VPN terbaik untuk Mexico City

Bandar MexicoMexico City adalah ibu negara Mexico dan bandar paling ramai penduduk di Amerika Utara. Ia mempunyai populasi hampir 9 juta orang dan kepadatan 16,000 per batu persegi. Orang ramai mengunjungi ibu kota bersejarah ini kerana pelbagai sebab termasuk seni bina, makanan, muzik, muzium, dan banyak lagi. Sekiranya anda merancang untuk menjadi salah satu orang yang ingin melihat apa yang ditawarkannya, anda perlu memastikan anda menggunakan VPN setiap kali anda menggunakan internet. Lebih banyak mengenai perkara itu dalam sekejap. Pertama, lihat senarai VPN terbaik kami untuk senarai Mexico City.


RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Penyemak Imbas Log
SambunganSmart
DNS
1NordVPN$ 3.49NordVPN87Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
2Akses Internet Peribadi$ 3.33PIA52Kotak pilihanKotak pilihan
3ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost112Kotak pilihanKotak pilihan
5IPVanish$ 4.87IPVanish76Kotak pilihan

Seperti yang telah kami sebutkan sebelumnya, kota ini bersejarah kerana berasal dari tahun 1325. Walaupun bandar ini terletak di Amerika Utara, laporan freedomhouse.org menyenaraikan negara ini sebagai sebahagian percuma. Walaupun keadaannya bertambah baik, bandar ini adalah salah satu tempat paling berbahaya jika anda seorang wartawan atau seseorang yang berusaha menamatkan rasuah. Itulah sebabnya anda harus menggunakan VPN untuk melindungi privasi anda. Di atas cybertheft yang berleluasa, anda benar-benar meletakkan diri anda dalam bahaya jika anda tidak menggunakannya. Sebaliknya, menyambung ke pelayan akan mewujudkan sambungan selamat dan disulitkan ke pelayan pilihan anda. Itu akan menjadikan lebih sukar bagi sesiapa untuk mengesan lokasi anda atau mendapatkan data peribadi anda.

Alasan lain yang baik untuk menggunakan VPN semasa di Mexico City adalah membantu anda mengatasi sekatan geo. Sekiranya anda berasal dari luar negara dan anda ingin membuat kandungan dari wilayah asal anda, anda akan dihentikan kerana hak pelesenan. Penyelesaian untuk ini adalah dengan menyambung ke pelayan VPN di kawasan yang ingin anda lihat. Itu akan memperbodohkan perisian penyekat untuk memikirkan anda berada di tempat lain dan bukannya di Mexico City. Dengan cara itu, anda akan dapat mengakses kandungan yang anda harapkan dapat diakses.

Apa VPN Terbaik untuk Mexico City?

Untuk menjawab soalan ini, kita perlu melihat beberapa perkara. Dalam kes ini, privasi adalah faktor terpenting. Oleh kerana itu, kami akan menyenaraikan faktor-faktor tersebut terlebih dahulu dan memberitahu anda apa VPN terbaik untuk Mexico City.

 • Penyulitan kelas tentera yang kuat untuk membantu melindungi anda daripada penjahat siber atau pemerintah
 • Dasar no-log yang ketat ditawarkan
 • Keupayaan untuk mengelilingi firewall dan kandungan terhad geo semasa berada di Mexico City
 • Aplikasi mudah alih dan sokongan untuk peranti Amazon Firestick
 • Pelayan Berkelajuan Tinggi yang berfungsi dengan baik pada ujian kelajuan di bandar
 • Rangkaian besar dan stabil untuk mengelakkan terputus di Mexico City

Mari kita lihat lebih mendalam mengenai VPN terbaik untuk digunakan semasa berada di Mexico City.

1. VPN terbaik untuk Mexico City: NordVPN

NordVPN

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 2.99 sebulan (diskaun 75%)

NordVPN berpusat di Panama yang mana beberapa pengguna lebih suka menggunakan syarikat VPN yang sebenarnya beribu pejabat di Amerika Syarikat. Anda akan mendapati bahawa NordVPN mempunyai kehadiran yang kuat di AS dengan pelayan yang terdapat di seluruh negara. Anggota mempunyai akses penuh ke rangkaian mereka di AS dan seterusnya dengan harga yang sangat baik.

Anda akan mendapati bahawa NordVPN mungkin mempunyai gabungan perkhidmatan terbaik untuk harganya jika anda melanggan akaun untuk jangka masa yang lebih lama. Semua pengguna mempunyai akses penuh ke rangkaian dan perisian khusus mereka. Anda boleh berhubung menggunakan klien VPN untuk Windows atau Mac. Mereka juga mempunyai aplikasi mudah alih yang mudah digunakan untuk peranti Android dan iOS (iPhone, iPad). Anda boleh menggunakan pelanjutan penyemak imbas NordVPN untuk Chrome, Firefox, atau Safari. NordVPN menawarkan beberapa ciri privasi lanjutan seperti VPN berganda, pelayan P2P, dan IP khusus yang sangat membantu perkhidmatan ini menonjol.

NordVPN menghoskan sebilangan pelayan di Mexico City. Dari konsol, mengklik pada 3 titik mendatar di sebelah kanan negara, anda boleh mencari kawasan pelayan dan melihat peratusan pelayan yang ada. Kami menguji pelayan yang terletak di Guadalajara dan mengujinya ke Mexico City. Kelajuan muat turun adalah 110.03 Mbps.

Ingin mengakses perkhidmatan streaming seperti Netflix, Amazon Prime Video, atau BBC iPlayer dari mana sahaja di dunia? Sekiranya demikian, NordVPN adalah pilihan yang tepat. Mereka adalah satu-satunya perkhidmatan VPN yang masih dapat menyahsekat Netflix. Anda boleh mendaftar untuk perkhidmatan VPN dan SmartDNS tanpa had dari hanya $ 2.99 sebulan dengan keahlian 3 tahun.

Lawati NordVPN

2. VPN terbaik untuk Mexico City: PIA

Akses Internet Peribadi

Daftar selama 24 bulan dengan hanya $ 3.49 sebulan (diskaun 65%)

Akses Internet Peribadi (PIA) memberi pengguna beberapa pilihan yang berbeza. Tidak seperti masa lalu, anda tidak perlu lagi membuat profil untuk setiap pelayan VPN. Sekarang, anda boleh menyambung ke mana-mana lokasi pelayan mereka di 33 negara. Pasukan PIA telah mengatur pelayan mereka mengikut wilayah, negara, dan bandar. Anda akan mendapat kelajuan yang pantas sepanjang masa.

Terdapat banyak pengguna torrent yang menggemari Akses Internet Peribadi. Perkhidmatan ini merangkumi ciri yang akan menghentikan sistem anda daripada berkomunikasi sekiranya sambungan ke perkhidmatan mereka terputus. Maksudnya jika akses VPN yang dienkripsi anda dijatuhkan atas sebab apa pun ia akan membuat anda selamat.

PIA menawarkan klien Windows dan aplikasi lain yang mudah dan senang digunakan. Walau bagaimanapun, anda tidak mahu memandang rendah PIA menawarkan tahap perlindungan privasi yang berbeza bergantung pada keperluan anda. Anda boleh mengawal tahap penyulitan untuk membantu anda mencari keseimbangan yang betul antara privasi dan kelajuan.

PIA menawarkan klien Windows dan aplikasi lain yang mudah dan senang digunakan. Walau bagaimanapun, anda tidak mahu memandang rendah PIA menawarkan tahap perlindungan privasi yang berbeza bergantung pada keperluan anda. Anda boleh mengawal tahap penyulitan untuk membantu anda mencari keseimbangan yang betul antara privasi dan kelajuan. Kami menyambung ke pelayan Mexico City dan menghasilkan kelajuan 105.48 Mbps.

Ketika datang ke klien Windows mereka, pasukan PIA telah memasukkan suis membunuh Internet. Suis kill akan mematikan sambungan Internet anda pada bila-bila masa VPN gagal. Itu sangat berguna bagi mereka yang ingin memastikan namanya tidak dikenali. Akses Internet Peribadi menawarkan VPN dari $ 3,49 sebulan bersama dengan jaminan wang dikembalikan 7 hari.

Lawati Akses Internet Peribadi

3. VPN terbaik untuk Mexico City: ExpressVPN

ExpressVPN

Daftar selama 12 bulan dan dapatkan 3 BULAN PERCUMA di VPN # 1 kami

ExpressVPN menyatukan akses VPN cepat dengan MediaStreamer yang bertindak sebagai perkhidmatan DNS Pintar untuk membebaskan akses ke kandungan terhad geo. Perkhidmatan VPN akan membantu menyulitkan sambungan anda dan membuka blokir acara sukan langsung. Anda juga akan mendapat senarai acara hiburan dan sukan langsung terkini di laman web mereka. Berada di Kepulauan Virgin Britain meletakkan ExpressVPN di luar negara 5 mata dan 14 mata. Mereka mengekalkan kebijakan tanpa log yang telah disahkan melalui permintaan undang-undang berprofil tinggi selama ini.

ExpressVPN menguruskan rangkaian VPN yang sangat besar. Di luar Amerika Syarikat, rangkaian ExpressVPN mempunyai ribuan pelayan di lokasi utama untuk melindungi privasi pengguna. Anda boleh menyambung ke rangkaian VPN mereka untuk melindungi privasi anda, membuka blokir penapisan, dan menonton perkhidmatan streaming kegemaran anda dari mana saja.

Aplikasi ExpressVPN membolehkan anda memilih lokasi pelayan ke bandar tetapi anda tidak perlu memilih pelayan tertentu. Sebaliknya, pelanggan akan memilih pelayan terpantas di lokasi pilihan anda. Anda juga perlu tahu bahawa beberapa bandar tidak ditunjukkan pada tab yang disarankan di dalam klien. Anda mungkin menemui masalah itu dengan pelayan di kawasan itu. Cukup pilih tab “Semua”, buka Mexico, dan kemudian buka Mexico City. Pada ketika ini, anda boleh memilih pelayan di sana. Semasa kami menguji pelayan di Mexico City, kelajuannya adalah 58.42 Mbps.

Mungkin kelebihan terbesar menggunakan ExpressVPN adalah sokongan mereka untuk pelbagai jenis peranti. ExpressVPN menawarkan perisian VPN khusus untuk Windows, Mac, iOS, dan Android. Sambungkan desktop dan mudah alih anda pada masa yang sama dengan sehingga 3 sambungan serentak. Anda juga boleh memasang sambungan web ExpressVPN untuk Chrome atau Firefox. Ingin melindungi seluruh rangkaian rumah anda dengan satu akaun VPN? Sekiranya demikian, anda boleh menggunakan aplikasi penghala ExpressVPN untuk menyiapkannya. Ciri MediaStreamer menambahkan sokongan DNS Pintar ke peranti seperti konsol permainan (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, dll.), Kotak media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, dll.), Dan Smart TV.

Kupon ExpressVPNJimat 49% dan dapatkan 3 bulan percuma dengan 12 bulan VPN dinilai # 1 kami

ExpressVPN menunjukkan prestasi yang baik dalam ujian kelajuan kami. Mereka adalah pilihan terbaik untuk privasi dan untuk membebaskan sekatan geo. Sokongan pelanggan tersedia 24/7 untuk memberi bantuan dan menjawab sebarang pertanyaan. Nikmati VPN terbaik dengan harga yang lebih rendah kerana ExpressVPN menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati ExpressVPN

4. VPN terbaik untuk Mexico City: CyberGhost

CyberGhost

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 2.75 sebulan (diskaun 79%)

CyberGhost ditubuhkan pada tahun 2001 oleh 7 ahli pasukan muda yang bersemangat di Bucharest, Romania. Sejak masa itu syarikat telah berkembang menjadi salah satu perkhidmatan VPN terbesar di dunia. Pasukan yang terdiri daripada 50+ ahli memberi tumpuan untuk melindungi privasi pengguna. Robert Knapp, pengasas bersama dan Ketua Pegawai Eksekutif, terus menerajui pasukan itu walaupun mereka bergabung dengan kumpulan Crossrider pada tahun 2017. Sejak masa itu, rangkaian CyberGhost telah berkembang cukup banyak.

CyberGhost menawarkan gabungan lokasi pelayan yang bagus, penyulitan yang kuat, dan kemampuan untuk membuka blokir perkhidmatan penstriman popular seperti Netflix, YouTube Red, dan Amazon Prime. Beberapa saluran bahkan membolehkan anda membebaskan sekatan geo untuk beberapa wilayah. Contohnya, anda boleh mengakses kandungan video Amazon Prime di AS, Jerman atau UK. Pelanggan Windows juga memberi anda pilihan untuk melayari tanpa nama, melindungi WiFi, torrent tanpa nama, membuka blokir laman web asas (Google, Facebook Instagram, dll.), Dan memilih pelayan.

Oleh kerana kami ingin menguji pelayan di Mexico City, kami membuka klien Windows dan mengklik pilihan “Pilih Pelayan Saya”. Dari sana anda boleh mengembangkan mana-mana negara dan memilih pelayan tertentu. Rangkaian CyberGhost merangkumi sebilangan pelayan di Mexico City. Kami berhubung dengan salah satu daripadanya dan menguji prestasinya. Seperti yang anda lihat, kelajuan muat turun kami ialah 37.82 Mbps.

Pelanggan VPN CyberGhost adalah salah satu kegemaran kami. Sangat mudah digunakan dan merangkumi sejumlah ciri canggih untuk membantu melindungi privasi dalam talian anda. Mereka mempunyai pasukan pengembangan di Jerman yang terus menambahkan ciri ke aplikasi pelanggan dan mudah alih. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan akses penuh ke rangkaian CyberGhost dari hanya $ 2.75 sebulan semasa promosi mereka sekarang.

Lawati CyberGhost

5. VPN terbaik untuk Mexico City: IPVanish

IPVanish

Daftar selama 12 bulan dengan hanya $ 4.87 sebulan (diskaun 60%)

IPVanish adalah perkhidmatan yang sangat popular dan mempunyai banyak pelayan yang terdapat di seluruh dunia. Tidak kira di benua mana anda berada, anda dapat memperoleh prestasi yang baik dari pelayan di sana. Mereka biasanya pantas, dan penyedia mempunyai salah satu rangkaian terbesar di dunia.

Bersama dengan rangkaian dunia yang besar, IPVanish menjadi tuan rumah pelayan di setiap benua selain Antartika. Seperti yang kami sebutkan, mereka biasanya merupakan salah satu penyedia terpantas di pasar. Ia terkenal kerana mempunyai beberapa lokasi pelayan di sejumlah negara. Anda boleh memilih lokasi atau mendapatkan yang lebih spesifik dengan memilih pelayan individu. IPVanish sangat baik untuk melindungi privasi anda tetapi boleh dilewatkan kerana tidak dapat menyekat perkhidmatan streaming popular.

IPVanish mempunyai pelayan di seluruh wilayah dan semuanya tersedia untuk anda. Sekiranya anda melihat pelayan yang mempunyai huruf “a” sebagai bagian dari nama pelayannya, mereka adalah yang terpantas dalam rangkaian. Kami menyambung ke pelayan IPVanish di Guadalajara. Kelajuannya ialah 35.53 Mbps.

Apabila nilai IPVanish sukar ditandingi. Mereka menawarkan akses tanpa had ke rangkaian VPN dan perisian khusus mereka untuk Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick dan banyak lagi dengan harga $ 7,50 sebulan atau $ 58,49 setahun. Itu menghasilkan hanya $ 4.87 sebulan pada rancangan tahunan. Jaminan wang dikembalikan selama 7 hari merangkumi semua ahli baru.

Lawati IPVanish

Tidak kira sebab anda merancang untuk mengunjungi Mexico City, anda mesti menggunakan VPN. Walaupun kami telah memberi anda pilihan di atas, ada pilihan lain yang tersedia di kami VPN teratas 10 senarai. Mereka semua akan menunjukkan prestasi yang baik, tetapi kami mengoptimumkan pilihan kami untuk bekerja di Mexico City. Dengan begitu, anda akan mendapat akses ke kelajuan terbaik yang terdapat di rantau ini. Dengan membaca panduan kami, kami dapat membantu anda membuat keputusan yang tepat dan menentukan pilihan terbaik untuk keperluan anda.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map