OaklandOakland, California adalah tempat duduk daerah Alameda County di bahagian utara negeri ini. Walaupun ia adalah sebahagian dari kawasan Teluk San Francisco, ia mempunyai watak tersendiri. Ia mempunyai populasi 412 ribu, berfungsi sebagai pusat perdagangan untuk kawasan teluk, dan merupakan pelabuhan tersibuk ke-5 di AS. Sudah tentu, ada beberapa alasan yang bagus untuk mengunjungi kawasan ini. Ia berdekatan dengan Silicon Valley, mempunyai cuaca yang baik, pasukan sukan yang baik, dan banyak perkara lain. Sekiranya anda akan berada di kawasan Oakland dan merancang untuk menggunakan WiFi awam, kami mencadangkan untuk menyambung ke VPN terlebih dahulu. Berikut adalah beberapa VPN terbaik untuk Oakland.

RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Penyemak Imbas Log
SambunganSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6.67 ExpressVPN 160 Kotak pilihan Kotak pilihan Kotak pilihan
2 NordVPN $ 3.49 NordVPN 87 Kotak pilihan Kotak pilihan Kotak pilihan
3 Akses Internet Peribadi $ 3.33 PIA 49 Kotak pilihan Kotak pilihan
4 CyberGhost $ 2.75 CyberGhost 80 Kotak pilihan Kotak pilihan
5 Surfshark $ 3.49 Surfshark 68 Kotak pilihan Kotak pilihan

Anda mungkin akan mengalami waktu henti, tidak kira mengapa anda melawat kawasan tersebut. Walaupun ada yang melakukan perkara lain, kebanyakan akan menggunakan WiFi awam sekurang-kurangnya sekali. WiFi ada di mana-mana, terutamanya di ibu kota teknologi seperti kawasan teluk. Sebilangan besar merasakan bahawa ia adalah akses peluang yang baik, dan penjenayah siber akan bersetuju. Walaupun ia dapat membantu anda menjimatkan rancangan data anda atau memberikan kecepatan yang lebih cepat, ini juga akan membuat anda rentan. Apabila anda menggunakan VPN, anda dapat melindungi maklumat sensitif anda dari pencuri.

Sebab seterusnya untuk menggunakan VPN semasa berada di kawasan tersebut adalah untuk membantu anda mengatasi sekatan geo. Dari pelancong hingga peminat sukan, semua orang mengalami sekatan geo atau pemadaman dari semasa ke semasa. Sekiranya anda gemar menonton sukan dan berkunjung ke bandar, anda sudah tahu bahawa anda tidak akan dapat melihat pasukan tempatan dalam talian kerana hak pelesenan. Tempat lain yang boleh anda temui sekatan termasuk kolej, syarikat, dan bahkan beberapa tempat WiFi awam. Dengan menyambung ke pelayan VPN di bandar lain, perisian penyekat akan menganggap anda berada di tempat lain. Perkhidmatan VPN yang baik akan membantu anda mengatasi jenis sekatan tersebut.

Walaupun ada tujuan lain untuk menggunakan VPN, itu adalah dua alasan terbesar. Setelah anda mendaftar, anda mungkin akan menemui kegunaan lain. Dari melindungi privasi anda hingga mengatasi sekatan geo, perkhidmatan ini merangkumi anda. Apabila anda bersedia memilih perkhidmatan, terdapat beberapa perkara yang harus anda pertimbangkan.

Apa VPN terbaik untuk Oakland?

Dengan memberi tumpuan kepada beberapa kriteria, kami dapat menentukan senarai VPN terbaik kami untuk Oakland:

  • Kestabilan rangkaian (saiz rangkaian) untuk mengelakkan perkhidmatan terputus
  • Pembekal dengan dasar tanpa log
  • Pelayan pantas yang berfungsi dengan baik pada ujian kelajuan di kawasan Oakland
  • Aplikasi untuk peranti mudah alih pelbagai platform termasuk Amazon Firestick
  • Keupayaan untuk melihat sukan yang dipadamkan dan kandungan geo-terhad
  • Penyulitan kelas tentera untuk melindungi privasi anda

Tanpa berlengah lagi, berikut adalah senarai perkhidmatan VPN terbaik untuk Oakland:

1. VPN terbaik untuk Oakland: ExpressVPN

ExpressVPN

Daftar selama 12 bulan dan dapatkan 3 BULAN PERCUMA di VPN # 1 kami

  VPN terbaik untuk Apple TV

ExpressVPN menyatukan akses VPN cepat dengan MediaStreamer yang bertindak sebagai perkhidmatan DNS Pintar untuk membebaskan akses ke kandungan terhad geo. Perkhidmatan VPN akan membantu menyulitkan sambungan anda dan membuka blokir acara sukan langsung. Anda juga akan mendapat senarai acara hiburan dan sukan langsung terkini di laman web mereka. Berada di Kepulauan Virgin Britain meletakkan ExpressVPN di luar negara 5 mata dan 14 mata. Mereka mengekalkan kebijakan tanpa log yang telah disahkan melalui permintaan undang-undang berprofil tinggi selama ini.

ExpressVPN menguruskan rangkaian VPN yang sangat besar. Di luar Amerika Syarikat, rangkaian ExpressVPN mempunyai ribuan pelayan di lokasi utama untuk melindungi privasi pengguna mereka. Anda boleh menggunakan rangkaian mereka untuk melindungi privasi anda, membuka blokir penapisan, dan menonton perkhidmatan streaming kegemaran anda dari mana saja.

Ujian kelajuan ExpressVPN OaklandAplikasi ExpressVPN membolehkan anda memilih lokasi pelayan ke bandar tetapi anda tidak perlu memilih pelayan tertentu. Sebaliknya, pelanggan akan memilih pelayan terpantas di lokasi pilihan anda. Anda juga perlu tahu bahawa beberapa bandar tidak ditunjukkan pada tab yang disarankan di dalam klien. Sudah tentu, ini berlaku untuk San Francisco. Anda ingin memilih tab “Semua”, buka Amerika, dan kemudian buka Amerika Syarikat. Pada ketika ini, anda boleh memilih lokasi pelayan USA – San Francisco. Seperti yang anda lihat, kami menguji pelayan di San Francisco dan kelajuannya adalah 108.32 Mbps.

Mungkin kelebihan terbesar menggunakan ExpressVPN adalah sokongan mereka untuk pelbagai jenis peranti. ExpressVPN menawarkan perisian VPN khusus untuk Windows, Mac, iOS, dan Android. Sambungkan dari desktop dan mudah alih anda pada masa yang sama dengan sehingga 3 sambungan serentak. Anda juga boleh memasang sambungan web ExpressVPN untuk Chrome atau Firefox. Ingin melindungi seluruh rangkaian rumah anda dengan satu akaun VPN? Sekiranya demikian, anda boleh menggunakan aplikasi penghala ExpressVPN untuk menyiapkan semua. Ciri MediaStreamer menambah sokongan DNS Pintar ke konsol permainan (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, dll.), Kotak media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, dll.), Dan Smart TV.

Kupon ExpressVPNJimat 49% dan dapatkan 3 bulan percuma dengan 12 bulan VPN dinilai # 1 kami

ExpressVPN menunjukkan prestasi yang baik dalam ujian kelajuan kami. Mereka adalah pilihan terbaik untuk privasi dan untuk membebaskan sekatan geo. Sokongan pelanggan tersedia 24/7 untuk memberi bantuan dan menjawab sebarang pertanyaan. Nikmati VPN terbaik dengan harga yang lebih rendah kerana ExpressVPN menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati ExpressVPN

2. VPN terbaik untuk Oakland: NordVPN

NordVPN

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 3.49 sebulan (diskaun 70%)

NordVPN berpusat di Panama yang mana beberapa pengguna lebih suka menggunakan syarikat VPN yang sebenarnya beribu pejabat di Amerika Syarikat. Anda akan mendapati bahawa NordVPN mempunyai kehadiran yang kuat di AS dengan pelayan yang terdapat di seluruh negara. Anggota mempunyai akses penuh ke rangkaian mereka di AS dan seterusnya dengan harga yang sangat baik.

Anda akan mendapati bahawa NordVPN mungkin mempunyai gabungan perkhidmatan terbaik dengan harga jika anda melanggan akaun jangka panjang. Semua pengguna mempunyai akses penuh ke rangkaian dan perisian khusus mereka. Anda boleh berhubung menggunakan klien VPN untuk Windows atau Mac. Mereka juga mempunyai aplikasi mudah alih yang mudah digunakan untuk kedua-dua peranti Android dan iOS (iPhone, iPad).

  VPN terbaik untuk Huawei Mate 20 Pro

Ujian kelajuan NordVPN OaklandNordVPN menghoskan sebilangan pelayan di San Francisco. Dari konsol, mengklik pada 3 titik mendatar di sebelah kanan negara, anda boleh mencari kawasan pelayan dan melihat peratusan pelayan yang ada. Kami menguji pelayan Amerika Syarikat di San Francisco dan kelajuan muat turun adalah 110.50 Mbps.

Ingin mengakses perkhidmatan streaming seperti Netflix, Amazon Prime Video, atau BBC iPlayer dari mana sahaja di dunia? Sekiranya demikian, NordVPN adalah pilihan yang tepat. Mereka adalah satu-satunya perkhidmatan VPN yang masih dapat menyahsekat Netflix. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan perkhidmatan VPN dan SmartDNS tanpa had dengan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati NordVPN

3. VPN terbaik untuk Oakland: PIA

Akses Internet Peribadi

Daftar selama 12 bulan dengan hanya $ 3.33 sebulan (diskaun 72%)

Akses Internet Peribadi (PIA) memberi pengguna beberapa pilihan yang berbeza. Tidak seperti masa lalu, anda tidak perlu lagi membuat profil untuk setiap pelayan VPN. Sekarang, anda boleh menyambung ke mana-mana lokasi pelayan mereka di 33 negara. Seperti yang anda lihat di bawah, pasukan PIA telah mengatur pelayan mereka mengikut wilayah, negara, dan bandar. Lokasi pelayan disenaraikan mengikut urutan abjad mengikut negara.

Terdapat banyak pengguna torrent yang menggemari Akses Internet Peribadi. Perkhidmatan ini merangkumi ciri yang akan menghentikan sistem anda daripada berkomunikasi sekiranya sambungan ke perkhidmatan mereka terputus. Maksudnya jika akses VPN yang dienkripsi anda dijatuhkan atas sebab apa pun ia akan membuat anda selamat.

Ujian kelajuan PIA OaklandPelanggan Windows PIA sangat mudah. Anda tidak akan menjumpainya sejauh penggunaan dan penyediaannya. Walau bagaimanapun, anda tidak mahu memandang rendah PIA menawarkan tahap perlindungan privasi yang berbeza bergantung pada keperluan anda. Anda boleh mengawal tahap penyulitan dan mencari keseimbangan yang betul antara privasi dan kelajuan. Seperti yang anda lihat, ujian kelajuan kami menunjukkan bahawa PIA berjalan pada 108.59 Mbps ketika disambungkan ke pelayan San Jose.

Ketika datang ke klien Windows mereka, pasukan PIA telah memasukkan suis membunuh Internet. Suis kill akan mematikan sambungan Internet anda pada bila-bila masa VPN gagal. Itu sangat berguna bagi mereka yang ingin memastikan namanya tidak dikenali. Akses Internet Peribadi memberikan jaminan wang dikembalikan selama 7 hari kepada ahli.

Lawati Akses Internet Peribadi

4. VPN terbaik untuk Oakland: CyberGhost

CyberGhost

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 2.75 sebulan (diskaun 79%)

CyberGhost ditubuhkan pada tahun 2001 oleh 7 ahli pasukan muda yang bersemangat di Bucharest, Romania. Sejak masa itu syarikat telah berkembang menjadi salah satu perkhidmatan VPN terbesar di dunia. Pasukan yang terdiri daripada 50+ ahli memberi tumpuan untuk melindungi privasi pengguna. Robert Knapp, pengasas bersama dan Ketua Pegawai Eksekutif, terus menerajui pasukan walaupun mereka menyertai kumpulan Crossrider pada tahun 2023. Sejak masa itu, rangkaian CyberGhost telah berkembang dengan cukup.

CyberGhost menawarkan gabungan lokasi pelayan yang bagus, penyulitan yang kuat, dan kemampuan untuk membuka blokir perkhidmatan penstriman popular seperti Netflix, YouTube Red, dan Amazon Prime. Beberapa saluran bahkan membolehkan anda membebaskan sekatan geo untuk beberapa wilayah. Contohnya, anda boleh mengakses kandungan video Amazon Prime di AS, Jerman atau UK. Pelanggan Windows juga memberi anda pilihan untuk melayari tanpa nama, melindungi WiFi, torrent tanpa nama, membuka blokir laman web asas (Google, Facebook Instagram, dll.), Dan memilih pelayan.

  5 VPN Terbaik untuk Rainbow Six Siege

Ujian kelajuan CyberGhost OaklandOleh kerana kami ingin menguji pelayan berhampiran Oakland, kami membuka klien Windows dan mengembangkan antara muka. Dari sana anda ingin mengklik tab “Semua Pelayan” jika belum aktif. Tatal ke Amerika Syarikat dan klik di sebelah kanan bintang. Ini akan memaparkan senarai lengkap pelayan di Amerika Syarikat. Rangkaian CyberGhost merangkumi sebilangan pelayan di San Francisco. Kami berhubung dengan salah satu daripadanya dan menguji prestasinya. Seperti yang anda lihat, kelajuan muat turun kami ialah 108.42 Mbps.

Pelanggan VPN CyberGhost adalah salah satu kegemaran kami. Sangat mudah digunakan dan merangkumi sejumlah ciri canggih untuk membantu melindungi privasi dalam talian anda. Mereka mempunyai pasukan pengembangan di Jerman yang terus menambahkan ciri ke aplikasi pelanggan dan mudah alih. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan akses penuh ke rangkaian CyberGhost dengan jaminan wang dikembalikan selama 45 hari.

Lawati CyberGhost

5. VPN terbaik untuk Oakland: Surfshark

Surfshark

Daftar selama 24 bulan dengan hanya $ 1.99 sebulan (diskaun 83%)

Surfshark melancarkan perkhidmatan VPN mereka pada tahun 2023. Sejak masa itu, syarikat ini telah membuat percikan dalam masyarakat. Pasukan ini terus berkembang dan menambah lokasi pelayan ke rangkaian berkelajuan tinggi mereka. Mereka telah memberi tumpuan kepada privasi dan nilai. Perkhidmatan ini merangkumi ciri tambahan seperti CleanWeb (blok iklan dan malware), Whitelister (split tunneling), MultiHop double VPN, kill switch, DNS peribadi dan perlindungan kebocoran.

Dengan rangkaian pelayan yang besar di seluruh dunia, penyulitan yang kuat, dan kemampuan untuk menyekat perkhidmatan streaming popular seperti Netflix, YouTube Premium, dan Amazon Prime, terdapat banyak peluang untuk menikmati perkhidmatan tersebut. Anda boleh mengakses Amazon Prime Video di beberapa wilayah termasuk AS, Jerman, dan UK. Pelanggan Windows memberi anda pilihan untuk menyambung ke lokasi pelayan fizikal, pelayan maya (paling sesuai untuk menyekat sekatan geo), pelayan yang menyokong penggunaan P2P, dan pelayan MultiHop.

Ujian kelajuan Surfshark OaklandUntuk ujian kami mengenai Oakland, kami ingin memilih pelayan yang terletak di kawasan itu. Setelah anda log masuk, cukup klik pada tab lokasi dan taipkan lokasi di bar carian. Dari sana, anda boleh menyambung ke pelayan yang terletak di San Francisco. Semasa kami menyambung ke pelayan dan diuji ke San Fran, kelajuannya adalah 107.79 Mbps.

Untuk nilai dan ciri-ciri, Surfshark adalah pilihan terbaik bagi mereka yang ingin melindungi privasi mereka dan membuka sekatan. Semua aplikasi VPN mereka direka dengan antara muka pengguna yang serupa dan mudah digunakan. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan akaun VPN tanpa risiko tanpa risiko kerana Surfshark menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati Surfshark

Sekiranya anda mencari lebih banyak pilihan, sila lihat kami VPN teratas 10 senarai perkhidmatan. Pilihan kami di atas mungkin akan memuaskan anda. Kami memilihnya berdasarkan kelajuan, kebolehpercayaan, harga, dan keselamatan. Kami juga mencari pembekal dengan pelayan yang terletak di atau berhampiran San Francisco. Dengan cara itu, anda akan mendapat kelajuan terbaik. Sudah tentu, mereka semua mempunyai rangkaian yang hebat. Kelajuan penting jika anda merancang memuat turun atau mengalirkan kandungan HD. Penyedia yang kami nyatakan di atas adalah pilihan terbaik untuk melakukannya, tidak kira perkhidmatan popular mana yang ingin anda gunakan. Semoga panduan kami dapat membantu anda membuat keputusan sebaik mungkin.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me