Logo RedditReddit.com mempunyai pangkalan pengguna yang sangat besar. Sebenarnya, ia adalah laman web yang paling banyak diperdagangkan ke-4 di AS dan 6 yang paling banyak diperdagangkan di dunia. Halaman depan internet yang digambarkan sendiri boleh membuat atau membuat berita. Ia juga mempunyai hampir setiap topik yang dapat anda fikirkan. Salah satu bahagian terbaik dari laman web popular ini adalah percuma dan terbuka untuk semua orang. Selagi anda mempunyai akaun Reddit, anda dibenarkan menyiarkan di forum. Sama ada anda baru dalam komuniti privasi atau veteran berpengalaman, mencari VPN yang tepat untuk memenuhi keperluan anda boleh membuat anda kecewa. Beberapa laman web akan menyimpang hasil tinjauan VPN, berdasarkan faktor yang berbeza. Itulah sebabnya kami akan memberitahu anda mengenai penyedia VPN terbaik menurut komen Reddit.

RankVPN ServiceVPN Fan
Pelayan PriceVisit
LokasiNo
Penyemak Imbas Log
SambunganSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6.67 ExpressVPN 160 Kotak pilihan Kotak pilihan Kotak pilihan
2 NordVPN $ 3.49 NordVPN 87 Kotak pilihan Kotak pilihan Kotak pilihan
3 Akses Internet Peribadi $ 2.85 PIA 49 Kotak pilihan Kotak pilihan
4 CyberGhost $ 2.75 CyberGhost 80 Kotak pilihan Kotak pilihan
5 IPVanish $ 3.25 IPVanish 76 Kotak pilihan

Terdapat banyak sebab mengapa pengguna Reddit mencari VPN yang hebat. Menjaga kerahsiaan identiti anda adalah sebab penting untuk menggunakan VPN, tetapi bukan satu-satunya. Yang lain termasuk mencari produk untuk melindungi privasi anda di hotspot WiFi dan membantu anda menjelajahi kandungan terhad geo. VPN yang baik akan membantu anda mencapai matlamat tersebut dan lebih banyak lagi pada kelajuan yang cepat. Jadi apa VPN terbaik menurut pengguna Reddit? Mari kita lihat.

1. VPN Terbaik untuk Pengguna Reddit: IPVanish

IPVanish

IPVanish adalah salah satu kegemaran kami. Berikut adalah komen langsung dari baru-baru ini Pengguna Reddit.

“Saya menggunakan IPvanish hanya kerana ia berfungsi dengan APAPUN peranti yang saya miliki. Malah Firestick. Saya tidak pasti mengenai PIA, tetapi ia juga dapat menyambung ke OpenVPN dengan mudah. Saya mempunyai ini di telefon saya jadi saya tidak perlu memuat turun aplikasi IPvanish. IPvanish juga mempunyai pelayan proksi SOCKS…. bagus untuk mengalirkan air. Semasa saya melakukan ujian laju, saya memperoleh sekitar 200-250 Mbps dengan VPN dihidupkan menggunakan UDP. Itu juga yang saya bayar. Salah satu kelebihan terbesar mengenai IPvanish ialah mereka mempunyai salah satu pelayan terpantas di luar sana. Mereka juga mempunyai sekitar 400 pelayan untuk dipilih. “

  VPN terbaik untuk PlayStation Vue
NegaraLokasiServisProtokolSoftwareMonth12 Mo.Refund
60 89 1,200 OpenVPN, IKEv2, L2TP, PPTP Perisian VPN $ 7.50 $ 58.49 7 hari

IPVanish menghoskan pelayan di setiap benua selain Antartika. Rangkaian secara konsisten menjadi VPN terpantas dalam ujian kelajuan kami. Seperti yang anda lihat dalam komen di atas, anda akan menemui banyak lokasi pelayan di negara-negara di seluruh dunia. Anda boleh memilih lokasi atau pelayan individu.

Apabila nilai IPVanish sukar ditandingi. Mereka menawarkan akses tanpa had ke rangkaian VPN dan perisian khusus mereka untuk Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick dan banyak lagi dengan harga $ 7,50 sebulan atau $ 58,49 setahun. Itu hanya berlaku $ 4.87 sebulan pada rancangan tahunan. Jaminan wang dikembalikan selama 7 hari merangkumi semua ahli baru.

Lawati IPVanish

2. VPN Terbaik untuk Pengguna Reddit: PIA

Akses Internet PeribadiSebagai pengguna, Akses Internet Peribadi (PIA) memberi anda beberapa pilihan yang berbeza. Sebelum ini, anda harus menyediakan profil untuk setiap pelayan VPN. Kini, menyambung ke pelayan mana pun di 28 negara lokasi mereka adalah mudah. Seperti yang anda lihat di bawah, pasukan PIA telah mengatur pelayan mereka mengikut wilayah, negara, dan bandar. Lokasi pelayan disenaraikan mengikut urutan abjad mengikut negara.

NegaraLokasiServisProtokolSoftwareMonthly2 YearsRefund
30 47 3282 OpenVPN, PPTP, L2TP Tingkap $ 6.45 $ 59.95 7 hari

Berikut adalah komen berkaitan PIA oleh a Pengguna Reddit.

“Saya suka PIA kerana ia mudah disatukan dengan OpenVPN. Ini bermakna anda tidak akan kesulitan menjalankannya di komputer Linux, firmware penghala seperti DD-WRT, atau peranti di rangkaian anda seperti Raspberry Pi.

Ini bermakna anda tidak perlu risau tentang klien VPN di komputer Windows anda. Mereka, atau perangkat apa pun, dapat menggunakan VPN PIA pada penghala anda, atau perangkat lain yang ditujukan untuk tugas itu. “

Terdapat banyak pengguna torrent yang menggemari Akses Internet Peribadi. Perkhidmatan ini merangkumi ciri yang akan menghentikan sistem anda daripada berkomunikasi sekiranya sambungan ke perkhidmatan mereka terputus. Bermakna jika akses VPN yang dienkripsi anda dijatuhkan atas sebab apa pun, itu akan membuat anda selamat.

  VPN Terbaik untuk Gaji 2

PIA menawarkan klien Windows dan aplikasi lain yang mudah dan senang digunakan. Namun, anda tidak akan menganggapnya sebagai perkara biasa. PIA menawarkan tahap perlindungan privasi yang berbeza bergantung pada keperluan anda. Akses Internet Peribadi menawarkan VPN dari sekadar $ 2.50 sebulan.

Lawati Akses Internet Peribadi

3. VPN Terbaik untuk Pengguna Reddit: ExpressVPN

ExpressVPN

Dengan ExpressVPN, akses VPN pantas dan MediaStreamer bertindak sebagai perkhidmatan DNS Pintar untuk membebaskan akses ke kandungan terhad geo. Perkhidmatan ini akan membantu menyulitkan sambungan anda dan mengatasi sekatan geo. Tidak sukar untuk melihat faedah menggunakan ExpressVPN.

NegaraLokasiServisProtokolSoftwareMonth15 Mo.Refund
94 160 3.000 orang OpenVPN, SSTP, L2TP, PPTP Perisian VPN $ 12.95 $ 99.95 30 hari

Berikut adalah komen dari a Pengguna Reddit mengenai perkhidmatan.

“ExpressVPN sangat dipercayai dan pantas bagi saya. Saya akan menggunakannya (ketika menggunakan sambungan cepat dan ExpressVPN untuk memotong kunci wilayah.)

Walaupun ExpressVPN dijual pada harga yang lebih tinggi daripada perkhidmatan lain dalam senarai kami, nilainya tinggi memandangkan ukuran ciri rangkaian dan perkhidmatan mereka. Anda boleh menyambungkan komputer, peranti genggam, penghala, dan konsol permainan (SmartDNS) dengan satu akaun VPN hanya untuk $ 6.67 sebulan dengan langganan tahunan.

Lawati ExpressVPN

4. VPN Terbaik untuk Pengguna Reddit: NordVPN

NordVPNNordVPN berpusat di Panama yang mana beberapa pengguna lebih suka menggunakan syarikat VPN yang sebenarnya beribu pejabat di Amerika Syarikat. Anda akan mendapati bahawa NordVPN mempunyai kehadiran yang kuat kerana mempunyai pelayan yang terletak di seluruh dunia. Ahli mempunyai akses penuh ke rangkaian mereka di seluruh dunia dengan harga yang sangat baik.

NegaraLokasiServisProtokolSoftwareMonthlyYearlyRefund
59 70 3300 OpenVPN, PPTP, L2TP Tingkap $ 11.95 $ 69.00 30 hari

Berikut adalah petikan dari a Pengguna Reddit mengenai NordVPN.

“Secara peribadi saya rasa nordvpn cukup hebat.”

Anda akan mendapati bahawa NordVPN mempunyai salah satu gabungan perkhidmatan terbaik untuk harganya. Sudah tentu, anda ingin melanggan akaun yang lebih panjang. Semua pengguna mempunyai akses penuh ke rangkaian dan perisian khusus mereka. Anda boleh berhubung menggunakan klien VPN untuk Windows atau Mac. Mereka juga mempunyai aplikasi mudah alih yang mudah digunakan untuk kedua-dua peranti Android dan iOS (iPhone, iPad).

  VPN terbaik untuk Microsoft xCloud Game Streaming

Ingin mengakses perkhidmatan streaming seperti Netflix, Amazon Prime Video, atau BBC iPlayer dari mana sahaja di dunia? Sekiranya demikian, NordVPN adalah pilihan yang tepat. Mereka adalah satu-satunya perkhidmatan VPN yang masih dapat menyahsekat Netflix. Anda boleh mendaftar untuk perkhidmatan VPN dan SmartDNS tanpa had dari sekadar $ 2.75 sebulan dengan keahlian 3 tahun.

Lawati NordVPN

5. VPN Terbaik untuk Pengguna Reddit: StrongVPN

KuatVPN

StrongVPN beribu pejabat di Amerika Syarikat dan mempunyai salah satu rangkaian VPN terbaik di negara ini. Pada masa lalu, syarikat mengenakan bayaran kepada pengguna berdasarkan jumlah lokasi dan protokol pelayan yang mereka gunakan. Itu telah berubah kerana StrongVPN kini menawarkan akses penuh kepada anggota ke rangkaian mereka dengan beratus pelayan di seluruh dunia.

NegaraLokasiServisProtokolSoftwareMonthlyYearlyRefund
26 46 682 OpenVPN, PPTP, L2TP Perisian VPN $ 7.50 $ 52.49 7 hari

Berikut adalah petikan oleh a Pengguna Reddit mengenai StrongVPN.

“Sudah sebulan penuh menjadi tahun sekolah sekarang, dan belum ada pemberitahuan / masalah dengan penggunaan StrongVPN. torrenting + lebar jalur kampus = FTW ”

Tambahan terbaru untuk perkhidmatan StrongVPN adalah ciri StrongDNS. Setiap orang yang mendaftar untuk akaun StrongVPN juga mendapat akses percuma ke StrongDNS yang merupakan perkhidmatan DNS pintar yang digunakan untuk mengelakkan sekatan geo. Ini adalah penyelesaian yang baik bagi mereka yang merancang untuk melancong ke bahagian lain di dunia dan ingin mengakses Netflix.

StrongVPN telah memberikan diskaun 25% kepada pengunjung kami. Kupon bertumpu di atas diskaun jangka biasa mereka. Anda boleh menikmati VPN tanpa had dan akses SmartDNS percuma dengan hanya $ 7,50 sebulan atau $ 52,49 setahun. Akaun tahunan hanya berfungsi $ 4.37 sebulan. Pengguna baru dilindungi oleh jaminan wang dikembalikan 7 hari.

KuatVPN

Dan di sana anda mempunyai pilihan utama kami untuk VPN terbaik menurut Reddit. Walau bagaimanapun, anda boleh melihat kami senarai 10 teratas penyedia VPN. Intinya adalah, terdapat banyak produk bagus di luar sana. Semuanya bergantung pada apa yang anda cari. Kami harap siaran ini dan komen pengguna Reddit yang lain dapat membantu anda membuat keputusan yang terbaik.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me