VPN Terbaik untuk Membebaskan Twitch

Kesalahan 250Twitch.tv (biasanya dipanggil Twitch) adalah platform streaming video yang menawarkan aliran permainan video langsung, pertandingan esports, dan siaran muzik. Platform ini kini menjadi bahagian Amazon dan anda boleh mengaksesnya dari pelbagai lokasi di seluruh dunia. Walau bagaimanapun, beberapa negara seperti China dan Rusia menyekat akses ke aliran Twitch sepenuhnya. Sangat menarik untuk melihat sebab-sebab di sebalik blok. Sekiranya anda berada di negara yang menyekat Twitch, ada beberapa alasan yang baik untuk menggunakan Rangkaian Peribadi Maya. Sama ada anda menyiarkan atau menonton video, ada beberapa alasan yang baik untuk menggunakan VPN untuk platform. Sebelum kami memberikan alasannya, lihat senarai VPN terbaik kami untuk Buka Sekatan Twitch.


RankVPN ServicePriceVisitServer
LokasiNo
Pembunuhan Log
TukarSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
3Akses Internet Peribadi$ 2.85PIA49Kotak pilihanKotak pilihan
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80Kotak pilihanKotak pilihan
5IPVanish$ 3.25IPVanish76Kotak pilihanKotak pilihan

Pada masa catatan ini, Twitch.tv mempunyai ranking Alexa (laman web penarafan lalu lintas) sebanyak 34 dan kedudukan AS 14. 14. Ini bermaksud ia adalah laman web ke-34 paling popular di seluruh dunia dan laman web ke-14 paling popular di AS, berdasarkan trafik web. Dengan kata lain, permainan video dan esport sangat besar. Walau bagaimanapun, beberapa kerajaan menyekat pengguna untuk tidak mengakses laman web ini sama sekali. Cara untuk mengatasi itu adalah dengan menggunakan VPN.

Bolehkah Saya Menggunakan VPN Percuma untuk Membebaskan Twitch?

Jawapan pendek untuk ini mungkin. Namun, anda harus selalu berhati-hati dengan perkhidmatan VPN percuma. Mereka biasanya tidak mempunyai motif terbaik ketika mereka menawarkan perkhidmatan kepada anda. Sekiranya anda memutuskan untuk menggunakan kaedah ini, anda akan mengalami perkhidmatan yang tidak boleh dipercayai, akses yang buruk ke lokasi pelayan, kelajuan perlahan, masa menunggu yang lama, dan banyak lagi. Selain itu, ini dapat mendedahkan penjualan tabiat melayari anda kepada pihak ketiga. Walaupun anda mungkin dapat menggunakan VPN percuma untuk Twitch, kami tidak mengesyorkan melakukan tindakan tersebut.

Apa Ciri VPN yang Perlu Saya Cari?

Terdapat beberapa perkara yang perlu dicari ketika anda memilih VPN untuk membuka blokir Twitch. Sekiranya anda telah membuat penyelidikan mengenai penyedia, anda sudah tahu bahawa terdapat banyak pilihan untuk dipilih. Walaupun begitu, anda ingin memastikan penyedia anda mempunyai yang berikut.

 • Pilihan pelayan yang besar – Memberi anda pelbagai pilihan untuk dipilih.
 • Pelayan pantas – Ini besar jika anda menonton siaran langsung. Ini kerana pelayan yang lambat boleh menyebabkan buffering. Walaupun itu bukan masalah besar, ia pasti menjengkelkan.
 • Pilihan penyulitan yang baik – Anda ingin memilih perkhidmatan yang mempunyai beberapa pilihan penyulitan. Yang paling penting, protokol OpenVPN UDP.
 • Sokongan pelanggan yang hebat – Sekiranya anda mempunyai masalah, perkara ini penting. Anda mahu menggunakan perkhidmatan anda seboleh-bolehnya tanpa bimbang jika ada yang dikonfigurasi dengan tidak betul.

Semua faktor yang baru kami nyatakan adalah penting sekiranya anda ingin mempunyai pengalaman yang baik. Walaupun kami membincangkan pilihan VPN terbaik di atas, kami akan membahas lebih mendalam mengenai mereka.

1. VPN terbaik untuk Twitch: ExpressVPN

ExpressVPN

Daftar selama 12 bulan dan dapatkan 3 BULAN PERCUMA di VPN # 1 kami

ExpressVPN menyatukan akses VPN cepat dengan MediaStreamer yang bertindak sebagai perkhidmatan DNS Pintar untuk membebaskan akses ke kandungan terhad geo. Perkhidmatan VPN akan membantu menyulitkan sambungan anda dan membuka blokir acara sukan langsung. Anda juga akan mendapat senarai acara hiburan dan sukan langsung terkini di laman web mereka. Berada di Kepulauan Virgin Britain meletakkan ExpressVPN di luar negara 5 mata dan 14 mata. Mereka mengekalkan kebijakan tanpa log yang telah disahkan melalui permintaan undang-undang berprofil tinggi selama ini.

ExpressVPN menguruskan rangkaian VPN yang sangat besar. Di luar Amerika Syarikat, rangkaian ExpressVPN mempunyai ribuan pelayan di lokasi utama untuk melindungi privasi pengguna. Anda boleh menyambung ke rangkaian VPN mereka untuk melindungi privasi anda, membuka blokir penapisan, dan menonton perkhidmatan streaming kegemaran anda dari mana saja.

Mungkin kelebihan terbesar menggunakan ExpressVPN adalah sokongan mereka untuk pelbagai jenis peranti. ExpressVPN menawarkan perisian VPN khusus untuk Windows, Mac, iOS, dan Android. Sambungkan desktop dan mudah alih anda pada masa yang sama dengan sehingga 5 sambungan serentak. Anda juga boleh memasang sambungan web ExpressVPN untuk Chrome atau Firefox. Ingin melindungi seluruh rangkaian rumah anda dengan satu akaun VPN? Sekiranya demikian, anda boleh menggunakan aplikasi penghala ExpressVPN untuk menyiapkannya. Ciri MediaStreamer menambahkan sokongan DNS Pintar ke peranti seperti konsol permainan (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, dll.), Kotak media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, dll.), Dan Smart TV.

Kupon ExpressVPNJimat 49% dan dapatkan 3 bulan percuma dengan 12 bulan VPN dinilai # 1 kami

ExpressVPN menunjukkan prestasi yang baik dalam ujian kelajuan kami. Mereka adalah pilihan terbaik untuk privasi dan untuk membebaskan sekatan geo. Sokongan pelanggan tersedia 24/7 untuk memberi bantuan dan menjawab sebarang pertanyaan. Nikmati VPN terbaik dengan harga yang lebih rendah kerana ExpressVPN menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati ExpressVPN

2. VPN terbaik untuk Twitch: NordVPN

NordVPN

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 3.49 sebulan (diskaun 70%)

NordVPN berpusat di Panama yang mana beberapa pengguna lebih suka menggunakan syarikat VPN yang sebenarnya beribu pejabat di Amerika Syarikat. Anda akan mendapati bahawa NordVPN mempunyai kehadiran yang kuat di AS dengan pelayan yang terdapat di seluruh negara. Anggota mempunyai akses penuh ke rangkaian mereka di AS dan seterusnya dengan harga yang sangat baik.

Anda akan mendapati bahawa NordVPN mungkin mempunyai gabungan perkhidmatan terbaik untuk harganya jika anda melanggan akaun untuk jangka masa yang lebih lama. Semua pengguna mempunyai akses penuh ke rangkaian dan perisian khusus mereka. Anda boleh berhubung menggunakan klien VPN untuk Windows atau Mac. Mereka juga mempunyai aplikasi mudah alih yang mudah digunakan untuk peranti Android dan iOS (iPhone, iPad). Anda boleh menggunakan pelanjutan penyemak imbas NordVPN untuk Chrome, Firefox, atau Safari. NordVPN menawarkan beberapa ciri privasi lanjutan seperti VPN berganda, pelayan P2P, dan IP khusus yang sangat membantu perkhidmatan ini menonjol.

Ingin mengakses perkhidmatan streaming seperti Netflix, Amazon Prime Video, atau BBC iPlayer dari mana sahaja di dunia? Sekiranya demikian, NordVPN adalah pilihan yang tepat. Mereka adalah satu-satunya perkhidmatan VPN yang masih dapat menyahsekat Netflix. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan perkhidmatan VPN dan SmartDNS tanpa had dengan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati NordVPN

3. VPN terbaik untuk Twitch: PIA

Akses Internet Peribadi

Daftar selama 12 bulan dengan hanya $ 3.33 sebulan (diskaun 72%)

Akses Internet Peribadi (PIA) memberi pengguna beberapa pilihan yang berbeza. Tidak seperti masa lalu, anda tidak perlu lagi membuat profil untuk setiap pelayan VPN. Sekarang, anda boleh menyambung ke mana-mana lokasi pelayan mereka di 29 negara. Pasukan PIA telah mengatur pelayan mereka mengikut wilayah, negara, dan bandar. Anda akan mendapat kelajuan yang pantas sepanjang masa.

Terdapat banyak pengguna torrent yang menggemari Akses Internet Peribadi. Perkhidmatan ini merangkumi ciri yang akan menghentikan sistem anda daripada berkomunikasi sekiranya sambungan ke perkhidmatan mereka terputus. Maksudnya jika akses VPN yang dienkripsi anda dijatuhkan atas sebab apa pun ia akan membuat anda selamat.

PIA menawarkan klien Windows dan aplikasi lain yang mudah dan senang digunakan. Walau bagaimanapun, anda tidak mahu memandang rendah PIA menawarkan tahap perlindungan privasi yang berbeza bergantung pada keperluan anda. Anda boleh mengawal tahap penyulitan untuk membantu anda mencari keseimbangan yang betul antara privasi dan kelajuan.

Ketika datang ke klien Windows mereka, pasukan PIA telah memasukkan suis membunuh Internet. Suis kill akan mematikan sambungan Internet anda pada bila-bila masa VPN gagal. Itu sangat berguna bagi mereka yang ingin memastikan namanya tidak dikenali. Akses Internet Peribadi memberikan jaminan wang dikembalikan kepada ahli selama 30 hari.

Lawati Akses Internet Peribadi

4. VPN Terbaik untuk Twitch: CyberGhost

CyberGhost

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 2.75 sebulan (diskaun 79%)

CyberGhost ditubuhkan pada tahun 2001 oleh 7 ahli pasukan muda yang bersemangat di Bucharest, Romania. Sejak masa itu syarikat telah berkembang menjadi salah satu perkhidmatan VPN terbesar di dunia. Pasukan yang terdiri daripada 50+ ahli memberi tumpuan untuk melindungi privasi pengguna. Robert Knapp, pengasas bersama dan Ketua Pegawai Eksekutif, terus menerajui pasukan walaupun mereka menyertai kumpulan Crossrider pada tahun 2017. Sejak masa itu, rangkaian CyberGhost telah berkembang dengan cukup.

CyberGhost menawarkan gabungan lokasi pelayan yang bagus, penyulitan yang kuat, dan kemampuan untuk membuka blokir perkhidmatan penstriman popular seperti Netflix, YouTube Red, dan Amazon Prime. Beberapa saluran bahkan membolehkan anda membebaskan sekatan geo untuk beberapa wilayah. Sebagai contoh, anda boleh mengakses kandungan video Amazon Prime di AS, Jerman, atau UK. Pelanggan Windows juga memberi anda pilihan untuk melayari tanpa nama, melindungi WiFi, torrent tanpa nama, membuka blokir laman web asas (Google, Facebook Instagram, dll.), Dan memilih pelayan.

Pelanggan VPN CyberGhost adalah salah satu kegemaran kami. Sangat mudah digunakan dan merangkumi sejumlah ciri canggih untuk membantu melindungi privasi dalam talian anda. Mereka mempunyai pasukan pengembangan di Jerman yang terus menambahkan ciri ke aplikasi pelanggan dan mudah alih. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan akses penuh ke rangkaian CyberGhost dengan jaminan wang dikembalikan selama 45 hari.

Lawati CyberGhost

5. VPN Terbaik untuk Twitch: IPVanish

IPVanish

Daftar selama 12 bulan dengan hanya $ 5.20 sebulan (diskaun 57%)

Amerika Syarikat adalah rumah bagi beberapa perkhidmatan VPN yang popular, tetapi tidak lebih cepat daripada IPVanish. Kami tahu dari pengalaman peribadi bahawa IPVanish akan berfungsi dengan baik tidak kira di wilayah negara mana anda berada. Pelayan mereka cepat dan perkhidmatan VPN mempunyai lebih banyak lokasi pelayan di Amerika Syarikat daripada kebanyakan penyedia VPN.

Seiring dengan jejak besar di AS, IPVanish menjadi tuan rumah pelayan di setiap benua selain Antartika. Rangkaian VPN mereka secara konsisten menjadi yang terpantas di Amerika Utara dalam ujian kelajuan kami. Anda akan menemui beberapa lokasi pelayan di negara-negara seperti AS dan UK. Anda boleh memilih lokasi atau mendapatkan yang lebih spesifik dengan memilih pelayan individu. IPVanish sangat baik untuk permainan tetapi boleh dilewati kerana tidak dapat menyekat perkhidmatan streaming popular.

Apabila nilai IPVanish sukar ditandingi. Mereka menawarkan akses tanpa had ke rangkaian VPN dan perisian khusus mereka untuk Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick dan banyak lagi. Anda bahkan dapat menyiapkan penghala untuk melindungi setiap peranti di rangkaian anda. Perkhidmatan VPN cukup popular di kalangan pengguna Kodi. Jaminan wang dikembalikan selama 7 hari merangkumi semua ahli baru.

Lawati IPVanish

Dan di sana anda mempunyai pilihan VPN terbaik untuk digunakan untuk Twitch.tv. Kami harap kami telah menunjukkan betapa mudahnya dan menunjukkan beberapa perkara yang baik untuk dipertimbangkan. Jangan ragu untuk melihat kami senarai 10 teratas penyedia VPN untuk pilihan lain. Intinya adalah, terdapat banyak pilihan baik yang boleh anda buat. Semuanya bergantung pada apa yang anda cari. Sebaik sahaja anda membuat keputusan itu, anda boleh memulakan atau terus menikmati aliran Twitch.tv dari mana sahaja.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map