OregonOregon adalah sebuah negeri pesisir yang terletak di Pantai Barat AS. Ia mempunyai penduduk sekitar 4.19 juta penduduk dan tidak berpenduduk banyak. Terdapat banyak sebab untuk mengunjungi negeri yang indah ini. Dari perbezaan yang indah antara gunung dan lautan hingga universiti terkenal dan banyak lagi, anda akan dapati banyak perkara yang perlu dilakukan. Anda juga akan merasa penting untuk menggunakan VPN setiap kali anda menyambung ke WiFi awam. Kami akan menerangkan mengapa dalam sekejap. Pertama, lihat senarai kami untuk VPN terbaik untuk Oregon.

RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Penyemak Imbas Log
SambunganSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
2IPVanish$ 4.87IPVanish76Kotak pilihan
3Akses Internet Peribadi$ 3.33PIA52Kotak pilihanKotak pilihan

Dengan semua keindahan semula jadi negeri ini, anda akan mempunyai banyak perkara. Namun, anda juga mungkin memerlukan WiFi awam. Sekiranya demikian, anda bernasib baik, ada banyak tempat untuk menggunakannya. Ini juga bermaksud, ada penjahat siber di sekitar. Oleh kerana terdapat kolej besar dan perkara lain, anda boleh bertaruh bahawa penjenayah sedang menunggu untuk memanfaatkannya. Itulah sebabnya penggunaan VPN sangat membantu. Menyambung ke pelayan akan menyulitkan sambungan anda dan menjadikannya lebih sukar bagi sesiapa sahaja untuk mencuri data peribadi anda.

Sebab seterusnya untuk menggunakan VPN semasa berada di Oregon adalah untuk membantu anda mengatasi masalah sukan. Sama ada anda peminat Blazers, Beavers, Duck, atau yang lain, anda mungkin akan disekat sekiranya anda cuba menonton permainan dalam talian. Atas sebab ini, anda akan menggunakan VPN untuk menyambung ke kawasan atau kawasan lain. Apabila melakukannya, anda memperbodohkan perisian penyekat untuk menyangka anda berada di tempat lain. Anda kemudian dapat menikmati permainan seperti biasa.

Apakah VPN Terbaik untuk Oregon?

Walaupun terdapat masalah keselamatan di negeri ini, pemadaman dan sekatan geo juga penting. Untuk itu, kami akan menggunakan faktor campuran untuk membantu kami menentukan apa VPN terbaik untuk Oregon.

  • Penyulitan bertaraf tentera yang kuat untuk melindungi privasi anda semasa berada di negeri ini
  • Aplikasi dan sokongan mudah alih berbilang platform untuk peranti Amazon Firestick
  • Penyedia yang menawarkan polisi tanpa log yang ketat untuk pengguna
  • Penyedia yang mempunyai pelayan VPN yang berfungsi dengan baik di rantau ini
  • Keupayaan untuk melihat kandungan terhad geo di Oregon dan kawasan sekitarnya
  • Kestabilan rangkaian yang tinggi untuk membantu anda mengelakkan sambungan terputus

Dan sekarang, perhatikan beberapa VPN terbaik untuk Oregon.

1. VPN terbaik untuk Oregon: ExpressVPN

ExpressVPN

Daftar selama 12 bulan dan dapatkan 3 BULAN PERCUMA di VPN # 1 kami

ExpressVPN menyatukan akses VPN cepat dengan MediaStreamer yang bertindak sebagai perkhidmatan DNS Pintar untuk membebaskan akses ke kandungan terhad geo. Perkhidmatan VPN akan membantu menyulitkan sambungan anda dan membuka blokir acara sukan langsung. Anda juga akan mendapat senarai acara hiburan dan sukan langsung terkini di laman web mereka. Berada di Kepulauan Virgin Britain meletakkan ExpressVPN di luar negara 5 mata dan 14 mata. Mereka mengekalkan kebijakan tanpa log yang telah disahkan melalui permintaan undang-undang berprofil tinggi selama ini.

ExpressVPN menguruskan rangkaian VPN yang sangat besar. Di luar Amerika Syarikat, rangkaian ExpressVPN mempunyai ribuan pelayan di lokasi utama untuk melindungi privasi pengguna mereka. Anda boleh menggunakan rangkaian mereka untuk melindungi privasi anda, membuka blokir penapisan, dan menonton perkhidmatan streaming kegemaran anda dari mana saja.

Aplikasi ExpressVPN membolehkan anda memilih lokasi pelayan ke bandar tetapi anda tidak perlu memilih pelayan tertentu. Sebaliknya, pelanggan akan memilih pelayan terpantas di lokasi pilihan anda. Anda juga perlu tahu bahawa beberapa bandar tidak ditunjukkan pada tab yang disarankan di dalam klien. Anda mungkin menemui masalah itu dengan pelayan di kawasan itu. Cukup pilih tab “Semua”, buka AS, dan kemudian buka Seattle. Pada ketika ini, anda boleh memilih pelayan di sana. Kami menyambung ke pelayan VPN di Seattle dan menguji kelajuannya ke Portland, Eugene, dan Corvallis. Seperti yang anda lihat, prestasi sangat baik dengan kelajuan muat turun sekitar 125 Mbps di ketiga-tiga bandar.

Ujian kelajuan ExpressVPN Oregon

Mungkin kelebihan terbesar menggunakan ExpressVPN adalah sokongan mereka untuk pelbagai jenis peranti. ExpressVPN menawarkan perisian VPN khusus untuk Windows, Mac, iOS, dan Android. Sambungkan dari desktop dan mudah alih anda pada masa yang sama dengan sehingga 3 sambungan serentak. Anda juga boleh memasang sambungan web ExpressVPN untuk Chrome atau Firefox. Ingin melindungi seluruh rangkaian rumah anda dengan satu akaun VPN? Sekiranya demikian, anda boleh menggunakan aplikasi penghala ExpressVPN untuk menyiapkan semua. Ciri MediaStreamer menambahkan sokongan DNS Pintar ke peranti seperti konsol permainan (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, dll.), Kotak media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, dll.), Dan Smart TV.

Kupon ExpressVPNJimat 49% dan dapatkan 3 bulan percuma dengan 12 bulan VPN dinilai # 1 kami

ExpressVPN menunjukkan prestasi yang baik dalam ujian kelajuan kami. Mereka adalah pilihan terbaik untuk privasi dan untuk membebaskan sekatan geo. Sokongan pelanggan tersedia 24/7 untuk memberi bantuan dan menjawab sebarang pertanyaan. Nikmati VPN terbaik dengan harga yang rendah kerana ExpressVPN menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lihat Tawaran ExpressVPN

2. VPN terbaik untuk Oregon: IPVanish

IPVanish

Daftar selama 12 bulan dengan hanya $ 4.87 sebulan (diskaun 60%)

IPVanish menawarkan beberapa pelayan di kawasan itu, jadi anda seharusnya tidak mempunyai masalah di sana. Anda juga dapat mengharapkan kepantasan yang cepat di lokasi di beberapa tempat di dunia. Oleh kerana itu, kami memilih IPVanish sebagai salah satu pilihan untuk digunakan semasa berada di Oregon.

Selain cukup banyak liputan di berbagai wilayah Eropah, IPVanish menjadi tuan rumah pelayan di setiap benua selain Antartika. Rangkaian menghasilkan kelajuan yang hebat dan mereka menunjukkan prestasi yang baik pada ujian kelajuan kami. Anda boleh memilih lokasi atau pelayan individu dari menu lungsur turun.

Kami baru saja menyebut bahawa IPVanish mempunyai pelayan di seluruh wilayah dan semuanya tersedia untuk anda. Sekiranya anda melihat pelayan yang mempunyai huruf “a” sebagai bagian dari nama pelayannya, mereka adalah yang terpantas dalam rangkaian. Kami menyambung ke pelayan IPVanish di Seattle dan menguji kelajuannya ke Portland, Eugene, dan Corvallis. Kami mendapati kelajuan berkisar antara 119 Mbps dan 126 Mbps.

Ujian kelajuan IPVanish Oregon

Apabila nilai IPVanish sukar ditandingi. Mereka menawarkan akses tanpa had ke rangkaian VPN dan perisian khusus mereka untuk Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick dan banyak lagi dengan harga $ 7,50 sebulan atau $ 58,49 setahun. Itu menghasilkan hanya $ 4.87 sebulan pada rancangan tahunan. Jaminan wang dikembalikan selama 7 hari merangkumi semua ahli baru.

Lihat tawaran IPVanish

3. VPN terbaik untuk Oregon: PIA

Akses Internet Peribadi

Daftar selama 12 bulan dengan hanya $ 3.33 sebulan (diskaun 67%)

Akses Internet Peribadi (PIA) memberi pengguna beberapa pilihan yang berbeza. Tidak seperti masa lalu, anda tidak perlu lagi membuat profil untuk setiap pelayan VPN. Sekarang, anda boleh menyambung ke mana-mana lokasi pelayan mereka di 33 negara. Seperti yang anda lihat di bawah, pasukan PIA telah mengatur pelayan mereka mengikut wilayah, negara, dan bandar. Lokasi pelayan disenaraikan mengikut urutan abjad mengikut negara.

Terdapat banyak pengguna torrent yang menggemari Akses Internet Peribadi. Perkhidmatan ini merangkumi ciri yang akan menghentikan sistem anda daripada berkomunikasi sekiranya sambungan ke perkhidmatan mereka terputus. Maksudnya jika akses VPN yang dienkripsi anda dijatuhkan atas sebab apa pun ia akan membuat anda selamat.

PIA menawarkan klien Windows dan aplikasi lain yang mudah dan senang digunakan. Walau bagaimanapun, anda tidak mahu memandang rendah PIA menawarkan tahap perlindungan privasi yang berbeza bergantung pada keperluan anda. Anda boleh mengawal tahap penyulitan untuk membantu anda mencari keseimbangan yang betul antara privasi dan kelajuan. Seperti yang anda lihat, ujian kelajuan kami menunjukkan bahawa PIA menunjukkan prestasi yang baik di rantau ini. Semasa kami menyambung ke pelayan Seattle dan menguji kelajuannya ke Portland, Eugene, dan Corvallis, kami mendapat kelajuan sekitar 125 Mbps.

Ujian kelajuan PIA Oregon

Ketika datang ke klien Windows mereka, pasukan PIA telah memasukkan suis membunuh Internet. Suis kill akan mematikan sambungan Internet anda pada bila-bila masa VPN gagal. Itu sangat berguna bagi mereka yang ingin memastikan namanya tidak dikenali. Akses Internet Peribadi menawarkan VPN dari hanya $ 3,33 sebulan.

Lihat tawaran PIA

Terdapat sekumpulan alasan yang sangat baik untuk menggunakan VPN semasa berada di Oregon, dan kami memberi anda beberapa pilihan penyedia yang hebat. Walaupun begitu, anda boleh melihat penyedia kami di senarai VPN 10 teratas kami untuk lebih banyak pilihan. Mereka semua berprestasi dengan baik, tetapi kami membuat pilihan berdasarkan beberapa faktor. Begitulah cara kami mengoptimumkan pilihan kami untuk Oregon Tidak kira apa yang anda rancangkan di sana, perlindungan VPN adalah idea yang baik. Dengan menggunakan panduan kami, anda dapat melindungi privasi anda dengan memilih pilihan yang tepat untuk anda.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me