VPN terbaik untuk Mexico

MexicoMexico adalah negara jiran selatan Amerika Syarikat dan juga negara ke-11 paling ramai penduduk di dunia. Ia juga merupakan rumah bagi beberapa peradaban pribumi yang hilang seperti Aztec dan Maya. Pada masa ini, Mexico yang baru diperindustrian dianggap sebagai kekuatan yang baru muncul. Dianggarkan bahawa pada tahun 2050, mereka akan memiliki ekonomi kelima terbesar di dunia. Walaupun ada beberapa langkah data pribadi yang berlaku, sepertinya tidak ada banyak cara penguatkuasaan. Oleh kerana itu, anda ingin menggunakan VPN di Mexico. Berikut adalah beberapa pilihan terbaik.


RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Penyemak Imbas Log
SambunganSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
2IPVanish$ 4.87IPVanish76Kotak pilihan
3VPN HMA Pro$ 2.99HideMyAss280
4NordVPN$ 3.49NordVPN87Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
5CyberGhost$ 2.75CyberGhost112Kotak pilihanKotak pilihan

Mari lihat beberapa sebab untuk menggunakan rangkaian peribadi maya. Sudah tentu, sebab pertama adalah keselamatan data penting anda. Dengan menggunakan VPN, anda membuat sambungan peribadi, selamat dan disulitkan ke pelayan. Itu akan membantu menghentikan pemangsa yang berpotensi atau bahkan pemerintah dalam beberapa kes untuk mengintip anda. Penjenayah siber mungkin hanya menunggu untuk memanfaatkan sasaran yang rentan.

Sebab lain untuk menggunakan VPN semasa ada adalah untuk menolong anda menyekat geo-blocking. Walaupun Mexico tidak mempunyai banyak peraturan yang menyekat laman web, anda masih akan disekat sekiranya anda cuba mengakses sesuatu dari luar kawasan yang disasarkan. Dengan menggunakan VPN dalam hal ini, Anda dapat menyambung ke VPN di daerah lain dan anda akan mendapat akses ke kandungan yang anda ingin lihat, seolah-olah anda berada di sana. Perkara yang sama boleh dikatakan untuk negara lain yang akan anda sambungkan.

Di sana anda mempunyai dua alasan terbaik untuk menggunakan VPN semasa berada di Mexico. Walaupun begitu, anda mungkin akan menemui orang lain kemudian. Dari melindungi diri anda dari penipuan dan mata kasar hingga mendapatkan sekatan geografi dan sekatan, menggunakan VPN di negara ini adalah idea yang bijak. Sekarang kami telah menjelaskan mengapa ia sangat penting, kami akan memberitahu anda tentang beberapa perkara yang perlu dicari.

Apa VPN terbaik untuk Mexico?

Kita dapat menjawab soalan ini dengan melihat beberapa faktor. Kemudian, kami dapat membuat keputusan untuk VPN terbaik untuk negara.

 • Pelayan berkelajuan tinggi yang berfungsi dengan baik di Mexico
 • Sokongan pelbagai platform untuk peranti mudah alih termasuk Amazon Firestick
 • Penyedia yang tidak menyimpan log
 • Keupayaan untuk menolong pengguna melihat kandungan larangan geografi dan sukan yang dipadamkan
 • Penyulitan yang kuat untuk membantu melindungi privasi pengguna
 • Rangkaian besar dan stabil untuk membantu pengguna mengelakkan terputus

Mari kita masuk dan lihat VPN terbaik untuk Mexico:

1. VPN terbaik untuk Mexico: ExpressVPN

ExpressVPN

Daftar selama 12 bulan dan dapatkan 3 BULAN PERCUMA di VPN # 1 kami

ExpressVPN menyatukan akses VPN cepat dengan MediaStreamer yang bertindak sebagai perkhidmatan DNS Pintar untuk membebaskan akses ke kandungan terhad geo. Perkhidmatan VPN akan membantu menyulitkan sambungan anda dan membuka blokir acara sukan langsung. Anda juga akan mendapat senarai acara hiburan dan sukan langsung terkini di laman web mereka. Berada di Kepulauan Virgin Britain meletakkan ExpressVPN di luar negara 5 mata dan 14 mata. Mereka mengekalkan kebijakan tanpa log yang telah disahkan melalui permintaan undang-undang berprofil tinggi selama ini.

ExpressVPN menguruskan rangkaian VPN yang sangat besar. Di luar Amerika Syarikat, rangkaian ExpressVPN mempunyai ribuan pelayan di lokasi utama untuk melindungi privasi pengguna mereka. Anda boleh menggunakan rangkaian mereka untuk melindungi privasi anda, membuka blokir penapisan, dan menonton perkhidmatan streaming kegemaran anda dari mana saja.

Ujian kelajuan ExpressVPN Mexico

Aplikasi ExpressVPN membolehkan anda memilih lokasi pelayan ke bandar tetapi anda tidak perlu memilih pelayan tertentu. Sebaliknya, pelanggan akan memilih pelayan terpantas di lokasi pilihan anda. Anda juga perlu tahu bahawa beberapa bandar tidak ditunjukkan pada tab yang disarankan di dalam klien. Anda mungkin menemui masalah itu dengan bandar-bandar yang kami sebutkan. Cukup pilih tab “Semua”, buka Amerika, dan kemudian buka Mexico. Pada ketika ini, anda boleh memilih pelayan di sana. Semasa kami menguji pelayan di Mexico City, kelajuannya adalah 102.49 Mbps.

Mungkin kelebihan terbesar menggunakan ExpressVPN adalah sokongan mereka untuk pelbagai jenis peranti. ExpressVPN menawarkan perisian VPN khusus untuk Windows, Mac, iOS, dan Android. Sambungkan dari desktop dan mudah alih anda pada masa yang sama dengan sehingga 3 sambungan serentak. Anda juga boleh memasang sambungan web ExpressVPN untuk Chrome atau Firefox. Ingin melindungi seluruh rangkaian rumah anda dengan satu akaun VPN? Sekiranya demikian, anda boleh menggunakan aplikasi penghala ExpressVPN untuk menyiapkan semua. Ciri MediaStreamer menambahkan sokongan DNS Pintar ke peranti seperti konsol permainan (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, dll.), Kotak media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, dll.), Dan Smart TV.

Kupon ExpressVPNJimat 49% dan dapatkan 3 bulan percuma dengan 12 bulan VPN dinilai # 1 kami

ExpressVPN menunjukkan prestasi yang baik dalam ujian kelajuan kami. Mereka adalah pilihan terbaik untuk privasi dan untuk membebaskan sekatan geo. Sokongan pelanggan tersedia 24/7 untuk memberi bantuan dan menjawab sebarang pertanyaan. Nikmati VPN terbaik dengan harga yang rendah kerana ExpressVPN menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lihat Tawaran ExpressVPN

2. VPN terbaik untuk Mexico: IPVanish

IPVanish

Daftar selama 12 bulan dengan hanya $ 4.87 sebulan (diskaun 60%)

AS adalah rumah bagi banyak orang, dan banyak perkhidmatan VPN mempunyai pelayan di sana. Itu termasuk IPVanish. Kami dapat memberitahu anda dari pengetahuan peribadi bahawa ia akan berfungsi dengan baik, tidak kira di kawasan Mexico mana anda berada. Anda boleh menjangkakan pelayan yang cepat dan lebih banyak lokasi pelayan di Amerika Selatan daripada banyak perkhidmatan VPN yang lain. Oleh sebab itu, kami memilih IPVanish sebagai salah satu pilihan untuk digunakan semasa berada di Mexico.

Serta liputan di rantau ini, IPVanish menjadi tuan rumah pelayan di setiap benua selain Antartika. Rangkaian menghasilkan kelajuan yang hebat di Amerika Utara dan Eropah ketika kami melakukan ujian kelajuan kami. Anda akan menemui beberapa lokasi pelayan di seluruh wilayah. Anda boleh memilih lokasi atau pelayan individu dari menu lungsur turun.

Ujian kelajuan IPVanish Mexico

IPVanish menghoskan sebilangan pelayan di lokasi yang kami sebutkan di atas dan anda boleh memilih untuk menyambung ke salah satu dari mereka. Sekiranya anda melihat pelayan yang mempunyai huruf “a” dalam nama pelayan, mereka adalah yang terpantas. Sebagai contoh, anda akan mencari label yang serupa dengan gdl-c01.ipvanish.com. (terletak di Guadalajara). Dalam kebanyakan kes, anda akan melihat bahawa pelayan “a” adalah yang terpantas. Walau bagaimanapun, pelayan ini semua mempunyai “c” dalam nama mereka. Kami menguji pelayan IPVanish di sana, gdl-c08, dan mendapati kelajuannya adalah 104.85 Mbps.

Apabila nilai IPVanish sukar ditandingi. Mereka menawarkan akses tanpa had ke rangkaian VPN dan perisian khusus mereka untuk Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick dan banyak lagi dengan harga $ 7,50 sebulan atau $ 58,49 setahun. Itu menghasilkan hanya $ 4.87 sebulan pada rancangan tahunan. Jaminan wang dikembalikan selama 7 hari merangkumi semua ahli baru.

Lihat tawaran IPVanish

3. VPN terbaik untuk Mexico: HMA

VPN HMA

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 4.29 sebulan (diskaun 64%)

HideMyAss dihidupkan pada tahun 2005 ketika Jack Cator, seorang pelajar berusia 16 tahun di England, memutuskan bahawa dia ingin membuat perkhidmatan untuk menolong orang menghindari penapisan. Secara khusus, Jack tidak dapat mengakses laman media sosial dan permainan dalam talian kerana disekat di rangkaian sekolah. HMA menambah ratusan ribu pengguna pada bulan pertama dan sejak itu telah berkembang menjadi salah satu perkhidmatan VPN terbesar di dunia dengan lebih daripada 350 lokasi pelayan. Privax, syarikat induk HMA Pro VPN, menyertai pasukan AVG pada tahun 2015.

Ujian kelajuan HMA Mexico

Sekiranya matlamat anda adalah mencari VPN dengan lokasi pelayan yang paling banyak maka HideMyAss adalah pilihan terbaik anda. Perlu diingat bahawa HMA mencatat aktiviti pengguna yang menjadi perhatian sesetengah pengguna VPN. HMA mengehoskan beberapa pelayan VPN di Mexico termasuk beberapa pelayan di bandar-bandar utama. Untuk menyambung ke pelayan di sana, Anda ingin masuk ke “Lokasi Lokasi” dan pilih “Ubah Lokasi” untuk memulakan. Kemudian klik pada tab “Bandar” dan cari bandar Mexico yang terdekat. Kami menyambung ke pelayan di Mexico City untuk menguji dan mendapati kelajuannya adalah 107.03 Mbps.

Pada tahun 2016 HMA dan beberapa penyedia VPN terkemuka lain memimpin dalam mempermudah perisian pelanggan tersuai mereka. Hasilnya adalah sekumpulan aplikasi khusus yang memudahkan pengguna menyambung ke rangkaian HMA dan menyulitkan sambungan anda. Mereka mempunyai perisian yang tersedia untuk Windows, Mac, Android, dan iOS. Anda juga boleh menyambung ke HMA melalui penghala anda. HMA menawarkan akses VPN tanpa had dari hanya $ 4,29 sebulan dan menawarkan jaminan wang dikembalikan tanpa risiko selama 30 hari kepada semua pengguna baru.

Lihat tawaran HMA

4. VPN terbaik untuk Mexico: NordVPN

NordVPN

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 3.49 sebulan (diskaun 70%)

NordVPN berpusat di Panama yang mana beberapa pengguna lebih suka menggunakan syarikat VPN yang sebenarnya beribu pejabat di Amerika Syarikat. Anda akan mendapati bahawa NordVPN mempunyai kehadiran yang kuat di AS dengan pelayan yang terdapat di seluruh negara. Anggota mempunyai akses penuh ke rangkaian mereka di AS dan seterusnya dengan harga yang sangat baik.

Anda akan mendapati bahawa NordVPN mungkin mempunyai gabungan perkhidmatan terbaik dengan harga jika anda melanggan akaun jangka panjang. Semua pengguna mempunyai akses penuh ke rangkaian dan perisian khusus mereka. Anda boleh berhubung menggunakan klien VPN untuk Windows atau Mac. Mereka juga mempunyai aplikasi mudah alih yang mudah digunakan untuk kedua-dua peranti Android dan iOS (iPhone, iPad).

Ujian kelajuan NordVPN MexicoNordVPN menghoskan sebilangan pelayan di Queretaro. Dari konsol, mengklik pada 3 titik mendatar di sebelah kanan negara, anda boleh mencari kawasan pelayan dan melihat peratusan pelayan yang ada. Kami menguji pelayan yang terletak di Queretaro. Kelajuan muat turun adalah 92.20 Mbps.

Ingin mengakses perkhidmatan streaming seperti Netflix, Amazon Prime Video, atau BBC iPlayer dari mana sahaja di dunia? Sekiranya demikian, NordVPN adalah pilihan yang tepat. Mereka adalah satu-satunya perkhidmatan VPN yang masih dapat menyahsekat Netflix. Anda boleh mendaftar untuk perkhidmatan VPN dan SmartDNS tanpa had dari hanya $ 3,49 sebulan dengan keahlian 3 tahun.

Lihat Tawaran NordVPN

5. VPN Terbaik untuk Mexico: CyberGhost

CyberGhost

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 2.75 sebulan (diskaun 79%)

CyberGhost ditubuhkan pada tahun 2001 oleh 7 ahli pasukan muda yang bersemangat di Bucharest, Romania. Sejak masa itu syarikat telah berkembang menjadi salah satu perkhidmatan VPN terbesar di dunia. Pasukan yang terdiri daripada 50+ ahli memberi tumpuan kepada melindungi privasi pengguna. Robert Knapp, pengasas bersama dan Ketua Pegawai Eksekutif, terus menerajui pasukan walaupun mereka menyertai kumpulan Crossrider pada tahun 2017. Sejak masa itu, rangkaian CyberGhost telah berkembang dengan cukup.

CyberGhost ditubuhkan pada tahun 2001 oleh 7 ahli pasukan muda yang bersemangat di Bucharest, Romania. Sejak masa itu syarikat telah berkembang menjadi salah satu perkhidmatan VPN terbesar di dunia. Pasukan yang terdiri daripada 50+ ahli memberi tumpuan untuk melindungi privasi pengguna. Robert Knapp, pengasas bersama dan Ketua Pegawai Eksekutif, terus menerajui pasukan walaupun mereka menyertai kumpulan Crossrider pada tahun 2017. Sejak masa itu, rangkaian CyberGhost telah berkembang dengan cukup.

CyberGhost menawarkan gabungan lokasi pelayan yang bagus, penyulitan yang kuat, dan kemampuan untuk membuka blokir perkhidmatan penstriman popular seperti Netflix, YouTube Red, dan Amazon Prime. Beberapa saluran bahkan membolehkan anda membebaskan sekatan geo untuk beberapa wilayah. Contohnya, anda boleh mengakses kandungan video Amazon Prime di AS, Jerman atau UK. Pelanggan Windows juga memberi anda pilihan untuk melayari tanpa nama, melindungi WiFi, torrent tanpa nama, membuka blokir laman web asas (Google, Facebook Instagram, dll.), Dan memilih pelayan.

Ujian kelajuan CyberGhost Mexico

Oleh kerana kami ingin menguji pelayan di Mexico, kami membuka klien Windows dan mengembangkan antara muka. Dari sana anda ingin mengklik tab “Semua Pelayan” jika belum aktif. Tatal ke Mexico dan klik di sebelah kanan bintang. Ini akan memaparkan senarai lengkap pelayan di sana. Rangkaian CyberGhost merangkumi pelayan di Mexico City. Kami menyambung ke pelayan di sana dan mendapat kelajuan 62.93 Mbps.

Pelanggan VPN CyberGhost adalah salah satu kegemaran kami. Sangat mudah digunakan dan merangkumi sejumlah ciri canggih untuk membantu melindungi privasi dalam talian anda. Mereka mempunyai pasukan pengembangan di Jerman yang terus menambahkan ciri ke aplikasi pelanggan dan mudah alih. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan akses penuh ke rangkaian CyberGhost dari hanya $ 2.75 sebulan semasa promosi mereka sekarang.

Lihat tawaran CyberGhost

Anda dialu-alukan untuk melihat kami 10 perkhidmatan VPN teratas jika anda mahukan pilihan yang berbeza, tetapi pilihan yang kami buat di sini pasti membuat anda gembira. Kami memilih penyedia ini untuk Mexico berbanding perkhidmatan terkemuka lain berdasarkan keselamatan, harga, lokasi wilayah, dan kepantasan. Kami juga mencari perkhidmatan dengan rangkaian pelayan VPN yang baik yang dapat anda sambungkan di wilayah anda. Penyedia VPN yang boleh dipercayai akan menyediakan rangkaian pantas untuk streaming kandungan HD dari lokasi lain serta melindungi privasi anda.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map