MichiganMichigan terletak di wilayah Great Lakes di AS. Kerana bentuknya yang tersendiri, “The Mitten State” menduduki tempat ke-10 dalam jumlah penduduk dan merupakan rumah bagi hampir 10 juta penduduk. Anda boleh menemui sebilangan alasan untuk mengunjungi negeri yang hebat ini dari musim sejuk hingga ke kawasan ajaib air. Namun, jika anda merancang untuk menggunakan WiFi awam sama sekali, anda pasti ingin menyambung ke pelayan VPN terlebih dahulu. Kami akan menerangkan dengan lebih terperinci sebentar lagi. Sementara itu, lihat senarai VPN terbaik kami untuk Michigan.

RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Penyemak Imbas Log
SambunganSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6.67 ExpressVPN 160 Kotak pilihan Kotak pilihan Kotak pilihan
2 NordVPN $ 3.49 NordVPN 87 Kotak pilihan Kotak pilihan Kotak pilihan
3 CyberGhost $ 2.75 CyberGhost 80 Kotak pilihan Kotak pilihan
4 IPVanish $ 4.87 IPVanish 76 Kotak pilihan
5 KuatVPN $ 4.37 KuatVPN 46 Kotak pilihan Kotak pilihan

Oleh kerana Michigan adalah negara AS, “negara mitten” ini akan menjauhkan data peribadi anda. Tidak ada bukti pemantauan tanpa pandang bulu oleh pemerintah Michigan atau AS. Yang mengatakan, ada orang lain yang suka mendapatkan maklumat mengenai maklumat peribadi anda. Dengan menyambung ke VPN, anda akan menjadi lebih sukar bagi penjahat tersebut untuk menjejaskan data peribadi anda.

Walaupun tidak ada penapisan pemerintah atau negara, Anda masih akan mendapat kesempatan untuk memanfaatkan alasan kedua untuk menggunakan VPN. Itu adalah untuk membantu anda mengatasi blok geo dan pemadaman sukan. Sekiranya anda peminat mana-mana pasukan Michigan dan ingin menonton permainan dalam talian, syarikat media akan menyekat anda. Dengan menggunakan VPN untuk menyambung ke pelayan di kawasan lain, anda boleh membuat perisian menganggap anda berada di tempat lain. Itu juga akan membantu anda sekiranya anda ingin mengakses kandungan dari kawasan lain.

Apakah VPN Terbaik untuk Michigan?

Untuk membantu kami menjawab soalan ini dengan baik, terdapat beberapa kriteria yang perlu kita perhatikan. Oleh kerana Ohio adalah negara AS, kami akan lebih memfokuskan usaha pada kriteria dan kepantasan penyekat. Inilah yang penting.

  • Keupayaan untuk mengelak pemadaman sukan dan larangan geo semasa berada di rantau ini
  • Pelayan rangkaian yang stabil dan besar untuk membantu menghilangkan terputus
  • Pelayan berkelajuan tinggi yang berfungsi dengan baik di rantau ini pada ujian kelajuan
  • Penyulitan kelas tentera yang kuat untuk membantu melindungi privasi pengguna
  • Dasar no-log yang ketat untuk membantu perlindungan privasi
  • Sokongan aplikasi mudah alih untuk pelbagai platform termasuk Amazon Firestick

Kami sekarang akan melihat lebih dekat VPN terbaik untuk Michigan.

1. VPN terbaik untuk Michigan: ExpressVPN

ExpressVPN

Daftar selama 12 bulan dan dapatkan 3 BULAN PERCUMA di VPN # 1 kami

ExpressVPN menyatukan akses VPN cepat dengan MediaStreamer yang bertindak sebagai perkhidmatan DNS Pintar untuk membebaskan akses ke kandungan terhad geo. Perkhidmatan VPN akan membantu menyulitkan sambungan anda dan membuka blokir acara sukan langsung. Anda juga akan mendapat senarai acara hiburan dan sukan langsung terkini di laman web mereka. Berada di Kepulauan Virgin Britain meletakkan ExpressVPN di luar negara 5 mata dan 14 mata. Mereka mengekalkan kebijakan tanpa log yang telah disahkan melalui permintaan undang-undang berprofil tinggi selama ini.

  VPN terbaik untuk TV Pintar Sony dengan Alexa

ExpressVPN menguruskan rangkaian VPN yang sangat besar. Di luar Amerika Syarikat, rangkaian ExpressVPN mempunyai ribuan pelayan di lokasi utama untuk melindungi privasi pengguna mereka. Anda boleh menggunakan rangkaian mereka untuk melindungi privasi anda, membuka blokir penapisan, dan menonton perkhidmatan streaming kegemaran anda dari mana saja.

Aplikasi ExpressVPN membolehkan anda memilih lokasi pelayan ke bandar tetapi anda tidak perlu memilih pelayan tertentu. Sebaliknya, pelanggan akan memilih pelayan terpantas di lokasi pilihan anda. Anda juga perlu tahu bahawa beberapa bandar tidak ditunjukkan pada tab yang disarankan di dalam klien. Anda mungkin menemui masalah itu dengan pelayan di Chicago. Cukup pilih tab “Semua”, buka AS, dan kemudian buka Chicago. Pada ketika ini, anda boleh memilih pelayan di sana. Semasa kami menyambungkan pelayan VPN di Chicago, kami menguji kelajuan di Detroit, Ann Arbor, dan East Lansing. Anda dapat melihat hasilnya di bawah.

Ujian kelajuan ExpressVPN Michigan

Mungkin kelebihan terbesar menggunakan ExpressVPN adalah sokongan mereka untuk pelbagai jenis peranti. ExpressVPN menawarkan perisian VPN khusus untuk Windows, Mac, iOS, dan Android. Sambungkan dari desktop dan mudah alih anda pada masa yang sama dengan sehingga 3 sambungan serentak. Anda juga boleh memasang sambungan web ExpressVPN untuk Chrome atau Firefox. Ingin melindungi seluruh rangkaian rumah anda dengan satu akaun VPN? Sekiranya demikian, anda boleh menggunakan aplikasi penghala ExpressVPN untuk menyiapkan semua. Ciri MediaStreamer menambahkan sokongan DNS Pintar ke peranti seperti konsol permainan (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, dll.), Kotak media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, dll.), Dan Smart TV.

Kupon ExpressVPNJimat 49% dan dapatkan 3 bulan percuma dengan 12 bulan VPN dinilai # 1 kami

ExpressVPN menunjukkan prestasi yang baik dalam ujian kelajuan kami. Mereka adalah pilihan terbaik untuk privasi dan untuk membebaskan sekatan geo. Sokongan pelanggan tersedia 24/7 untuk memberi bantuan dan menjawab sebarang pertanyaan. Nikmati VPN terbaik dengan harga yang rendah kerana ExpressVPN menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lihat Tawaran ExpressVPN

2. VPN terbaik untuk Michigan: NordVPN

NordVPN

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 3.49 sebulan (diskaun 70%)

NordVPN berpusat di Panama yang mana beberapa pengguna lebih suka menggunakan syarikat VPN yang sebenarnya beribu pejabat di Amerika Syarikat. Anda akan mendapati bahawa NordVPN mempunyai kehadiran yang kuat di AS dengan pelayan yang terdapat di seluruh negara. Anggota mempunyai akses penuh ke rangkaian mereka di AS dan seterusnya dengan harga yang sangat baik.

Anda akan mendapati bahawa NordVPN mungkin mempunyai gabungan perkhidmatan terbaik dengan harga jika anda melanggan akaun jangka panjang. Semua pengguna mempunyai akses penuh ke rangkaian dan perisian khusus mereka. Anda boleh berhubung menggunakan klien VPN untuk Windows atau Mac. Mereka juga mempunyai aplikasi mudah alih yang mudah digunakan untuk kedua-dua peranti Android dan iOS (iPhone, iPad).

NordVPN menghoskan sebilangan pelayan di Chicago. Dari konsol, mengklik pada 3 titik mendatar di sebelah kanan negara, anda boleh mencari kawasan pelayan dan melihat peratusan pelayan yang ada. Kami menyambung ke pelayan yang terletak di Chicago dan menguji kelajuannya ke Detroit, Ann Arbor, dan East Lansing. Kelajuan memuat turun dengan pantas di ketiga-tiga lokasi.

  VPN Terbaik untuk BT Sport ke Stream Abroad

Ujian kelajuan NordVPN Michigan

Ingin mengakses perkhidmatan streaming seperti Netflix, Amazon Prime Video, atau BBC iPlayer dari mana sahaja di dunia? Sekiranya demikian, NordVPN adalah pilihan yang tepat. Mereka adalah satu-satunya perkhidmatan VPN yang masih dapat menyahsekat Netflix. Anda boleh mendaftar untuk perkhidmatan VPN dan SmartDNS tanpa had dari hanya $ 3,49 sebulan dengan keahlian 3 tahun.

Lihat Tawaran NordVPN

3. VPN terbaik untuk Michigan: CyberGhost

CyberGhost

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 2.75 sebulan (diskaun 79%)

CyberGhost ditubuhkan pada tahun 2001 oleh 7 ahli pasukan muda yang bersemangat di Bucharest, Romania. Sejak masa itu syarikat telah berkembang menjadi salah satu perkhidmatan VPN terbesar di dunia. Pasukan yang terdiri daripada 50+ ahli memberi tumpuan untuk melindungi privasi pengguna. Robert Knapp, pengasas bersama dan Ketua Pegawai Eksekutif, terus menerajui pasukan walaupun mereka menyertai kumpulan Crossrider pada tahun 2023. Sejak masa itu, rangkaian CyberGhost telah berkembang dengan cukup.

CyberGhost menawarkan gabungan lokasi pelayan yang bagus, penyulitan yang kuat, dan kemampuan untuk membuka blokir perkhidmatan penstriman popular seperti Netflix, YouTube Red, dan Amazon Prime. Beberapa saluran bahkan membolehkan anda membebaskan sekatan geo untuk beberapa wilayah. Contohnya, anda boleh mengakses kandungan video Amazon Prime di AS, Jerman atau UK. Pelanggan Windows juga memberi anda pilihan untuk melayari tanpa nama, melindungi WiFi, torrent tanpa nama, membuka blokir laman web asas (Google, Facebook Instagram, dll.), Dan memilih pelayan.

Oleh kerana kami ingin menguji pelayan di Chicago (kerana kedekatan), kami membuka klien Windows dan memperluas antara muka. Dari sana anda ingin mengklik tab “Semua Pelayan” jika belum aktif. Tatal ke AS dan klik di sebelah kanan bintang. Ini akan memaparkan senarai lengkap pelayan di negara ini. Rangkaian CyberGhost merangkumi sebilangan pelayan di Chicago. Kami berhubung dengan salah satu dari mereka dan menguji persembahannya ke Detroit, Ann Arbor, dan East Lansing. Di bawah ini, anda melihat hasilnya.

Ujian kelajuan CyberGhost Michigan

Pelanggan VPN CyberGhost adalah salah satu kegemaran kami. Sangat mudah digunakan dan merangkumi sejumlah ciri canggih untuk membantu melindungi privasi dalam talian anda. Mereka mempunyai pasukan pengembangan di Jerman yang terus menambahkan ciri ke aplikasi pelanggan dan mudah alih. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan akses penuh ke rangkaian CyberGhost dari hanya $ 2.75 sebulan semasa promosi mereka sekarang.

Lihat tawaran CyberGhost

4. VPN terbaik untuk Michigan: IPVanish

IPVanish

Daftar selama 12 bulan dengan hanya $ 4.87 sebulan (diskaun 60%)

IPVanish menawarkan beberapa pelayan di kawasan itu, jadi anda seharusnya tidak mempunyai masalah di sana. Anda juga dapat mengharapkan kepantasan yang cepat di lokasi di beberapa tempat di dunia. Oleh kerana itu, kami memilih IPVanish sebagai salah satu pilihan masuk kami untuk digunakan semasa berada di Michigan.

Selain cukup banyak liputan di berbagai wilayah Eropah, IPVanish menjadi tuan rumah pelayan di setiap benua selain Antartika. Rangkaian menghasilkan kelajuan yang hebat dan mereka menunjukkan prestasi yang baik pada ujian kelajuan kami. Anda boleh memilih lokasi atau pelayan individu dari menu lungsur turun.

  VPN terbaik untuk Peranti Nest Google

Kami baru saja menyebut bahawa IPVanish mempunyai pelayan di seluruh wilayah dan semuanya tersedia untuk anda. Sekiranya anda melihat pelayan yang mempunyai huruf “a” sebagai bagian dari nama pelayannya, mereka adalah yang terpantas dalam rangkaian. Kami menyambung ke pelayan IPVanish di Chicago dan menguji kelajuannya ke Detroit, Ann Arbor, dan East Lansing. Di bawah ini, anda melihat hasilnya.

Ujian kelajuan IPVanish Michigan

Apabila nilai IPVanish sukar ditandingi. Mereka menawarkan akses tanpa had ke rangkaian VPN dan perisian khusus mereka untuk Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick dan banyak lagi dengan harga $ 7,50 sebulan atau $ 58,49 setahun. Itu menghasilkan hanya $ 4.87 sebulan pada rancangan tahunan. Jaminan wang dikembalikan selama 7 hari merangkumi semua ahli baru.

Lihat tawaran IPVanish

5. VPN terbaik untuk Michigan: StrongVPN

KuatVPN

Daftar selama 12 bulan dengan hanya $ 4.37 sebulan (diskaun 41%)

StrongVPN beribu pejabat di Amerika Syarikat dan mempunyai salah satu rangkaian VPN terbaik di negara ini. Pada masa lalu syarikat mengenakan bayaran kepada pengguna berdasarkan jumlah lokasi dan protokol pelayan yang mereka gunakan. Itu telah berubah kerana StrongVPN kini menawarkan akses penuh kepada anggota ke rangkaian mereka dengan beratus pelayan di seluruh dunia.

Tambahan terbaru untuk perkhidmatan StrongVPN adalah ciri StrongDNS. Setiap orang yang mendaftar untuk akaun StrongVPN juga mendapat akses percuma ke StrongDNS yang merupakan perkhidmatan DNS pintar yang digunakan untuk mengelakkan sekatan geo. Ini adalah penyelesaian yang baik bagi mereka yang merancang untuk melancong ke luar AS dan ingin mengakses Netflix.

StrongVPN menghoskan beberapa pelayan yang terletak di Chicago dan kami menggunakannya kerana kedekatannya. Malangnya, anda tidak dapat memilih pelayan tertentu. Sebaliknya, anda mahu mengklik menu lungsur turun pelayan, memilih Amerika Syarikat, dan kemudian memilih satu di Chicago. Kami memilih OpenVPN UDP untuk prestasi terbaik. Setelah menyambung ke pelayan VPN di Chicago, kami menguji kelajuan kami ke Detroit, Ann Arbor, dan East Lansing. Kami mendapat hasil yang anda lihat di bawah.

Ujian kelajuan kuat Michigan VPN

StrongVPN telah memberikan diskaun 25% kepada pengunjung kami. Kupon bertumpu di atas diskaun jangka biasa mereka. Anda boleh menikmati VPN tanpa had dan akses SmartDNS percuma dengan hanya $ 7,50 sebulan atau $ 52,49 setahun. Akaun tahunan menghasilkan hanya $ 4,37 sebulan. Pengguna baru dilindungi oleh jaminan wang dikembalikan 7 hari.

Lihat tawaran StrongVPN

Kini, anda mempunyai beberapa pilihan hebat untuk melindungi diri anda semasa berada di Michigan. Mudah-mudahan, anda dapat melihat mengapa mencari VPN yang hebat adalah idea yang baik. Terdapat lebih banyak pilihan yang boleh anda lihat di kami senarai VPN teratas 10. Walaupun mereka juga merupakan pilihan yang baik, kami memastikan pilihan khusus kami berdasarkan beberapa faktor termasuk keselamatan, kestabilan, kelajuan, harga, kami memastikan bahawa pilihan tersebut dioptimumkan untuk Michigan. Tidak kira apa yang akan anda lakukan di sana, VPN telah anda lindungi. Dengan menggunakan panduan kami, kami dapat membantu anda membuat keputusan yang tepat untuk memenuhi keperluan anda.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me