VPN terbaik untuk Moscow, Rusia

Moscow, RusiaMoscow adalah ibu negara dan bandar terbesar di Rusia. Dengan populasi 17.1 juta orang yang terletak di kawasan bandar, ia adalah bandar ke-15 terbesar di dunia. Moscow adalah tempat yang menarik untuk dikunjungi kerana beberapa sebab. Sekiranya anda akan pergi ke kawasan itu untuk urusan perniagaan atau bersantai, anda tidak mahu menggunakan WiFi awam atau internet di sana tanpa menggunakan VPN. Melakukannya akan membuat anda berisiko terkena pengawasan dan penapisan. Kami akan menerangkan lebih terperinci sebentar lagi. Pertama, lihat senarai VPN terbaik kami untuk Moscow.


RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Penyemak Imbas Log
SambunganSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
3CyberGhost$ 2.75PIA80Kotak pilihanKotak pilihan

Pada tahun 1147, Yuri Dolgoruky dan Sviatoslav Olgovich bertemu di Moscow di Sungai Volga. Itu adalah rujukan pertama ke bandar. Pada tahun 1156, Knjaz Yury Dolgoruky membentengi kota dengan pagar kayu dan menambahkan parit. Benteng-benteng itu diadakan sehingga cucu Ghengis Khan, Batu Khan membakar kota itu dan membunuh penduduknya pada tahun 1237.

Sejak zaman itu, terdapat banyak perkara yang berlaku di bandar. Itu termasuk menjadi ibu negara Kesatuan Republik Sosialis Soviet (U.S.S.R), tunjuk perasaan, revolusi, dan banyak lagi. Selepas kejatuhan Komunisme pada tahun 1991, Moscow memasuki tahap ekonomi. Walau bagaimanapun, kebanyakannya stabil dan kini berjalan lancar. Orang ramai mengunjungi bandar kerana peluang perniagaan, muzium, mercu tanda bersejarah, seni rupa, seni bina, dan banyak lagi.

Pada tahun 2012, Moscow melancarkan sistem WiFi percuma. Ia tersedia di banyak tempat dari kereta api ke taman hingga perniagaan tempatan. Walaupun itu terdengar hebat, penjenayah siber dan pemerintah Rusia (disebut Kremlin) memantau aktiviti internet. Dengan membuat sambungan yang selamat dan dienkripsi, anda juga menyukarkan pencuri untuk menjejaskan data anda. Tanpa satu, anda mudah diserang. Walau bagaimanapun, anda mungkin tidak sepenuhnya selamat dari sumber lain dalam keadaan tertentu.

Sebab kedua untuk menggunakan VPN semasa di Moscow adalah kerana penapisan. Sudah diketahui umum bahawa Kremlin menapis internet, dan anda mungkin menghadapi masalah semasa melihat beberapa laman web kegemaran anda. Apabila menggunakan VPN untuk alasan itu, anda akan menyambung ke pelayan di negara lain. Itu akan membantu anda mengatasi penapisan yang terdapat di Rusia.

Itulah dua alasan yang sangat baik untuk menggunakan VPN semasa berada di Moscow. Walau bagaimanapun, anda mungkin menyedari sebab lain setelah anda mendaftar untuk mendapatkan perkhidmatan. Sama ada anda berusaha untuk menjaga keselamatan diri dari mata kasar atau ingin mengalahkan penapisan, VPN akan melindungi anda. Sekarang anda tahu mengapa menggunakan masa semasa di Moscow sangat penting, mari kita lihat perkara yang harus anda cari.

Cara VPN beroperasi adalah dengan menggunakan protokol enkripsi. Sebilangan besar perkhidmatan akan menawarkan sejumlah protokol untuk anda pilih. Protokol terbaik yang boleh digunakan ialah OpenVPN. Ini kerana ia mempunyai gabungan kelajuan dan keselamatan yang hebat. Sekiranya anda diberi pilihan antara UDP dan versi TCP protokol tersebut, UDP adalah yang terpantas. Sekiranya anda menghadapi masalah sambungan, versi TCP adalah pilihan terbaik anda. Walaupun lebih perlahan, anda cenderung tidak mempunyai masalah sambungan.

1. VPN terbaik untuk Moscow: ExpressVPN

ExpressVPN

Daftar selama 12 bulan dan dapatkan 3 BULAN PERCUMA di VPN # 1 kami

Moscow adalah sebuah bandar besar dengan banyak peluang. Namun, peraturan mereka mengenai privasi dan penapisan telah menyebabkan hampir semua penyedia menarik pelayan ke luar negara. Oleh kerana itu, ExpressVPN mempunyai pelayan yang terletak di Kiev, Ukraine. Pelayan yang berada di Kiev cepat dan mesti menjalankan tugas dengan baik. Kepantasan mereka menjadikan ExpressVPN pilihan perkhidmatan terbaik kami untuk digunakan semasa berada di bandar Moscow.

Dengan ExpressVPN, akses VPN pantas dan MediaStreamer bertindak sebagai perkhidmatan DNS Pintar untuk membuka blokir akses ke kandungan yang disensor. Perkhidmatan ini akan membantu menyulitkan sambungan anda dan mengetahui peraturan penapisan Rusia. Sangat mudah untuk melihat faedah penggunaannya semasa berada di Moscow.

Rangkaian ExpressVPN menawarkan ratusan pelayan di lokasi utama untuk membantu melindungi privasi pengguna mereka. Itu termasuk lokasi di Ukraine (kerana ia adalah yang paling dekat dengan Moscow). Anda dapat menggunakan rangkaian mereka untuk melindungi privasi anda, membuka blokir penapisan, dan menikmati konten yang biasa anda lihat.

Ujian kelajuan ExpressVPN Moscow

Aplikasi ExpressVPN membolehkan anda memilih lokasi pelayan ke bandar tetapi anda tidak perlu memilih pelayan tertentu. Sebaliknya, pelanggan akan memilih pelayan terpantas di lokasi pilihan anda. Anda ingin memilih tab “Semua”, buka Eropah, dan kemudian buka Ukraine. Pada ketika ini, anda boleh memilih pelayan yang terdapat di sana. Seperti yang anda lihat, kami menguji pelayan di Ukraine dan kelajuannya mencapai 121.01 Mbps.

Mungkin kelebihan terbesar menggunakan ExpressVPN adalah sokongan mereka untuk pelbagai jenis peranti. ExpressVPN menawarkan perisian VPN khusus untuk Windows, Mac, iOS, dan Android. Sambungkan dari desktop dan mudah alih anda pada masa yang sama dengan sehingga 3 sambungan serentak. Anda juga boleh memasang sambungan web ExpressVPN untuk Chrome atau Firefox. Ingin melindungi seluruh rangkaian rumah anda dengan satu akaun VPN? Sekiranya demikian, anda boleh menggunakan aplikasi penghala ExpressVPN untuk menyiapkan semua. Ciri MediaStreamer menambahkan sokongan DNS Pintar ke peranti seperti konsol permainan (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, dll.), Kotak media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, dll.), Dan Smart TV.

Kupon ExpressVPNJimat 49% dan dapatkan 3 bulan percuma dengan 12 bulan VPN dinilai # 1 kami

ExpressVPN menunjukkan prestasi yang baik dalam ujian kelajuan kami. Mereka adalah pilihan terbaik untuk privasi dan untuk membebaskan sekatan geo. Sokongan pelanggan tersedia 24/7 untuk memberi bantuan dan menjawab sebarang pertanyaan. Nikmati VPN terbaik dengan harga yang rendah kerana ExpressVPN menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lihat Tawaran ExpressVPN

2. VPN terbaik untuk Moscow: NordVPN

NordVPN

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 3.49 sebulan (diskaun 70%)

NordVPN berpusat di Panama yang mana beberapa pengguna lebih suka menggunakan syarikat VPN yang sebenarnya beribu pejabat di Amerika Syarikat. Anda akan mendapati bahawa NordVPN mempunyai kehadiran yang kuat di AS dengan pelayan yang terdapat di seluruh negara. Anggota mempunyai akses penuh ke rangkaian mereka di AS dan seterusnya dengan harga yang sangat baik.

Anda akan mendapati bahawa NordVPN mungkin mempunyai gabungan perkhidmatan terbaik dengan harga jika anda melanggan akaun jangka panjang. Semua pengguna mempunyai akses penuh ke rangkaian dan perisian khusus mereka. Anda boleh berhubung menggunakan klien VPN untuk Windows atau Mac. Mereka juga mempunyai aplikasi mudah alih yang mudah digunakan untuk kedua-dua peranti Android dan iOS (iPhone, iPad).

Ujian kelajuan NordVPN Moscow

Kami menguji kelajuan di Ukraine dan, seperti yang anda lihat di bawah, jumlahnya bagus dengan kelajuan muat turun 99.45 Mbps. Anda seharusnya tidak mempunyai masalah untuk melakukan apa sahaja yang anda mahu lakukan semasa menggunakan pelayan di sana.

Ingin mengakses perkhidmatan streaming seperti Netflix, Amazon Prime Video, atau BBC iPlayer dari mana sahaja di dunia? Sekiranya demikian, NordVPN adalah pilihan yang tepat. Mereka adalah satu-satunya perkhidmatan VPN yang masih dapat menyahsekat Netflix. Anda boleh mendaftar untuk perkhidmatan VPN dan SmartDNS tanpa had dari hanya $ 3,49 sebulan dengan keahlian 3 tahun.

Lihat Tawaran NordVPN

3. VPN terbaik untuk Moscow: CyberGhost

CyberGhost

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 2.75 sebulan (diskaun 79%)

CyberGhost ditubuhkan pada tahun 2001 oleh 7 ahli pasukan muda yang bersemangat di Bucharest, Romania. Sejak masa itu syarikat telah berkembang menjadi salah satu perkhidmatan VPN terbesar di dunia. Pasukan yang terdiri daripada 50+ ahli memberi tumpuan untuk melindungi privasi pengguna. Robert Knapp, pengasas bersama dan Ketua Pegawai Eksekutif, terus menerajui pasukan walaupun mereka menyertai kumpulan Crossrider pada tahun 2017. Sejak masa itu, rangkaian CyberGhost telah berkembang dengan cukup.

CyberGhost menawarkan gabungan lokasi pelayan yang bagus, penyulitan yang kuat, dan kemampuan untuk membuka blokir perkhidmatan penstriman popular seperti Netflix, YouTube Red, dan Amazon Prime. Beberapa saluran bahkan membolehkan anda membebaskan sekatan geo untuk beberapa wilayah. Contohnya, anda boleh mengakses kandungan video Amazon Prime di AS, Jerman atau UK. Pelanggan Windows juga memberi anda pilihan untuk melayari tanpa nama, melindungi WiFi, torrent tanpa nama, membuka blokir laman web asas (Google, Facebook Instagram, dll.), Dan memilih pelayan.

Ujian kelajuan CyberGhost Moscow

Oleh kerana kami ingin menguji pelayan di Kiev, kami membuka klien Windows dan mengembangkan antara muka. Dari sana, anda ingin mengklik tab “Semua Pelayan” jika belum aktif. Tatal ke Ukraine dan klik di sebelah kanan bintang. Ini akan memaparkan senarai lengkap pelayan di negara ini. Kami berhubung dengan salah satu daripadanya dan menguji prestasinya. Seperti yang anda lihat, kelajuan muat turun kami ialah 5.33 Mbps.

Pelanggan VPN CyberGhost adalah salah satu kegemaran kami. Sangat mudah digunakan dan merangkumi sejumlah ciri canggih untuk membantu melindungi privasi dalam talian anda. Mereka mempunyai pasukan pengembangan di Jerman yang terus menambahkan ciri ke aplikasi pelanggan dan mudah alih. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan akses penuh ke rangkaian CyberGhost dari hanya $ 2.75 sebulan semasa promosi mereka sekarang.

Lihat tawaran CyberGhost

Pilihan yang baru kami berikan adalah pilihan terbaik untuk Moscow, tetapi anda boleh melihatnya VPN teratas 10 senaraikan jika anda ingin melihat lebih banyak pilihan. Pastikan penyedia yang anda pilih mempunyai pelayan yang terletak di kawasan itu. Kami membuat keputusan berdasarkan keselamatan, kepantasan, harga, dan kebolehpercayaan. Kami juga mencari pembekal dengan pelayan di wilayah yang sama di dunia dengan Moscow. Dengan cara itu, anda dapat memperoleh kelajuan yang terbaik. Oleh kerana mereka semua mempunyai rangkaian yang baik, anda tidak boleh salah dengan pilihan yang anda buat. Sekiranya anda ingin menstrimkan kandungan, kelajuan yang baik sangat penting. Anda boleh membuat keputusan yang tepat untuk keperluan anda dengan menggunakan panduan kami untuk membantu anda.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map