OhioOhio dianggap sebagai negara barat daya dan terletak di wilayah Great Lakes di AS. Ia mempunyai populasi keseluruhan hampir 11.7 juta orang, menjadikannya yang ke-7 terbesar dari segi populasi. Terdapat banyak peluang dan alasan untuk mengunjungi negeri Ohio. Dari melawat bandar seperti Dayton, Cleveland, Sandusky, Cincinnati dan banyak lagi, anda tidak akan kehabisan alasan atau perkara yang perlu dilakukan di sana. Anda juga tidak mahu menggunakan WiFi awam tanpa VPN.

RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Penyemak Imbas Log
SambunganSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6.67 ExpressVPN 160 Kotak pilihan Kotak pilihan Kotak pilihan
2 NordVPN $ 3.49 NordVPN 87 Kotak pilihan Kotak pilihan Kotak pilihan
3 Akses Internet Peribadi $ 3.33 PIA 49 Kotak pilihan Kotak pilihan
4 CyberGhost $ 2.75 CyberGhost 80 Kotak pilihan Kotak pilihan
5 Surfshark $ 3.49 Surfshark 68 Kotak pilihan Kotak pilihan

Ohio pasti mempunyai beberapa bandar bersaiz baik. Apa yang mereka tidak ada, walaupun ada bukti pemantauan pemerintah secara rawak. Anda tidak berada dalam bahaya dari kegiatan pemantauan pemerintah Ohio atau pemerintah AS. Yang mengatakan, anda berada dalam bahaya dari penjahat siber. Mereka adalah orang yang memanfaatkan sasaran yang rentan. Dengan kata lain, mereka yang tidak menggunakan VPN dengan WiFi. Namun, jika anda melakukannya, anda akan menjadi lebih sukar bagi penjahat tersebut untuk menjejaskan data sensitif anda.

Sebab kedua untuk menggunakan VPN mungkin tidak begitu jelas. Ini adalah untuk membantu anda mengatasi sekatan geo dari kawasan kediaman anda atau pemadaman sukan. Sekiranya anda suka menonton sukan dalam talian dan cuba menonton mana-mana pasukan di Ohio, anda akan dihalang untuk melakukannya. Dengan menyambung ke VPN di wilayah yang berbeza, anda boleh membuat sekatan menganggap anda berada di tempat lain. Dengan cara itu, anda dapat mengatasi sebarang blok atau pemadaman yang mungkin anda hadapi.

Apakah VPN Terbaik untuk Ohio?

Oleh itu, kita dapat menjawab soalan ini dengan sebaik-baiknya, terdapat beberapa kriteria yang perlu kita perhatikan. Oleh kerana Ohio adalah negara AS, kami akan lebih memfokuskan usaha pada kriteria dan kepantasan penyekat. Inilah yang penting.

  • Pelayan pantas yang terletak di Ohio dan wilayah yang berfungsi dengan baik pada ujian kelajuan
  • Rangkaian yang stabil dan besar untuk membantu memutuskan sambungan
  • Keupayaan untuk mengetahui kandungan larangan geografi dan pemadaman sukan di negeri ini
  • Penyulitan untuk memberikan perlindungan yang kuat terhadap privasi pengguna
  • Dasar no-log yang ketat untuk membantu perlindungan privasi
  • Sokongan pelbagai platform untuk aplikasi mudah alih termasuk Amazon Firestick

Kami sekarang akan melihat lebih dekat VPN terbaik untuk Ohio.

1. VPN terbaik untuk Ohio: ExpressVPN

ExpressVPN

Daftar selama 12 bulan dan dapatkan 3 BULAN PERCUMA di VPN # 1 kami

ExpressVPN menyatukan akses VPN cepat dengan MediaStreamer yang bertindak sebagai perkhidmatan DNS Pintar untuk membebaskan akses ke kandungan terhad geo. Perkhidmatan VPN akan membantu menyulitkan sambungan anda dan membuka blokir acara sukan langsung. Anda juga akan mendapat senarai acara hiburan dan sukan langsung terkini di laman web mereka. Berada di Kepulauan Virgin Britain meletakkan ExpressVPN di luar negara 5 mata dan 14 mata. Mereka mengekalkan kebijakan tanpa log yang telah disahkan melalui permintaan undang-undang berprofil tinggi selama ini.

  VPN terbaik untuk Fort Worth

ExpressVPN menguruskan rangkaian VPN yang sangat besar. Di luar Amerika Syarikat, rangkaian ExpressVPN mempunyai ribuan pelayan di lokasi utama untuk melindungi privasi pengguna mereka. Anda boleh menggunakan rangkaian mereka untuk melindungi privasi anda, membuka blokir penapisan, dan menonton perkhidmatan streaming kegemaran anda dari mana saja.

Ujian kelajuan ExpressVPN Ohio

Aplikasi ExpressVPN membolehkan anda memilih lokasi pelayan ke bandar tetapi anda tidak perlu memilih pelayan tertentu. Sebaliknya, pelanggan akan memilih pelayan terpantas di lokasi pilihan anda. Anda juga perlu tahu bahawa beberapa bandar tidak ditunjukkan pada tab yang disarankan di dalam klien. Anda mungkin menemui masalah itu dengan pelayan di Ohio. Cukup pilih tab “Semua”, buka Amerika, dan kemudian buka AS. Pada ketika ini, anda boleh memilih pelayan di sana. Semasa kami menguji pelayan di Chicago (lokasi terdekat) dan menguji ke Columbus dan Cleveland. Kami mendapat kelajuan yang sangat baik di kedua-dua lokasi.

Mungkin kelebihan terbesar menggunakan ExpressVPN adalah sokongan mereka untuk pelbagai jenis peranti. ExpressVPN menawarkan perisian VPN khusus untuk Windows, Mac, iOS, dan Android. Sambungkan dari desktop dan mudah alih anda pada masa yang sama dengan sehingga 3 sambungan serentak. Anda juga boleh memasang sambungan web ExpressVPN untuk Chrome atau Firefox. Ingin melindungi seluruh rangkaian rumah anda dengan satu akaun VPN? Sekiranya demikian, anda boleh menggunakan aplikasi penghala ExpressVPN untuk menyiapkan semua. Ciri MediaStreamer menambahkan sokongan DNS Pintar ke peranti seperti konsol permainan (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, dll.), Kotak media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, dll.), Dan Smart TV.

Kupon ExpressVPNJimat 49% dan dapatkan 3 bulan percuma dengan 12 bulan VPN dinilai # 1 kami

ExpressVPN menunjukkan prestasi yang baik dalam ujian kelajuan kami. Mereka adalah pilihan terbaik untuk privasi dan untuk membebaskan sekatan geo. Sokongan pelanggan tersedia 24/7 untuk memberi bantuan dan menjawab sebarang pertanyaan. Nikmati VPN terbaik dengan harga yang rendah kerana ExpressVPN menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati ExpressVPN

2. VPN terbaik untuk Ohio: NordVPN

NordVPN

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 3.49 sebulan (diskaun 70%)

NordVPN berpusat di Panama yang mana beberapa pengguna lebih suka menggunakan syarikat VPN yang sebenarnya beribu pejabat di Amerika Syarikat. Anda akan mendapati bahawa NordVPN mempunyai kehadiran yang kuat di AS dengan pelayan yang terdapat di seluruh negara. Anggota mempunyai akses penuh ke rangkaian mereka di AS dan seterusnya dengan harga yang sangat baik.

Anda akan mendapati bahawa NordVPN mungkin mempunyai gabungan perkhidmatan terbaik dengan harga jika anda melanggan akaun jangka panjang. Semua pengguna mempunyai akses penuh ke rangkaian dan perisian khusus mereka. Anda boleh berhubung menggunakan klien VPN untuk Windows atau Mac. Mereka juga mempunyai aplikasi mudah alih yang mudah digunakan untuk kedua-dua peranti Android dan iOS (iPhone, iPad).

Ujian kelajuan NordVPN OhioNordVPN menghoskan sebilangan pelayan di Chicago. Dari konsol, mengklik pada 3 titik mendatar di sebelah kanan negara, anda boleh mencari kawasan pelayan dan melihat peratusan pelayan yang ada. Kami menyambung ke pelayan VPN dan diuji ke Cleveland dan Columbus. Seperti yang anda lihat, prestasi mengagumkan dengan kelajuan muat turun antara 108 Mbps dan 110 Mbps.

  VPN Terbaik yang Menerima Pembayaran WeChat

Ingin mengakses perkhidmatan streaming seperti Netflix, Amazon Prime Video, atau BBC iPlayer dari mana sahaja di dunia? Sekiranya demikian, NordVPN adalah pilihan yang tepat. Mereka adalah satu-satunya perkhidmatan VPN yang masih dapat menyahsekat Netflix. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan perkhidmatan VPN dan SmartDNS tanpa had dengan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati NordVPN

3. VPN terbaik untuk Ohio: PIA

Akses Internet Peribadi

Daftar selama 12 bulan dengan hanya $ 3.33 sebulan (diskaun 72%)

Akses Internet Peribadi (PIA) memberi pengguna beberapa pilihan yang berbeza. Tidak seperti masa lalu, anda tidak perlu lagi membuat profil untuk setiap pelayan VPN. Sekarang, anda boleh menyambung ke mana-mana lokasi pelayan mereka di 33 negara. Seperti yang anda lihat di bawah, pasukan PIA telah mengatur pelayan mereka mengikut wilayah, negara, dan bandar. Lokasi pelayan disenaraikan mengikut urutan abjad mengikut negara.

Terdapat banyak pengguna torrent yang menggemari Akses Internet Peribadi. Perkhidmatan ini merangkumi ciri yang akan menghentikan sistem anda daripada berkomunikasi sekiranya sambungan ke perkhidmatan mereka terputus. Maksudnya jika akses VPN yang dienkripsi anda dijatuhkan atas sebab apa pun ia akan membuat anda selamat.

Ujian kelajuan PIA OhioPIA menawarkan klien Windows dan aplikasi lain yang mudah dan senang digunakan. Walau bagaimanapun, anda tidak mahu memandang rendah PIA menawarkan tahap perlindungan privasi yang berbeza bergantung pada keperluan anda. Anda boleh mengawal tahap penyulitan untuk membantu anda mencari keseimbangan yang betul antara privasi dan kelajuan. Kami menyambung ke pelayan VPN di Chicago dan menguji kelajuan kami di Cleveland dan Columbus. Anda dapat melihat hasilnya di bawah.

Ketika datang ke klien Windows mereka, pasukan PIA telah memasukkan suis membunuh Internet. Suis kill akan mematikan sambungan Internet anda pada bila-bila masa VPN gagal. Itu sangat berguna bagi mereka yang ingin memastikan namanya tidak dikenali. Akses Internet Peribadi memberikan jaminan wang dikembalikan kepada ahli selama 30 hari.

Lawati Akses Internet Peribadi

4. VPN terbaik untuk Ohio: CyberGhost

CyberGhost

CyberGhost ditubuhkan pada tahun 2001 oleh 7 ahli pasukan muda yang bersemangat di Bucharest, Romania. Sejak masa itu syarikat telah berkembang menjadi salah satu perkhidmatan VPN terbesar di dunia. Pasukan yang terdiri daripada 50+ ahli memberi tumpuan untuk melindungi privasi pengguna. Robert Knapp, pengasas bersama dan Ketua Pegawai Eksekutif, terus menerajui pasukan walaupun mereka menyertai kumpulan Crossrider pada tahun 2023. Sejak masa itu, rangkaian CyberGhost telah berkembang dengan cukup.

CyberGhost menawarkan gabungan lokasi pelayan yang bagus, penyulitan yang kuat, dan kemampuan untuk membuka blokir perkhidmatan penstriman popular seperti Netflix, YouTube Red, dan Amazon Prime. Beberapa saluran bahkan membolehkan anda membebaskan sekatan geo untuk beberapa wilayah. Contohnya, anda boleh mengakses kandungan video Amazon Prime di AS, Jerman atau UK. Pelanggan Windows juga memberi anda pilihan untuk melayari tanpa nama, melindungi WiFi, torrent tanpa nama, membuka blokir laman web asas (Google, Facebook Instagram, dll.), Dan memilih pelayan.

  VPN terbaik untuk WOW! TV dan Internet

Ujian kelajuan CyberGhost OhioOleh kerana kami ingin menguji kelajuan kami ke Ohio, kami membuka klien Windows dan mengklik pilihan “Pilih Pelayan Saya”. Dari sana, anda boleh mengembangkan mana-mana negara dan memilih pelayan tertentu. Rangkaian CyberGhost merangkumi sebilangan pelayan di Chicago. Oleh kerana itu, kami berhubung dengan salah satu dari mereka dan menguji persembahan ke Ohio. Seperti yang anda lihat, kelajuan muat turun kami berkisar antara 103 Mbps hingga 106 Mbps.

Pelanggan VPN CyberGhost adalah salah satu kegemaran kami. Sangat mudah digunakan dan merangkumi sejumlah ciri canggih untuk membantu melindungi privasi dalam talian anda. Mereka mempunyai pasukan pengembangan di Jerman yang terus menambahkan ciri ke aplikasi pelanggan dan mudah alih. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan akses penuh ke rangkaian CyberGhost dengan jaminan wang dikembalikan selama 45 hari.

Lawati CyberGhost

5. VPN terbaik untuk Ohio: Surfshark

Surfshark

Surfshark melancarkan perkhidmatan VPN mereka pada tahun 2023. Sejak masa itu, syarikat ini telah membuat percikan dalam masyarakat. Pasukan ini terus berkembang dan menambah lokasi pelayan ke rangkaian berkelajuan tinggi mereka. Mereka telah memberi tumpuan kepada privasi dan nilai. Perkhidmatan ini merangkumi ciri tambahan seperti CleanWeb (blok iklan dan perisian hasad), Whitelister (split tunneling), MultiHop double VPN, kill switch, DNS peribadi dan perlindungan kebocoran.

Dengan rangkaian pelayan yang besar di seluruh dunia, penyulitan yang kuat, dan kemampuan untuk menyekat perkhidmatan streaming popular seperti Netflix, YouTube Premium, dan Amazon Prime, terdapat banyak peluang untuk menikmati perkhidmatan tersebut. Anda boleh mengakses Amazon Prime Video di beberapa wilayah termasuk AS, Jerman, dan UK. Pelanggan Windows memberi anda pilihan untuk menyambung ke lokasi pelayan fizikal, pelayan maya (paling sesuai untuk menyekat sekatan geo), pelayan yang menyokong penggunaan P2P, dan pelayan MultiHop.

Ujian kelajuan Surfshark OhioUntuk ujian kami di Ohio, kami memilih pelayan yang terletak di Chicago. Sebaik sahaja anda log masuk, cari bandar yang menarik di bar carian. Dari sana, anda boleh menyambung ke pelayan yang berada di sana. Kami menyambung ke pelayan dan menguji kelajuan ke Cleveland dan Columbus. Hasilnya adalah kelajuan lebih dari 107 Mbps di kedua kota.

Untuk nilai dan ciri-ciri, Surfshark adalah pilihan terbaik bagi mereka yang ingin melindungi privasi mereka dan membuka sekatan. Semua aplikasi VPN mereka direka dengan antara muka pengguna yang serupa dan mudah digunakan. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan akaun VPN tanpa risiko tanpa risiko kerana Surfshark menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati Surfshark

Dari sini, anda dapat melihat beberapa pilihan dan alasan hebat untuk menggunakan VPN semasa berada di Ohio. Walaupun kami telah mengoptimumkan pilihan di atas berdasarkan beberapa faktor, anda selalu dapat melihat pilihan kami senarai VPN teratas 10 jika anda mahukan pilihan lain. Mereka juga pilihan yang baik, tetapi tidak bermanfaat seperti yang kita sebutkan di atas. Tidak kira mengapa anda mengunjungi negeri ini, VPN sangat penting untuk penggunaan internet. Dengan menggunakan panduan kami, kami dapat membantu anda membuat keputusan yang tepat untuk memenuhi keperluan anda.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me