Jersi baruNew Jersey adalah negara pesisir timur yang bersempadan dengan New York dan Pennsylvania di AS. Walaupun merupakan negara terkecil ke-4 di negara ini, negara ini adalah yang ke-11 paling ramai penduduk dengan anggaran jumlah penduduk lebih dari 9 juta orang. Banyak orang merujuk negara dengan pelbagai cara, tetapi secara rasmi dikenali sebagai Taman Negara. Terdapat beberapa sebab yang berbeza mengapa negara melihat pelancong. Sekiranya anda akan menjadi salah satu dari mereka dan perlu menggunakan WiFi awam, pastikan anda menyambung ke VPN terlebih dahulu. Berikut adalah beberapa pilihan yang bagus.

RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Penyemak Imbas Log
SambunganSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
3Akses Internet Peribadi$ 3.33PIA49Kotak pilihanKotak pilihan
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80Kotak pilihanKotak pilihan
5IPVanish$ 5.20IPVanish76Kotak pilihan

Sejarah negeri ini bermula 180 juta tahun ketika negeri ini bersempadan dengan Afrika Utara. Ketika Amerika Utara dan Afrika bertabrakan, tekanan menimbulkan Pegunungan Appalachian. Ketika glasier mula surut setelah Zaman Es sekitar 18,000 tahun yang lalu, glasier yang berundur meninggalkan kawasan paya serta banyak gaung dan sungai. Sudah tentu, pada zaman kemudian, negeri ini dihuni oleh penduduk asli Amerika dan akhirnya penjajah.

Pada zaman moden ini, kedekatan negara dengan New York dan Pennsylvania telah menyebabkan dolar pelancong serta perdagangan dan perdagangan. Di negeri ini, anda boleh menemui banyak muzium, taman, taman botani, pasukan sukan, dan pelbagai perkara lain yang boleh dilakukan. Faktor-faktor tersebut menyebabkan ekonomi negara berkembang pesat. Walaupun ekonomi negara mempunyai banyak aspek, ingatlah bahawa ia mempunyai beban cukai ke-9 terbesar di negara ini.

Sekiranya anda akan berkunjung ke negeri ini, anda akan mudah mengakses New York City atau Philadelphia dengan cepat. Anda juga akan mudah mengaksesnya untuk mengakses salah satu daripada banyak bangunan yang menawarkan WiFi percuma kepada pelanggan mereka. Walaupun terdengar baik, anda benar-benar perlu menyambung ke VPN sebelum menggunakannya. Itu kerana penjenayah siber yang bersembunyi. Anda boleh bertaruh ada sekurang-kurangnya beberapa orang yang menunggu untuk memanfaatkan sasaran yang tidak curiga. Dengan menyambung ke VPN, anda membuat sambungan yang selamat dan disulitkan ke pelayan pilihan anda. Itu menyukarkan data sensitif anda dicuri.

Sebab lain yang baik untuk menggunakan VPN adalah untuk membantu anda mengatasi pemadaman dan sekatan geo. Sekiranya anda seorang peminat sukan, anda pasti tahu bahawa pasukan kegemaran anda boleh dilakukan secara online jika anda berada di bandar yang sama. Cuba lihat Jets bermain sesiapa sahaja di rumah semasa dalam talian. Selain itu, syarikat, negara, dan institusi juga akan menyekat kandungan. Bagi mereka yang berada di dalam atau di luar kawasan yang disasarkan, sekatan geo boleh menyebabkan masalah. Dengan menggunakan VPN untuk menyambung, anda menipu perisian penyekat untuk berfikir bahawa anda berada di tempat lain. Anda juga boleh menyambung ke pelayan di kawasan lain untuk mendapatkan akses ke kandungan di wilayah tersebut.

Apa VPN terbaik untuk New Jersey?

Kami menyusun senarai VPN terbaik kami untuk New Jersey atas sebab-sebab berikut:

  • Kelajuan pelayan VPN yang terletak di New York City
  • Kami memberi tumpuan kepada rangkaian terpantas di rantau ini
  • Kami memilih VPN yang tidak menyimpan log penggunaan
  • Keupayaan untuk menyekat sekatan geo dan pemadaman
  • Penyulitan yang kuat untuk melindungi privasi anda dalam talian
  • Aplikasi dan sokongan mudah alih untuk Amazon Firestick

Mari kita masuk dan lihat VPN terbaik untuk New Jersey:

1. VPN terbaik untuk New Jersey: ExpressVPN

ExpressVPN

Daftar selama 12 bulan dan dapatkan 3 BULAN PERCUMA di VPN # 1 kami

ExpressVPN menyatukan akses VPN cepat dengan MediaStreamer yang bertindak sebagai perkhidmatan DNS Pintar untuk membebaskan akses ke kandungan terhad geo. Perkhidmatan VPN akan membantu menyulitkan sambungan anda dan membuka blokir acara sukan langsung. Anda juga akan mendapat senarai acara hiburan dan sukan langsung terkini di laman web mereka. Berada di Kepulauan Virgin Britain meletakkan ExpressVPN di luar negara 5 mata dan 14 mata. Mereka mengekalkan kebijakan tanpa log yang telah disahkan melalui permintaan undang-undang berprofil tinggi selama ini.

ExpressVPN menguruskan rangkaian VPN yang sangat besar. Di luar Amerika Syarikat, rangkaian ExpressVPN mempunyai ribuan pelayan di lokasi utama untuk melindungi privasi pengguna mereka. Anda boleh menggunakan rangkaian mereka untuk melindungi privasi anda, membuka blokir penapisan, dan menonton perkhidmatan streaming kegemaran anda dari mana saja.

Aplikasi ExpressVPN membolehkan anda memilih lokasi pelayan ke bandar tetapi anda tidak perlu memilih pelayan tertentu. Sebaliknya, pelanggan akan memilih pelayan terpantas di lokasi pilihan anda. Anda mahu memilih tab “Semua”, buka Amerika, dan kemudian buka Amerika Syarikat. Pada ketika ini, anda boleh memilih lokasi pelayan USA – New York. Anda juga boleh menaipnya di bahagian atas. Seperti yang anda lihat, kami menguji ke Jersey City, Secaucus, dan Plainfield dengan kelajuan sekitar 225 Mbps di ketiga-tiga bandar. ExpressVPN adalah VPN terpantas untuk New Jersey.

Ujian kelajuan ExpressVPN New Jersey

Mungkin kelebihan terbesar menggunakan ExpressVPN adalah sokongan mereka untuk pelbagai jenis peranti. ExpressVPN menawarkan perisian VPN khusus untuk Windows, Mac, iOS, dan Android. Sambungkan dari desktop dan mudah alih anda pada masa yang sama dengan sehingga 3 sambungan serentak. Anda juga boleh memasang sambungan web ExpressVPN untuk Chrome atau Firefox. Ingin melindungi seluruh rangkaian rumah anda dengan satu akaun VPN? Sekiranya demikian, anda boleh menggunakan aplikasi penghala ExpressVPN untuk menyiapkan semua. Ciri MediaStreamer menambah sokongan DNS Pintar untuk konsol permainan (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, dll.), Kotak media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, dll.), Dan Smart TV.

Kupon ExpressVPNJimat 49% dan dapatkan 3 bulan percuma dengan 12 bulan VPN dinilai # 1 kami

ExpressVPN menunjukkan prestasi yang baik dalam ujian kelajuan kami. Mereka adalah pilihan terbaik untuk privasi dan untuk membebaskan sekatan geo. Sokongan pelanggan tersedia 24/7 untuk memberi bantuan dan menjawab sebarang pertanyaan. Nikmati VPN terbaik dengan harga yang lebih rendah kerana ExpressVPN menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati ExpressVPN

2. VPN terbaik untuk New Jersey: NordVPN

NordVPN

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 3.49 sebulan (diskaun 70%)

NordVPN berpusat di Panama yang mana beberapa pengguna lebih suka menggunakan syarikat VPN yang sebenarnya beribu pejabat di Amerika Syarikat. Anda akan mendapati bahawa NordVPN mempunyai kehadiran yang kuat di AS dengan pelayan yang terdapat di seluruh negara. Anggota mempunyai akses penuh ke rangkaian mereka di AS dan seterusnya dengan harga yang sangat baik.

Anda akan mendapati bahawa NordVPN mungkin mempunyai gabungan perkhidmatan terbaik dengan harga jika anda melanggan akaun jangka panjang. Semua pengguna mempunyai akses penuh ke rangkaian dan perisian khusus mereka. Anda boleh berhubung menggunakan klien VPN untuk Windows atau Mac. Mereka juga mempunyai aplikasi mudah alih yang mudah digunakan untuk kedua-dua peranti Android dan iOS (iPhone, iPad).

NordVPN menghoskan beberapa pelayan di NYC. Dari konsol, mengklik pada 3 titik mendatar di sebelah kanan negara, anda boleh mencari kawasan pelayan dan melihat peratusan pelayan yang ada. Kami menguji pelayan di NYC ke tiga lokasi berbeza di New Jersey dan hasilnya berkisar antara 187 Mbps hingga 197 Mbps.

Ujian kelajuan NordVPN New Jersey

Ingin mengakses perkhidmatan streaming seperti Netflix, Amazon Prime Video, atau BBC iPlayer dari mana sahaja di dunia? Sekiranya demikian, NordVPN adalah pilihan yang tepat. Mereka adalah satu-satunya perkhidmatan VPN yang masih dapat menyahsekat Netflix. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan perkhidmatan VPN dan SmartDNS tanpa had dengan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati NordVPN

3. VPN terbaik untuk New Jersey: PIA

Akses Internet Peribadi

Daftar selama 12 bulan dengan hanya $ 3.33 sebulan (diskaun 72%)

Akses Internet Peribadi (PIA) memberi pengguna beberapa pilihan yang berbeza. Tidak seperti masa lalu, anda tidak perlu lagi membuat profil untuk setiap pelayan VPN. Sekarang, anda boleh menyambung ke mana-mana lokasi pelayan mereka di 29 negara. Seperti yang anda lihat di bawah, pasukan PIA telah mengatur pelayan mereka mengikut wilayah, negara, dan bandar. Lokasi pelayan disenaraikan mengikut urutan abjad mengikut negara.

Terdapat banyak pengguna torrent yang menggemari Akses Internet Peribadi. Perkhidmatan ini merangkumi ciri yang akan menghentikan sistem anda daripada berkomunikasi sekiranya sambungan ke perkhidmatan mereka terputus. Maksudnya jika akses VPN yang dienkripsi anda dijatuhkan atas sebab apa pun ia akan membuat anda selamat.

PIA menawarkan klien Windows dan aplikasi lain yang mudah dan senang digunakan. Walau bagaimanapun, anda tidak mahu memandang rendah PIA menawarkan tahap perlindungan privasi yang berbeza bergantung pada keperluan anda. Anda boleh mengawal tahap penyulitan untuk membantu anda mencari keseimbangan yang betul antara privasi dan kelajuan. Kami menyambung ke pelayan VPN di NYC dan menguji kelajuan kami di New Jersey. Anda dapat melihat hasilnya di bawah.

Ujian kelajuan PIA New Jersey

Ketika datang ke klien Windows mereka, pasukan PIA telah memasukkan suis membunuh Internet. Suis kill akan mematikan sambungan Internet anda pada bila-bila masa VPN gagal. Itu sangat berguna bagi mereka yang ingin memastikan namanya tidak dikenali. Akses Internet Peribadi memberikan jaminan wang dikembalikan kepada ahli selama 30 hari.

Lawati Akses Internet Peribadi

4. VPN terbaik untuk New Jersey: CyberGhost

CyberGhost

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 2.75 sebulan (diskaun 79%)

CyberGhost ditubuhkan pada tahun 2001 oleh 7 ahli pasukan muda yang bersemangat di Bucharest, Romania. Sejak masa itu syarikat telah berkembang menjadi salah satu perkhidmatan VPN terbesar di dunia. Pasukan yang terdiri daripada 50+ ahli memberi tumpuan untuk melindungi privasi pengguna. Robert Knapp, pengasas bersama dan Ketua Pegawai Eksekutif, terus menerajui pasukan walaupun mereka menyertai kumpulan Crossrider pada tahun 2017. Sejak masa itu, rangkaian CyberGhost telah berkembang dengan cukup.

CyberGhost menawarkan gabungan lokasi pelayan yang bagus, penyulitan yang kuat, dan kemampuan untuk membuka blokir perkhidmatan penstriman popular seperti Netflix, YouTube Red, dan Amazon Prime. Beberapa saluran bahkan membolehkan anda membebaskan sekatan geo untuk beberapa wilayah. Contohnya, anda boleh mengakses kandungan video Amazon Prime di AS, Jerman atau UK. Pelanggan Windows juga memberi anda pilihan untuk melayari tanpa nama, melindungi WiFi, torrent tanpa nama, membuka blokir laman web asas (Google, Facebook Instagram, dll.), Dan memilih pelayan.

Oleh kerana kami ingin menguji kelajuan di New Jersey, kami membuka klien Windows dan mengklik pilihan “Pilih Pelayan Saya”. Dari sana, anda boleh mengembangkan mana-mana negara dan memilih pelayan tertentu. Rangkaian CyberGhost merangkumi sebilangan pelayan di New York City. Oleh kerana itu, kami berhubung dengan salah satu daripadanya dan menguji prestasinya. Seperti yang anda lihat, kelajuan muat turun kami bermula dari 69 Mbps hingga 79 Mbps.

Ujian kelajuan CyberGhost New Jersey

Pelanggan VPN CyberGhost adalah salah satu kegemaran kami. Sangat mudah digunakan dan merangkumi sejumlah ciri canggih untuk membantu melindungi privasi dalam talian anda. Mereka mempunyai pasukan pengembangan di Jerman yang terus menambahkan ciri ke aplikasi pelanggan dan mudah alih. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan akses penuh ke rangkaian CyberGhost dengan jaminan wang dikembalikan selama 45 hari.

Lawati CyberGhost

5. VPN Terbaik untuk New Jersey: IPVanish

IPVanish

Daftar selama 12 bulan dengan hanya $ 5.20 sebulan (diskaun 57%)

IPVanish menawarkan beberapa pelayan di kawasan itu, jadi anda seharusnya tidak mempunyai masalah di sana. Anda juga dapat mengharapkan kepantasan yang cepat di lokasi di beberapa tempat di dunia. Oleh kerana itu, kami memilih IPVanish sebagai salah satu pilihan masuk kami untuk digunakan semasa berada di Virginia.

Selain cukup banyak liputan di berbagai wilayah Eropah, IPVanish menjadi tuan rumah pelayan di setiap benua selain Antartika. Rangkaian menghasilkan kelajuan yang hebat dan mereka menunjukkan prestasi yang baik pada ujian kelajuan kami. Anda boleh memilih lokasi atau pelayan individu dari menu lungsur turun.

Kami baru saja menyebut bahawa IPVanish mempunyai pelayan di seluruh wilayah dan semuanya tersedia untuk anda. Sekiranya anda melihat pelayan yang mempunyai huruf “a” sebagai bagian dari nama pelayannya, mereka adalah yang terpantas dalam rangkaian. Kami menguji pelayan IPVanish di NYC ke pelayan di Jersey City, Secaucus, dan Plainfield dan mendapati kelajuannya antara 118 Mbps dan 146 Mbps.

Ujian kelajuan IPVanish New Jersey

Apabila nilai IPVanish sukar ditandingi. Mereka menawarkan akses tanpa had ke rangkaian VPN dan perisian khusus mereka untuk Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick dan banyak lagi. Anda bahkan dapat menyiapkan penghala untuk melindungi setiap peranti di rangkaian anda. Perkhidmatan VPN cukup popular di kalangan pengguna Kodi. Jaminan wang dikembalikan selama 7 hari merangkumi semua ahli baru.

Lawati IPVanish

Untuk semua orang yang ingin melihat beberapa pilihan lain, anda boleh melihat kami VPN teratas 10 senarai. Namun, kami rasa anda tidak perlu. Kami membuat pilihan berdasarkan keselamatan, kelajuan, kebolehpercayaan, harga, dan lokasi pelayan. Kami juga secara khusus mencari pembekal dengan pelayan di New York City dan rantau ini. Dengan cara itu, anda akan mendapat akses ke kelajuan terbaik. Semua perkhidmatan yang disebutkan kami mempunyai rangkaian yang hebat, jadi tidak ada pilihan yang buruk. Sekiranya anda merancang untuk streaming kandungan apa pun, kelajuan sangat penting. Dengan menggunakan panduan kami, kami dapat membantu anda membuat keputusan yang tepat untuk keperluan anda.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me