VPN terbaik untuk Panama

PanamaPanama adalah sebuah negara yang agak kecil yang terletak di Amerika Tengah. Beberapa perkara terbesar yang terkenal di negara ini adalah Terusan Panama dan diktator terkenal, Manuel Noriega. Hampir separuh penduduk tinggal di ibu kota yang disebut Panama City. Walaupun saiznya kecil, ia adalah negara kedua paling kompetitif di Amerika Latin. Sekiranya anda akan mengunjungi Panama untuk urusan perniagaan atau bersantai, anda perlu menggunakan VPN ketika menggunakan internet awam. Inilah sekilas senarai VPN terbaik kami untuk Panama.


RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Penyemak Imbas Log
SambunganSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
2VPN HMA Pro$ 4.29HideMyAss280
3PureVPN$ 2.88Lebih selamatVPN180Kotak pilihanKotak pilihan

Akses dan Privasi Internet di Panama

Sekiranya anda berada di negara ini untuk berniaga atau hanya ingin melakukan sesuatu semasa ribut hujan, internet pasti menjadi pilihan. Walaupun hanya separuh negara mempunyai akses internet, jumlah dan kelajuannya selalu bertambah. Rata-rata kelajuan internet di sana adalah sekitar 13 Mbps. Dengan jumlah pelancongan, perdagangan, dan perdagangan di negara ini, jenis peningkatan kelajuan ini berarti ada pemangsa di sekitar. Itulah sebab pertama untuk menggunakan VPN.

Tidak ada yang mahu pergi ke negara asing dan mencuri data mereka. Walau bagaimanapun, anda tidak boleh pergi ke mana-mana tanpa mendengar pelanggaran keselamatan. Apabila anda menyulitkan lalu lintas anda dengan menggunakan VPN untuk menyambung ke internet, anda membantu menjaga keselamatan data sensitif anda. Anda dapat membayangkan bahawa mungkin ada seseorang di tempat wifi percuma yang hanya menunggu untuk mencuri maklumat itu dari anda.

Alasan lain yang baik untuk menggunakan VPN adalah kerana sekatan geo. Walaupun Panama tidak mempunyai peraturan penapisan, anda tetap dilarang mengakses kandungan tertentu semasa berada di sana. Sama ada mengalirkan kandungan atau kandungan dari kawasan kediaman anda, mendapatkannya secara normal boleh dilakukan. Cukup sambungkan ke pelayan di kawasan rumah anda dengan VPN dan masalah itu harus diatasi.

Apa VPN Terbaik untuk Panama?

Kami akan melihat beberapa faktor untuk menjawab soalan ini dengan betul. Dalam kes ini, mereka akan lebih fokus pada privasi. Lihatlah kriteria yang kita gunakan.

 • Komponen penyulitan kelas tentera yang kuat untuk melindungi anda semasa berada di Panama
 • Penyedia dengan dasar larangan log yang ketat untuk membantu melindungi privasi anda
 • Penyedia dengan kemampuan untuk mengelilingi firewall dan kandungan yang disekat geo semasa anda berada di Panama
 • Pelayan pantas untuk kelajuan terbaik
 • Kestabilan rangkaian yang tinggi untuk membantu menghilangkan pemutusan sambungan pelayan
 • Aplikasi pelbagai platform yang berfungsi untuk pelbagai peranti

Sekarang, kita akan melihat lebih dekat beberapa VPN terbaik untuk Panama.

1. VPN terbaik untuk Panama: ExpressVPN

ExpressVPN

Daftar selama 12 bulan dan dapatkan 3 BULAN PERCUMA di VPN # 1 kami

ExpressVPN menyatukan akses VPN cepat dengan MediaStreamer yang bertindak sebagai perkhidmatan DNS Pintar untuk membebaskan akses ke kandungan terhad geo. Perkhidmatan VPN akan membantu menyulitkan sambungan anda dan membuka blokir acara sukan langsung. Anda juga akan mendapat senarai acara hiburan dan sukan langsung terkini di laman web mereka. Berada di Kepulauan Virgin Britain meletakkan ExpressVPN di luar negara 5 mata dan 14 mata. Mereka mengekalkan kebijakan tanpa log yang telah disahkan melalui permintaan undang-undang berprofil tinggi selama ini.

ExpressVPN menguruskan rangkaian VPN yang sangat besar. Di luar Amerika Syarikat, rangkaian ExpressVPN mempunyai ribuan pelayan di lokasi utama untuk melindungi privasi pengguna mereka. Anda boleh menggunakan rangkaian mereka untuk melindungi privasi anda, membuka blokir penapisan, dan menonton perkhidmatan streaming kegemaran anda dari mana saja.

Ujian kelajuan ExpressVPN PanamaAplikasi ExpressVPN membolehkan anda memilih lokasi pelayan ke bandar tetapi anda tidak perlu memilih pelayan tertentu. Sebaliknya, pelanggan akan memilih pelayan terpantas di lokasi pilihan anda. Anda juga perlu tahu bahawa beberapa bandar tidak ditunjukkan pada tab yang disarankan di dalam klien. Anda mungkin menemui masalah itu dengan pelayan di kawasan itu. Cukup pilih tab “Semua”, buka Amerika, dan kemudian buka Panama. Pada ketika ini, anda boleh memilih pelayan di sana. Semasa kami menguji pelayan Panama City, Panama, kelajuannya adalah 70.22 Mbps.

Mungkin kelebihan terbesar menggunakan ExpressVPN adalah sokongan mereka untuk pelbagai jenis peranti. ExpressVPN menawarkan perisian VPN khusus untuk Windows, Mac, iOS, dan Android. Sambungkan dari desktop dan mudah alih anda pada masa yang sama dengan sehingga 3 sambungan serentak. Anda juga boleh memasang sambungan web ExpressVPN untuk Chrome atau Firefox. Ingin melindungi seluruh rangkaian rumah anda dengan satu akaun VPN? Sekiranya demikian, anda boleh menggunakan aplikasi penghala ExpressVPN untuk menyiapkan semua. Ciri MediaStreamer menambahkan sokongan DNS Pintar ke peranti seperti konsol permainan (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, dll.), Kotak media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, dll.), Dan Smart TV.

Kupon ExpressVPNJimat 49% dan dapatkan 3 bulan percuma dengan 12 bulan VPN dinilai # 1 kami

ExpressVPN menunjukkan prestasi yang baik dalam ujian kelajuan kami. Mereka adalah pilihan terbaik untuk privasi dan untuk membebaskan sekatan geo. Sokongan pelanggan tersedia 24/7 untuk memberi bantuan dan menjawab sebarang pertanyaan. Nikmati VPN terbaik dengan harga yang lebih rendah kerana ExpressVPN menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati ExpressVPN

2. VPN terbaik untuk Panama: HMA

VPN HMA

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 2.99 sebulan (diskaun 75%)

HideMyAss dihidupkan pada tahun 2005 ketika Jack Cator, seorang pelajar berusia 16 tahun di England, memutuskan bahawa dia ingin membuat perkhidmatan untuk menolong orang menghindari penapisan. Secara khusus, Jack tidak dapat mengakses laman media sosial dan permainan dalam talian kerana disekat di rangkaian sekolah. HMA menambah ratusan ribu pengguna pada bulan pertama dan sejak itu telah berkembang menjadi salah satu perkhidmatan VPN terbesar di dunia dengan lebih daripada 350 lokasi pelayan. Privax, syarikat induk HMA Pro VPN, menyertai pasukan AVG pada tahun 2015.

Ujian kelajuan HMA PanamaBagi mereka yang ingin mencari penyedia VPN dengan lokasi pelayan yang paling banyak, HideMyAss adalah pilihan terbaik anda. Perlu diingat bahawa HMA mencatat aktiviti pengguna yang menjadi perhatian sesetengah pengguna VPN. HMA menghoskan beberapa pelayan VPN di Panama. Untuk menyambung ke pelayan di sana, Anda ingin masuk ke “Lokasi Lokasi” dan pilih “Ubah Lokasi” untuk memulakan. Kemudian klik pada tab “Cities” dan cari Panama City. Kami menyambung ke pelayan di sana untuk menguji dan mendapati kelajuannya adalah 105.86 Mbps.

Pada tahun 2016 HMA dan beberapa penyedia VPN terkemuka lain memimpin dalam mempermudah perisian pelanggan tersuai mereka. Hasilnya adalah sekumpulan aplikasi khusus yang memudahkan pengguna menyambung ke rangkaian HMA dan menyulitkan sambungan anda. Mereka mempunyai perisian yang tersedia untuk Windows, Mac, Android, dan iOS. Anda juga boleh menyambung ke HMA melalui penghala anda. HMA menawarkan akses VPN tanpa had dari hanya $ 4,99 sebulan dan menawarkan jaminan wang dikembalikan tanpa risiko selama 30 hari kepada semua pengguna baru.

Lawati Sembunyikan Pantat Saya

3. VPN terbaik untuk Panama: PureVPN

PureVPN

Daftar selama 24 bulan dengan hanya $ 2.88 sebulan (diskaun 74%)

PureVPN telah beroperasi sejak 2007 menjadikan mereka salah satu penyedia VPN tertua di pasaran. Memulakan awal telah membantu mereka berkembang dan berinovasi. PureVPN mempunyai salah satu klien VPN terbaik yang terdapat di pasaran. Mereka juga mempunyai aplikasi percuma untuk iOS dan Android.

Inovasi adalah bidang yang membantu PureVPN menonjol dari pakej. Mereka terus menambah ciri dan tambahan baru ke perkhidmatan. Anda boleh menambahkan firewall NAT, alamat IP khusus, penyemak imbas StealthVPN dan pilihan khas yang dipanggil streaming khusus untuk membantu mempercepat prestasi anda.

Ujian kelajuan PureVPN PanamaOleh kerana kami ingin menguji pelayan di Panama, kami membuka klien Windows dan mengklik pilihan “Country Selection Tool”. Dari sana anda dapat mengembangkan negara mana saja dan memilih pelayan tertentu menggunakan tab “Browse All Servers”. Rangkaian PureVPN mempunyai beberapa pelayan yang terletak di Panama. Kami berhubung dengan salah satu dari mereka di Panama City dan menguji prestasinya. Seperti yang anda lihat, kelajuan muat turun kami ialah 17.54 Mbps.

PureVPN berjaya dalam kategori harga. Mereka telah mengurangkan harga lebih dari 50% kerana perkhidmatan ini terus meningkat. Anda boleh mendaftar untuk VPN tanpa had dan mengakses semua lokasi pelayan mereka dari hanya $ 4,99 sebulan. Rancangan tahunan adalah nilai yang besar.

Lawati PureVPN

Untuk beberapa pilihan lain, sila lihat kami VPN teratas 10 senarai perkhidmatan. Kami rasa anda akan berpuas hati dengan pilihan yang kami berikan di atas. Pilihannya berdasarkan keselamatan, kepantasan, kebolehpercayaan, dan harga. Mereka juga merupakan penyedia dengan rangkaian pelayan VPN yang baik di kawasan itu. Dengan cara itu, anda dapat memperoleh kelajuan terbaik. Sudah tentu, mereka semua mempunyai rangkaian yang hebat. Kepantasan penting jika anda merancang untuk mengakses, memuat turun, atau mengalirkan kandungan apa pun. Semoga panduan kami dapat membantu anda membuat keputusan sebaik mungkin dan menjimatkan wang juga.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map