggunakan perkhidmatan streaming seperti Netflix, Hulu, atau Pandora, ExpressVPN sekali lagi adalah pilihan terbaik. Kerana mereka menawarkan klien Android, Anda seharusnya tidak menghadapi masalah dalam mendukung Fire. Mereka juga mempunyai rangkaian terpantas di Amerika Utara dan Eropah, jadi anda hanya perlu menyambung, dan anda dapat menikmati streaming kandungan yang disekat dari negara lain.

Sekiranya anda hanya ingin melihat kandungan terhad geo, pilihan terbaik anda adalah menggunakan ciri MediaStreamer (Smart DNS) ExpressVPN. DNS Pintar dengan VPN mereka akan membantu menyekat saluran tanpa kehilangan kelajuan sedikit. Sudah tentu, itu bergantung sekiranya SmartDNS melepaskan blok saluran tertentu yang ingin anda lihat. Oleh kerana sifat Wi-Fi, kami sarankan untuk menggunakan pilihan yang dienkripsi. Tidak perlu mengorbankan keselamatan demi kepantasan. Walaupun kelajuan boleh menjadi masalah jika anda kadang-kadang melakukan streaming, selagi anda tidak melihat perbezaan kualiti, lapisan enkripsi tambahan yang ditambahkan oleh VPN lebih banyak daripada menampung kelajuan yang mungkin anda hilang. Kedua-duanya disertakan dengan keahlian ExpressVPN anda.

Lihat kami 10 perkhidmatan VPN teratas senaraikan jika anda mahukan pilihan lain, tetapi tidak semestinya ada keperluan. Dalam memilih pilihan keseluruhan terbaik dalam catatan ini, kami menggunakan keselamatan, kelajuan, harga, dan ketersediaan pelayan sebagai kriteria pilihan kami. Juga, kami juga memilih syarikat dengan sebilangan besar pelayan rangkaian yang mungkin ingin anda sambungkan untuk tontonan terbaik. Apa yang anda ingin cari di penyedia VPN yang boleh dipercayai adalah yang akan membuat anda selamat, dan mempunyai rangkaian pantas untuk memberi anda pilihan untuk mengalirkan kandungan definisi tinggi dari negara lain.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map